Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Το Νοέμβρη έβγαλαν την affinity στον πατέρα μου (alpha bank) με λογαριασμό ανενεργό στην ίδια τράπεζα από εποχή εμπορικής. Είχε ήδη πιστωτική στην Πειραιώς που έχει την μισθοδοσία του. Από την στιγμή που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του και έχει άριστο πιστοληπτικό ιστορικό δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο να μην την εκδώσουν. Παίζει ρόλο και η ηλικία πάντως.

Δημοσιος υπαλληλος ειναι φιλε ,τυπικος σε ολα και ομως εφαγε πορτα ,45 χρονων μαντραχαλος ειναι :)

• Απαντήσεις 27,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• alfeios

1031

• Vasileios

1147

• pexths

1268

• Alex0077

784

Δημοφιλείς μέρες

Ακουσα σήμερα στο ράδιο,αλλά δεν συγκράτησα Τράπεζα και τόπο παραλήπτη,ότι κάποιος έκανε μία μεταφορά με eBanking στα 100€,και στον παραλήπτη φτάσανε μόνον τα τριάντα εννέα,(ολογράφως 39)...:confused:

Τι λέτε;

Εγώ το βλέπω αδύνατον. Να σημειώσω πάντως ότι υπάρχουν έξτρα έξοδα όταν :

α) δεν γράψεις το IBAN

β) ζητήσεις άμεση πίστωση σε άλλη τράπεζα.

Αλλά και πάλι πολλά μου φαίνονται.

Ακουσα σήμερα στο ράδιο,αλλά δεν συγκράτησα Τράπεζα και τόπο παραλήπτη,ότι κάποιος έκανε μία μεταφορά με eBanking στα 100€,και στον παραλήπτη φτάσανε μόνον τα τριάντα εννέα,(ολογράφως 39)...:confused:

Τι λέτε;

Μου φαίνεται οτι έχει μια μικρή δόση ψέματος για να ''πουλήσει''...

Τι λέτε;

Kαι γιατί να πούμε κάτι όταν δεν υπάρχει τίποτα που να στέκει;

Το καταλαβαίνεις και εσύ πως είναι τόσο φλου αυτό που γράφεις που ............ τι να πεις;

Αν ζήταγες να πληρώνεις την κάρτα μέσω λογαριασμού τι θα έλεγαν;

Δεν υπάρχει καμία γκρίζα ζώνη ρε παιδιά...και από το 1821 να έχεις customer id σε μια τράπεζα,αν δεν έχεις κάποιο λογαριασμό ανοιγμένο πριν τον Μάρτιο του 2015, έστω και ανενεργό σήμερα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ παρά μόνο αν υπόκειται στις εξαιρέσεις που ορίζει η ΠΝΠ...Διαφορετικά πρέπει να γίνει αίτημα στην επιτροπή των capital control..

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια χαρά βγαίνει πιστωτική χωρίς λογαριασμό, αν υπάρχει εισόδημα κατάλληλο. Απλά δεν μοιράζουν απλόχερα μεγάλα πιστωτικά όρια και δεν δίνουν κάρτες χωρίς εκκαθαριστικό.

Ήμουν σαφέστατος και αναλυτικότατος νομίζω. Μη μηχανικού αίτηση δεν καταχωρείται καν στην Attica. Αυτή που έβγαλα εγώ βγαίνει (με το πάκο τα χαρτιά απαραίτητα εννοείται) αποκλειστικά και μόνο σε μηχανικό (δικηγόροι και γιατροί λόγω ΕΤΑΑ έχουν δυνατότητα να εκδώσουν για τον ίδιο λόγο κάποιες άλλες κάρτες με άλλους όρους) χωρίς όμως πιστωτικό έλεγχο (το μόνο που ελέγχουν είναι να μην υπάρχουν ληξιπρόθεσμα σε άλλη τράπεζα όπως μου είπαν). Tην άλλη την "κανονική" VISA ("Technocard" τη λένε) την εκδίδουν μόνο σε μηχανικούς και έχει ελάχιστο απαιτούμενο εισόδημα για να εκδοθεί 40.000€! "Μού τις κόβουν όλες τις αιτήσεις" όπως μου είπε χαρακτηριστικά η υπάλληλος.

Φιλος ζητησε πιστωτικη στην εθνικη ,με εκκαθαριστικο πολυ πανω απο το ελαχιστο, με δυο καταθετικους λογαριασμους και απορριφθηκε :lol: ,

Ποια τραπεζα σου βγαζει πιστωτικη χωρις καταθετικο λογαριασμο και χωρις ετησια συνδρομη; :D

Έγραψα ποια: η Attica. Έχει ετήσια συνδρομή 25€. Το πιστωτικό όριο που βγαίνει είναι λίγο πάνω από το ύψος των -μέχρι πρότινος- 6μηνιαίων ασφαλιστικών εισφορών του ΤΣΜΕΔΕ (με 2.000 βγήκε δηλαδή στην περίπτωσή μου).

Δεν υπάρχει καμία γκρίζα ζώνη ρε παιδιά...και από το 1821 να έχεις customer id σε μια τράπεζα,αν δεν έχεις κάποιο λογαριασμό ανοιγμένο πριν τον Μάρτιο του 2015, έστω και ανενεργό σήμερα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ παρά μόνο αν υπόκειται στις εξαιρέσεις που ορίζει η ΠΝΠ...Διαφορετικά πρέπει να γίνει αίτημα στην επιτροπή των capital control..

Αν έχεις να παραθέσεις τις συγκεκριμένες διατάξεις που λένε αυτά που υποστηρίζεις, θα ήθελα να τις δω. Εγώ θυμάμαι μόνο για ενεργό customer id και τίποτα σχετικό με το τι προϊόντα αφορούν αυτό ή ημερομηνίες. Το ότι ακόμα κι αν υπάρχει κάτι είναι ασαφές είναι σίγουρο εφόσον ανοίχτηκε λογαριασμός όπως στο παράδειγμα που μου ανέφεραν.

Edited by theo1973

Trust me...είναι η δουλειά μου...

Για να σου παραθέσω κάτι είναι δύσκολο γιατί είμαι από κινητό..αν ψάξεις την ΠΝΠ θα το βρεις..

Η ημερομηνία που σου αναφέρω καθορίζει το αν κάποιος πελάτης θεωρείται υφιστάμενος ή νέος..

Trust me...είναι η δουλειά μου...

Έστω. Το αίτημα προς την επιτροπή που λες από τι είδους δικαιολογία/δικαιολογητικά πρέπει να συνοδεύεται;

Οι contactless συναλλαγές ισχύουν και στο εξωτερικό χωρίς την πληκτρολόγηση pin για ποσά κάτω των 25 ευρώ ή ισάξια σε συνάλλαγμα ;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

αν θυμάμαι καλα το καλοκαίρι στην Κροατία περναγε κανονικά μια Vodafone alpha που έχω.....

σίγουρα εξωτερικού contactless περνάνε κανονικά στην Ελλάδα χωρίς κωδικό .....

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Έστω. Το αίτημα προς την επιτροπή που λες από τι είδους δικαιολογία/δικαιολογητικά πρέπει να συνοδεύεται;

Ανάλογα τον λόγο για τον οποίο πρέπει να ανοιχτεί ο λογαριασμός.

Ανάλογα τον λόγο για τον οποίο πρέπει να ανοιχτεί ο λογαριασμός.

1) Έχω κάρτα στην ίδια τράπεζα ο έλεγχος και η πληρωμή της οποίας είναι δυσχερής λόγω έλλειψης λογαριασμού και e-banking (το οποίο δεν βγαίνει εξαιτίας της έλλειψης του πρώτου).

2) Δεν θέλω να πληρώνω 1€ προμήθεια κάθε μήνα για να την εξοφλώ από άλλες τράπεζες και δεν τίθεται και θέμα να δαπανώ μετρητά από τα λιγοστά διαθέσιμα που έχω κάθε μήνα για να την πληρώνω στο γκισέ.

3) Είμαι ελ. επαγγελματίας και αρκετές φορές μου ζήτησαν πελάτες μου λογαριασμό και στην Attica.

Δεν είναι ικανοί λόγοι αυτοί;

Για την ακρίβεια, αν έχεις κωδικό πελάτη (customer id) σε μια τράπεζα μπορείς. Και γιατί το λέω:

Πρόσφατα έβγαλα πιστωτική κάρτα στην Attica Bank ενώ δεν είχα καμία άλλη συναλλακτική σχέση με αυτή την τράπεζα ως τώρα (δεν είχα κωδικό πελάτη δηλαδή). Αφού την έβγαλα λοιπόν τους ρώτησα πως θα ελέγχω το υπόλοιπο της κάρτας και τους ζήτησα να μου ανοίξουν και e-banking. Μου είπαν ότι δεν γίνεται αν δεν έχω λογαριασμό. Τους είπα "ανοίξτε μου λοιπόν και λογαριασμό εφόσον πλέον απέκτησα customer id σε εσάς και αυτό αναφέρουν μόνο ως προϋπόθεση οι διατάξεις περί των capital controls και το customer id δεν έχει αλληλεξάρτηση με το είδος των προϊόντων που έχει ο πελάτης". Μου είπαν λοιπόν ότι το έκαναν προ κάποιων μηνών σε ένα πελάτη τους -ο οποίος προφανώς ήταν κι αυτός υποψιασμένος- και του έκλεισαν το λογαριασμό λίγο καιρό μετά μασώντας τα λόγια τους και φυσικά χωρίς να με πείσουν με κάποιο επιχείρημα. Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι αυτή η περίπτωση βρίσκεται σε κάποια "γκρίζα ζώνη". Επειδή οι τραπεζικοί όμως έχουν βολευτεί στην ασφάλεια του μισθού τους (και αφελώς νομίζουν ότι θα συνεχίσουν για πολύ να τον έχουν ενώ αρνούνται πλέον βασικές τραπεζικές εργασίες όπως το άνοιγμα λογαριασμού) εικάζω ότι πρόκειται για κίνηση απλά κάποιων ευθυνόφοβων "στελεχών". Σκοπεύω να το ψάξω περαιτέρω το ζήτημα.

είσαι λάθος σε αυτό!δεν αρκεί να έχεις μόνο κωδικό πελάτη, αλλά να έχεις ενεργό καταθετικό προιόν. Αλλιώς θα βγάζαμε μια προπληρωμένη και θα ανοίγαμε λογαριασμό.

3. Ποιες συναλλαγές εκτελούνται στα καταστήματα;

Εκτελούνται όλες οι συναλλαγές όπως ορίζονται από τις σχετικές διατάξεις.

........

Έκδοση Χρεωστικής / Πιστωτικής Κάρτας (εφόσον υπάρχει υφιστάμενος καταθετικός λογαριασμός) .......

==============

Συγκεκριμένα επιτρέπεται το άνοιγμα λογαριασμού για τις κάτωθι συναλλαγές:

Πληρωμή μισθοδοσίας προσωπικού (Φορέα και Μισθοδοτούμενου)

Η*έκδοση και εξαργύρωση*εργοσήμου*

Πληρωμή υποχρεώσεων του καταθέτη προς το ίδιο πιστωτικό ίδρυμα, που προκύπτουν από συμβάσεις που είχαν καταρτισθεί προ της 28ης Ιουνίου 2015

Καταβολή νέων συντάξεων και νέων προνοιακών επιδομάτων

Καταβολή σύνταξης στην Ελλάδα σε συνταξιούχους που είναι κάτοικοι εξωτερικού

Εκκαθάριση συναλλαγών καρτών από νέες συμβάσεις αποδοχής (acquiring) ακόμη και σε περίπτωση ύπαρξης τραπεζικού λογαριασμού σε άλλο πιστωτικό ίδρυμα

Εξυπηρέτηση νομικών προσώπων, ατομικών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών που δεν διαθέτουν λογαριασμό εξυπηρέτησης της δραστηριότητάς τους σε καμία Τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα

Εξυπηρέτηση νεοφυών εταιρειών (start-ups) που συμμετέχουν σε προγράμματα στήριξης της νέας επιχειρηματικότητας

Κατάθεση μετρητών ως εξασφάλιση (cash collateral) εγγυητικής επιστολής, ενέγγυας πίστωσης ή δανείου, στο ίδιο πιστωτικό ίδρυμα

Ανοιγμα λογαριασμού υπέρ τρίτου, με σκοπό είτε τη συμμόρφωση προς επιταγή για εκτέλεση χρηματικής απαίτησης, βάσει διαταγής πληρωμής, δικαστικής απόφασης ή άλλου εκτελεστού τίτλου, είτε την εξόφληση απαίτησης, για την οποία έχει επιβληθεί κατάσχεση εις χείρας τρίτου, υπέρ του δικαιούχου της απαίτησης, εκτός εάν αυτός έχει δηλώσει καταθετικό λογαριασμό με οποιαδήποτε διαδικαστική πράξη

Πίστωση ποσών από την αλλοδαπή σε ευρώ ή ξένο νόμισμα, ύψους τουλάχιστον €10.000 ή του ισόποσου σε ξένο νόμισμα

Εξυπηρέτηση ρυθμίσεων οφειλών σε φορείς κοινωνικής ασφάλισης και στο Ελληνικό Δημόσιο (χωρίς δικαίωμα ανάληψης)

Μεταφορά του λογαριαμού διαχείρισης μισθοδοσίας ένος εργοδοτή από άλλη Τράπεζα με την προϋπόθεση ότι τηρεί ήδη λογαριασμό στην Eurobank και κατά συνέπεια το άνοιγμα λογαριασμών μισθοδοσίας των εργαζομένων σε αυτή. Ο εργαζόμενος όμως έχει δικαίωμα ανάληψης μετρητών ή από την Τράπεζα που πληρωνόταν μέχρι τώρα ή από την Eurobank (εκτός αν διατηρεί ήδη στο όνομά του ενεργή σχέση με οποιοδήποτε τραπεζικό προϊόν και στις δύο Τράπεζες)

Εξυπηρέτηση φοιτητών ή σπουδαστών,*εφόσον ο τόπος σπουδών είναι διαφορετικός από τον μέχρι τώρα τόπο μόνιμης κατοικίας τους και υπό την προϋπόθεση ότι δεν υφίσταται άλλος διαθέσιμος λογαριασμός στο όνομά τους με την ιδιότητα του δικαιούχου ή συνδικαιούχου

Εξυπηρέτηση φοιτητών ή σπουδαστών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών ERASMUS κατά το τρέχον*ακαδημαϊκό έτος*εφ'όσον η ύπαρξη λογαριασμού αποτελεί προϋπόθεση για την καταβολή της προβλεπόμενης αποζημίωσης, εφόσον δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος λογαριασμός

Για οπλίτη ο οποίος καλείται να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία μετά την έναρξη ισχύος της ΠΝΠ, εφόσον δεν υφίσταται άλλος διαθέσιμος λογαριασμός στο όνομά του

Για διενέργεια εράνων στο όνομα υπέρ συγκεκριμένων φυσικών προσώπων που πάσχουν από ανίατες ασθένειες

Για διενέργεια εράνων φιλανθρωπικού σκοπού ή εκτέλεσης έργου κοινής ωφέλειας

Για την εξυπηρέτηση δανείου που έχει ληφθεί πριν ή μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας

Κάθε άλλη περίπτωση, κατόπιν έγκρισης από την Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών

https://www.eurobank.gr/online/home/generic.aspx?id=1495&mid=634&lang=gr

Για να μην το πάμε παραπέρα λοιπόν και το κουράσουμε από το ίδιο το link της Eurobank που παρέθεσες:

14. Μπορώ να ανοίξω νέο καταθετικό λογαριασμό ή λογαριασμό όψεως;

Επιτρέπεται το άνοιγμα νέου ατομικού ή κοινού καταθετικού λογαριασμού με την προϋπόθεση ότι ο δικαιούχος (ή καθένας από τους δικαιούχους για κοινούς λογαριασμούς), κατά το χρόνο που αιτείται το άνοιγμα του λογαριασμού, διαθέτει κωδικό πελάτη και διατηρεί στο όνομά του ενεργή σχέση με την Τράπεζα σε οποιοδήποτε τραπεζικό προϊόν (π.χ. καταθετικό ή χορηγητικό).

Και κωδικό πελάτη διαθέτω και ενεργή σχέση με την τράπεζα πλέον! Και δεν βλέπω κανένα περιορισμό ως προς το πότε άρχισαν να πληρούνται αυτές οι 2 και μόνες προϋποθέσεις! Για αυτό επιμένω λοιπόν. Δεν υπάρχει "ναι αλλά το άνοιξες τώρα το customer id". Δεν αναφέρεται τίποτα τέτοιο! Και στη νομοθεσία πάντα ό,τι δεν απαγορεύεται επιτρέπεται (και όχι το αντίστροφο).

Edited by theo1973

Για να μην το κουράσουμε :

3. Ποιες συναλλαγές εκτελούνται στα καταστήματα;

Εκτελούνται όλες οι συναλλαγές όπως ορίζονται από τις σχετικές διατάξεις.

........

Έκδοση Χρεωστικής / Πιστωτικής Κάρτας (εφόσον υπάρχει υφιστάμενος καταθετικός λογαριασμός) .......

==============

https://www.eurobank.gr/online/home/generic.aspx?id=1495&mid=634&lang=gr

Κακώς σου την βγάλανε.

δοκίμασε να ανοίξεις λογαριασμό σε άλλο υποκατάστημα.

Όσο αφορά την νομοθεσία , για δημόσιο και τράπεζες ισχύει μόνο το : ότι δεν επιτρέπεται απαγορεύεται. Το άλλο που αναφέρεις είναι μόνο για ποινικά αδικήματα.

Δεν μπορεί κανεις να σου δώσει άδεια Ονειροπωλητή εφόσον από καμία διάταξη δεν προβλέπεται.

Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αν τους πεις ότι σκοπεύεις να φέρεις από το εξωτερικό πάνω από 10.000 Κανονικά πρέπει να το κάνουν.

Edited by Vasileios

http://www.atticabank.gr/el/etaa-members

Ειδικότερα έχω αυτή που αναφέρει εδώ (στο "ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ"): http://www.attica-etaaproducts.gr/view_page/1/mihanikoi

"Κακώς" μου την έβγαλαν λες; Μα αυτό είναι προϊόν που αν δεν βγήκε κιόλας εν μέσω ήδη ισχύος των cc (θυμάμαι ανακοινώσεις συνεχείς το Β΄6μηνο του 2015), σίγουρα έγινε γνωστό τότε και παίζει να επωφελήθηκαν αρκετές 100άδες (αν όχι χιλιάδες) μηχανικών. Σε όλους αυτούς "κακώς" τις έβγαλαν; Το "ό,τι δεν απαγορεύεται επιτρέπεται" ισχύει καθολικά. Μη λέμε αστεία πράγματα τώρα...

Απαγορεύτηκαν -προσωρινά- λόγω των cc κάποιες από τις νομοθετικά κατοχυρωμένες τραπεζικές εργασίες. Όποιες από αυτές δεν αναφέρονται ρητά ως απαγορευμένες ασφαλώς συνεχίζουν να ισχύουν. Θα το ψάξω όπως είπα και θα επανέλθω για όποιον ενδιαφέρεται.

1) Έχω κάρτα στην ίδια τράπεζα ο έλεγχος και η πληρωμή της οποίας είναι δυσχερής λόγω έλλειψης λογαριασμού και e-banking (το οποίο δεν βγαίνει εξαιτίας της έλλειψης του πρώτου).

2) Δεν θέλω να πληρώνω 1€ προμήθεια κάθε μήνα για να την εξοφλώ από άλλες τράπεζες και δεν τίθεται και θέμα να δαπανώ μετρητά από τα λιγοστά διαθέσιμα που έχω κάθε μήνα για να την πληρώνω στο γκισέ.

3) Είμαι ελ. επαγγελματίας και αρκετές φορές μου ζήτησαν πελάτες μου λογαριασμό και στην Attica.

Δεν είναι ικανοί λόγοι αυτοί;

Δυστυχώς για εσένα όχι δεν είναι λόγοι που να σου επιτρέπεται να ανοίξεις λογαριασμό..για τα δύο πρώτα είναι καθαρά θέμα δικών σου επιλογών για το αν πληρώνεται η κάρτα και για το τρίτο αν κάνεις αίτημα θα σου το απορριψουν από την επιτροπή..δεν τους ενδιαφέρει τι έξοδα πληρώνεις εσύ και οι συνεργάτες σου..σου λέει εφόσον έχεις λογαριασμό μπορείς να κάνεις την δουλειά σου..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

είσαι λάθος σε αυτό!δεν αρκεί να έχεις μόνο κωδικό πελάτη, αλλά να έχεις ενεργό καταθετικό προιόν. Αλλιώς θα βγάζαμε μια προπληρωμένη και θα ανοίγαμε λογαριασμό.

Σωστά...προϋπόθεση το καταθετικό προϊόν που λες είναι να έχει ανοιχτεί πριν τον Μάρτιο (15/03) του 2015..

Edited by evripidis4

Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση...

Είδα στο ebanking της Πειραιώς μια χρέωση στη χρεωστική μου κάρτα με σημερινή ημερομηνία, την οποία προσωπικά αγνοώ... Επειδή στα σχόλια βλέπω ότι η συναλλαγή είναι στο εστιατόριο στο χώρο εργασίας μου, σκέφτομαι μήπως πρόκειται για προγενέστερη συναλλαγή που για κάποιο λόγο χρεώθηκε σήμερα...

Έχει συμβεί ποτέ σε κανέναν κάτι ανάλογο; Το μόνο σίγουρο είναι ότι τελευταία φορά πλήρωσα εκεί με κάρτα στις 17/02 και η συναλλαγή αυτή μια χαρά φαίνεται στο ιστορικό...

Ευχαριστώ.

παιδια αν κανω μια αγορα με πιστωτικη καρτα και γινει η χρεωση π.χ 100ευρω και φαινονται οτι χρεωθηκαν αν ομως περασουν μερες και αποδεσμευτουν τι γινετε?????

Απλά θα έχουν αποδεσμευτεί , τι άλλο να γίνει δηλαδή ;

Απλά θα έχουν αποδεσμευτεί , τι άλλο να γίνει δηλαδή ;

Δηλαδή δε θα τα πληρωθεί ο έμπορος το ποσό των 100 ευρώ αυτό εννοω Αφού έχουν αποδεσμευτη

.

Δεν μπορεί κανεις να σου δώσει άδεια Ονειροπωλητή εφόσον από καμία διάταξη δεν προβλέπεται.

.

Σε αυτή την περίπτωση δεν σου δίνουν άδεια, σε κάνουν πρωθυπουργό.

Είδα στο ebanking της Πειραιώς μια χρέωση στη χρεωστική μου κάρτα με σημερινή ημερομηνία, την οποία προσωπικά αγνοώ... Επειδή στα σχόλια βλέπω ότι η συναλλαγή είναι στο εστιατόριο στο χώρο εργασίας μου, σκέφτομαι μήπως πρόκειται για προγενέστερη συναλλαγή που για κάποιο λόγο χρεώθηκε σήμερα...

Έχει συμβεί ποτέ σε κανέναν κάτι ανάλογο; Το μόνο σίγουρο είναι ότι τελευταία φορά πλήρωσα εκεί με κάρτα στις 17/02 και η συναλλαγή αυτή μια χαρά φαίνεται στο ιστορικό...

Ευχαριστώ.

Στης κινησεις του λογαριασμου το ειδες;Οι αγορες με της καρτες εμφανιζονται στον λογαριασμο σαν κινηση/Χρεωση οταν γινει η εκκαθαριση της συνναλαγης(2-3 μερες μετα την αγορα)

Ευχαριστώ.

Μου έχει συμβεί κι εμένα μια φορά πάλι στην Πειραιώς. Πληρωμή βενζίνης 5 Ιούνιο και η χρέωση έγινε κάπου τον Σεπτέμβρη. Αν πάρεις τηλέφωνο στην Τράπεζα θα σου πουν πότε έγινε η συναλλαγή.