FIREBLADE1 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Γιατί δεν γίνεται να πάρεις λεφτά απο wu γραφείο,μονο αν γίνουν μεταφορά με κάρτα απο έξω σε τραπεζικό λογαριασμό μου.Και οι δικοί μου δεν έχουν καρτα εκεί.Αυτός είναι ο μονος τροπος συμφωνα και με την wu μετα απο ανταλλαγή email που είχαμε. Παντως λιγη ψυχραιμια σε μερικους φιλους που βλεπω να γραφουν δεν βλαπτει.Να σκεφτουν τι θα γίνει οταν δεν θα υπαρχει λογαριασμός με πιο πολλα απο 100€ οπως λενε.Απλά δεν θα υπαρχει τραπεζα.Η τραπεζα βασιζεται στα λεφτα μας και στην εμπιστοσυνη μας.Αν λείπουν αυτά τέλος.Για αυτο μπηκαν τα cc,oταν ζητάς όλα τα λεφτά σου η τραπεζα δεν τα εχει οπότε διαλύεται. Φιλε μου συμφωνω σε πολλα απο ολα αυτα που λες, εκτος απο ενα, "η τραπεζα δεν τα εχει".... ελα ρε συ, σοβαρα? οταν τα εδινα στον ταμια? ηταν μια χαρα ετσι? Καταλαβαινω οτι δεν θελουν πλεον να κινουμαστε με ευρω σε φυσικη μορφη "πληρωτεο επι τη εμφανιση" αλλα θελουν να μας ελεγχουν μεσω καρτων και ηλεκτρονικων συναλλαγων αλλα οχι και να μου λενε "δεν τα εχω" ή να μου λενε μην ξοδευεις στο εξωτερικο, ειμαι ελευθερος πολιτης (ετσι λεω) και φορολογικα μπορω να κανω τις αγορες που θελω-τις δικαιολογω με το εισοδημα μου- οποτε τι σοι περιορισμοι ειναι αυτοι σε μια ελευθερη κατα τ αλλα χωρα..... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Έχετε καταλάβει ότι έχουμε cc για το χ, ψ λόγο; Αυτά είναι τα cc αλλίως πάνε βουλγαρία και άνοιξε λογαριασμό με τα όποια στοιχεία θέλει η κάθε τράπεζα. Δεν το αναλύω παραπάνω γιατί θα επεκταθώ πολιτικά, και το τοπικ έχει άλλο χαρακτήρα. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Φιλος Έλληνας που ζει πλεον Ελλάδα,έχει στο όνομα του ενα δάνειο σε αγγλική τράπεζα με 700 ευρώ δόση το μήνα.έχει τραπεζικό λογαριασμό και Ελλάδα και Αγγλία.Δυστυχώς πλέον με το CC δεν μπορεί να στείλει έμβασμα για αποπληρωμή του δανείου.Γνωρίζει κάποιος να δώσει κάποια συμβουλή;Περνάει κάποια επιτροπή οικονομικών η περίπτωσή του ώστε να εξαιρεθεί;Εχτές μου το ανέφερε ο φίλος μου,δεν γνωρίζω αν και τι συζήτηση έχει γίνει με την ελληνική τράπεζα.Αλλα για να το ψάχνει ακόμα μάλλον θα ήταν αρνητική η απάντηση από το ελληνικο υποκαταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Φιλε μου συμφωνω σε πολλα απο ολα αυτα που λες, εκτος απο ενα, "η τραπεζα δεν τα εχει".... ελα ρε συ, σοβαρα? οταν τα εδινα στον ταμια? ηταν μια χαρα ετσι? Καταλαβαινω οτι δεν θελουν πλεον να κινουμαστε με ευρω σε φυσικη μορφη "πληρωτεο επι τη εμφανιση" αλλα θελουν να μας ελεγχουν μεσω καρτων και ηλεκτρονικων συναλλαγων αλλα οχι και να μου λενε "δεν τα εχω" ή να μου λενε μην ξοδευεις στο εξωτερικο, ειμαι ελευθερος πολιτης (ετσι λεω) και φορολογικα μπορω να κανω τις αγορες που θελω-τις δικαιολογω με το εισοδημα μου- οποτε τι σοι περιορισμοι ειναι αυτοι σε μια ελευθερη κατα τ αλλα χωρα..... Αν ηξερες πως δουλευουν οι τραπεζες δεν θα τα ελεγες αυτα.Οι ελευθερίες που εχουμε καθορίζονται απο νόμους.Τα cc είναι νόμος.Αν ολοι οι πελατες μιας τραπεζας ζητησουν τα λεφτα τους η τραπεζα δεν τα έχει και θα καταρρευσει.Γιατί τα έχει δωσει σε δανεια ,γιατι τα εχει επενδυσει ωστε να σου δωσει επιτοκιο στην καταθεση κλπ.Μη κανουμε σαν τους γερους στα χωρια που συζητανε στα καφενεια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Φιλε μου συμφωνω σε πολλα απο ολα αυτα που λες, εκτος απο ενα, "η τραπεζα δεν τα εχει".... ελα ρε συ, σοβαρα? οταν τα εδινα στον ταμια? ηταν μια χαρα ετσι? Καταλαβαινω οτι δεν θελουν πλεον να κινουμαστε με ευρω σε φυσικη μορφη "πληρωτεο επι τη εμφανιση" αλλα θελουν να μας ελεγχουν μεσω καρτων και ηλεκτρονικων συναλλαγων αλλα οχι και να μου λενε "δεν τα εχω" ή να μου λενε μην ξοδευεις στο εξωτερικο, ειμαι ελευθερος πολιτης (ετσι λεω) και φορολογικα μπορω να κανω τις αγορες που θελω-τις δικαιολογω με το εισοδημα μου- οποτε τι σοι περιορισμοι ειναι αυτοι σε μια ελευθερη κατα τ αλλα χωρα..... Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και νομίζω πως το καταλαβαίνεις και ο ίδιος αλλά είσαι εκνευρισμένος. Σε κάθε περίπτωση, έχεις πάντα δύο επιλογές: Να βάζεις τα χρήματά σου στην τράπεζα Να τα βάζεις κάτω από το στρώμα σου Αν θεωρείς πως η δεύτερη λύση με ό,τι αυτό συνεπάγεται (δε θα έχεις πιστωτική, επιτόκια, δε θα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτά όπου και αν βρίσκεσαι και ανά πάσα στιγμή εκτός από εξαιρετικές συνθήκες όπως τώρα κτλ) τότε όταν αρθούν τα capital controls πήγαινε και κάνε ακριβώς αυτό. Οι τράπεζες -όπως όλοι ξέρουμε- μόνο φιλανθρωπικά ιδρύματα δεν είναι. Χρησιμοποιούν τα λεφτά σου (και μας) για δάνεια, επενδύσεις κτλ ώστε να έχουν κέρδη και εσύ από αυτές "κερδίζεις" αυτά που ανέφερα πιο πάνω και ίσως και άλλα που τώρα δε μου έρχονται. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 (edited) Καλημέρα! για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με το τι μπορούμε να κάνουμε στις τράπεζες διαβάστε εδώ τα εξηγεί άψογα! φυσικά τα ίδια ισχύουν για ΟΛΕΣ τις τράπεζες : http://www.eurobank.gr/online/home/generic.aspx?id=1495&mid=634&lang=gr για να λέμε και του στραβού το δίκιο όπως έγιναν τα πράγματα (δεν θα επεκταθώ στα πολιτικά γιατί βαριέμαι να γράφω εκθέσεις) τα C.C ήταν απλά μονόδρομος! αλλά φταίει και ο κόσμος γιατί πανικοβάλεται εύκολα και παραλίγο να προκληθεί η κατάρευση των τραπεζών, και μην σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας!!!! υπάρχουν δάνεια, επιχειρήσεις κτλ που χρειάζονται χρηματοδοτήσεις από τις τράπεζες! όταν τα παίρναμε (οχι εγω προσωπικα) καλα ηταν!!!! και εμενα με χαλανε τα C.C αλλα ήταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!!! και φυσικα δεν ειναι καθολου ασφαλες τα λεφτα σπιτι οπως κανουν αρκετοι! ελεος..... να τα βαλουν μεσα σε καμια παλια TV οπως η γιαγια στο μπαμπα μην τρεχεις.... οποιος ξερει και καταλαβαινει πως δουλευουν οι τραπεζες καταλαβαινει και γιατι εγιναν τα C.C. Edited July 24, 2015 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_bscs Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Παιδιά εχω μια απορία... Χρήματα σε χρεωστική θελω βάλω και να αγοράσω από εξωτερικό γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Οτι γραψω δεν ειναι στανταρ σιγουρο, θα γραψω τι μου ειπαν Μεχρι την αλλη εβδομαδα ισως και μεσα στο σαββατοκυριακο θα κανουν ποιο ευκολη τη διαδικασια για επαγγελματιες που θελουν να πληρωσουν προμηθευτες εκτος ελλαδας. Φυσικα με τιμολογιο. Για τους ιδιωτες που θελουν να αγορασουν μεσω ιντερνετ μαλλον θα αργησουν μηνες. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Παιδιά εχω μια απορία... Χρήματα σε χρεωστική θελω βάλω και να αγοράσω από εξωτερικό γίνεται; Όχι, αυτό συζητάμε εδώ και 10 σελίδες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Ο κόσμος μπορεί να πανικοβληθηκε αλλά και μερικές τράπεζες βοήθησαν στην όλη κατάσταση .συγκεκριμενη τράπεζα έλεγε σε πολύ καλουςπελάτες της να βγάλουν τα χρήματα τους έξω. Άλλη τράπεζα έβγαζε τα χρήματα πελατών της έξω άμεσα (πιο δύσκολα κάνεις κατάθεση σε άλλο λογαριασμό από γκισε) και τρίτη τράπεζα έριξε κατόπιν συνεννόησης το όριο για να βγάλεις χρήματα έξω μέσω private banking.στην ίδια τράπεζα μόλις ζήτησα συγκεκριμένο προϊόν μου κλείνει το ματακι ο φίλος υπάλληλος και μου λέει η συνάδελφος θα σε φτιάξει.οπως καταλάβατε όλα προσωπικές εμπειρίες. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και επειδή λόγω επαγγέλματος μπορώ να συγκρίνω εσωτερικές διαδικασίες τράπεζας εξωτερικού που δούλευα με ρυθμιστικη αρχή με@@ και με ελληνικές τράπεζες μπορώ να σας πω ότι και πάρα πολύ άντεξαν οι ελληνικές τράπεζες και με τον σκασμό χρημάτων που πήραν και που θα πάρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Παιδιά, έχω πιστωτική Citibank. Μετά την εξαγορά της από την Alpha δεν μου δουλεύουν οι κωδικοί που χρησιμοποιώ στην εφαρμογή του κινητού. Τι κάνω; Πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή της Alpha; Πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία στο site της; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Παιδιά, έχω πιστωτική Citibank. Μετά την εξαγορά της από την Alpha δεν μου δουλεύουν οι κωδικοί που χρησιμοποιώ στην εφαρμογή του κινητού. Τι κάνω; Πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή της Alpha; Πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία στο site της; Μπες στο σαιτ της alpha bank.μπες εκει που λεει πελατες citibank και ακολουθα την διαδικασια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Μία από τις θεμελιώδης αρχές πάνω στις οποίες στέκει η Ε.Ε. είναι η ελευθερία κίνησης κεφαλαίων ( μαζί με την ελευθερία κίνησης αγαθών, και εργαζομένων) Αυτή την στιγμή όμως ζούμε έκτατες και ανώμαλες συνθήκες.... Ναι αλλά οι τράπεζες δεν έχουν θέμα κεφαλαιοποιησης, αλλά θέμα ρευστότητας, χαρτονόμισμα δηλαδή. Το εμπαργκο, στις αυλες πληρωμές, αγορές δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάνε εκεί στον Χολαργό. Μήπως είναι επίτηδες αφού επιτρέπονται εντός Ελλάδας; και μήπως το 60ρι ανάληψη θα μείνει επίτηδες μέχρι να μάθει ο κόσμος να μην χρησιμοποιεί μετρητά αλλά κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 το 60ρι ανάληψη θα μείνει επίτηδες μέχρι να μάθει ο κόσμος να μην χρησιμοποιεί μετρητά αλλά κάρτα; αυτο ακριβως.... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Πλέον έχουν και θέμα κεφαλαιοποιησης.πολλα δάνεια σε καθυστέρηση .στεγαστικα δάνεια που τα σπίτια που είναι σε υποθηκη αξίζουν λιγότερα από το δάνειο. Επιχειρηματικα δάνεια με υποθηκη μετοχές που δεν αξίζουν τίποτα κτλ κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και νομίζω πως το καταλαβαίνεις και ο ίδιος αλλά είσαι εκνευρισμένος. Σε κάθε περίπτωση, έχεις πάντα δύο επιλογές: Να βάζεις τα χρήματά σου στην τράπεζα Να τα βάζεις κάτω από το στρώμα σου Αν θεωρείς πως η δεύτερη λύση με ό,τι αυτό συνεπάγεται (δε θα έχεις πιστωτική, επιτόκια, δε θα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτά όπου και αν βρίσκεσαι και ανά πάσα στιγμή εκτός από εξαιρετικές συνθήκες όπως τώρα κτλ) τότε όταν αρθούν τα capital controls πήγαινε και κάνε ακριβώς αυτό. Οι τράπεζες -όπως όλοι ξέρουμε- μόνο φιλανθρωπικά ιδρύματα δεν είναι. Χρησιμοποιούν τα λεφτά σου (και μας) για δάνεια, επενδύσεις κτλ ώστε να έχουν κέρδη και εσύ από αυτές "κερδίζεις" αυτά που ανέφερα πιο πάνω και ίσως και άλλα που τώρα δε μου έρχονται. Στην λεξη "κερδιζεις" εχεις λαθος, "κερδιζες" ειναι το σωστο οταν τα επιτοκια για προθεσμιακες ηταν 4% το 2009 ακομη, τωρα με επιτοκιο "σχεδον 0%" απλου καταθετικου λογαριασμου στην εθνικη πχ. δεν ξερω τι κερδιζεις φιλε μου..... Οι τραπεζες ειναι το μεσο με το οποιο θα ελεγχεσαι για καθε σου κινηση στο μελλον, και φυσικα ΔΕΝ ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα και φυσικα ειμαι εκνευρισμενος με ολη την κατασταση, οχι επειδη δεν μπορω να παραγγειλω το νεο κινητο με 10 πυρηνες...αλλα για πολυ σημαντικοτερα θεματα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Στην λεξη "κερδιζεις" εχεις λαθος, "κερδιζες" ειναι το σωστο οταν τα επιτοκια για προθεσμιακες ηταν 4% το 2009 ακομη, τωρα με επιτοκιο "σχεδον 0%" απλου καταθετικου λογαριασμου στην εθνικη πχ. δεν ξερω τι κερδιζεις φιλε μου..... Οι τραπεζες ειναι το μεσο με το οποιο θα ελεγχεσαι για καθε σου κινηση στο μελλον, και φυσικα ΔΕΝ ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα και φυσικα ειμαι εκνευρισμενος με ολη την κατασταση, οχι επειδη δεν μπορω να παραγγειλω το νεο κινητο με 10 πυρηνες...αλλα για πολυ σημαντικοτερα θεματα. Το ότι αυτό μπορεί να ισχύει στην Ελλάδα δε σημαίνει ότι παγκοσμίως οι τράπεζες έχουν τα ίδια χάλια. Και επιμένω πως ενώ κατανοώ τον εκνευρισμό σου και έχεις κάθε δικαίωμα να τον νιώθεις είτε επειδή θέλεις να αγοράσεις το νέο κινητό με 10 πυρήνες είτε για πολύ σημαντικότερα θέματα, απλοποιείς λίγο την κατάσταση και τα βλέπεις άσπρα/μαύρα ενώ η αλήθεια είναι κάπου στη μέση όπως συνήθως. Ούτε άγιοι ούτε τέρατα είναι οι τράπεζες - οι τραπεζίτες είναι άλλο θέμα. Ούτε μοναδικό θετικό του να έχεις τα χρήματά σου στην τράπεζα είναι το επιτόκιο των καταθέσεων. Τέλος, το μοναδικό καλό από όλα αυτά είναι ότι ε-πι-τέ-λους κάποιοι άνθρωποι που τόσα χρόνια αρνούνταν πεισματικά να μάθουν να χρησιμοποιούν τα ΑΤΜ - που έλεος, και παιδάκι μπορεί να τα λειτουργήσει - τώρα είναι αναγκασμένοι να τα μάθουν. Δε μιλάω για πιστωτικές κάρτες απαραιτήτως, μιλάω κυρίως για χρεωστικές κάρτες. Δεν είναι δυνατόν άνθρωποι σε μια σύγχρονη κοινωνία, άνθρωποι σχετικά νέοι 60άρηδες να συνοστίζονται στις ουρές των τραπεζών για την απλούστερη των διαδικασιών. Επιτέλους θα σταματήσει αυτό το θέαμα να θέλει κάποιος να εξυπηρετηθεί για κάτι ουσιαστικό, σύνθετο, που δε γίνεται μέσω του ATM και να πρέπει να περιμένει 3 ώρες σε μια ουρά ανθρώπων που θέλουν να κάνουν την πιο απλή ανάληψη και απλά αρνούνται να πατήσουν 2 κουμπάκια για να το κάνουν. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Αν ηξερες πως δουλευουν οι τραπεζες δεν θα τα ελεγες αυτα.Οι ελευθερίες που εχουμε καθορίζονται απο νόμους.Τα cc είναι νόμος.Αν ολοι οι πελατες μιας τραπεζας ζητησουν τα λεφτα τους η τραπεζα δεν τα έχει και θα καταρρευσει.Γιατί τα έχει δωσει σε δανεια ,γιατι τα εχει επενδυσει ωστε να σου δωσει επιτοκιο στην καταθεση κλπ.Μη κανουμε σαν τους γερους στα χωρια που συζητανε στα καφενεια . Αρα οπως μας τα λες, το δικαιωμα μας να ζητησουμε πισω τα χρηματα μας, δεν υπαρχει απο την στιγμη που τα καταθετουμε. Τα οποια -προσεξε το λιγο αυτο- η τραπεζα σε διαβεβαιωσε οτι μπορεις ανα ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ να τα εχεις σε ρευστο ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ διοτι το ημερολογιακο ετος για εμας εχει 365 μερες αλλα για τις τραπεζες οχι, ρωτα το αυτο σε μια τραπεζα να δεις οτι δεν υπολογιζουν σε μια χρονια τα σκ. Οποτε θα επρεπε να μας πει οτι ειναι μια βραχυπροθεσμη επενδυση η καταθεση και θα πρεπει να ξεχασουμε την φυσικη μορφη των χρηματων μας και να κινουμαστε με λογιστικα υπολοιπα, αυτο το δεχομαι και το αναγνωριζω, αλλα οχι να καταθετω μισθοδοσια ηλεκτρονικα και να με μπλοκαρεις ρε τραπεζα μεσω CC να μην μπορω να καταναλωσω τα χρηματα μου οπως θελω, ακομη και για αγορα οποιασδηποτε βλακειας αχρηστης απο οπουδηποτε θελησω.... αυτο δεν ειναι δημοκρατικο και δεν ειναι λογικο ουτε θεωρειται ελευθερια, εσυ πως τα βλεπεις ολα καλα, απορω!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Πλέον έχουν και θέμα κεφαλαιοποιησης.πολλα δάνεια σε καθυστέρηση .στεγαστικα δάνεια που τα σπίτια που είναι σε υποθηκη αξίζουν λιγότερα από το δάνειο. Επιχειρηματικα δάνεια με υποθηκη μετοχές που δεν αξίζουν τίποτα κτλ κτλ Διαφωνώ γιατί για τις τράπεζες τα δάνεια είναι "assets" κεφάλαιο και οι καταθέσεις είναι "liability", σε ελεύθερη μεταφραση, υποχρέωση... Έτσι για να μαθενει ο κόσμος πως λειτουργούν οι τράπεζες... Δεν έχουν κανένα λόγο να μην αφήνουν τις αγορές μέσω κάρτας εκτός Ελλάδας. Και πολύ χειρότερα βέβαια σε επιχειρήσεις που παίρνουν πρώτες ύλες απέξω κλπ.... Μέσω webanking έπρεπε να αφήνουν τις συναλλαγές εφόσον είναι αυλες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Διαφωνώ γιατί για τις τράπεζες τα δάνεια είναι "assets" κεφάλαιο και οι καταθέσεις είναι "liability", σε ελεύθερη μεταφραση, υποχρέωση... Έτσι για να μαθενει ο κόσμος πως λειτουργούν οι τράπεζες... Δεν έχουν κανένα λόγο να μην αφήνουν τις αγορές μέσω κάρτας εκτός Ελλάδας. Και πολύ χειρότερα βέβαια σε επιχειρήσεις που παίρνουν πρώτες ύλες απέξω κλπ.... Μέσω webanking έπρεπε να αφήνουν τις συναλλαγές εφόσον είναι αυλες.... Πες τα ρε φιλε, γιατι καποιοι εδω μεσα το βρισκουν λογικο...... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Αρα οπως μας τα λες, το δικαιωμα μας να ζητησουμε πισω τα χρηματα μας, δεν υπαρχει απο την στιγμη που τα καταθετουμε. Τα οποια -προσεξε το λιγο αυτο- η τραπεζα σε διαβεβαιωσε οτι μπορεις ανα ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ να τα εχεις σε ρευστο ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ διοτι το ημερολογιακο ετος για εμας εχει 365 μερες αλλα για τις τραπεζες οχι, ρωτα το αυτο σε μια τραπεζα να δεις οτι δεν υπολογιζουν σε μια χρονια τα σκ. Οποτε θα επρεπε να μας πει οτι ειναι μια βραχυπροθεσμη επενδυση η καταθεση και θα πρεπει να ξεχασουμε την φυσικη μορφη των χρηματων μας και να κινουμαστε με λογιστικα υπολοιπα, αυτο το δεχομαι και το αναγνωριζω, αλλα οχι να καταθετω μισθοδοσια ηλεκτρονικα και να με μπλοκαρεις ρε τραπεζα μεσω CC να μην μπορω να καταναλωσω τα χρηματα μου οπως θελω, ακομη και για αγορα οποιασδηποτε βλακειας αχρηστης απο οπουδηποτε θελησω.... αυτο δεν ειναι δημοκρατικο και δεν ειναι λογικο ουτε θεωρειται ελευθερια, εσυ πως τα βλεπεις ολα καλα, απορω!!! αυτό στο έχουν δώσει γραπτά ή απλά στο είπαν; γιατί κατά καιρούς έχω ακούσει απίστευτα μέσα στην τράπεζα. Να σου δώσω παράδειγμα. Παίρνεις στεγαστικό για καινούργια κατοικία 200000 ευρα. Ωραία; Αν θέλεις να κάνεις πληρωμές μέσω τραπεζης, Web, επιταγές κανένα πρόβλημα. Αν τους πεις όμως δώστε τα μετρητά τότε δεν τα έχουν. Θα σου πουν σε 2-3 μέρες ανάλογα το κατάστημα και θα προσπαθήσουν να σε πείσουν ότι είναι καλύτερα με έναν από τους παραπάνω τρόπους. Οι τράπεζες δημιουργούν χρήμα με κάθε δάνειο που δίνουν από το τίποτα. Με τον "αερα". Το παραεκαναν και οπου να είναι θα σκάσει η φουσκα των στεγαστικών και άλλων δανείων ή θα πάρουν τα σπίτια του κόσμου. Γιατί όταν σου δίνει-εδινε 200000 χιλιάρικα δάνειο και έβλεπε ότι είσαι ας πούμε ένας μίσθωτος τον 600-700€ ήξερε ότι δεν πρόκειται ποτέ να τα πάρει πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Ναι αλλά οι τράπεζες δεν έχουν θέμα κεφαλαιοποιησης, αλλά θέμα ρευστότητας, χαρτονόμισμα δηλαδή. Το εμπαργκο, στις αυλες πληρωμές, αγορές δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάνε εκεί στον Χολαργό. Μήπως είναι επίτηδες αφού επιτρέπονται εντός Ελλάδας; και μήπως το 60ρι ανάληψη θα μείνει επίτηδες μέχρι να μάθει ο κόσμος να μην χρησιμοποιεί μετρητά αλλά κάρτα; Και αυτοί που δίνουν τις υπηρεσίες/προιόντα που πληρώνεις με τις αυλες πληρωμές δεν θα πρέπει να πάρουν τα λεφτά τους;Δεν φευγουν έτσι λεφτά στο εξωτερικό; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αρα οπως μας τα λες, το δικαιωμα μας να ζητησουμε πισω τα χρηματα μας, δεν υπαρχει απο την στιγμη που τα καταθετουμε. Τα οποια -προσεξε το λιγο αυτο- η τραπεζα σε διαβεβαιωσε οτι μπορεις ανα ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ να τα εχεις σε ρευστο ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ διοτι το ημερολογιακο ετος για εμας εχει 365 μερες αλλα για τις τραπεζες οχι, ρωτα το αυτο σε μια τραπεζα να δεις οτι δεν υπολογιζουν σε μια χρονια τα σκ. Οποτε θα επρεπε να μας πει οτι ειναι μια βραχυπροθεσμη επενδυση η καταθεση και θα πρεπει να ξεχασουμε την φυσικη μορφη των χρηματων μας και να κινουμαστε με λογιστικα υπολοιπα, αυτο το δεχομαι και το αναγνωριζω, αλλα οχι να καταθετω μισθοδοσια ηλεκτρονικα και να με μπλοκαρεις ρε τραπεζα μεσω CC να μην μπορω να καταναλωσω τα χρηματα μου οπως θελω, ακομη και για αγορα οποιασδηποτε βλακειας αχρηστης απο οπουδηποτε θελησω.... αυτο δεν ειναι δημοκρατικο και δεν ειναι λογικο ουτε θεωρειται ελευθερια, εσυ πως τα βλεπεις ολα καλα, απορω!!! δεν τα βλέπω καλά ,μην το νομιζεις. Αλλά για να μην μπορεί καποιος να τους πει κάτι έκαναν την τραπεζική αργία.Οταν υπέγραψες για το βιβλιάριο έγραφε ότι όποια στιγμή θες έχεις διαθέσιμα τα χρηματά σου;Εγώ δεν εχω διαβάσει ποτέ τι εγραφαν :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Και αυτοί που δίνουν τις υπηρεσίες/προιόντα που πληρώνεις με τις αυλες πληρωμές δεν θα πρέπει να πάρουν τα λεφτά τους;Δεν φευγουν έτσι λεφτά στο εξωτερικό; Όχι θα τα δουν απλά στον λογαριασμό τους ως νούμερο όχι ως ρευστό. Βέβαια αν θέλουν να τα πάρουν όλα, αλλά τότε θα κλεισουν και εκεί οι τράπεζες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Εχω νοικιασει ενα σπιτι κατω απο μενα σε ενα ζευγαρι που δεν ξερει απο ΑΤΜ κλπ και καθε μηνα παω εγω και τους βγαζω τα λεφτα απο την μισθοδοσια του αντρα . Εχουν απο μια καρτα ο καθενας στον ιδιο λογαριασμο και οι αναληψεις μεχρι τωρα ηταν Χ2 Ειχαν να παρουν λεφτα εδω και 15 μερες . Βαζω την μια καρτα ζηταω 300 ευρω και μου λεει οτι εχω υπερβει το ημερησιο οριο . Ζηταω 100 και μου τα δινει . Βαζω την αλλη καρτα ζηταω 300 και μου τα εδωσε Λογικα δεν επρεπε να μπορουν να παρουν για 5 ημερες (απο Δευτερα μεχρι Παρασκευη)Χ 60 ευρω =300 ο καθενας ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Μήπως έγινε κάποια ανάληψη το Σαββατοκύριακο 18, 19/7; Λογικα δεν επρεπε να μπορουν να παρουν για 5 ημερες (απο Δευτερα μεχρι Παρασκευη)Χ 60 ευρω =300 ο καθενας ? Για 7 ημέρες (από Σάββατο 18/7 μέχρι σήμερα) 300€ ο καθένας. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts