dimitriska Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Εμένα προν 4-5 μηνών από δικό μου λογαριασμό Πειραιώς σε δικό μου λογαριασμό ΕΤΕ (όψεως), με είχαν χρεώσει 4€ όπως σου είπα (και για ποσό <5.000€). Εδώ: https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF%20%CE%9B%CE%BF%CE%B9%CF%80%CF%8E%CE%BD%20%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD%5B2%5D/%CE%9B%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%82%20%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/web_portal_elliniko_timologio_loipwn_ergasiwn.pdf και στην 4η σελίδα, βλέπω όντως ότι λέει για ποσά <5.000€ προμήθεια 3€. Άρα μάλλον μείωσαν από τότε την προμήθεια... Απέχουν πολύ ακόμα οι προμήθειες αυτές από το να χαρακτηριστούν έστω "λογικές" βέβαια. Με capital controls σε ισχύ, με "δίψα" για εισρροή καταθέσων, αν είναι ποτέ δυνατό να υπάρχουν προμήθειες στα ...εισερχόμενα!!! Αλλά όταν δεν λειτουργεί τίποτα και κανείς για να τους βάλει χοντρό χέρι τι να περιμένεις... Οταν στέλνεις απο δικο σου σε δικο σου σε διαφορετικές Τραπεζες να επιλέγεις έξοδα OUR. Γλυτώνεις προμήθειες. Μη ρωτάς γιατι έχει διαφορά. Άγνωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 (edited) Οταν στέλνεις απο δικο σου σε δικο σου σε διαφορετικές Τραπεζες να επιλέγεις έξοδα OUR. Γλυτώνεις προμήθειες. Μη ρωτάς γιατι έχει διαφορά. Άγνωστο. Δεν γίνεται αυτό. Προχθές το βράδυ έκανα έμβασμα από Πειραιώς σε ΕΤΕ (δικοί μου λογαριασμοί και οι δύο) και δεν μου έδωσε επιλογή για OUR. Μόνο SHA είχε. Το θυμάμαι και από παλιότερα αυτό ότι (η Πειραιώς τουλάχιστον) δεν δίνει δυνατότητα για οτιδήποτε άλλο πέρα από SHA(red) σε εμβάσματα προς Ελληνικές τράπεζες. Μένει τώρα να πιστωθεί το έμβασμα για να διαπιστώσω αν μου κράτησε 3 ή 4€. edit: Και για να σε προλάβω πριν αρχίσεις να ψάχνεις, πριν επιλέξω λογαριασμό αποστολής του εμβάσματος στο Winbank (έχω 5 συνδεδεμένους), είχα όλες τις επιλογές (SHA, OUR, BEN). Μόλις επέλεξα από ποιόν λογαριασμό εκ των 5 θέλω να κάνω έμβασμα, εξαφανίστηκαν οι άλλες δύο και έμεινε μόνο η SHA διαθέσιμη και επιλεγμένη. Edited June 27, 2016 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Δεν γίνεται αυτό. Προχθές το βράδυ έκανα έμβασμα από Πειραιώς σε ΕΤΕ (δικοί μου λογαριασμοί και οι δύο) και δεν μου έδωσε επιλογή για OUR. Μόνο SHA είχε. Το θυμάμαι και από παλιότερα αυτό ότι (η Πειραιώς τουλάχιστον) δεν δίνει δυνατότητα για οτιδήποτε άλλο πέρα από SHA(red) σε εμβάσματα προς Ελληνικές τράπεζες. Μένει τώρα να πιστωθεί το έμβασμα για να διαπιστώσω αν μου κράτησε 3 ή 4€. edit: Και για να σε προλάβω πριν αρχίσεις να ψάχνεις, πριν επιλέξω λογαριασμό αποστολής του εμβάσματος στο Winbank (έχω 5 συνδεδεμένους), είχα όλες τις επιλογές (SHA, OUR, BEN). Μόλις επέλεξα από ποιόν λογαριασμό εκ των 5 θέλω να κάνω έμβασμα, εξαφανίστηκαν οι άλλες δύο και έμεινε μόνο η SHA διαθέσιμη και επιλεγμένη. Δεν ξερω για Πειραιώς. Στην Eurobank ομως, και στην Alpha Bank επιλέγεις ...... Eurobank: Τα τραπεζικά έξοδα να με επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου (OUR) Επιβαρύνομαι μόνο τα έξοδα της Τράπεζας (SHA) Alphabank: Έξοδα: Επιμερίζονται (SHA) Βαρύνουν τον εντολέα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Μένει τώρα να πιστωθεί το έμβασμα για να διαπιστώσω αν μου κράτησε 3 ή 4€. 3€ κράτησε τελικά. Έπεσαν οι προμήθειες. @alfeios Το ξέρω για τις άλλες τράπεζες. Ιδιοτροπία της Πειραιώς είναι αυτό και σκοπεύω να τους πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω για ποιόν λόγο συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 3€ κράτησε τελικά. Έπεσαν οι προμήθειες. @alfeios Το ξέρω για τις άλλες τράπεζες. Ιδιοτροπία της Πειραιώς είναι αυτό και σκοπεύω να τους πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω για ποιόν λόγο συμβαίνει. Και θα γραψεις εδω την απαντηση τους ...... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Μόλις πήρα στην εξυπηρέτηση και μου είπαν περί Ε.Ο.Χ. Ό,τι λέει το παρακάτω δηλαδή: http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/kathimerines-synallages/emvasmata/xrisimes-simvoules-emvasmaton "Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι Βάσει του Νόμου 3862/2010 (PSD) περί υπηρεσιών πληρωμών απαγορεύεται η χρήση ένδειξης εξόδων OUR και BEN σε πληρωμές ευρώ στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (Ε.Ο.Χ.) Η ένδειξη εξόδων OUR και ΒΕΝ υποστηρίζεται μόνο για εμβάσματα εκτός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) και σε περιπτώσεις μετατροπής συναλλάγματος. " Απορώ γιατί αυτή η δέσμευση δεν ισχύει για Eurobank και Εθνική. Έχετε δοκιμάσει άλλοι (πρόσφατα) με τις άλλες τράπεζες και δεν εφαρμόζουν αυτή την πρακτική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Μόλις πήρα στην εξυπηρέτηση και μου είπαν περί Ε.Ο.Χ. Ό,τι λέει το παρακάτω δηλαδή: http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/kathimerines-synallages/emvasmata/xrisimes-simvoules-emvasmaton "Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι Βάσει του Νόμου 3862/2010 (PSD) περί υπηρεσιών πληρωμών απαγορεύεται η χρήση ένδειξης εξόδων OUR και BEN σε πληρωμές ευρώ στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (Ε.Ο.Χ.) Η ένδειξη εξόδων OUR και ΒΕΝ υποστηρίζεται μόνο για εμβάσματα εκτός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) και σε περιπτώσεις μετατροπής συναλλάγματος. " Απορώ γιατί αυτή η δέσμευση δεν ισχύει για Eurobank και Εθνική. Έχετε δοκιμάσει άλλοι (πρόσφατα) με τις άλλες τράπεζες και δεν εφαρμόζουν αυτή την πρακτική; Δηλαδή λενε οτι μονον αυτοι ειναι νόμιμοι Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Δηλαδή λενε οτι μονον αυτοι ειναι νόμιμοι Για αυτό ρώτησα αν άλλαξε κάτι πρόσφατα στις άλλες τράπεζες. Καλά το βλέπουμε ότι οι άλλες δίνουν και τις επιλογές OUR και BEN όμως στο τελικό στάδιο εμβάσματος λειτουργούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Για αυτό ρώτησα αν άλλαξε κάτι πρόσφατα στις άλλες τράπεζες. Καλά το βλέπουμε ότι οι άλλες δίνουν και τις επιλογές OUR και BEN όμως στο τελικό στάδιο εμβάσματος λειτουργούν; Εγω παντως που λαμβανω εμβασμα απο εθνικη 1.000+ ευρω σε πειραιως δεν πληρωνο εξοδα εισερχομενου εμβασματος.Μαλλον τα πληρωνει ο εντολεας με OUR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Εγω παντως που λαμβανω εμβασμα απο εθνικη 1.000+ ευρω σε πειραιως δεν πληρωνο εξοδα εισερχομενου εμβασματος.Μαλλον τα πληρωνει ο εντολεας με OUR. Εμβασμα 1000+ € ? Μήπως ειναι μισθοδοσια ; Εκει δεν πληρωνεις Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Εμβασμα 1000+ € ? Μήπως ειναι μισθοδοσια ; Εκει δεν πληρωνεις Μισθοδοσία ειναι αλλα νόμιζα αφου ειναι απο αλλη τράπεζα στέλνετε σαν κανονικό έμβασμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Μισθοδοσία ειναι αλλα νόμιζα αφου ειναι απο αλλη τράπεζα στέλνετε σαν κανονικό έμβασμα... Οχι. Ισχυουν διαφορετικά προνομια Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Η monese έχει πάγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 (edited) Εγω παντως που λαμβανω εμβασμα απο εθνικη 1.000+ ευρω σε πειραιως δεν πληρωνο εξοδα εισερχομενου εμβασματος.Μαλλον τα πληρωνει ο εντολεας με OUR. Δεν αποδεικνύει τίποτα αυτό όπως σου λέει και ο alfeios. https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF%20%CE%9B%CE%BF%CE%B9%CF%80%CF%8E%CE%BD%20%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD%5B2%5D/%CE%9B%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%82%20%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/web_portal_elliniko_timologio_loipwn_ergasiwn.pdf Έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση τα εισερχόμενα εμβάσματα στους "Όψεως" της Εθνικής είτε αυτοί έχουν πάγιο ή έχουν ΜΗΥ>3,000€. edit: Η Eurobank που μόλις δοκίμασα, δίνει δυνατότητα για OUR από το e-banking της. Επίσης ξέχασα να σας πω ότι μου είπαν από την Πειραιώς το πρωί, ότι η δυνατότητα για OUR δεν επιτρέπεται μόνο από το e-banking της. Από γκισέ γίνεται. Αλλά το θέμα είναι ποιός το θέλει αυτό με την προμήθεια που έχει το γκισέ... Edited June 28, 2016 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Δηλαδή παίδες αν πρόκειται για μισθοδοσία Δεν υπάρχουν έξοδα; Γιατί Σήμερα που μίλησα με το HR της επιχειρήσεις μου είπε καλυτερα Εθνική Για να μην έχω έξοδα. Στάλθηκε από το SM-N910C μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Δηλαδή παίδες αν πρόκειται για μισθοδοσία Δεν υπάρχουν έξοδα; Γιατί Σήμερα που μίλησα με το HR της επιχειρήσεις μου είπε καλυτερα Εθνική Για να μην έχω έξοδα. Στάλθηκε από το SM-N910C μου Νομίζω οτι σε ολες τις τράπεζες η μισθοδοσία δεν εχει εξοδα. Φθανει να γινεται οργανωμενα απο τον εργοδοτη και οχι απλα να σου μεταφερει χρήματα. Και να εχεις ανοιξει τον λογαριασμό σαν Μισθοδοσίας Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Οι γονείς μου θα πάνε για 6 μέρες Δαλματικές ακτές (Μαυροβούνιο κυρίως και Κροατία). Θα κάνουν και στάση στην Αλβανία για καφέ κλπ. Τι προτείνεται να χρησιμοποιήσουν ως μέσω πληρωμής. Έχουν κάρτες Πειραιώς και λέω να τους δώσω την revolut. Βέβαια μου είπαν ότι παντού δέχονται € αλλά σίγουρα θα τους κλέβουν στην προμήθεια. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Οι γονείς μου θα πάνε για 6 μέρες Δαλματικές ακτές (Μαυροβούνιο κυρίως και Κροατία). Θα κάνουν και στάση στην Αλβανία για καφέ κλπ. Τι προτείνεται να χρησιμοποιήσουν ως μέσω πληρωμής. Έχουν κάρτες Πειραιώς και λέω να τους δώσω την revolut. Βέβαια μου είπαν ότι παντού δέχονται € αλλά σίγουρα θα τους κλέβουν στην προμήθεια. Εγώ θα πάω τον Αύγουστο εκεί. Θα έχω revolut Sent from S7 edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Όταν αλλάζουμε τον αριθμό κινητό μας του λογαριασμό στην τράπεζα, πόσες ώρες χρειάζεται για αλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Όταν αλλάζουμε τον αριθμό κινητό μας του λογαριασμό στην τράπεζα, πόσες ώρες χρειάζεται για αλλαγή; Εννοεις στο e-banking ? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Εννοεις στο e-banking ?Winbank, pireus δηλαδή. Πρωί πήγα στην τράπεζα άλλαξα το τηλέφωνο μου, βλέπω ακόμα δεν άλλαξε στο winbank, μήπως δεν το πέρασε το σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Winbank, pireus δηλαδή. Πρωί πήγα στην τράπεζα άλλαξα το τηλέφωνο μου, βλέπω ακόμα δεν άλλαξε στο winbank, μήπως δεν το πέρασε το σύστημα. Δεν μπορω να σου απαντήσω. Στα ebanking της AlphaBank και της Eurobank που εχω κάνει τέτοια αλλαγη, εγινε στιγμιαια. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Καλησπέρα σε ολους!Μήπως ξέρετε πως μπορείς να ακυρώσεις ενα έμβασμα που έκανες Σαββατοκυριακο σε winbank που ακομα δεν εφυγε εκτός από το να τραβήξεις τα λεφτά ωστε να μην εχει χρήματα ο λογαριασμός και να ακυρωθεί απο μόνο του την Δευτέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Να πάρεις τηλέφωνο στο phone banking τους. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Ερώτηση πήρα την νέα μου πιστωτική κάρτα Και μέσα από το ίντερνετ μπανκινγκ πλήρωσα ένα λογαριασμό τηλεφώνου 30€. Το όριο αναλόγως μειώθηκε κατά 30 ευρώ. Η ερώτηση μου είναι Γιατί δεν το βλέπω ακόμα σαν οφειλή στον επόμενο μήνα θα πληρωθεί από το λογαριασμό μου; μπορεί να πληρώσω εγώ νωρίτερα πχ σε 20 μέρες αντί για 30μέρες; Στάλθηκε από το SM-N910C μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts