al3x1k0 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Καλησπερα Θελω να βγαλω μια πιστωτικη καρτα στον πατερα μου. Ειναι 62 ετων συνταξιουχος, η συνταξη του μπαινει σε λογαριασμο στην εθνικη τραπεζα και το εισοδημα του ειναι ~13 χιλιαδες περιπου το χρονο. "Υποχρεωσεις" σε τραπεζες δεν εχει. Στην εθνικη τραπεζα ειδα οτι για να βγαλει καποιος πιστωτικη καρτα πρεπει να εχει καποιες προυποθεσεις για την εκδοση της • Ηλικία: 21-65 ετών • Υπηκοότητα: Ελληνική • Ελάχιστο ατομικό εισόδημα: MASTERCARD, VISA, MY CLUB VISA, TOYOTA VISA • Μισθωτοί/Συνταξιούχοι: 10.000 € • Ελεύθεροι Επαγγελματίες/Έμποροι/Επιχειρηματίες/Εισοδηματίες: 12.000 € • Αγρότες/Αλιείς/Γεωργοί/Κτηνοτρόφοι/Λοιπές Γεωργικές επιχειρήσεις: 6.000 € GOLD MASTERCARD 15.000 € PLATINUM MASTERCARD 45.000 € Σε καταστημα που ρωτησα σημερα μου ειπαν προφορικα οτι οι προυποθεσεις ειναι ενταξει αλλα ειναι λιγο δυσκολο λογο της ηλικιας του να εγκριθει. Μου ειπαν να μαζεψω τα χαρτια που θελουν και να παω με τον πατερα μου να κανει αιτηση και βλεπουμε αν θα του βγαλουν ή οχι. Λεμε να δοκιμασουμε. Αυτο που δεν ξερω και θελω να ρωτησω ειναι : Μου ζητησαν εκκαθαριστικο 2014 & 2015 και αυτο που μου ζητησαν και δεν ξερω ειναι "προσφατη εκκαθαριση συνταξης", που θα βρω αυτο το χαρτι ? Επισης εχει καποιος αλλος αντιστοιχη περιπτωση και να μου πει αν τελικα του εβγαλαν ή απερριψαν την αιτηση ? Τυπικά είναι καλυμμένος. Την γιαγιά μου που κάλυπτε όλες τις προϋποθέσεις για τη χρυσή την έκοψαν λόγω ηλικίας (>70). Μου το είπε ξεκάθαρα ο υπάλληλος (με ενημέρωσε ότι αν υπέγραφε εγγυητής κάτω των 65 με >=10000€ εισόδημα) θα την ενέκριναν. Στην δική σου περίπτωση θα πρότεινα την VISA μόνο και μόνο για να έχει θεωρητικά 100% αποδοχή σε συνδυασμό με τη MasterCard χρεωστική του. Αν είναι εύκολο ενημέρωσέ μας για την κατάληξη της αίτησης. Φυσικά λόγω λογαριασμού σύνταξης θα την πάρει με δωρεάν συνδρομή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Δεν έχει προμήθεια η Alpha,αυτο που έχει αναφερθεί ως 1,2%-2% αφορά την διαφορά της ισοτιμίας του ποσού που μπορεί να προκύψει τη στιγμή της εκκαθάρισης και μόνο.Το ίδιο ίσχυε και για την Εθνική και υπήρχε η σχετική αναφορά στις συμβάσεις των καρτών της τουλάχιστον εως το 2012 ενω οι συμβάσεις που έχει πλέον στο site της (2016) αναφέρουν προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος εκτός απο την διαφορά ισοτιμίας.Για την εθνική δεν έχω επιβεβαιώσει αν πλέον εφαρμόζει προμήθεια,μέχρι το 2014 δεν είχε. Είσαι σίγουρος ότι η Alpha δεν έχει προμήθεια; Η υπάλληλος είπε ξεκάθαρα ότι το 1,2%-2% είναι προμήθεια. Σε πρόσφατη συναλλαγή που έκανα με Εθνική δεν υπάρχει προμήθεια, στο τηλέφωνο μου είπαν το ίδιο. Αν πρόσεξες κάτι διαφορετικό στο site τους γράψε σε παρακαλώ το link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Όσον αφορά τις ηλεκτρονικές πληρωμές και αφορολογητο, γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει αν το ατομο που πληρώνει κάποιον λογαριασμό ΔΕΚΟ ειναι διαφορετικό από αυτό που αναγράφεται στο λογαριασμό? Για παράδειγμα, ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη, ενώ τον λογαριασμό τον πληρώνει ο ενοικιαστής. Μετράει αυτη η ηλεκτρονική πληρωμή για το αφορολογητο του ενοικιαστή? Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Όσον αφορά τις ηλεκτρονικές πληρωμές και αφορολογητο, γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει αν το ατομο που πληρώνει κάποιον λογαριασμό ΔΕΚΟ ειναι διαφορετικό από αυτό που αναγράφεται στο λογαριασμό? Για παράδειγμα, ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη, ενώ τον λογαριασμό τον πληρώνει ο ενοικιαστής. Μετράει αυτη η ηλεκτρονική πληρωμή για το αφορολογητο του ενοικιαστή? Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk Πιστεύω ότι λογικά το αφορολόγητο ισχύει για αυτόν που πληρώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) Είσαι σίγουρος ότι η Alpha δεν έχει προμήθεια; Η υπάλληλος είπε ξεκάθαρα ότι το 1,2%-2% είναι προμήθεια. Σε πρόσφατη συναλλαγή που έκανα με Εθνική δεν υπάρχει προμήθεια, στο τηλέφωνο μου είπαν το ίδιο. Αν πρόσεξες κάτι διαφορετικό στο site τους γράψε σε παρακαλώ το link. Ναί,100%,απόλυτα,καμιά προμήθεια απο την Alpha σε οτιδήποτε αφορά συναλλαγές μέσω καρτών σε ξένο νόμισμα.Μέχρι 2% είναι η διαφορά της ισοτιμίας που μπορεί να φτάσει το ποσό τη στιγμή της εκκαθάρισης..και συνήθως δεν φτάνει ποτέ.... Παράδειγμα: Πραγματοποιείς μια συναλλαγή σε ξένο νόμισμα απο μια χρεωστική ή και πιστωτική.Αυτό που αντιλαμβάνεσαι ως χρέωση τη στιγμή που ολοκληρώνεται και περνά η συναλλαγή είναι η έγκριση της συναλλαγής και όχι η χρέωση.Σε 2-3 μέρες που θα γίνει η χρέωση μπορεί να έχει προκύψει μια διαφορά με την ισοτιμία. Το Link για την εθνική: https://www.nbg.gr/greek/transaction-transparency/retail/cards/Documents/%ce%a0%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82%20%ce%9a%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b5%cf%82%20%5b2%5d/gold%20MasterCard%20%5b3%5d/%ce%8c%cf%81%ce%bf%ce%b9%20%ce%a7%cf%81%ce%ae%cf%83%ce%b7%cf%82%20%ce%a0%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd%20%ce%9a%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%8e%ce%bd.pdf , 1η σελίδα , Χρήση της κάρτας – συναλλαγές:7 Αναφέρει: Σε περίπτωση συvαλλαγής σε νόμισμα διαφορετικό από το Ευρώ, το ισότιμο της συναλλαγής σε ΕΥΡΩ για τη χρέωση του λογαριασμού, υπολογίζεται με βάση την τιμή που ορίζουν οι διεθνείς οργανισμοί MasterCard International και Visa International, κατά την ημερομηνία και ώρα επεξεργασίας και εκκαθάρισης της συναλλαγής από τους οργανισμούς.- και συμπληρώνει: Οι συναλλαγές σε νόμισμα διαφορετικό του Ευρώ (αναλήψεις και αγορές) επιβαρύνονται με έξοδα μετατροπής συναλλάγματος.Αυτό το 2ο σημείο δεν υπήρχε σε προηγούμενες συμβάσεις της Εθνικής,ίσχυε μόνο το 1ο σημείο με την διαφορά της ισοτιμίας που ισχύει και για την Alpha. Μπορεί ακόμα και σήμερα η Εθνική να μην εφαρμόζει προμήθεια στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα,ωστόσο σαν όρο το έχει προσθέσει στις συμβάσεις της. Edited January 17, 2017 by xspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Ναί,100%,απόλυτα,καμιά προμήθεια απο την Alpha σε οτιδήποτε αφορά συναλλαγές μέσω καρτών σε ξένο νόμισμα.Μέχρι 2% είναι η διαφορά της ισοτιμίας που μπορεί να φτάσει το ποσό τη στιγμή της εκκαθάρισης..και συνήθως δεν φτάνει ποτέ.... Παράδειγμα: Πραγματοποιείς μια συναλλαγή σε ξένο νόμισμα απο μια χρεωστική ή και πιστωτική.Αυτό που αντιλαμβάνεσαι ως χρέωση τη στιγμή που ολοκληρώνεται και περνά η συναλλαγή είναι η έγκριση της συναλλαγής και όχι η χρέωση.Σε 2-3 μέρες που θα γίνει η χρέωση μπορεί να έχει προκύψει μια διαφορά με την ισοτιμία. Το Link για την εθνική: https://www.nbg.gr/greek/transaction-transparency/retail/cards/Documents/%ce%a0%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82%20%ce%9a%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b5%cf%82%20%5b2%5d/gold%20MasterCard%20%5b3%5d/%ce%8c%cf%81%ce%bf%ce%b9%20%ce%a7%cf%81%ce%ae%cf%83%ce%b7%cf%82%20%ce%a0%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd%20%ce%9a%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%8e%ce%bd.pdf , 1η σελίδα , Χρήση της κάρτας – συναλλαγές:7 Αναφέρει: Σε περίπτωση συvαλλαγής σε νόμισμα διαφορετικό από το Ευρώ, το ισότιμο της συναλλαγής σε ΕΥΡΩ για τη χρέωση του λογαριασμού, υπολογίζεται με βάση την τιμή που ορίζουν οι διεθνείς οργανισμοί MasterCard International και Visa International, κατά την ημερομηνία και ώρα επεξεργασίας και εκκαθάρισης της συναλλαγής από τους οργανισμούς.- και συμπληρώνει: Οι συναλλαγές σε νόμισμα διαφορετικό του Ευρώ (αναλήψεις και αγορές) επιβαρύνονται με έξοδα μετατροπής συναλλάγματος.Αυτό το 2ο σημείο δεν υπήρχε σε προηγούμενες συμβάσεις της Εθνικής,ίσχυε μόνο το 1ο σημείο με την διαφορά της ισοτιμίας που ισχύει και για την Alpha. Μπορεί ακόμα και σήμερα η Εθνική να μην εφαρμόζει προμήθεια στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα,ωστόσο σαν όρο το έχει προσθέσει στις συμβάσεις της. ΟΚ!! Ευχαριστώ!! Μάλλον στην Εθνική δεν έχουν βγάλει ακόμα απόφαση να το εφαρμόσουν ή μπορεί να το εφαρμόζουν σε συγκεκριμένες συναλλαγές. Πχ. σε χρεωστική κάρτα και συναλλαγή μέσω ίντερνετ σίγουρα δεν έχει προμήθεια αλλά με πιστωτική μέσω κατ/ματος (φυσική παρουσία) μπορεί να χρεώνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasan Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Μια ερώτηση.Η πιστωτικη που εχω εχει οριο 450 ευρω.Εγω αν θελω πχ να κανω μια αγορα στα 550 ευρω με δοσεις η πρωτη δοση στην αρχη του μηνος θα ειναι + 100 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 έβγαλε και η εθνική τράπεζα alert και σε ενημερώνει για τις κινήσεις του λογαριασμό σου και τής κάρτας σου! μου το πέταξε μπαίνοντας στο e banking ! και νομίζω είναι δωρεάν για κάποιο χρονικό διάστημα, πως το έπαθαν και εξελίχθηκαν. μετά από τόσα χρόνια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 έβγαλε και η εθνική τράπεζα alert και σε ενημερώνει για τις κινήσεις του λογαριασμό σου και τής κάρτας σου! μου το πέταξε μπαίνοντας στο e banking ! και νομίζω είναι δωρεάν για κάποιο χρονικό διάστημα, πως το έπαθαν και εξελίχθηκαν. μετά από τόσα χρόνια; Τα θετικα του ανταγωνισμου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 έβγαλε και η εθνική τράπεζα alert και σε ενημερώνει για τις κινήσεις του λογαριασμό σου και τής κάρτας σου! μου το πέταξε μπαίνοντας στο e banking ! και νομίζω είναι δωρεάν για κάποιο χρονικό διάστημα, πως το έπαθαν και εξελίχθηκαν. μετά από τόσα χρόνια; Σε εμένα βγάζει error κατά την αποστολή του verification στο email. Επίσης, συνάντησα τρομερό bug λόγω του lastpass extension στον chrome το οποίο πήγαινε και συμπλήρωνε όλα τα πεδία συνεχώς και έτσι αναγκάστηκα να μπω με incognito mode για να κάνω την διαδικασία. Παρόλα αυτά ατύχησα. Θα το ξαναδώ αργότερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 (edited) νομιζω οτι το alert της εθνικης ειναι δωρεαν οταν επιλεγουμε μονο ειδιποιηση με email, καπου το ειχα διαβασει αλλα μπαινω μεσα και δεν μπορω να επιλεξω μονο αυτο, εχει και επιλογη κινητου sms, το εχει καταφερει κανεις; edit το βρηκα αλλα οταν βαζω το email και αποστολη κωδικου δεν ανταποκρινεται ,γραφει συνεβει καποιο λαθος Edited January 18, 2017 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Γράφτηκα στη δωρεάν ειδοποίηση μόνο με email και λειτουργεί μία χαρά, καιρός ήταν! Στο πρώτο βήμα βάζουμε και το κινητό και το mail και ζητάει κωδικό για να ενεργοποιηθεί, μετά διαλέγεις ποιο πακέτο θες και βάζεις ανάλογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Γράφτηκα στη δωρεάν ειδοποίηση μόνο με email και λειτουργεί μία χαρά, καιρός ήταν! Στο πρώτο βήμα βάζουμε και το κινητό και το mail και ζητάει κωδικό για να ενεργοποιηθεί, μετά διαλέγεις ποιο πακέτο θες και βάζεις ανάλογα πόσο κοστίζει το πακέτο; εγώ δεν το έχω ενεργοποιήσει ακόμα αλλά επιτέλους ξύπνησαν και το έβαλαν και αυτοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 πόσο κοστίζει το πακέτο; εγώ δεν το έχω ενεργοποιήσει ακόμα αλλά επιτέλους ξύπνησαν και το έβαλαν και αυτοί. Διάβασε εδω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Τυπικά είναι καλυμμένος. Την γιαγιά μου που κάλυπτε όλες τις προϋποθέσεις για τη χρυσή την έκοψαν λόγω ηλικίας (>70). Μου το είπε ξεκάθαρα ο υπάλληλος (με ενημέρωσε ότι αν υπέγραφε εγγυητής κάτω των 65 με >=10000€ εισόδημα) θα την ενέκριναν. Στην δική σου περίπτωση θα πρότεινα την VISA μόνο και μόνο για να έχει θεωρητικά 100% αποδοχή σε συνδυασμό με τη MasterCard χρεωστική του. Αν είναι εύκολο ενημέρωσέ μας για την κατάληξη της αίτησης. Φυσικά λόγω λογαριασμού σύνταξης θα την πάρει με δωρεάν συνδρομή. Kαναμε χθες την αιτηση. Για mastercard εγινε τελικα και εβαλε να εξοφλειται αυτοματα η πιστωτικη καρτα απο το λογαριασμο που μπαινει η συνταξη του. Ειναι με δωρεαν συνδρομη λογο λογαριασμου συνταξης. Μας ειπαν οτι θα παρουν τηλεφωνο τον πατερα μου σε περιπου 5 εργασιμες ημερες για να του απαντησουν αν θα του βγαλουν ή οχι. Οταν εχω νεα θα γραψω σχετικα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Γράφτηκα στη δωρεάν ειδοποίηση μόνο με email και λειτουργεί μία χαρά, καιρός ήταν! Στο πρώτο βήμα βάζουμε και το κινητό και το mail και ζητάει κωδικό για να ενεργοποιηθεί, μετά διαλέγεις ποιο πακέτο θες και βάζεις ανάλογα μια απορια ,στην καρτελα υπολοιπο στο ibank alert εχει δυο επιλογες να συμπληρωσουμε, διαμορφωση υπολοιπου ανω του και διαμορφωση υπολοιπου κατω του , αυτο τι σημαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 μια απορια ,στην καρτελα υπολοιπο στο ibank alert εχει δυο επιλογες να συμπληρωσουμε, διαμορφωση υπολοιπου ανω του και διαμορφωση υπολοιπου κατω του , αυτο τι σημαινει; Σημαινει οτι θα σε ειδοποιήσει οταν και εαν το υπόλοιπο του λογαριασμού σου ξεπερασει τα 900€ και οταν πεσει κατω απο 30€. (Τα ποσά τα οριζεις εσυ) Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Σημαινει οτι θα σε ειδοποιήσει οταν και εαν το υπόλοιπο του λογαριασμού σου ξεπερασει τα 900€ και οταν πεσει κατω απο 30€. (Τα ποσά τα οριζεις εσυ) μαλιστα, ωραια ,σ ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kt1987 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Καλησπέρα Υπεβαλλα ενα αιτημα για πιστωτικη καρτα στην alphabank, προεγκριθηκε και εστειλα τα δικαιολογητικα την παρασκευη 13-1. Απο τοτε η κατασταση της αιτησης μου ειναι ακομα εγκεκριμενη σε αναμονη. Γνωριζει καποιος τη διαδικασια που ακολουθειται και το χρονο μεχρι την εκδοση καρτας αν εγκριθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nektaria123 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Καλησπέρα Υπεβαλλα ενα αιτημα για πιστωτικη καρτα στην alphabank, προεγκριθηκε και εστειλα τα δικαιολογητικα την παρασκευη 13-1. Απο τοτε η κατασταση της αιτησης μου ειναι ακομα εγκεκριμενη σε αναμονη. Γνωριζει καποιος τη διαδικασια που ακολουθειται και το χρονο μεχρι την εκδοση καρτας αν εγκριθει; Εγω εστειλα τα χαρτιά στις 29/12 και μου τηλεφώνησαν πως εγκρίθηκε στις 13/1, ακομη δεν την εχω παραλάβει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Προπληρωμένη καρτα της Alpha Bank μπορεις να εκδοσεις μονο σε καταστημα ή και ηλεκτρονικα ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kt1987 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Κατάλαβα, ακολουθούν συνοπτικές διαδικασίες. Έπεσες και στην περίοδο των γιορτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 (edited) Διάβασε εδω ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα ειναι μπαχαλο το site τους αντι να γραφουνε διπλα τις τιμες πρεπει να πας κατω και εκει που γραφει τιμολογιο και μετα να το βρεις ε, ειναι στην σελιδα 35 δειτε εδω http://i65.tinypic.com/dqmyc4.png . Καλα πληρωνεις ενα πακετο και τα sms τα χρεωνεσαι; εξτρα; τι γελοια πακετα; , για εμενα πρεπει να ειχε το απεριοριστα sms και email για ολους τους λογαριασμους και τις καρτες και το δωρεαν email! , ολα τα υπολοιπα δεν αξιζουνε . Δεν ξερω αυτο στο πακετο μινι μηναιο πακετο δινει 5 δωρεαν μυνηματα και μετα αμα σου ξανα στειλει μυνημα σε χρεωνει 0,05 ευρω; τι ακριβως εννοει με αυτο εδω ; <<€0,05/ SMS για την αποστολή μεμονωμένων SMS (εφόσον έχει επιλεγεί αυτόματη ανανέωση) >>, τα πακετα δεν ανανεωνονται καθε μηνα; μεχρι να το διακοψεις εσυ; , καλα φαντασου ο κοσμος να μην το ξερει οτι χρεωνεται για τα sms και να του τρωει τζαμπα λεφτα! Edited January 21, 2017 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Καλησπέρα συμφορουμίτες, έχω μια απορία αν ξέρει κάποιος να μου τη λύσει. Η τράπεζα πειραιώς έχει ένα σύστημα στο ebanking με το οποίο σου στέλνει σμσ με ένα κωδικό οποιαδήποτε φορά θες να κάνεις μια συναλλαγή. Η Άλφα μπανκ και η Άττικα ξέρετε αν έχουν κάτι αντίστοιχο; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Καλησπέρα συμφορουμίτες, έχω μια απορία αν ξέρει κάποιος να μου τη λύσει. Η τράπεζα πειραιώς έχει ένα σύστημα στο ebanking με το οποίο σου στέλνει σμσ με ένα κωδικό οποιαδήποτε φορά θες να κάνεις μια συναλλαγή. Η Άλφα μπανκ και η Άττικα ξέρετε αν έχουν κάτι αντίστοιχο; H Alpha Bank εχει Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts