gvard Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Την εγγραφή μπορώ να την κάνω μέσω τηλεφωνικής υποστήριξης,μιας και δεν έχω ebanking? Οχι, αν δεν έχεις ebanking θα την κάνεις στην επόμενη αγορά σου μέσω 3DSecure που θα σου εμφανίσει ξανά την φόρμα. Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Οχι, αν δεν έχεις ebanking θα την κάνεις στην επόμενη αγορά σου μέσω 3DSecure που θα σου εμφανίσει ξανά την φόρμα. Προσπάθησα τώρα για αγορά αλλά όταν βάζω τα στοιχεία που ζητάει μου λέει ότι απέτυχε η εγγραφή :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Έχω μια χρεωστικη εθνικής γράφει πάνω maestro. Αυτή πιάνεται σαν MasterCard η να τους πω να την αλλάξουν για να κάνω αγορές όπως με την Visa της Πειραιώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Όχι, πιάνεται σαν maestro αλλά αν το κατάστημα δέχεται maestro μπορείς να κάνεις κανονικά αγορές όπως με οποιαδήποτε άλλη χρεωστική κάρτα. Απλώς στην Ελλάδα δεν είναι πολλά τα καταστήματα που δέχονται maestro. Έτσι κι αλλιώς μόλις λήξει θα αντικατασταθεί από MasterCard. Αν θέλεις μπορείς να πας σε ένα κατάστημα Εθνικής και να ζητήσεις να αντικατασταθεί τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Όχι, πιάνεται σαν maestro αλλά αν το κατάστημα δέχεται maestro μπορείς να κάνεις κανονικά αγορές όπως με οποιαδήποτε άλλη χρεωστική κάρτα. Απλώς στην Ελλάδα δεν είναι πολλά τα καταστήματα που δέχονται maestro. Έτσι κι αλλιώς μόλις λήξει θα αντικατασταθεί από MasterCard. Αν θέλεις μπορείς να πας σε ένα κατάστημα Εθνικής και να ζητήσεις να αντικατασταθεί τώρα. Ωραία θα πάω να την αλλάξω. Πολύ σπάνια βλέπω να υποστηρίζουν maestro οπότε η Visa MasterCard είναι μονόδρομος για αγορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Έχω μια χρεωστικη εθνικής γράφει πάνω maestro. Αυτή πιάνεται σαν MasterCard η να τους πω να την αλλάξουν για να κάνω αγορές όπως με την Visa της Πειραιώς? αλλαξε την φιλε, οπως καναμε ολοι ,δεν κανει αυτην η καρτα για αγορες, ζητα την debit mastercard, μπορεις να το κανεις μεσα απο το ebanking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 αλλαξε την φιλε, οπως καναμε ολοι ,δεν κανει αυτην η καρτα για αγορες, ζητα την debit mastercard, μπορεις να το κανεις μεσα απο το ebanking Έχει κάποια χρέωση να μου την αλλάξουν? Επισης εδώ και 13 μέρες που συνδεσα μια Visa Πειραιώς με το PayPal με τράβηξε το 1.5 ευρώ αλλά κωδικό ακόμα δεν πήρα σε ανάλυση λογαριασμού που έκανα. E-Banking δεν έκανα ακόμα αλλά επιβάλλεται από ότι βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Έχει κάποια χρέωση να μου την αλλάξουν? Επισης εδώ και 13 μέρες που συνδεσα μια Visa Πειραιώς με το PayPal με τράβηξε το 1.5 ευρώ αλλά κωδικό ακόμα δεν πήρα σε ανάλυση λογαριασμού που έκανα. E-Banking δεν έκανα ακόμα αλλά επιβάλλεται από ότι βλέπω. δωρεαν ειναι φιλε, κωδικο θα παρεις καλωντας στην Πειραιως , ebanking επρεπε ειδη να εχεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 δωρεαν ειναι φιλε, κωδικο θα παρεις καλωντας στην Πειραιως , ebanking επρεπε ειδη να εχεις :) Έγινε να σε καλά. Πάω αύριο να κάνω e-Banking και στην Πειραιώς και στην εθνική να συνδέσω και το PayPal να μπουν όλα σε μια τάξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Έχει κάποια χρέωση να μου την αλλάξουν? Επισης εδώ και 13 μέρες που συνδεσα μια Visa Πειραιώς με το PayPal με τράβηξε το 1.5 ευρώ αλλά κωδικό ακόμα δεν πήρα σε ανάλυση λογαριασμού που έκανα. E-Banking δεν έκανα ακόμα αλλά επιβάλλεται από ότι βλέπω. Αφου δεν εχεις e-banking θα περιμενεις το μηνιαιο εντυπο λογαριασμου Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Αφου δεν εχεις e-banking θα περιμενεις το μηνιαιο εντυπο λογαριασμου Δεν μου έχει έρθει ποτέ κάτι τέτοιο. Θα έρθει τώρα λόγο του κωδικού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Δεν μου έχει έρθει ποτέ κάτι τέτοιο. Θα έρθει τώρα λόγο του κωδικού? Οχι. Αν δεν σου εχει ερθει δεν θα ερθει. Μηπως εχεις βιβλιαριο; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Οχι. Αν δεν σου εχει ερθει δεν θα ερθει. Μηπως εχεις βιβλιαριο; Ναι το βιβλιαριο ενημερώνω κάθε βδομάδα. Έχω αρκετές μέρες να το ενημερώσω πάντως. Στο atm έβγαλα ενημέρωση λογαριασμού δείχνει το 1.5 ευρώ που κράτησαν αλλά όχι τον κωδικό. Λογικά στο βιβλιαριο πρέπει να τον δείχνει θα δω αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ναι το βιβλιαριο ενημερώνω κάθε βδομάδα. Έχω αρκετές μέρες να το ενημερώσω πάντως. Στο atm έβγαλα ενημέρωση λογαριασμού δείχνει το 1.5 ευρώ που κράτησαν αλλά όχι τον κωδικό. Λογικά στο βιβλιαριο πρέπει να τον δείχνει θα δω αύριο. Λογικα θα το δειχνει ..... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ναι το βιβλιαριο ενημερώνω κάθε βδομάδα. Έχω αρκετές μέρες να το ενημερώσω πάντως. Στο atm έβγαλα ενημέρωση λογαριασμού δείχνει το 1.5 ευρώ που κράτησαν αλλά όχι τον κωδικό. Λογικά στο βιβλιαριο πρέπει να τον δείχνει θα δω αύριο. σου ειπα και πιο πανω, παρε ενα τηλεφωνο, ακομη και τωρα να παρεις θα σου τον δωσουν τον κωδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 σου ειπα και πιο πανω, παρε ενα τηλεφωνο, ακομη και τωρα να παρεις θα σου τον δωσουν τον κωδικο Ε, παρτο το τηλεφωνο να δουμε ...... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Θα έπερνα αλλά μετά τις 8 δύσκολα να το σηκώσουν. Αύριο με το καλό θα κάνω ενημέρωση το βιβλιαριο και αν δεν θα πάρω τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Θα έπερνα αλλά μετά τις 8 δύσκολα να το σηκώσουν. Αύριο με το καλό θα κάνω ενημέρωση το βιβλιαριο και αν δεν θα πάρω τηλέφωνο. και να μας ενημερωσεις Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 και να μας ενημερωσεις Βεβαίως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Νομίζω πως δε δείχνει το βιβλιάριο αυτό που θες. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Νομίζω πως δε δείχνει το βιβλιάριο αυτό που θες. Αν δεν το δείξει μόνο με τηλέφωνο ή e-Banking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Έχει κανείς πληροφορίες σχετικά με το πότε θα μπορούμε να ψωνίσουμε από εξωτερικό σε μεγάλα sites όπως πχ asos.com κτλ? :/ Συνήθισα με τις online αγορές και τώρα μου κακοφαίνεται :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 η πειραιως γιατι ζηταει 5 ευρω για ενεργοποιηση του e banking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Ξέρεις κανείς η Επιστροφή χρημάτων ( έπειτα απο refund στο paypal ) πότε εμφανίζεται στην Κάρτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Λοιπόν πήγα σήμερα στο βιβλιαριο δεν εμφανίζεται και μου τον έδωσαν μέσα από το ταμείο. Ο κωδικός ήταν εκεί από τις 30 Οκτωβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts