Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Γινεται μεταφορα bonus ποντων μεταξυ των πιστωτικων;

Αν εννοείς μεταξύ καρτών bonus της Alpha Bank και βέβαια γίνεται, με ένα τηλεφώνημα στη εξυπηρέτηση πελατών 801113260000 ή 2103260000.

Αν εννοείς μεταξύ καρτών bonus της Alpha Bank και βέβαια γίνεται, με ένα τηλεφώνημα στη εξυπηρέτηση πελατών 801113260000 ή 2103260000.

Δεν το ηξερα. Ναι μεταξυ καρτων alpha bank ηθελα να πω. Ευχαριστω για την διευκρινηση.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Δεν το ηξερα. Ναι μεταξυ καρτων alpha bank ηθελα να πω. Ευχαριστω για την διευκρινηση.

και οταν μεταφερεις ποντους ανανεωνετσι η ημερομηνια ληξης τους

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Καλημέρα. Εκανα αίτηση για μια bonus visa Alpha αλλα δεν έγινε δεκτή .

Προφανώς γιαυτό φταίει οτι υπάρχει το όνομα μου χρονια τωρα σε στεγαστικό δάνειο που είχαμε πάρει με τους δικούς μου.

Η βλακεία είναι πως δεν πληρώνω εγώ το δάνειο αλλα οι δικοί μου, αλλα προφανώς φαίνομαι.

Αρα φαντάζομαι ότι δεν θα εγκρίνεται ασχέτως εκκαθαριστικού (δεν έχω και 100.000 για να δουν πολλα!).

Για όλες τις κάρτες Bonus όπως Αegean , Vodafone κτλ ισχύει ο ίδιος έλεγχος φαντάζομαι ε? Δεν ειναι οτι βγαίνει κάποια πιο εύκολα.

Ενδιαφερόμουν να μαζεύω πόντους κτλ χωρίς εννοείται ποτε να αφήνω υπόλοιπο να τοκιζεται, αλλά ,μάλλον όταν βλέπουν δάνειο δεν βγάζουν τιποτε αλλο..

Καλημέρα. Εκανα αίτηση για μια bonus visa Alpha αλλα δεν έγινε δεκτή .

Προφανώς γιαυτό φταίει οτι υπάρχει το όνομα μου χρονια τωρα σε στεγαστικό δάνειο που είχαμε πάρει με τους δικούς μου.

Η βλακεία είναι πως δεν πληρώνω εγώ το δάνειο αλλα οι δικοί μου, αλλα προφανώς φαίνομαι.

Αρα φαντάζομαι ότι δεν θα εγκρίνεται ασχέτως εκκαθαριστικού (δεν έχω και 100.000 για να δουν πολλα!).

Για όλες τις κάρτες Bonus όπως Αegean , Vodafone κτλ ισχύει ο ίδιος έλεγχος φαντάζομαι ε? Δεν ειναι οτι βγαίνει κάποια πιο εύκολα.

Ενδιαφερόμουν να μαζεύω πόντους κτλ χωρίς εννοείται ποτε να αφήνω υπόλοιπο να τοκιζεται, αλλά ,μάλλον όταν βλέπουν δάνειο δεν βγάζουν τιποτε αλλο..

Δοκιμασε σε καταστημα vodafone να βγαλεις την bonus visa vf. (Οχι amex).

επιστρεφω στην cosmote για να ξαναβαλω την πιστωτικη της cosmote ως τροπο εξοφλησης ποια αιτηση πρεπει να σμπληρωσω αν δεν κανω λαθος ειναι ειδικη αιτηση γιατι πρεπει συμπληρωσεις τον αριθμο της Sim του νουμερου που θα παρει την εκπτωση. θελω να την στειλω σε oteshop γιατι δεν μπορω να παω απο εκει
υπογραφή εκτός ορίων

Γεια σας ,

Επειδη δεν είμαι γνωστης των καρτων και των υπολοίπων. Εάν έχεις Πιστωτικο οριο 2000ευρω σε μια καρτα visa της EUROBANK το οριο αυτό είναι 2000ευρω για Αγορές και 2000ευρω για αναλήψεις ή είναι ενιαίο 2000ευρω και για τα 2?

Είναι συνολικό, αλλά μην διανοηθείς να κάνεις αναλήψεις απο πιστωτική κάρτα.

Σας ευχαριστώ για την απάντηση .

Μια ερωτηση ακομα:

Το πιστωτικο οριο που αναγραφεται στους λογαριασμούς (πχ EUROBANK) είναι το μηνιαιο που μπορεις να καταναλωσεις?

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Οπως και να εχει αυτό το όριο είναι συνολικό και είναι άσχετο με χρονικά διαστήματα, μεσα σε αυτο συμπεριλαμβάνετε και ολόκληρο το ποσον των δόσεων αν εχεις

Δηλαδή αν κάνεις μια αγορά 2000 ευρω σε 50 δόσεις τέλος η κάρτα σου, την πρώτη αγορά που θα μπορείς να κάνεις θα είναι τον επόμενο μηνα αφού πληρώσεις την πρώτη δόση και θα ισούται με 40 ευρω, καθε μήνα θα αποδεσμεύονται απο το όριο 40 ευρω. Πιστεύω να κατάλαβες

Δεν είναι πάντα έτσι (εξαρτάται από την τράπεζα μάλλον) αλλιώς ο κόσμος δεν θα έμπαινε μέσα τόσο πολύ με τις πιστωτικές. Έχω πχ πιστωτική με πιστωτικό όριο 800 ευρώ. Αν έχω δόση 100 ευρώ το μήνα μπορώ να αγοράσω κάτι με δόσεις που κάνει εως 700 ευρώ. Αν βάλω 7 δόσεις τον 100, οι δόσεις μου θα γίνουν 200 το μήνα κ στον επόμενο θα μπορώ να αγοράσω κάτι που κάνει έως 600 ευρώ κλπ κλπ (αυτήν την πιστωτική την έχω χρόνια κ είναι της alpha bank). Edited by achillesgk

Η Alphabank το κάνει αυτό με τις άτοκες δόσεις . Άλλες τράπεζες δεν το κάνουν.

παίδες μια βοήθεια, μπας και βοηθήσουμε γνωστό σχετικά με τις αναλήψεις και τις πιστωτικές....

σε στοιχηματική εταιρία έκανε κατάθεση με πιστωτική visa της eurobank...η ανάληψη χρημάτων θα προωθηθεί λέει πάλι πίσω στην πιστωτική αφού έγινε με αυτό το τρόπο η κατάθεση...

πως ακριβώς θα πάρει τα χρήματα πίσω από την πιστωτική μετά; επίσης, υπάρχει κάποιο οριο ανάληψης των χρημάτων αυτών;

αν έχει κερδίσει πχ 2000 και αυτά πάνε στην πιστωτική, μπορεί να κάνει ανάληψη ολοκληρου το ποσού αμέσως;

παίδες μια βοήθεια, μπας και βοηθήσουμε γνωστό σχετικά με τις αναλήψεις και τις πιστωτικές....

σε στοιχηματική εταιρία έκανε κατάθεση με πιστωτική visa της eurobank...η ανάληψη χρημάτων θα προωθηθεί λέει πάλι πίσω στην πιστωτική αφού έγινε με αυτό το τρόπο η κατάθεση...

πως ακριβώς θα πάρει τα χρήματα πίσω από την πιστωτική μετά; επίσης, υπάρχει κάποιο οριο ανάληψης των χρημάτων αυτών;

αν έχει κερδίσει πχ 2000 και αυτά πάνε στην πιστωτική, μπορεί να κάνει ανάληψη ολοκληρου το ποσού αμέσως;

Έπρεπε να χρησιμοποιήσει την χρεωστική ώστε τα χρήματα να έμπαιναν στο λογαριασμό..

Πριν 2 χρόνια το είχα ψάξει κι εγώ για κάποια κερδισμένα σε πιστωτική της eurobank.. Σε κατάστημα μου είχαν πει να κάνω αίτηση προς τα κεντρικά για να μπορέσουν να μου βάλουν τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό (χωρίς να θεωρηθεί ανάληψη λόγω δανείου). Αλλά όταν της είπα από πού προέρχονται μου είπε καλύτερα να μην το κάνω.. γιιατί υπάρχει περίπτωση να το ψάξει η τράπεζα αν είναι μεγάλο το ποσό.. να θεωρήσει το ποσό σαν παράνομα έσοδα κτλ.. Οπότε τα άφησα στην πιστωτική και απλά έκανα αγορές από εκεί...

Ή αν θέλει κάποιος φίλος σου πχ να κάνει μια μεγάλη αγορά... Χρησιμοποίησε την πιστωτική σου.. και σου δίνει τα μετρητά στο χέρι.

Έπρεπε να χρησιμοποιήσει την χρεωστική ώστε τα χρήματα να έμπαιναν στο λογαριασμό..

Πριν 2 χρόνια το είχα ψάξει κι εγώ για κάποια κερδισμένα σε πιστωτική της eurobank.. Σε κατάστημα μου είχαν πει να κάνω αίτηση προς τα κεντρικά για να μπορέσουν να μου βάλουν τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό (χωρίς να θεωρηθεί ανάληψη λόγω δανείου). Αλλά όταν της είπα από πού προέρχονται μου είπε καλύτερα να μην το κάνω.. γιιατί υπάρχει περίπτωση να το ψάξει η τράπεζα αν είναι μεγάλο το ποσό.. να θεωρήσει το ποσό σαν παράνομα έσοδα κτλ.. Οπότε τα άφησα στην πιστωτική και απλά έκανα αγορές από εκεί...

Ή αν θέλει κάποιος φίλος σου πχ να κάνει μια μεγάλη αγορά... Χρησιμοποίησε την πιστωτική σου.. και σου δίνει τα μετρητά στο χέρι.

δλδ δε γίνεται να μπουν σε λογαριασμό ή να πάρει τα χρήματα; απλά θα αυξηθει το πιστωτικό του οριο δλδ;

δλδ δε γίνεται να μπουν σε λογαριασμό ή να πάρει τα χρήματα; απλά θα αυξηθει το πιστωτικό του οριο δλδ;

Καπως ετσι.. Αν κανει ανάληψη θα τον χρεωσουν και τοκους κι όλας. Βεβαια καλυτερα μιλα και με την εξυπηρετηση. Μπορει να άλλαξε κάτι απο τοτε που σου λεω.. Για να του βαλουν τα χρηματα σε λογαριασμο παντως πρεπει να υποβαλει αιτημα στην τραπεζα.

Καπως ετσι.. Αν κανει ανάληψη θα τον χρεωσουν και τοκους κι όλας. Βεβαια καλυτερα μιλα και με την εξυπηρετηση. Μπορει να άλλαξε κάτι απο τοτε που σου λεω.. Για να του βαλουν τα χρηματα σε λογαριασμο παντως πρεπει να υποβαλει αιτημα στην τραπεζα.

ναι το πιασα...απ οτι κατάλαβα,είτε θα έχει το υπόλοιπο αυτό ως αγορές μέσω πιστωτικής είτε θα πρέπει να μιλήσει με την τραπεζα για να του περάσουν το ποσο σε λογαριασμό ή επιταγή ή κάτι τέτοιο..αν γίνεται.

καλά αν πάει να κάνει απλά ανάληψη χρημάτων, φαντάζομαι θα είναι ανάληψη μέσω πιστωτικής άσχετα με θετικό/αρνητικό υπόλοιπο στην πιστωτική, οπότε χρεώνεται αυτόματα τους τοκους κτλ...

τέλος πάντων...θα δειξει όταν μιλήσει με την τραπεζα....να σαι καλά φίλε μου... σ ευχαριστώ.

Στην AlphaBank σου χρεώνουν τόκους από την ημέρα της ανάληψης μέχρι την ημέρα που βγαίνει ο λογαριασμός γιατί μετά βλέπει το σύστημα ότι δεν χρωστάς.

Σε μια τέτοια περίπτωση Σήκωσε τα 2 μέρες πριν βγει ο λογαριασμός.

Από ταμείο τα συκώνεις χωρίς τόκους γιατί δεν θεωρείτε ανάληψη αλλά επιστροφή χρεωστούμενου ποσού.

Στην AlphaBank σου χρεώνουν τόκους από την ημέρα της ανάληψης μέχρι την ημέρα που βγαίνει ο λογαριασμός γιατί μετά βλέπει το σύστημα ότι δεν χρωστάς.

Σε μια τέτοια περίπτωση Σήκωσε τα 2 μέρες πριν βγει ο λογαριασμός.

Από ταμείο τα συκώνεις χωρίς τόκους γιατί δεν θεωρείτε ανάληψη αλλά επιστροφή χρεωστούμενου ποσού.

ευχαριστώ...μήπως ξέρεις αν ισχύει και στη eurobank αυτό;

Edited by rizla7

ευχαριστώ...μήπως ξέρεις αν ισχύει και στη eurobank αυτό;

Δεν γνωρίζω για την Eurobank.

Παιδιά την βοήθειά σας.... έκανα παραγγελία με visa της Alpha κάτι λουλούδια σε αμερικάνικο ανθοπωλείο να πάνε σε μαγαζί που είχε εγκαίνεια σε κοντινή περιοχή του ανθοπωλείου.Τα λουλούδια όμως δεν δυστυχώς δεν τα παραδόσανε.Τι πρέπει να κάνω για να ακυρώσω την χρέωση ?

πρώτα μιλάς με τον έμπορο , και μόνο σε περίπτωση απάτης μιλάς με την τράπεζα.

Άνοιξα λογαριασμό μισθοδοσίας και μου έστειλαν την bonus american express χωρίς να μου πουν οτι έχει συνδρομή. Γίνεται να την ακυρώσω και να βγάλω άλλη χρεωστική χωρίς συνδρομή;Τα λεφτά θα τα πληρώσω;

Μου την έβγαλαν κι εμένα τη χρεωστική bonus american express. Χρέωσαν συνδρομή 10 ευρώ παρόλο που δεν θυμόμουν να μου το είχαν πει από το τηλέφωνο. Μετέφερα κι εγώ τους 5000 πόντους που έδωσε στην πιστωτική bonus που έχω άνευ συνδρομής και ακύρωσα τη χρεωστική που έβγαλαν.