Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Κι όμως όχι, το ορκίζομαι! Ούτε καν συναλλαγή με eBay aliexpress κλπ είχα κάνει με τη συγκεκριμένη κάρτα...

Στάλθηκε από το MX5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μηπως στην χρεωσαν μονο με τον αριθμο απο την καρτα καμια κοπελα σου τιποτα...

• Απαντήσεις 27,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• alfeios

1022

• Vasileios

1144

• pexths

1268

• Alex0077

784

Δημοφιλείς μέρες

Εμένα από τη τράπεζα μου είπαν ότι πρόκειται για ηλεκτρονική συναλλαγή, και μάλιστα σε σελίδες του εξωτερικού που αφορούσαν αεροπορικά εισιτήρια... Ότι ας πούμε δεν έχω πού να τα βάλω τόσα λεφτά και παίρνω εισιτήρια των 300+ ευρώ...

Και δεν γνωρίζω κάποιον ομοιοπαθη να μου πει τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις...

Εμένα από τη τράπεζα μου είπαν ότι πρόκειται για ηλεκτρονική συναλλαγή, και μάλιστα σε σελίδες του εξωτερικού που αφορούσαν αεροπορικά εισιτήρια... Ότι ας πούμε δεν έχω πού να τα βάλω τόσα λεφτά και παίρνω εισιτήρια των 300+ ευρώ...

Και δεν γνωρίζω κάποιον ομοιοπαθη να μου πει τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις...

σε μενα δεν ετυχε φιλε μου και δεν ξερω να σε απαντησω .καποιος θα σε απαντησει αν την εχει πατησει περιμενε λιγακι ...:(:(

Όπως και να έχει, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις! Ευελπιστώ να βρεθεί κι άλλος να δώσει τα φώτα του!

Όπως και να έχει, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις! Ευελπιστώ να βρεθεί κι άλλος να δώσει τα φώτα του!

γνωμη μου να πας και στην αστυνομια οπως ειπες πριν και να τους μιλησεις να δουμε αν υπαρχει καποια λυση.:(:(

σε μενα δεν ετυχε φιλε μου και δεν ξερω να σε απαντησω .καποιος θα σε απαντησει αν την εχει πατησει περιμενε λιγακι ...:(:(

Καλησπέρα,

Δες αυτό: http://www.northpress.gr/news.php?page_lang=173&cat=100&id=6841

Μήπως πρόσφατα είχες χρησιμοποιήσει την κάρτα σου για αγορά από φυσικό κατάστημα; Από εκεί και πέρα επειδή και εγώ είχα παρόμοιο περιστατικό με την Alpha πριν 3 μήνες, συμπλήρωσα φόρμα αμφισβήτησης συναλλαγών και μετά από 10 ημέρες πιστώθηκαν τα χρήματα πίσω στην κάρτα μου. Μου ήρθε μία επιστολή που έλεγε πως η πίστωση έγινε προσωρινά έως ότου διερευνηθεί το θέμα αλλά εδώ και 3 μήνες δεν έγινε καμία αφαίρεση των πιστώσεων, άρα όλα είναι εντάξει. Στη θέση σου θα:

-Άλλαζα κάρτα άμεσα

-Επικοινωνούσα με τις αεροπορικές εταιρίες στο e-mail τους αναφέροντας τον αριθμό κράτησης (είναι ένα νούμερο που φαίνεται μετά την επωνυμία τους στο statement

-Συμπλήρωνα άμεσα την αίτηση αμφισβήτησης

-Ενεργοποιούσα 3Dsecure/SecureCode ή ο,τι άλλο έχει η κάρτα άμεσα

Είναι 99% σίγουρο πως θα γίνει επιστροφή του ποσού και ολόκληρου μάλιστα, απλά ίσως πάρει μερικούς μήνες.

Φιλικά,

Γιώργος Βαρδίκος

HyperHosting Web Hosting Services

http://www.hyperhosting.gr

Εφόσον είναι ηλεκτρονική συναλλαγή και όπως λες είναι απάτη τότε θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω κατά 99,99%.

Όταν λέω ότι είναι απάτη το εννοώ, γιατί 30 χρόνια σε τράπεζα εχουν δει πολλά τα μάτια μου π.χ ήρθε μαινόμενος πατέρας φοιτήτριας ότι η τράπεζα έφαγε τα λεφτά της κόρης του και το έβλεπα στα μάτια του ότι ελεγε αλήθεια, το επιβεβαίωνε και η κόρη του, να μην το τραβάω τελικά μετά απο έρευνα σε κάμερες ΑΤΜ αποδείχτηκε ότι φίλη του κοριτσιού "δανείστηκε" 2-3 φορές την κάρτα.

Δεν γνωρίζω καμία περίπτωση όμως ηλεκτρονικής απάτης που να μην πήρε πίσω τα χρηματα του ο πελάτης.

@gvard Σ'ευχαριστώ πολύ για το άρθρο! Το έψαξα αρκετά σήμερα και έπεσε το μάτι μου σε πολλά παρόμοια άρθρα. Η τελευταία συναλλαγή έγινε στον Σκλαβενίτη, όπου εκεί γίνονται και οι περισσότερες συναλλαγές. Από την άλλη, πρόσφατα πρόσθεσα τη κάρτα με NFC στην εφαρμογή της εθνικής για τους πόντους, και σκέφτομαι ότι ίσως παίχτηκε κάτι και εκεί, μέσα από το Android, ποιος ξέρει...

@soleman καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ έχω ακούσει άπειρα τέτοια παραδείγματα. Απλά ξέρεις, είμαι ένας απλός φοιτητής μέτριας προς χαμηλής οικονομικής κατάστασης και πραγματικά δεν έχω λεφτά να τα χαλάω έτσι. Οπότε καταλαβαίνεις πόσο σοκαρισμένος είμαι που έχω χάσει κομπόδεμα μηνών. Από την άλλη κανένας δεν παίρνει την κάρτα μου να τη χρησιμοποιεί έτσι ούτε έχω δώσει περιθώρια τέτοια, καταλαβαίνεις. Τυχαίνει σε όλους, είναι μέχρι να σου χτυπήσει τη πόρτα.

Σας ευχαριστώ άπειρα για τις απαντήσεις, είναι πολύ ενθαρρυντικές και τουλάχιστον ξέρω ότι υπάρχει ελπίδα, τον Νοέμβριο μπαίνω στρατό και θα ήθελα να τα έχω μέχρι τότε, γενικά είμαι πολύ έντιμος σαν άνθρωπος και εξοργίζομαι με τέτοια πράγματα.

Σας ευχαριστώ και πάλι και θα σας ενημερώσω για τυχόν εξέλιξη!!

παιδια βοηθεια πηρα στην τραπεζα για να κανω οριμανση δοσεων την οποια και εκανα. μου ειπαν οτι εχω 60 ευρω σε δοσεις οι οποιες ομως δεν εχουν χρεωθει στην καρτα ουτε τις εχω κανει εγω μεχρι και η υπαλληλος δεν μπορεσε να βγαλει ακρη και εκανε ειδικο αιτημα για να δουμε τι γινεται. σημερα αλλαξε ο μηνας της πιστωτικης. τι να κανω με εχουν ζωσει τα φιδια πως μπορει να προεκυψαν δοσεις?
υπογραφή εκτός ορίων

Εγω με πιστωτικη εχω παρει πισω τα λεφτα που χρεωθηκαν απο υποκλοπη πιθανον.

Αμφισβητεις και παιρνει κανα δυο μηνες

Η πιστωτικη είναι στην ίδια τραπεζα που εχω το i-bank λογικα δεν θα εχει χρεωση.

Αρχικά μίλησες για πιστωτική της Πειραιώς όμως και μετά είπες για i-bank για αυτό και η αμφιβολία. Τυπικά το "i-bank" είναι κατοχυρωμένο από το e-banking της ΕΤΕ. "winbank" το λέει η Πειραιώς το δικό της.

Ναι τότε δεν θα έχεις. Δες μήπως σου δίνει την δυνατότητα αυτόματης εξόφλησης μέσω κάποιου λογαριασμού.

Η αυτόματη εξόφληση όλου του υπολοίπου είναι λίγο επικίνδυνη. Γιατί σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένων χρεώσεων (όπως συζητείται παρακάτω από το δικό σου μήνυμα) υπάρχει προφανές πρόβλημα.

και μετα βγαινεις και τα παιρνεις απο το ατμ ...οι ανθρωποι ειναι γελοιοι...

Παίρνεις και από το γκισέ αμέσως μετρητά αν θες. Απλά στα πλαίσια του ορίου των 840€/15 μέρες. Εφόσον υπάρχει περιορισμός τις αναλήψεις μετρητών, είναι προφανές ότι δεν θα μπορούσε να είναι ελεύθερη η είσπραξη επιταγών σε μετρητά.

Έχασα έτσι κοντά 600 ευρώ, σχεδόν όλο μου τον κόπο, και μου λένε ότι δεν ξέρουν τι θα γίνει; Δεν έχω τρελό κομπόδεμα και έχω πάθει πανικό...

Πείτε μου, είχατε ποτέ ανάλογη εμπειρία; Πήρατε τα λεφτά σας πίσω και σε σχετικά πόσο καιρό;

Συγγνώμη για το τεράστιο κείμενο αλλά από χθες δεν μπορώ να συνέλθω με τίποτα...

Ψυχραιμία. Ναι είχα εγώ πριν μερικά χρόνια και για ποσό πολύ μεγαλύτερο από 600€ με χρεώσεις σε πιστωτική μου κάρτα (στην τότε ΑΤΕ). Θα καταθέσεις αίτημα αμφισβήτησης των χρεώσεων. Θα πάρει ίσως και 3-4 μήνες (κάπου τόσο είχε πάρει σε εμένα) αλλά θα σου επιστραφούν τα χρήματα εφόσον δεν ήσουν υπεύθυνος εσύ. Το μειονέκτημα με τη χρεωστική που την έπαθες εσύ, είναι ότι τα λεφτά αφαιρέθηκαν από το λογαριασμό σου, ενώ εμένα που είχα πιστωτική μου είχαν πει ξεκάθαρα να μην πληρώσω τίποτα από τα αμφισβητούμενα μέχρι να διαλευκάνουν την υπόθεση. Δεν μου είχαν πει τίποτα περί αστυνομίας (και δε νομίζω ότι έχεις δουλειά εσύ να ανακατευτείς με αστυνομία εφόσον η κάρτα σου δεν έχει κλαπεί. Το κάνουν αυτοί αν κρίνουν.).

Υ.Γ. Παρά το ότι κατέθεσα επίσης γραπτό αίτημα να με ενημερώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί αφού τελείωσε η όλη ιστορία, αρνήθηκαν να το πράξουν. Και από όσο κατάλαβα είναι πάγια τακτική να μην δίνουν πληροφορίες γενικά για τέτοια θέματα.

Καλησπέρα σε όλους! Ζήτω συγγνώμη αν γράφω σε λάθος θέμα.

Έχω τεράστιο πρόβλημα με την κάρτα μου (εθνική). Είχα μέσα 600+κατι ευρώ, και προχθές παρατήρησα ότι υπήρχαν συναλλαγές του στυλ αεροπορικά εισιτήρια που κόστιζαν 300+ η μια συναλλαγή, 100+ η άλλη... Φυσικά δεν έκανα εγώ τέτοια συναλλαγή, πρόκειται περί απάτης.

Έτσι λοιπόν, πήγα χθες μέσα στην απογοήτευση στη τράπεζα να κάνω έγγραφο για αμφισβήτηση συναλλαγών, και αύριο σκέφτομαι να περάσω από το αστυνομικό τμήμα, μου είπαν γνωστοί ότι τράπεζα και τμήμα πάνε μαζί σε αυτές τις περιπτώσεις.

Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι με όσους υπαλλήλους μίλησα άφηναν υπονοούμενα του στυλ ότι δεν ξέρουν πόσο καιρό θα πάρει όλο αυτό, και δε ξέρουν τι θα γίνει με τα λεφτά, μια γνωστή μου είπε ότι δεν πρόκειται να πάρω όλο το ποσό πίσω παρά μόνο κάτι λιγότερο. Είναι δυνατόν; Έχασα έτσι κοντά 600 ευρώ, σχεδόν όλο μου τον κόπο, και μου λένε ότι δεν ξέρουν τι θα γίνει; Δεν έχω τρελό κομπόδεμα και έχω πάθει πανικό...

Πείτε μου, είχατε ποτέ ανάλογη εμπειρία; Πήρατε τα λεφτά σας πίσω και σε σχετικά πόσο καιρό;

Συγγνώμη για το τεράστιο κείμενο αλλά από χθες δεν μπορώ να συνέλθω με τίποτα...

Το ""σκέφτεσαι"" να πας στο αστυνομικό τμήμα ξέχνα το, ... εννοείτε να πας και να κάνεις καταγγελία για να είσαι ήσυχος! (η γνώμη μου φυσικά)

Μόνο έτσι θα βρεις άκρη και άσε αυτούς στην τράπεζα να λένε ότι θέλουν.

Θα βρεις το δίκιο σου, απλά θέλει τρέξιμο και άγχος!

Ωστόσο μου φαίνεται άκρως χαζό και ηλίθιο να πάρει αεροπορικά εισιτήρια αυτός που σ' εξαπάτησε, μιας και αυτά βγαίνουν μόνο ονομαστικά και μπορείς να τα πάρεις με ταυτότητα ο ίδιο ή τέλος πάντων να τα τυπώσεις και να πας αεροδρόμιο με την ταυτότητα να τα σφραγίσουν! Εκτός και αν τα χρέωσε σε καμιά χώρα εξωτερικού που δεν υπάρχει στον χάρτη! Τι να πω ρε φίλε, πολύ περίεργη η κατάσταση που βρέθηκες και είναι τρομακτική και για όλους εμάς που πλέον κινούμαστε μόνο με κάρτες. Να την είχες χάσει, το καταλαβαίνω, αλλά μόνο με τον αριθμό πως κατάφεραν να κάνουν αγορά? Δεν ζητάει και επιπλέον κωδικούς ασφαλείας?

Ενημέρωσε μας σε παρακαλώ όταν μάθεις περισσότερα, γιατί μας ενδιαφέρει όλους!

Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Edited by hasiotis_john

Αρχικά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις απαντήσεις! Είναι ένα θέμα λεπτό και μας αφορά όλους.

Να ενημερώσω πως πήγα σήμερα στο τμήμα της περιοχής μου και τους εξήγησα το συμβάν. Έχουν γίνει χρεώσεις από σελίδες αεροπορικών εισιτηρίων στη Γερμανία και την Ολλανδία, στη κάρτα φαίνονται κάτι συναλλαγές transip nl και αηδίες, μπήκα στις σελίδες και φαίνονται μουφα του κερατά.

Στο τμήμα μου είπαν ότι για να κάνω μήνυση θέλει 100 ευρώ παράβολο και πως δεν χρειάζεται, καθώς η τράπεζα λένε κυνηγάει από μόνη της πολύ τέτοιες υποθέσεις, οπότε και δεν έκανα μήνυση αφού μου είπαν πως είναι ανούσιο.

Επίσης μίλησα με άνθρωπο που δουλεύει στα λογιστήρια της εθνικής στο κέντρο και είπε πως το κυνηγάνε αρκετά και να μη φοβάμαι.

Τώρα παιδιά πριν 3 μήνες μου είχε βγάλει το σύστημα της εθνικής να αλλάξω κωδικό για το ibank, και κάπου εκεί απενεργοποιήθηκε το icode, που κανονικά δεν θα έπρεπε... Οπότε έτσι έγιναν και οι συναλλαγές στο εξωτερικό χωρίς ειδοποίηση και τίποτα. Έχω στεναχωρηθεί τόσο που δε ξέρω μετά αν θα ανοίξω πάλι λογαριασμό στην εθνική και αν το κάνω εν τέλει σκέφτομαι να μη κάνω καν ibank!

Στη τράπεζα μου είπαν να περάσω πάλι την άλλη εβδομάδα, προς Παρασκευή, να δούμε αααν και τιιι έχει γίνει....

σημερα μου ετυχε κατι παρα πολυ κουλο. στις 11/7 κανω μια αγορα απο το you.gr και βαζω 3 δοσεις συνολο ηταν 63,34 επειδη ηταν προπαραγγελια η χρωση θα αρχιζε με την αποστολη του προιοντος τον Σεπτεμβρη. Μετα απο μια μερα την ακυρωνω. σημερα πηρα για αλλο λογο στην εξυπηρετηση πελατων της eurobank και ανακαλυψα οτι ακομα δεν ειχαν αποδεσμευτει τα λεφτα. δεν χρεωθηκε ουτε μια δοση αλλα κρατηθηκαν ολες δεσμευμενες. δεν το θυμομουν ομως και αναγκαστηκα να κανω αμφισβητηση συναλλαγης. και ερωτω πως ειναι δυνατον η τραπεζα να κραταει 2 μηνες δεσμευμενο το ποσο δεν επρεπε μετα απο 24 μερες να ακυρωθει η συναλλαγη? θα παρω την δευτερα στο you μπας και μου αποδεσμευσουν τα λεφτα
υπογραφή εκτός ορίων

Κοίτα επειδή και εγώ είχα κάνει παλιότερα ακύρωση παραγγελίας στην οποία είχα βάλει 24 δόσεις, κάθε μήνα γινόταν η χρέωση της δόσης και την ίδια στιγμή η ακύρωση.

Τότε από Πειραιώς μου είπαν πως δεν γίνεται διαφορετικά.

Στάλθηκε από κινητό.

σημερα μου ετυχε κατι παρα πολυ κουλο. στις 11/7 κανω μια αγορα απο το you.gr και βαζω 3 δοσεις συνολο ηταν 63,34 επειδη ηταν προπαραγγελια η χρωση θα αρχιζε με την αποστολη του προιοντος τον Σεπτεμβρη. Μετα απο μια μερα την ακυρωνω. σημερα πηρα για αλλο λογο στην εξυπηρετηση πελατων της eurobank και ανακαλυψα οτι ακομα δεν ειχαν αποδεσμευτει τα λεφτα. δεν χρεωθηκε ουτε μια δοση αλλα κρατηθηκαν ολες δεσμευμενες. δεν το θυμομουν ομως και αναγκαστηκα να κανω αμφισβητηση συναλλαγης. και ερωτω πως ειναι δυνατον η τραπεζα να κραταει 2 μηνες δεσμευμενο το ποσο δεν επρεπε μετα απο 24 μερες να ακυρωθει η συναλλαγη? θα παρω την δευτερα στο you μπας και μου αποδεσμευσουν τα λεφτα

σε μενα σε μια καρτα της postcredit με έβαλαν να πάρω επισημο ακυρωτικο απο το καταστημα και να το στειλω. Στις 5 το απογευμα το εστειλα, στις 5.10 τα λεφτά ήταν διαθεσιμα προς χρηση.

εμενα δεν εχει γινει η χρεωση παρα μονο η δεσμευση και η τραπεζα ουτε καν μπηκε στο κοπο να ενημερωσει 2 μηνες τωρα
υπογραφή εκτός ορίων

Αρχικά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις απαντήσεις! Είναι ένα θέμα λεπτό και μας αφορά όλους.

Να ενημερώσω πως πήγα σήμερα στο τμήμα της περιοχής μου και τους εξήγησα το συμβάν. Έχουν γίνει χρεώσεις από σελίδες αεροπορικών εισιτηρίων στη Γερμανία και την Ολλανδία, στη κάρτα φαίνονται κάτι συναλλαγές transip nl και αηδίες, μπήκα στις σελίδες και φαίνονται μουφα του κερατά.

Στο τμήμα μου είπαν ότι για να κάνω μήνυση θέλει 100 ευρώ παράβολο και πως δεν χρειάζεται, καθώς η τράπεζα λένε κυνηγάει από μόνη της πολύ τέτοιες υποθέσεις, οπότε και δεν έκανα μήνυση αφού μου είπαν πως είναι ανούσιο.

Επίσης μίλησα με άνθρωπο που δουλεύει στα λογιστήρια της εθνικής στο κέντρο και είπε πως το κυνηγάνε αρκετά και να μη φοβάμαι.

Τώρα παιδιά πριν 3 μήνες μου είχε βγάλει το σύστημα της εθνικής να αλλάξω κωδικό για το ibank, και κάπου εκεί απενεργοποιήθηκε το icode, που κανονικά δεν θα έπρεπε... Οπότε έτσι έγιναν και οι συναλλαγές στο εξωτερικό χωρίς ειδοποίηση και τίποτα. Έχω στεναχωρηθεί τόσο που δε ξέρω μετά αν θα ανοίξω πάλι λογαριασμό στην εθνική και αν το κάνω εν τέλει σκέφτομαι να μη κάνω καν ibank!

Στη τράπεζα μου είπαν να περάσω πάλι την άλλη εβδομάδα, προς Παρασκευή, να δούμε αααν και τιιι έχει γίνει....

Εννοειται πως σωστα απενρεγοποιηθηκε το ibank.

Το να μην ξαναανοιξεις λογαριασμο στην εθνικη δε το καταλαβαινω. Αυτο θα μπορουσε να συμβει με οποιαδηποτε καρτα

Συγγνωμη φιλε ηθελα να γραψω winbank και ξεχασα .Για την πειραιως μιλουσα.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by Ntonis

Αρχικά μίλησες για πιστωτική της Πειραιώς όμως και μετά είπες για i-bank για αυτό και η αμφιβολία. Τυπικά το "i-bank" είναι κατοχυρωμένο από το e-banking της ΕΤΕ. "winbank" το λέει η Πειραιώς το δικό της.

Η αυτόματη εξόφληση όλου του υπολοίπου είναι λίγο επικίνδυνη. Γιατί σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένων χρεώσεων (όπως συζητείται παρακάτω από το δικό σου μήνυμα) υπάρχει προφανές πρόβλημα.

Παίρνεις και από το γκισέ αμέσως μετρητά αν θες. Απλά στα πλαίσια του ορίου των 840€/15 μέρες. Εφόσον υπάρχει περιορισμός τις αναλήψεις μετρητών, είναι προφανές ότι δεν θα μπορούσε να είναι ελεύθερη η είσπραξη επιταγών σε μετρητά.

Ψυχραιμία. Ναι είχα εγώ πριν μερικά χρόνια και για ποσό πολύ μεγαλύτερο από 600€ με χρεώσεις σε πιστωτική μου κάρτα (στην τότε ΑΤΕ). Θα καταθέσεις αίτημα αμφισβήτησης των χρεώσεων. Θα πάρει ίσως και 3-4 μήνες (κάπου τόσο είχε πάρει σε εμένα) αλλά θα σου επιστραφούν τα χρήματα εφόσον δεν ήσουν υπεύθυνος εσύ. Το μειονέκτημα με τη χρεωστική που την έπαθες εσύ, είναι ότι τα λεφτά αφαιρέθηκαν από το λογαριασμό σου, ενώ εμένα που είχα πιστωτική μου είχαν πει ξεκάθαρα να μην πληρώσω τίποτα από τα αμφισβητούμενα μέχρι να διαλευκάνουν την υπόθεση. Δεν μου είχαν πει τίποτα περί αστυνομίας (και δε νομίζω ότι έχεις δουλειά εσύ να ανακατευτείς με αστυνομία εφόσον η κάρτα σου δεν έχει κλαπεί. Το κάνουν αυτοί αν κρίνουν.).

Υ.Γ. Παρά το ότι κατέθεσα επίσης γραπτό αίτημα να με ενημερώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί αφού τελείωσε η όλη ιστορία, αρνήθηκαν να το πράξουν. Και από όσο κατάλαβα είναι πάγια τακτική να μην δίνουν πληροφορίες γενικά για τέτοια θέματα.

Συγγνωμη φιλε ηθελα να γραψω winbank και ξεχασα .Για την πειραιως μιλουσα.

Μεταφορά 410 ευρώ απο λογαριασμό της Εθνικής σε λογ. Πειραιώς...προμήθεια 5 ευρώ!!:mad::angry: Αν ειναι δυνατόν!! Το πιο γελοίο για μένα είναι οτι η Εθνικη που της πήρα τα λεφτά με χρέωσε μόνο 1 ευρώ, ενώ η Πειραιώς που της έφερα λεφτά 4 ευρω!!
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Μεταφορά 410 ευρώ απο λογαριασμό της Εθνικής σε λογ. Πειραιώς...προμήθεια 5 ευρώ!!:mad::angry: Αν ειναι δυνατόν!! Το πιο γελοίο για μένα είναι οτι η Εθνικη που της πήρα τα λεφτά με χρέωσε μόνο 1 ευρώ, ενώ η Πειραιώς που της έφερα λεφτά 4 ευρω!!

Η κλασική χρέωση(Κλεψιά το λεω εγω) 4 ευρω για εισερχόμενο έμβασμα...

Το ίδιο θα σου κάνει και η εθνική αν της στείλεις εμβασμα.

Καλησπέρα! ξερει κανεις που μου γυρισαν κατι χρηματα απο banggood, δειχνει -64 κατι ευρω στην καρτα στο e-banking πως τα ριχνω στον λογαριασμο μου ξερει κανεις? εχω επιλογη μονο πληρωμη, απο εκει γινεται? :(

Καλησπέρα! ξερει κανεις που μου γυρισαν κατι χρηματα απο banggood, δειχνει -64 κατι ευρω στην καρτα στο e-banking πως τα ριχνω στον λογαριασμο μου ξερει κανεις? εχω επιλογη μονο πληρωμη, απο εκει γινεται? :(

Εμένα που μου είχε γυρίσει το PayPal λεφτά από μπαταξιλίκι εμπόρου,τα άφησα εκεί,και λιγόστευαν σιγά σιγά όταν πλήρωνα άλλες αγορές και πληρωμές.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.