Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Την εγγραφή μπορώ να την κάνω μέσω τηλεφωνικής υποστήριξης,μιας και δεν έχω ebanking?

Οχι, αν δεν έχεις ebanking θα την κάνεις στην επόμενη αγορά σου μέσω 3DSecure που θα σου εμφανίσει ξανά την φόρμα.

Φιλικά,

Γιώργος Βαρδίκος

HyperHosting Web Hosting Services

http://www.hyperhosting.gr

Οχι, αν δεν έχεις ebanking θα την κάνεις στην επόμενη αγορά σου μέσω 3DSecure που θα σου εμφανίσει ξανά την φόρμα.

Προσπάθησα τώρα για αγορά αλλά όταν βάζω τα στοιχεία που ζητάει μου λέει ότι απέτυχε η εγγραφή :/

Έχω μια χρεωστικη εθνικής γράφει πάνω maestro. Αυτή πιάνεται σαν MasterCard η να τους πω να την αλλάξουν για να κάνω αγορές όπως με την Visa της Πειραιώς?

Όχι, πιάνεται σαν maestro αλλά αν το κατάστημα δέχεται maestro μπορείς να κάνεις κανονικά αγορές όπως με οποιαδήποτε άλλη χρεωστική κάρτα. Απλώς στην Ελλάδα δεν είναι πολλά τα καταστήματα που δέχονται maestro. Έτσι κι αλλιώς μόλις λήξει θα αντικατασταθεί από MasterCard. Αν θέλεις μπορείς να πας σε ένα κατάστημα Εθνικής και να ζητήσεις να αντικατασταθεί τώρα.

Όχι, πιάνεται σαν maestro αλλά αν το κατάστημα δέχεται maestro μπορείς να κάνεις κανονικά αγορές όπως με οποιαδήποτε άλλη χρεωστική κάρτα. Απλώς στην Ελλάδα δεν είναι πολλά τα καταστήματα που δέχονται maestro. Έτσι κι αλλιώς μόλις λήξει θα αντικατασταθεί από MasterCard. Αν θέλεις μπορείς να πας σε ένα κατάστημα Εθνικής και να ζητήσεις να αντικατασταθεί τώρα.

Ωραία θα πάω να την αλλάξω. Πολύ σπάνια βλέπω να υποστηρίζουν maestro οπότε η Visa MasterCard είναι μονόδρομος για αγορές.

Έχω μια χρεωστικη εθνικής γράφει πάνω maestro. Αυτή πιάνεται σαν MasterCard η να τους πω να την αλλάξουν για να κάνω αγορές όπως με την Visa της Πειραιώς?

αλλαξε την φιλε, οπως καναμε ολοι ,δεν κανει αυτην η καρτα για αγορες, ζητα την debit mastercard, μπορεις να το κανεις μεσα απο το ebanking

αλλαξε την φιλε, οπως καναμε ολοι ,δεν κανει αυτην η καρτα για αγορες, ζητα την debit mastercard, μπορεις να το κανεις μεσα απο το ebanking

Έχει κάποια χρέωση να μου την αλλάξουν?

Επισης εδώ και 13 μέρες που συνδεσα μια Visa Πειραιώς με το PayPal με τράβηξε το 1.5 ευρώ αλλά κωδικό ακόμα δεν πήρα σε ανάλυση λογαριασμού που έκανα. E-Banking δεν έκανα ακόμα αλλά επιβάλλεται από ότι βλέπω.

Επισης εδώ και 13 μέρες που συνδεσα μια Visa Πειραιώς με το PayPal με τράβηξε το 1.5 ευρώ αλλά κωδικό ακόμα δεν πήρα σε ανάλυση λογαριασμού που έκανα. E-Banking δεν έκανα ακόμα αλλά επιβάλλεται από ότι βλέπω.

δωρεαν ειναι φιλε, κωδικο θα παρεις καλωντας στην Πειραιως , ebanking επρεπε ειδη να εχεις :)

δωρεαν ειναι φιλε, κωδικο θα παρεις καλωντας στην Πειραιως , ebanking επρεπε ειδη να εχεις :)

Έγινε να σε καλά. Πάω αύριο να κάνω e-Banking και στην Πειραιώς και στην εθνική να συνδέσω και το PayPal να μπουν όλα σε μια τάξη.

Αφου δεν εχεις e-banking θα περιμενεις το μηνιαιο εντυπο λογαριασμου

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Αφου δεν εχεις e-banking θα περιμενεις το μηνιαιο εντυπο λογαριασμου

Δεν μου έχει έρθει ποτέ κάτι τέτοιο. Θα έρθει τώρα λόγο του κωδικού?

Δεν μου έχει έρθει ποτέ κάτι τέτοιο. Θα έρθει τώρα λόγο του κωδικού?

Οχι. Αν δεν σου εχει ερθει δεν θα ερθει. Μηπως εχεις βιβλιαριο;

Οχι. Αν δεν σου εχει ερθει δεν θα ερθει. Μηπως εχεις βιβλιαριο;

Ναι το βιβλιαριο ενημερώνω κάθε βδομάδα. Έχω αρκετές μέρες να το ενημερώσω πάντως. Στο atm έβγαλα ενημέρωση λογαριασμού δείχνει το 1.5 ευρώ που κράτησαν αλλά όχι τον κωδικό. Λογικά στο βιβλιαριο πρέπει να τον δείχνει θα δω αύριο.

Ναι το βιβλιαριο ενημερώνω κάθε βδομάδα. Έχω αρκετές μέρες να το ενημερώσω πάντως. Στο atm έβγαλα ενημέρωση λογαριασμού δείχνει το 1.5 ευρώ που κράτησαν αλλά όχι τον κωδικό. Λογικά στο βιβλιαριο πρέπει να τον δείχνει θα δω αύριο.

Λογικα θα το δειχνει .....

σου ειπα και πιο πανω, παρε ενα τηλεφωνο, ακομη και τωρα να παρεις θα σου τον δωσουν τον κωδικο

σου ειπα και πιο πανω, παρε ενα τηλεφωνο, ακομη και τωρα να παρεις θα σου τον δωσουν τον κωδικο

Ε, παρτο το τηλεφωνο να δουμε ......

Θα έπερνα αλλά μετά τις 8 δύσκολα να το σηκώσουν. Αύριο με το καλό θα κάνω ενημέρωση το βιβλιαριο και αν δεν θα πάρω τηλέφωνο.

Θα έπερνα αλλά μετά τις 8 δύσκολα να το σηκώσουν. Αύριο με το καλό θα κάνω ενημέρωση το βιβλιαριο και αν δεν θα πάρω τηλέφωνο.

και να μας ενημερωσεις

Νομίζω πως δε δείχνει το βιβλιάριο αυτό που θες.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Έχει κανείς πληροφορίες σχετικά με το πότε θα μπορούμε να ψωνίσουμε από εξωτερικό σε μεγάλα sites όπως πχ asos.com κτλ? :/

Συνήθισα με τις online αγορές και τώρα μου κακοφαίνεται :P

Ξέρεις κανείς η Επιστροφή χρημάτων ( έπειτα απο refund στο paypal ) πότε εμφανίζεται στην Κάρτα ?

Λοιπόν πήγα σήμερα στο βιβλιαριο δεν εμφανίζεται και μου τον έδωσαν μέσα από το ταμείο. Ο κωδικός ήταν εκεί από τις 30 Οκτωβρίου.