Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Για μενα το προγραμμα επιστροφη της Eurobank ειναι γελοιο. Σαν το bonus της alphabank δεν υπαρχει ;)

της eurobank με το 3% στον μασουτη μπορει να σου δωσει πολλα ευρω επιστροφη

[sIGPIC][/sIGPIC]

και με ΕΚΟ.

Αντιθετα, το alpha bonus ειναι περιορισμενο σε δωρα επιστροφης. Και ειναι μονο με πιστωτικες, ενω η επιστροφη ειναι και με την χρεωστικη.

και με ΕΚΟ.

Αντιθετα, το alpha bonus ειναι περιορισμενο σε δωρα επιστροφης. Και ειναι μονο με πιστωτικες, ενω η επιστροφη ειναι και με την χρεωστικη.

Και στην alpha bank ειναι και με την χρεωστικη Enter Amex για bonus.

Παντως σε μεγαλους συνεργατες δινει καλους ποντους.

Εγω που την χρισιμοποιω στα παντα (Aegean Visa) εχω παρει πολλα αεροπορικα παντως.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Άμα καταθέσω λεφτά σε μια κάρτα πόσες μέρες χρειάζεται για να μπούνε τα λεφτά στην κάρτα

Πες μας απο που θα τα καταθεσεις να σου πουμε.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Ροταο έπιδη την Πέμπτη απέκτησα μια visa electron συνδεδεμένη στο τραπεζικό μου λογαριασμό .Η απορία μου ειναι οτι είχα 30€ μέσα στο λογαριασμό και έβαλα ακόμη 100€ και πηγαίνω σήμερα δηλαδή μια μέρα μετά την απόκτηση της κάρτας στο ATM να ελεξω και μου λέει έχω 75€ πος γινεται αυτό

Ροταο έπιδη την Πέμπτη απέκτησα μια visa electron συνδεδεμένη στο τραπεζικό μου λογαριασμό .Η απορία μου ειναι οτι είχα 30€ μέσα στο λογαριασμό και έβαλα ακόμη 100€ και πηγαίνω σήμερα δηλαδή μια μέρα μετά την απόκτηση της κάρτας στο ATM να ελεξω και μου λέει έχω 75€ πος γινεται αυτό

Νομίζω το συγκεκριμένο συμβάν που αναφέρεις,μπορεί να απαντηθεί μόνο με υποθέσεις για το τι μπορεί να έχει συμβεί,οπότε κάλεσε καλύτερα την εξυπηρέτηση πελατων της τράπεζας σου,ώστε να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα :)

Δυστυχώς θα πρέπει την Δευτέρα να παο εγώ ο ίδιος να μάθω στην τραπεζα έπιδη πιστεύω καλυτερα ειναι να πηγαίνεις εσι ο ίδιος ας ακουσο εικασίες φίλε μου για να δο ενα περίπου ποιο μπορεί να ευθύνεται για αυτό

Απλά ζήτα στο μηχάνημα να σου δώσει κίνηση λογαριασμού

Μίλα με την εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας σου. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλησπέρα! Έχω κάνει από τις 18/7 αίτηση στην Πειραιώς για πιστωτική κάρτα καθώς τη χρειάζομαι για ένα ταξίδι που θα κάνω την επόμενη εβδομάδα στο εξωτερικό και χρειάζεται για την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου και ακόμα δεν έχει καν ελεγχθεί από τα κεντρικά η αίτηση! Τους είχα πει στο κατάστημα να τη βάλουν και σε προτεραιότητα και με είχαν διαβεβαιώσει ότι μέχρι την επόμενη δευτέρα που είναι η τελευταία ημέρα πριν ταξιδέψω θα έχει εκδοθεί, αλλά μιας και δεν έχει ακόμα ελεγχθεί, πολύ αμφιβάλω!

Έχει κανείς εμπειρία μέχρι τώρα με τη Πειραιώς σχετικά με το διάστημα που κάνουν για να την εγκρίνουν και να την εκδώσουν? Από τη στιγμή που εγκριθεί η αίτηση, πόσες ημέρες θέλει να σταλεί στο κατάστημα και να τη παραλάβω?

Μπορώ να κάνω κάτι άλλο να επισπεύσω τη διαδικασία ή να τους πιέσω πέρα από το να βρω τον υπάλληλο που έκανα την αίτηση και να του το υπενθυμίσω μιας και το έχω ήδη κάνει?

Χρειάζομαι πιστωτική στο όνομα μου οπωσδήποτε μέχρι την επόμενη Δευτέρα/Τρίτη.

Καλημερα σε ολους. Μια ερωτηση για οποιον γνωριζει. Σε περιπτωση που εχω 2 λογαριασμους στην Eurobank μπορω να βγαλω χρεωστικη αλλα να ειναι συνδεμενη μονο με τον εναν λογαριασμο?
Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

@jmallen3 Ένα μήνα είχαν κάνει στη δική μου περίπτωση.

Ακριβώς ένα μήνα? Τι εποχή έκανες την αίτηση? :) Σε μένα πρέπει να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από μήνα το πολύ (6 ημέρες πριν), αλλά δεν βλέπω ελπίδα....

Εμένα μου είχε πάρει γύρω στις 20-25 μέρες από τη στιγμή που έκανα την αίτηση μαζί με αρκετές αργίες. Αφού την είχες ανάγκη έπρεπε να κάνεις νωρίτερα αίτηση :rolleyes:

Καλημερα σε ολους. Μια ερωτηση για οποιον γνωριζει. Σε περιπτωση που εχω 2 λογαριασμους στην Eurobank μπορω να βγαλω χρεωστικη αλλα να ειναι συνδεμενη μονο με τον εναν λογαριασμο?

Ναι μπορείς

Καποιες τραπεζες εχουν δυνατοτητα ταχειας αξιολογισης της αιτησης σε 2-3 μερες με ενα κοστος 50-100 ευρώ για οποιον βιαζεται

Βγαλαμε πιστωτικη στην αλφα και θελουμε να παμε στο ικεα για τα επιπλα.

Δεν μας εχουν στειλει ομως ακομη το πιν. Μπορουμε να ψωνισουμε χωρις το πιν;

Όχι θα χρειαστει και ο πιν

με την amex premier δεν χρειαζετε Pin (σε περιπτωση που εχετε αυτην)σε ολες τις αλλες χρειαζετε pin

εχω λογαριασμο στην eurobank οπου ειναι Δευτερο ονομα η μητερα μου και θελησα να την βαλω απο τον λογαριασμο και απο την eurobank μου ειπαν οτι δεν γινεται και οτι πρεπει να κανω νεο λογαριασμο δεν ειναι λιγο κουλο αυτο? και κατι αλλο παιρνω εξωιδρυματικο επιδομα για να αλλξω τον λογαριασμου που μπενουν τα λεφτα ξερετε τι διαδικασια θελει?
υπογραφή εκτός ορίων

Σήμερα προσπάθησα να κάνω κατάθεση στον λογαριασμό μου Πειραιώς (πρώην ΑΤΕ) σε μηχάνημα easy pay. Δεν μου αναγνώρισε την χρεωστική Visa της ΑΤΕ (δεν έγινε αντικατάσταση ακόμη) αλλά αντίθετα δέχτηκε την πιστωτική μου. Δεν μπορώ να κάνω κατάθεση στον λογαριασμό ταμιευτηρίου μου με την χρεωστική?

παιδια ερωτηση χρωσταει η μητερα μου καποιο ποσο στον ΟΑΕΕ την εχω σαν δευτερο ονομα σε ενα λογαριασμο live που εχω υπαρχει περιπτωση να μου κατασχεσουν χρηματα? Ανοιξα καινουριο live λογαριασμο μεσω e-banking και δεν δειχνει την μητερα μου στους συνδικαιουχους ειμαι καλυμμενος?
υπογραφή εκτός ορίων

Τελικά με ενημέρωσαν ότι εγκρίθηκε η κάρτα τη Πέμπτη το μεσημέρι. Το θέμα είναι ότι φεύγω τη Τετάρτη ταξίδι και τη χρειάζομαι την ίδια μέρα για να την χρησιμοποιήσω, επομένως τους παρακάλεσα να τη στείλουν και να είναι εδώ τη Τρίτη. Ισχύει όμως ότι θα στείλουν το πιν την επόμενη ημέρα όπως μου είπαν ή κάνουν παραπάνω? Δεν τα στέλνουν μαζί με τη κάρτα?

Σήμερα προσπάθησα να κάνω κατάθεση στον λογαριασμό μου Πειραιώς (πρώην ΑΤΕ) σε μηχάνημα easy pay. Δεν μου αναγνώρισε την χρεωστική Visa της ΑΤΕ (δεν έγινε αντικατάσταση ακόμη) αλλά αντίθετα δέχτηκε την πιστωτική μου. Δεν μπορώ να κάνω κατάθεση στον λογαριασμό ταμιευτηρίου μου με την χρεωστική?

Μέχρι πρότινος ( εκτός και να το έχουν αλλάξει πρόσφατα) κατάθεση με χρεωστική σε μηχάνημα easypay ( αυτά που είναι μέσα στις τράπεζες δηλαδή) δεν γίνεται, δεν αναγνωρίζεται η καρτα, πρέπει να πληκτρολογήσεις χειροκίνητα τον αριθμό λογαριασμού σου. Κανονικά βέβαια γίνεται στα ΑΤΜ απ έξω