gkamared Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Σήμερα ασκούσα από υπάλληλο τραπέζης ότι δεν μπορώ να αγοράσω με χρεωστική σε δόσεις ακόμα μια ******* του Ελληνικού Κράτους. Πόσες ακόμα θα δούμε;:!: Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Δόσεις με χρεωστική δεν γίνονται σχεδόν πιθανά στον κόσμο . Η πιστωτική έχει ένα όριο πίστωσης και σε αυτό μπορεί να γίνουν δόσεις. Η χρεωστική είναι μία κάρτα συνδεδεμένη στον καταθετικό σου λογαριασμό άρα δεν μπορούν να γίνουν δόσεις ελείψει πιστωτικού σου ορίου. Και δεν είναι πατέντα του Ελληνικού κράτους αυτό. Ή έχεις χρήματα στον λογαριασμό σου και πληρώνεις όλο το ποσό ή απλά δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Πες τα Βασίλη γιατί κάπου έχουμε χάσει τη μπάλα. Να δω που βρήκε χρεωστική που να κάνει δόσεις (και με τι εγγύηση κυρίως)... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Βασικά αυτή είναι η διαφορά πιστωτικής με χρεωστική. Η πιστωτική κάνει πίστωση. Η χρεωστική κάρτα πίστωση δεν κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Σήμερα ασκούσα από υπάλληλο τραπέζης ότι δεν μπορώ να αγοράσω με χρεωστική σε δόσεις ακόμα μια ******* του Ελληνικού Κράτους. Πόσες ακόμα θα δούμε;:!: Η υπάλληλος έλεγε ότι είναι "πρωτοτυπία" του ελληνικού κράτους; Καλά κατάλαβα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Η υπάλληλος έλεγε ότι είναι "πρωτοτυπία" του ελληνικού κράτους; Καλά κατάλαβα;Λάθος αυτό ήταν προσωπικό σχόλιο. Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Σήμερα ασκούσα από υπάλληλο τραπέζης ότι δεν μπορώ να αγοράσω με χρεωστική σε δόσεις ακόμα μια ******* του Ελληνικού Κράτους. Πόσες ακόμα θα δούμε;:!: Είδες κάτι πράγματα;Η χρεωστική κάρτα να μην κάνει πίστωση;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Δεν μίλησα πότε για πιστώσει παιδιά μίλησα να τα πληρώνω κάθε μήνα από τον λογαριασμό μου . Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Για να πληρώνεις κάθε μήνα από τον λογαριασμό σου θα έπρεπε να σου δεσμεύσει ολόκληρο το ποσό. Άρα δώρο άδωρο. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Δεν μίλησα πότε για πιστώσει παιδιά μίλησα να τα πληρώνω κάθε μήνα από τον λογαριασμό μου . Τέτοια πράγματα τα ρωτάνε ηλικιωμένοι κυρίως που νομίζουν ότι με μια κάρτα που παίρνουν την σύνταξη μπορούν να αγοράσουν το μισό πλάνητη σε δόσεις. Δόσεις μόνο με πιστωτική ή μέσω δανείου από κάποιο κατάστημα το οποίο συνήθως είναι έντοκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Δεν μίλησα πότε για πιστώσει παιδιά μίλησα να τα πληρώνω κάθε μήνα από τον λογαριασμό μου . Αυτό ακριβώς είναι ο ορισμός της πίστωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Δεν μίλησα πότε για πιστώσει παιδιά μίλησα να τα πληρώνω κάθε μήνα από τον λογαριασμό μου . Κατι μπορεις να κανεις με την υπεραναληψη αλλα και αυτο σαν να βγαζεις πιστωτική ειναι....Τα ιδια κριτήρια θα θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Η υπερανάληψη είναι τελείως διαφορετικό από την πίστωση όταν μιλάμε για δόσεις. Αυτό που ζητάει εννοείται πως δεν γίνεται. Και από όσο γνωρίζω πουθενά. Όχι μόνο στην Ελλάδα. Για μία αγορά 1000 ευρώ για παράδειγμα. Ποιος θα εγγυηθεί ότι θα πληρώνεις κάθε μήνα? Και μην πει κανείς γιατί υπάρχει εγγύηση ότι θα πληρώνεις το δάνειο ή την πιστωτική. Εκεί έχεις υπογράψει όρους. επιτόκιο και λοιπά. Επίσης έχεις και ένα πιστωτικό ότι το οποίο δεν έχει να κάνει με τη μηνιαία δόση αλλά με το συνολικό κόστος αγοράς. Κοινώς σε μία πιστωτική με πιστωτικό 1000 και μία αγορά 1000 ευρώ με δόσεις για τον πρώτο μήνα την ξεχνάς, για τον δεύτερο έχεις διαθέσιμο 1000-δόση κλπ. Στον λογαριασμό λοιπόν, θα σου έπρεπε να κόψει το διαθέσιμο και όχι απαραίτητα και το λογιστικό υπόλοιπο (αλλά το διαθέσιμο μας ενδιαφέρει) για το ποσό της αγοράς. Άρα πιο το νόημα των δόσεων εκεί? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Είναι 0.5% (δεν έχω καταλάβει γιατί, αλλά δεν έχω ρωτήσει κιόλας). Προσωπικά απλά πληρώνω με την κάρτα (ΕΥΔΑΠ πάω στο κατάστημα που είναι κοντά, και ΔΕΗ από εδώ ηλεκτρονικά) Υπάρχει πλέον η δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής απευθείας και απο το site της ΕΥΔΑΠ (και με κάρτες Amex κανονικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Υπάρχει πλέον η δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής απευθείας και απο το site της ΕΥΔΑΠ (και με κάρτες Amex κανονικά) Δεν το είχα δει, μόνο μέσω ebanking ήξερα. Είναι με χρέωση; Θεωρώ ότι για να είναι με κάρτα, ότι δε θα έχει χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Δεν το είχα δει, μόνο μέσω ebanking ήξερα. Είναι με χρέωση; Θεωρώ ότι για να είναι με κάρτα, ότι δε θα έχει χρέωση. Όχι,δεν υπάρχει καμία χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Να ρωτήσω κάτι, έχοντας κάρτα με πιστωτικό όριο 1000 ευρώ, μπορεί κάποιος να σου την χρέωση πχ 3 δόσεις τον 500 ευρώ; υπάρχει περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Να ρωτήσω κάτι, έχοντας κάρτα με πιστωτικό όριο 1000 ευρώ, μπορεί κάποιος να σου την χρέωση πχ 3 δόσεις τον 500 ευρώ; υπάρχει περίπτωση; οχι δεν γινεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Ok φίλε thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Δηλαδη μεσω iris μπορω να στελνω χρηματα απο την εθνικη στην πειραιως (και οι 2 λογαριασμοι δικοι μου, διαφορετικοι αριθμοι δηλωμενοι) ΔΩΡΕΑΝ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ακριβώς!!! Οντως, το δοκιμασα νωριτερα! εντυπωσιάστηκα! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Έγινε κάτι περίεργο. Έκανα μια online παραγγελία από uk και αφού πλήρωσα με PayPal με ευχαρίστησαν δίνοντάς μου τον αριθμό παραγγελίας. Δεν ήρθε mail επιβεβαίωσης, δεν ήρθε mail ούτε από την PayPal, δεν υπάρχει στο ιστορικό παραγγελιών και δεν χρεώθηκε, ούτε δεσμεύτηκε το ποσό στην κάρτα μου! Αντίστοιχα δεν υπάρχει ούτε στο activity του PayPal. Σα να μην έγινε ποτέ! Παίζει να έχει σχέση με την τραπεζική αργία λόγω καθολικού Πάσχα; Δεν είναι λογικό όμως. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Μήπως πλήρωσες μέσω τραπεζικού λογαριασμού ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Όχι, πλήρωσα με PayPal συνδεμένο με πιστωτική κάρτα. Πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο. Έχω κρατήσει και screenshot που με ευχαριστεί η εταιρεία για την παραγγελία με αριθμό τάδε. Από κάτω έλεγε με μικρά γράμματα ότι θα λάβω και σχετικό email. Αφού δεν ήρθε τίποτα ούτε από την εταιρεία ούτε από την PayPal, μπήκα στην PayPal και δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στο activity και αντίστοιχα στην πιστωτική μου δεν έχει δεσμευτεί ούτε cent. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Όχι, πλήρωσα με PayPal συνδεμένο με πιστωτική κάρτα. Πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο. Έχω κρατήσει και screenshot που με ευχαριστεί η εταιρεία για την παραγγελία με αριθμό τάδε. Από κάτω έλεγε με μικρά γράμματα ότι θα λάβω και σχετικό email. Αφού δεν ήρθε τίποτα ούτε από την εταιρεία ούτε από την PayPal, μπήκα στην PayPal και δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στο activity και αντίστοιχα στην πιστωτική μου δεν έχει δεσμευτεί ούτε cent. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜάλλον δεν έγινε η δέσμευση του ποσού από την εταιρία ακόμα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Την απευθείας χρέωση τραπ. λογαριασμού μέσω paypal πόσο τη χρεώνουν οι Ελληνικές τράπεζες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts