xspy Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Ένα απο τα αρνητικά της Πειραιώς είναι ότι ονομάζει online πολλά ατμ που δεν έχουν online καταμέτρηση μετρητών,με αποτέλεσμα πολυς κόσμος να έχει μπερδευτεί,όπως είναι λογικό & να καταθέτει τα χρήματα στην υποδοχή που είναι για κατάθεση με φάκελο.Θα έπρεπε τουλάχιστον να μην τραβάει τα χρήματα κανονικά.Συγκριτικά λοιπόν στις Online καταθέσεις θεωρώ 1η η ΕΤΕ,2η Πειραιώς & 3η ίσως η alpha.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Από το 2008 έχω μια κάρτα προπληρωμένη της Τράπεζας Κύπρου για να κάνω online αγορές. Πλέον, δεν ανανεώθηκε αυτόματα μετά την εξαγορά της Κύπρου από την Πειραιώς και η υπέρογκη χρέωση των 2 ευρώ σε κάθε φόρτιση, με αναγκάζει να σκεφτώ μια καλύτερη λύση. Δεν επιθυμώ να μπλέξω με πιστωτικές κτλ, θέλω να έχω το μυαλό μου απαλλαγμένο από άγχη πληρωμών. Υπάρχει κάποια λύση, κάποια κάρτα που θα τη φορτίζω κάθε φορά που θέλω να κάνω αγορά χωρίς να δίνω κάθε φορά την προμήθεια των 2 ευρώ; Αν όχι, κάποια εναλλακτική λύση παρόμοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 βγαλε χρεωστικη καρτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 (edited) Από το 2008 έχω μια κάρτα προπληρωμένη της Τράπεζας Κύπρου για να κάνω online αγορές. Πλέον, δεν ανανεώθηκε αυτόματα μετά την εξαγορά της Κύπρου από την Πειραιώς και η υπέρογκη χρέωση των 2 ευρώ σε κάθε φόρτιση, με αναγκάζει να σκεφτώ μια καλύτερη λύση. Δεν επιθυμώ να μπλέξω με πιστωτικές κτλ, θέλω να έχω το μυαλό μου απαλλαγμένο από άγχη πληρωμών. Υπάρχει κάποια λύση, κάποια κάρτα που θα τη φορτίζω κάθε φορά που θέλω να κάνω αγορά χωρίς να δίνω κάθε φορά την προμήθεια των 2 ευρώ; Αν όχι, κάποια εναλλακτική λύση παρόμοια; Μήπως δεν είχε διαθέσιμο ποσό 1 μήνα πριν τη λήξη της περίπου? Έχω & εγώ την Κυπρου Prepaid Card απο το 2009,ανανεώθηκε τον 10/13 αλλά πλέον που πέρασε στην Πειραιώς δεν αξίζει.Είχα σταματήσει βέβαια να την χρησιμοποιώ λόγω πιστωτικής και μετάνιωσα που τουλάχιστον 10 χρόνια είχα επιφύλαξη με τις πιστωτικές.Η άμεση λύση είναι η χρεωστική όπως αναφέρθηκε, αν και με τις πιστωτικές,μπορέις να επιλέξεις να τη χρησιμοποιείς σαν προπληρωμένη και δεν πρόκειται να πληρώσεις ούτε 1λεπτό επιπλέον & οι λογαριασμοί θα εκδίδονται με μηδενικό ποσό ή ακόμα και με πιστωτικό υπόλοιπο. Edited March 1, 2014 by xspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Από το 2008 έχω μια κάρτα προπληρωμένη της Τράπεζας Κύπρου για να κάνω online αγορές. Πλέον, δεν ανανεώθηκε αυτόματα μετά την εξαγορά της Κύπρου από την Πειραιώς και η υπέρογκη χρέωση των 2 ευρώ σε κάθε φόρτιση, με αναγκάζει να σκεφτώ μια καλύτερη λύση. Δεν επιθυμώ να μπλέξω με πιστωτικές κτλ, θέλω να έχω το μυαλό μου απαλλαγμένο από άγχη πληρωμών. Υπάρχει κάποια λύση, κάποια κάρτα που θα τη φορτίζω κάθε φορά που θέλω να κάνω αγορά χωρίς να δίνω κάθε φορά την προμήθεια των 2 ευρώ; Αν όχι, κάποια εναλλακτική λύση παρόμοια; Πηγαινε attica bank. Πριν λίγο καιρό που το έψαχνα(κύπρου ήμουν και εγώ) ήταν η μόνη χωρίς καμιά χρέωση με μεταφορά μεσω e-banking και απο το μηχάνημα μου είχαν πει €1 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 H Attica έχει ελάχιστο ποσό φόρτισης 20€ και δεν έχει token για το ebanking παρά σου δίνει λίστα με κωδικούς και σβηνεις όποιον χρησιμοποιείς. Εγώ προσωπικά αυτή χρησιμοποιώ χρόνια τώρα αλλά πλέον κολλάω στο 20€ φόρτισης για να κάνω αγορά των 6-7€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 H Attica έχει ελάχιστο ποσό φόρτισης 20€ και δεν έχει token για το ebanking παρά σου δίνει λίστα με κωδικούς και σβηνεις όποιον χρησιμοποιείς. Εγώ προσωπικά αυτή χρησιμοποιώ χρόνια τώρα αλλά πλέον κολλάω στο 20€ φόρτισης για να κάνω αγορά των 6-7€. Για τους κωδικούς έχω χρησιμοποιήσει τον ίδιο 2 φορές και δεν ειχα πρόβλημα. Για το ελάχιστο ποσό έχεις δίκιο αλλά δεν θα πάω ποτέ να βάλω και λιγότερο, ετσι κι'αλλιώς μέσα μένει ότι δε φαγωθεί δε χάνεται Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Στην προπληρωμένη της Αττικα μπορείτε να μας ενημερώσετε τι προμήθεια έχει σε αγορές εκτός ευρώ ; Γιατι η προπληρωμένη της Πειραιώς έχει 1% για εκτος ευρώ. Εγω προσωπικά χρησιμοποιώ την webuy της Πειραιώς μόνο για αγορές εκτός ευρώ, φορτίζοντας την, τουλάχιστον με 200 ευρώ κάθε φορά, και για όλες τις αγορές σε ευρώ χρησιμοποιώ την χρεωστική της Πειραιώς που την εχω συνδέσει με έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου της Πειραιώς. Παράδειγμα: Φόρτιση Webuy Πειραιώς 250 ευρώ. Κόστος φόρτισης 2 ευρώ + 2,5 ευρώ προμήθεια συναλλάγματος για αγορές εκτος ευρώ συνολικού ύψους 250ευρω (250 × 1%=2,5 ευρώ) = 4,5 ευρώ. Αν τώρα έκανα συναλλαγές ύψους 250 ευρώ εκτος ζώνης του ευρώ με την χρεωστική της Πειραιώς που έχει προμήθεια συναλλάγματος 2% θα είχα συνολικό κόστος 5 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Από μια έρευνα στις τέσσερις μεγάλες τράπεζες πριν λίγο καιρό διαπίστωσα τα εξής: Για αγορές εκτός ευρώ με χρεωστικές, η Πειραίως χρεώνει 2% επί του ποσού με μέγιστο τα 3 ευρώ. Η Eurobank χρεώνει 1,5 ευρώ ανά συναλλαγή. Η Alpha Bank χρεώνει 2% επί του ποσού. Η Εθνική δεν έχει χρεωστική κάρτα. Οπότε, η Alpha και η Πειραιώς συμφέρουν για αγορές μέχρι 75 ευρώ, η Eurobank για αγορές από 75 ευρώ και άνω. Αν έχει αλλάξει κάτι από τα παραπάνω διορθώστε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Δύο απορίες στους μετρ του χώρου μιας και είμαι παιδάκι ακόμα στις πιστωτικές. Λοιπόν έχω τη university visa της πειραιώς.Στο e-banking βλέπω τα παρακάτω: "Σύμφωνα με την κίνηση του τελευταίου λογαριασμού σας, το οφειλόμενο ποσό είναι 0,00 EUR, και η ελάχιστη καταβολή είναι 0,0 EUR, η οποία πρέπει να έχει καταβληθεί μέχρι την 20/03/2014." Εγώ έκανα μια συναλλαγή πριν λίγες μέρες και εμφανίζεται αυτό:Το τρέχον υπόλοιπο της κάρτας την 09/03/2014, χωρίς τις εγκεκριμένες κινήσεις, είναι 25,26 EUR. Το ποσό των 25,26 μέχρι πότε θα παραμείνει ως έχει χωρίς να τοκιστεί;Money money πρέπει να το πληρώσω άμεσα ή να περιμένω μέχρι την έκδοση του επόμενου λογαριασμού; Το άλλο.Πήγα σε ένα ατμ και ήθελα να κάνω πληρωμή της κάρτας.Το μηχάνημα τραβάει κατευθείαν τα χρήματα.Αν εγώ έβαζα 2χ20εύρα θα έπαιρνα ρέστα για τη συναλλαγή των 25,26 ευρώ? Θενκς:) Edited March 9, 2014 by riki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Δύο απορίες στους μετρ του χώρου μιας και είμαι παιδάκι ακόμα στις πιστωτικές. Λοιπόν έχω τη university visa της πειραιώς.Στο e-banking βλέπω τα παρακάτω: "Σύμφωνα με την κίνηση του τελευταίου λογαριασμού σας, το οφειλόμενο ποσό είναι 0,00 EUR, και η ελάχιστη καταβολή είναι 0,0 EUR, η οποία πρέπει να έχει καταβληθεί μέχρι την 20/03/2014." Εγώ έκανα μια συναλλαγή πριν λίγες μέρες και εμφανίζεται αυτό:Το τρέχον υπόλοιπο της κάρτας την 09/03/2014, χωρίς τις εγκεκριμένες κινήσεις, είναι 25,26 EUR. Το ποσό των 25,26 μέχρι πότε θα παραμείνει ως έχει χωρίς να τοκιστεί;Money money πρέπει να το πληρώσω άμεσα ή να περιμένω μέχρι την έκδοση του επόμενου λογαριασμού; Το άλλο.Πήγα σε ένα ατμ και ήθελα να κάνω πληρωμή της κάρτας.Το μηχάνημα τραβάει κατευθείαν τα χρήματα.Αν εγώ έβαζα 2χ20εύρα θα έπαιρνα ρέστα για τη συναλλαγή των 25,26 ευρώ? Θενκς:) Θα περιμένεις την έκδοση λογαριασμού όπου και θα αναγράφει μέχρι πότε θα πρέπει να πληρωθούν χωρίς επιπλέον τόκο φυσικά. Ρέστα δεν δίνει, θα συμψηφιστεί με επόμενη αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Μια ερώτηση και από εμένα. Ήρθε ένα mail στην αδερφή μου με το κείμενο που έχω στη http://postimg.org/image/mgy431g23/ φωτογραφία http://postimg.org/image/mgy431g23/ , το λινκ για την ακύρωση είναι αυτό http://online9521.secure9521.winbank.gr.ch.meinwohnen.ch/winbank/1.htm?https://www.winbank.gr/el/Pages/Home.aspx Έναν λογαριασμό έχει στην τράπεζα Πειραιώς και είναι στο όνομα της ανήλικης κόρης της, ίσως να έχει δεύτερο όνομα το δικό της. Μου είπε ότι δεν έχει δώσει ποτέ το mail της στην τράπεζα και δεν έχει internet banging σε καμιά τράπεζα. Θα πάει το πρωί στην τράπεζα να ρωτήσει, μήπως ξέρει κάποιος τι είναι αυτό ? Ρωτάω γιατί έχει αγχωθει... Ευχαριστώ Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Μια ερώτηση και από εμένα. Ήρθε ένα mail στην αδερφή μου με το κείμενο που έχω στη http://postimg.org/image/mgy431g23/ φωτογραφία http://postimg.org/image/mgy431g23/ , το λινκ για την ακύρωση είναι αυτό http://online9521.secure9521.winbank.gr.ch.meinwohnen.ch/winbank/1.htm?https://www.winbank.gr/el/Pages/Home.aspx Έναν λογαριασμό έχει στην τράπεζα Πειραιώς και είναι στο όνομα της ανήλικης κόρης της, ίσως να έχει δεύτερο όνομα το δικό της. Μου είπε ότι δεν έχει δώσει ποτέ το mail της στην τράπεζα και δεν έχει internet banging σε καμιά τράπεζα. Θα πάει το πρωί στην τράπεζα να ρωτήσει, μήπως ξέρει κάποιος τι είναι αυτό ? Ρωτάω γιατί έχει αγχωθει... Ευχαριστώ Phising είναι.Μην ψαρώνετε και μην αγχώνεστε άδικα.Έχει πολλά λάθη το μέιλ.Πρώτον το mail αποστολής είναι λάθος(Winbank@winbank.gr αντί για helpdesk@piraeusbank.gr).Δέυτερον,το λογότυπο του winbank είναι λάθος.Τρίτον to "γι'αυτό η συναλλαγή γίνεται από μία εξωτερική ip"--πιο μπακαλίστικη γραφή δεν έχει. Ακόμα και ο σύνδεσμος που σε ανακατευθύνει μπλοκάρεται από τον chrome.Θα προσπαθήσω να τον ανοίξω να δω τι ζητάνε. Edited March 9, 2014 by riki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Ευχαριστώ φίλε, περίεργα μου έκανε και εμένα η "εξωτερική IP" τα υπόλοιπα (mail - λογότυπο ) δεν θα τα καταλάβαινα με τίποτα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Μου είπε ότι δεν έχει δώσει ποτέ το mail της στην τράπεζα και δεν έχει internet banging σε καμιά τράπεζα. Internet banging δεν έχει κανένας σε καμια τράπεζα. Άσε που είναι του σατανά. Αν είναι να αγχωνόσαστε για κάθε ηλίθιο e-mail που στέλνει κάθε άκυρος τότε καλύτερα να τα κρύψετε τα λεφτά κάτω από το στρώμα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Internet banging δεν έχει κανένας σε καμια τράπεζα. Άσε που είναι του σατανά. Αν είναι να αγχωνόσαστε για κάθε ηλίθιο e-mail που στέλνει κάθε άκυρος τότε καλύτερα να τα κρύψετε τα λεφτά κάτω από το στρώμα. Τι να κρύψει? Δεν έχει τίποτα... Ευχαριστώ lewton :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Παιδες τι παιζει με το διαθεσιμο υπολοιπο και το υπολοιπο για αναληψη? Πηγα σημερα και κατεθεσα στο ΑΤΜ της citibank 30 ευρω δοση. Αυτα δεν θα πρεπε να προστιθενται στο διαθεσιμο υπολοιπο? Ειχα 70 ευρω διαθεσιμο υπολοιπο και 50 για αναληψη μετρητων. Σημερα που κατεθεσα 30 ευρω δοση παρεμεινε 70 το διαθεσιμο υπολοιπο και μειωθηκε κατα 30 το διαθεσιμο για αναλυψη!! (20). Τι στο καλο ρε παιδια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Υπάρχει κάποια πιστωτική της alpha (με συμμετοχή στο Bonus) που να μην έχει συνδρομή για πάντα;; Μπορείς να το κάνεις συμφωνία με την τράπεζα από την αρχή; Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Απο επιστροφη/ποντους συμφαιρει περισσοτερο μια χρεωστικη η μια πιστωτικη που πληρωνεις εμπροθεσμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Υπάρχει κάποια πιστωτική της alpha (με συμμετοχή στο Bonus) που να μην έχει συνδρομή για πάντα;; Μπορείς να το κάνεις συμφωνία με την τράπεζα από την αρχή; η aegean bonus visa νομιζω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 προσωπικά πιστεύω ότι οι bonus είναι πολύ μεγάλη απάτη! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 προσωπικά πιστεύω ότι οι bonus είναι πολύ μεγάλη απάτη! θελεις να εξηγησεις γιατι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 προσωπικά πιστεύω ότι οι bonus είναι πολύ μεγάλη απάτη! Με αυτήν την πολύ μεγάλη "απάτη" , έχω πάει 10 αεροπορικά ταξίδια μέχρι στιγμής. Πραγματικά πολύ μεγάλη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 και εγω εχω παει αλλα τοσα ειδικα παλαιοτερο που πηγαινοερχομαουν σε νησι καλοκαιριατικα και εβγαζα εισητηρια με bonus.ααα και επισης η εκπτωση 23% στην βενζινη.δεν θελω να κανω διαφημηση αλλα εχω γλιτωσει χρηματα με bonus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Δεν είναι απάτη, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάρτες με καλύτερα bonus επιβράβευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts