leasedline Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 και όταν αγοράζω πχ από e-shop αυτά μου ζητάει.... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 και όταν αγοράζω πχ από e-shop αυτά μου ζητάει.... Πρωτη φορα μου τυχαινει κατι τετοιο παντα χρησημοποιω paypal στο εξωτερικο αλλα το συγεκριμενω καταστημα δεν ειχε. Νιωθω επιφυλακτικος γιατι ουσιαστικα αν δωσω τα στοιχεια που ζητανε ειναι σαν να δινω τον πληρη ελεγχο της καρτα μου. Το μαγαζι που εκανα την αγορα ειναι το harveynichols.com που τουλαχιστον στα ματια μου φαινεται αξιοπιστο και οχι τιποτα απατεωνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 βασικά δεν έχεις άδικο αλλά όταν αγοράζεις με πιστωτική αν δε κάνω λάθος παντού τα ζητάνε αυτά απλά έχουν μια φόρμα και τη συμπληρώνεις Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εκανα μια αγορα 72€ απο Ελλαδα με PayPal και βρισκω στο υπολοιπο του λογαριασμου μου μια διαφορα περιπου 7€. Ειναι δυνατον να μου κρατησε τετοιο ποσο η τραπεζα(Πειραιως)?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εκανα μια αγορα 72€ απο Ελλαδα με PayPal και βρισκω στο υπολοιπο του λογαριασμου μου μια διαφορα περιπου 7€. Ειναι δυνατον να μου κρατησε τετοιο ποσο η τραπεζα(Πειραιως)?:worry: Ειναι μεγαλο το ποσο που σου κρατησε. Μιλα καλυτερα με την τραπεζα σου να το ξεκαθαρισεις. Μου εχει τυχει σε καποιες αγορες απο ελλαδα να υπαρχει καποια προμηθεια οταν αγοραζεις μεσω paypal. Δες πληροφοριες στους τροπους πληρωμης απο το καταστημα που το αγορασες. Αλλα συνηθως το ποσο ηταν 3-4%. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ειναι μεγαλο το ποσο που σου κρατησε. Μιλα καλυτερα με την τραπεζα σου να το ξεκαθαρισεις. Μου εχει τυχει σε καποιες αγορες απο ελλαδα να υπαρχει καποια προμηθεια οταν αγοραζεις μεσω paypal. Δες πληροφοριες στους τροπους πληρωμης απο το καταστημα που το αγορασες. Αλλα συνηθως το ποσο ηταν 3-4%. Το ενημερωτικο που μου εστειλε το PayPal εγραφε για συναλλαγη 72€, και στο καταστημα αγορες πανω απο 70€ ειναι με δωρεαν αποστολη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Καλησπερα. Εχω κανει μια αγορα απο Αγγλια και πληρωσα με την prepaid της Εθνικης. Τωρα απο το καταστημα που εκανα την αγορα για να μου στειλουν την παραγγελια ζητανε να τους δωσω τα παρακτω στοιχεια μεσω τηλεφωνου για να πρχωρισουν στην αποστολη.Αυτο εινα λογικο? Το μαγαζι δειχνει να εινα πολυ της εμπιστοσυνης αλλα δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο και δεν ξερω τι να κανω και θα ηθελα την βοηθεια σας. Credithttp://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png card number expiry date Security code Billing address (where your card is registered) Telephone Number Νομίζω πως το security code δεν πρέπει να το δίνουμε σε κανέναν! Καλύτερα να αγοράζεις από το Paypal όπου τα στοιχεία σου είναι ασφαλισμένα και ΟΧΙ να αγοράζεις απευθείας με την πιστωτική σου κάρτα και μάλιστα μέσω τηλεφώνου... Εξάλλου τα στοιχεία αυτά ήδη υπάρχουν στην τράπεζα που εξέδωσε την prepaid, γιατί τα ζητάνε πάλι; Ύποπτο μου φαίνεται...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Νομίζω πως το security code δεν πρέπει να το δίνουμε σε κανέναν! Καλύτερα να αγοράζεις από το Paypal όπου τα στοιχεία σου είναι ασφαλισμένα και ΟΧΙ να αγοράζεις απευθείας με την πιστωτική σου κάρτα και μάλιστα μέσω τηλεφώνου... Εξάλλου τα στοιχεία αυτά ήδη υπάρχουν στην τράπεζα που εξέδωσε την prepaid, γιατί τα ζητάνε πάλι; Ύποπτο μου φαίνεται...:happy: Ετσι ειναι οπως τα λες και εγω στην αρχη ψαρωσα και φυσικα δεν τους εδωσα κανενα στοιχειο αλλα ετσι ειναι η πολιτικη του καταστηματος. Αν δεν ειχα εμπιστοσυνη στο καταστημα δεν θα εκανα εξ αρχης την αγορα και ειδικα απευθειας με καρτα. Επιπλεων ηθελαν τα στοιχεια της καρτας για να μου χρεωσουν τα εξοδα αποστολης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Όταν δεν γνωρίζετε το κατάστημα αλλά θέλετε να κάνετε την αγορά βγάλτε μια prepaid on line. Για μια δυο φορές χαλάλι η προμήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Όταν δεν γνωρίζετε το κατάστημα αλλά θέλετε να κάνετε την αγορά βγάλτε μια prepaid on line. Για μια δυο φορές χαλάλι η προμήθεια. Μα σε prepaid αναφέρεται ο άνθρωπος και έχει αυτό το πρόβλημα... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Όταν λέει secure code νομίζω ότι εννοεί τον 3ψήφιο αριθμό που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας (αν αυτή ήταν κανονική) Για τη virtual εννοεί τον αριθμό CVC2... Χωρίς αυτόν δεν μπορείς να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή σου, οπότε δεν βρίσκω κάτι το επικίνδυνο... Κι εγώ την ίδια virtual έχω της Εθνικής και ακολουθώ την ίδια διαδικσία κάθε φορά που αγοράζω κάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Όταν λέει secure code νομίζω ότι εννοεί τον 3ψήφιο αριθμό που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας (αν αυτή ήταν κανονική) Για τη virtual εννοεί τον αριθμό CVC2... Χωρίς αυτόν δεν μπορείς να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή σου, οπότε δεν βρίσκω κάτι το επικίνδυνο... Κι εγώ την ίδια virtual έχω της Εθνικής και ακολουθώ την ίδια διαδικσία κάθε φορά που αγοράζω κάτι! Αν δεν κάνω λάθος, τον αριθμό αυτό (CVC2) τον δίνεις μόνο μέσα από ασφαλές περιβάλλον χρήσης της κάρτας και όχι π.χ. σε email. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Δεν κάνεις λάθος, τα λες πολύ σωστά. Καλησπερα. Εχω κανει μια αγορα απο Αγγλια και πληρωσα με την prepaid της Εθνικης. Τωρα απο το καταστημα που εκανα την αγορα για να μου στειλουν την παραγγελια ζητανε να τους δωσω τα παρακτω στοιχεια μεσω τηλεφωνου για να πρχωρισουν στην αποστολη.Αυτο εινα λογικο? Το μαγαζι δειχνει να εινα πολυ της εμπιστοσυνης αλλα δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο και δεν ξερω τι να κανω και θα ηθελα την βοηθεια σας. Credit card number expiry date Security code Billing address (where your card is registered) Telephone Number Για κανένα απολύτως λόγο μη δώσεις αυτά τα στοιχεία μέσω τηλεφώνου! Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 CCV2 ΕΊΝΑΙ και όχι όπως το έχετε αναφέρει. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το δίνετε.προτιματε πάντα καταστήματα που ολοκληρώνουν ηλεκτρονικά τις συναλλαγές και δε ζητούν pci sensitive πληροφορίες! Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Μετά γίνεται 1%; Επιβεβαιώνω ότι το 5% για αγορά με κάρτα eurobank στο πλαίσιο του προγράμματος επιστροφή είναι προνομιακή προσφορά (στα carefour) και μετά γίνεται 2%. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 CCV2 ΕΊΝΑΙ και όχι όπως το έχετε αναφέρει. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το δίνετε.προτιματε πάντα καταστήματα που ολοκληρώνουν ηλεκτρονικά τις συναλλαγές και δε ζητούν pci sensitive πληροφορίες! Από το site της Εθνικής το αντέγραψα πάντως.... Νόμιζα ότι εννοούσε να συμπληρώσει φόρμα πληρωμής μέσω τηλεφώνου... Εννοείται αυτά τα στοιχεία δεν τα δίνουμε σε κανέναν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Πέτυχα εχθές μια διαφήμιση της εθνικής για μια νέα υπηρεσία... Go 4 More λέγεται αν θυμάμαι καλά... Ξέρει κανείς τι παίζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Πέτυχα εχθές μια διαφήμιση της εθνικής για μια νέα υπηρεσία... Go 4 More λέγεται αν θυμάμαι καλά... Ξέρει κανείς τι παίζει?? Το go4more είναι το πρώτο πρόγραμμα που επιβραβεύει τη συνολική σας σχέση με την Τράπεζα, και όχι μόνο τις αγορές που πραγματοποιείτε με την πιστωτική σας κάρτα, καθώς μέσα από τις καθημερινές τραπεζικές σας συναλλαγές κερδίζετε πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και σε προϊόντα και υπηρεσίες της Τράπεζας. Το Πρόγραμμα go4more θα είναι διαθέσιμο σύντομα. Με την έναρξη της διάθεσης του Προγράμματος θα δοθούν αναλυτικές πληροφορίες για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, καθώς και τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων. Διάβασε περισσότερα εδώ: https://www.nbg.gr/el/go4more Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Έχω έναν παλιό λογαριασμό μισθοδοσίας στην Πειραιώς, ο οποίος είναι ανενεργός εδώ και χρόνια (λόγω αλλαγής εργοδότη - πλέον είμαι ελεύθερος επαγγαλματίας). Προσπάθησα να τον κλείσω σε κάποια φάση, αλλά χρειάζονταν δικαιολογητικά και απλά τον παράτησα. Αν αρχίσω να τον τροφοδοτώ σε μηνιαία βάση με κάποια σταθερά ποσά θα έχω κάποιο όφελος (π.χ. αυξημένο επιτόκιο σε σχέση με απλό καταθετικό λογαριασμό)? Επειδή στο winbank φαίνεται ως ανενεργός, θα πρέπει να κάνω κάτι για να τον ενεργοποιήσω ή αρκεί π.χ. να κάνω μια κατάθεση? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Έχω έναν παλιό λογαριασμό μισθοδοσίας στην Πειραιώς, ο οποίος είναι ανενεργός εδώ και χρόνια (λόγω αλλαγής εργοδότη - πλέον είμαι ελεύθερος επαγγαλματίας). Προσπάθησα να τον κλείσω σε κάποια φάση, αλλά χρειάζονταν δικαιολογητικά και απλά τον παράτησα. Αν αρχίσω να τον τροφοδοτώ σε μηνιαία βάση με κάποια σταθερά ποσά θα έχω κάποιο όφελος (π.χ. αυξημένο επιτόκιο σε σχέση με απλό καταθετικό λογαριασμό)? Επειδή στο winbank φαίνεται ως ανενεργός, θα πρέπει να κάνω κάτι για να τον ενεργοποιήσω ή αρκεί π.χ. να κάνω μια κατάθεση? Και εμενα ηταν ανενεργος μεσω winbank. Μολις εκανα μια καταθεση 100 Ευρω αυτοματα γυρισε σε ενεργος. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 τι επιτόκιο δίνει άραγε τώρα αυτός; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Αφου λετε για λογοριασμους μισθοδοσιας κ κλεισιμο.. Πηγα να κλεισω εναν λογαριασμο μισθοδοσιας στην alpha bank και μου λεει η υπαλληλος οτι πρεπει να παω στο καταστημα που ανοιξε ο λογαριασμος. Για να τον κλεισω πρεπει να παω σε αλλον... νομό που τον ειχε ανοιξει ο εργοδοτης μου!:wacko: Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Αφου λετε για λογοριασμους μισθοδοσιας κ κλεισιμο.. Πηγα να κλεισω εναν λογαριασμο μισθοδοσιας στην alpha bank και μου λεει η υπαλληλος οτι πρεπει να παω στο καταστημα που ανοιξε ο λογαριασμος. Για να τον κλεισω πρεπει να παω σε αλλον... νομό που τον ειχε ανοιξει ο εργοδοτης μου!:wacko: παρατα τον ανοιχτο και μη σκας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Αφου λετε για λογοριασμους μισθοδοσιας κ κλεισιμο.. Πηγα να κλεισω εναν λογαριασμο μισθοδοσιας στην alpha bank και μου λεει η υπαλληλος οτι πρεπει να παω στο καταστημα που ανοιξε ο λογαριασμος. Για να τον κλεισω πρεπει να παω σε αλλον... νομό που τον ειχε ανοιξει ο εργοδοτης μου!:wacko: Τραγικό - εμένα μου ζήτησαν Ε3 και άλλα χαρτιά για να τον κλείσω, οπότε όπως είπε και ο pexths νωρίτερα απλά τον άφησα ανοιχτό. Αν θέλουν λογαριασμούς-zombie στο σύστημά τους, είναι δικό τους θέμα :lol: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Καλησπερα σε ολους. Πηγα σημερα να αγορασω ενα τηλεφωνο με την american expres της alpha bank και σε τεσσερα σκρουτζομαγαζα που πηγα κανεις δεν την δεχοταν γιατι λεει αλλαξαν συστηματα και βαλανε της Eurobank και απο λαθος της δεν αναγνωριζει τις american expres:angry:!! Γνωριζει κανεις τι γινεται,καθως και αν θα διορθωθει συντομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts