xspy Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 (edited) Μπορείς να καλέσεις και εσύ,αμέσως μόλις καταχωρηθεί η αίτηση σου.Εφόσον πήγες σε κατάστημα,θα μπορούσαν επίσης να καλέσουν και από το κατάστημα στο Customer και να ολοκληρωθεί η διαδικασία αμέσως. Είναι μακράν οι χειρότεροι όλων.Θα περιμένεις πολύ. Aνέφερα 2 επιλογές/τρόπους στο συγκεκριμένο θέμα με άμεσο αποτέλεσμα που παρακάμπτουν οποιαδήποτε πιθανή αναμονή σε λίστα αιτημάτων για επεξεργασία.Αν κάποιος επιλέγει την ταλαιπωρία,απλά είναι άλλο θέμα. Edited December 26, 2015 by xspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Πάντως την Dinners δεν την δέχονται και πόλη πλέον έτσι δεν είναι? Εμένα μου πάντως ότι οι τραπέζες δεν ερημώνουν τον κόσμο για της νέες καρτές και το ανακαλύπτομαι όλοι όταν πάμε να κάνουμε τραπεζικές συναλλαγές. Αυτό σας εγινε, καθολού? Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Τι εννοείς?δεν ενημερώνουν? Για ποιες νέες κάρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Τι εννοείς?δεν ενημερώνουν? Για ποιες νέες κάρτες?Για παράδειγμα την αλλαγή που έκανε η master card A.E από την maestro να πάει στην master card debit εγώ το έμαθα από την ηλεκτρονική τοποθεσία της master card A.E και όχι από την εθνική και είχα για 1 διάστημα προβλήματα στης συναλλαγές μου για 20 ημέρες βεβαία αλλά είχα προβλήματα Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Την Neteller την γνωριζει καποιος ; Ειναι σαν την Skrill και την Revolut ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Την Neteller την γνωριζει καποιος ; Ειναι σαν την Skrill και την Revolut ; Ειναι ιδια η skrill απλως με μεγαλητερες χρεωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Δεν νομίζω ότι έχει μεγαλύτερες μάλλον το αντίθετο νομίζω ότι είναι αλλά αυτές οι εταιρίες πριν 3 χρονιά που το είχα ήταν μόνο για επιχρίσεις και όχι για καταναλωτές νομίζω αρκετά φθήνο είναι pay safe . Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Η Revolut δεν εχει καμία χρεωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Η Revolut δεν εχει καμία χρεωση Που δεν εχει χρεωση; Εγω προτιμω την skrill γιατι με βολευει στο να την φορτωνω χρηματα . Απο τον λογαριασμο μου στην AlphaBank και μεσω ebanking στελνω οσα θελω οποτε θελω χωρις καθολου προμηθεια και εξοδα. Η skrill εχει λογαριασμο στην AlphaBank Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Που δεν εχει χρεωση; Εγω προτιμω την skrill γιατι με βολευει στο να την φορτωνω χρηματα . Απο τον λογαριασμο μου στην AlphaBank και μεσω ebanking στελνω οσα θελω οποτε θελω χωρις καθολου προμηθεια και εξοδα. Η skrill εχει λογαριασμο στην AlphaBank Tι εννοεις που, πουθενα Αντίθετα ή skrill https://www.skrill.com/gr/chreoseis/ ,,και το κυριότερο ολων Στις συναλλαγές που περιλαμβάνουν μετατροπή συναλλάγματος, η Skrill επιβάλει μία χρέωση μεταξύ 2.99% και 4.99%** επί της προσφερόμενης χονδρικής τιμής συναλλάγματος. Γενικως η skrill σε χρεωσεις ειναι απαράδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Για παράδειγμα την αλλαγή που έκανε η master card A.E από την maestro να πάει στην master card debit εγώ το έμαθα από την ηλεκτρονική τοποθεσία της master card A.E και όχι από την εθνική και είχα για 1 διάστημα προβλήματα στης συναλλαγές μου για 20 ημέρες βεβαία αλλά είχα προβλήματα :worry: - δεν σου ειχαν στειλει σε συστημενο 1 μηνα νωριτερα την debit ? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Tι εννοεις που, πουθενα Αντίθετα ή skrill https://www.skrill.com/gr/chreoseis/ ,,και το κυριότερο ολων Στις συναλλαγές που περιλαμβάνουν μετατροπή συναλλάγματος, η Skrill επιβάλει μία χρέωση μεταξύ 2.99% και 4.99%** επί της προσφερόμενης χονδρικής τιμής συναλλάγματος. Γενικως η skrill σε χρεωσεις ειναι απαράδεκτη μαλλον εχεις δικιο σε αυτο αλλα επειδη την εχω χρησιμοποιησει σε αγορες στο eBay για μικροποσα, δεν καταλαβα κατι υπερβολικο. Σε μεγαλυτερα ποσα θα ηταν προβλημα. Για μενα βολευει που δεν πληρωνω εξοδα στην φόρτιση Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 :worry: - δεν σου ειχαν στειλει σε συστημενο 1 μηνα νωριτερα την debit ?Για αυτό είχα προβλήματα αν μου είχαν στείλει σε συστημένο όπως λες δεν θα είχα θέμα. Πήγα και κάνα αίτηση όταν το έμαθα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενω δεν μπορεις να τον πληρωσεις ουτε μεσω ιντερνετ με κάρτα DinersΔεν ισχύει αυτό που γράφεις έχω δει πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα με Diners, ακόμα και τα village Cinema δεις δείχνονται Diners απλά τώρα τελευταία χάνουν τον ανταγωνίσμο από visa-master-card Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Δεν ισχύει αυτό που γράφεις Μπορει να μην ισχυει και να μην το εχω αντιληφθει εγω. Μπορεις να βοηθησεις; Δωσε λινκ που μπορω να πληρωσω τον λογαριασμό μου ... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Μπορει να μην ισχυει και να μην το εχω αντιληφθει εγω. Μπορεις να βοηθησεις; Δωσε λινκ που μπορω να πληρωσω τον λογαριασμό μου ... Τα village Cinemas Τα odeon το eshop τα mutirama και διαφωρα αλλα Φυσικά τα πιο πολλά δέχονται visa -master-card όμως ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Τα village Cinemas Τα odeon το eshop τα mutirama και διαφωρα αλλα Φυσικά τα πιο πολλά δέχονται visa -master-card όμως Μαλλον δεν καταλαβες. Μιλησα μονον για ηλεκτρονική πληρωμη του λογαριασμού της vodafone με την καρτα diners. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Μαλλον δεν καταλαβες. Μιλησα μονον για ηλεκτρονική πληρωμη του λογαριασμού της vodafone με την καρτα diners.Οκ νόμιζα ότι εγγραφές γενικά λάθος μόνο η Forthnet έχει Dinners για πληρωμή φυσική ηλεκτρονική νομίζω. Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Η σελιδα http://www.skrill.com ανοιγει; Η εφαρμογη skrill στο κινητό λειτουργεί; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Η εφαρμογή όχι αλλά το site κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Η εφαρμογή όχι αλλά το site κανονικά.. Και το site δεν λειτουργουσε. Επανήλθε Η εφαρμογη εξακολουθει να μην λειτουργει Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Χθες είχαν πάλι και τα δύο πρόβλημα ανοιγαν πολύ αργά. Ίσως υπάρχει αυξημένος φόρτος αυτό τον καιρό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Χθες είχαν πάλι και τα δύο πρόβλημα ανοιγαν πολύ αργά. Ίσως υπάρχει αυξημένος φόρτος αυτό τον καιρό.. Παντως την ωρα που δεν λειτουργουσαν ουτε το ενα ουτε το αλλο εκανα μια πληρωμη δοκιμαστικα και εγινε κανονικα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 σκεφτομαι να κανω αιτηση online για πιστωτικη καρτα της alpha bank την amerikan express http://www.alphabankcards.gr/Default.aspx?tabid=137 ,με αυτην την τραπεζα δεν εχω αλλη συνεργασια και δε ξερω αν εγκριθει ,ο λογος που θελω να βγαλω απο εκει ειναι διοτι η συγκεκριμενη περναει σε ολες σχεδον τις αγορες του εξωτερικου ,ετσι μου ειπαν-ακουσα και δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο , στο site αναφερει οτι ειναι δωρεν συνδρομη για ενα χρονο, μετα τον χρονο θα μπορεσω να την κοψω η οχι; εχει καποιος καποια εμπειρια απο την συγκεκριμενη καρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Δεν ισχυει αυτο που ακουσες. Δεν ειναι θεμα amex αλλα capital controls Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Δεν ισχυει αυτο που ακουσες. Δεν ειναι θεμα amex αλλα capital controls Είναι συνδυασμός των δύο. Είναι γεγονός ότι συχνά οι AmEx γίνονται δεκτές σε περιπτώσεις που Mastercard και Visa απορρίπτονται λόγω capital controls. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts