Vasileios Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ακόμα δεν υπάρχει έλεγχος αλλά καλά θα ήταν να μην ξεπερνάς το ετήσιο εισόδημα σου σε ότι ψωνίζεις με πιστωτικές κάρτες ως μία συντηρητική στάση. Για τους φίλους μπορείς να κάνεις μία δύο παραγγελίες, όταν η απαίτηση τους για συναλλαγές γίνει μόνιμη ενθάρυνες τους να βγάλουν την δική τους κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMiS_13 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Να διευκρινήσω πως δεν έχω το λογαριασμό paypal συνδεμένο σε πιστωτική αλλά σε ένα λογαριασμό (με τον αριθμό της χρεωστικής) και μια προπληρωμένη και όταν θέλω να τις φορτίσω κάνω κατάθεση στο λογαριασμό και τα τραβάει μετά απο εκεί κατευθείαν το paypal, στην περίπτωση του λογαριασμού, ενώ για την προπληρωμένη τη φορτίζω πάλι μέσω του λογαριασμού και μετά τα μεταφέρω σε αυτή μέσω e-banking. Σε κάθε περίπτωση δηλαδή, ότι αγορά κάνω φαίνεται ότι τα λεφτά πάνε στο paypal μόνο και όχι σε πολλούς διαφορετικούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Να διευκρινήσω πως δεν έχω το λογαριασμό paypal συνδεμένο σε πιστωτική αλλά σε ένα λογαριασμό (με τον αριθμό της χρεωστικής) και μια προπληρωμένη και όταν θέλω να τις φορτίσω κάνω κατάθεση στο λογαριασμό και τα τραβάει μετά απο εκεί κατευθείαν το paypal, στην περίπτωση του λογαριασμού, ενώ για την προπληρωμένη τη φορτίζω πάλι μέσω του λογαριασμού και μετά τα μεταφέρω σε αυτή μέσω e-banking. Σε κάθε περίπτωση δηλαδή, ότι αγορά κάνω φαίνεται ότι τα λεφτά πάνε στο paypal μόνο και όχι σε πολλούς διαφορετικούς Οκ Άντε να το εξηγήσεις στον εφοριακό που θα σε καλέσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMiS_13 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Οκ Άντε να το εξηγήσεις στον εφοριακό που θα σε καλέσει Αυτο ρωτάω να μάθω, αν υποθετικά υπάρχει περίπτωση να ψαχτεί απο οποιοδήποτε αρμόδιο κάτι τέτοιο. Οπως είπα δεν έχω άμεσο πρόβλημα, οι συνολικες αγορές είναι πτέσματα απλά θέλω να ξέρω τι ισχύει και θα είναι και μια καλή δικαιολογία για να μην κάνω εγώ για όλους τις αγορές τους. Ελπίζω να έγινα σαφης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 δεν νομιζω να υπαρχει θεμα στην περιπτωση σου δεδομενουν οτι ειναι prepaid η καρτα και την φορτιζεις με χρηματα που ηδη εχεις και φαινονται οι κινησεις. Τι να πω αν εχουν και οι prepaid θεμα με την εφορια ας τα παρατησουμε ολα να στεγνωσει η αγορα να τελειωνουμε μονο το πλαστικο χρημα εχει μεινει Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabriello Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Δεν πάει να είναι και στρατηγος, αν είναι φεσωμενος παντού λογικό είναι να του απορρίπτουν την αίτηση. Παιδιά δεν απορρίπτουν τις αιτήσεις ετσι, κάνουν την έρευνα τους πριν απαντήσουν σε Τειρεσία κλπ προσωπικα εγω δεν ειμαι φεσωμενος πουθενα ουτε εχω παρει ποτε δανειο...και η αιτηση ηταν online...αφου πηρε θετικη προεγκριση μετα απο εναμιση μηνα μου εστειλαν ετσι απλα ενα μηνυμα στο κινητο οτι απορριπτεται η αιτηση χωρις περαιτερω διευκρινισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 προσωπικα εγω δεν ειμαι φεσωμενος πουθενα ουτε εχω παρει ποτε δανειο...και η αιτηση ηταν online...αφου πηρε θετικη προεγκριση μετα απο εναμιση μηνα μου εστειλαν ετσι απλα ενα μηνυμα στο κινητο οτι απορριπτεται η αιτηση χωρις περαιτερω διευκρινισεις από μια άποψη καλύτερα...την έχω πατήσει ασχημα με κάρτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ουτε καν, σε στρατιωτικο αναφερομαι π εριξαν ακυρο. Υψηλοβαθμο κιολας. Απλα πλεον ισχυει πως οποιος καει με τον χυλο φυσαει και το γιαουρτι Τι σχέση έχει που είναι υψηλόβαθμος στρατιωτικός? Νομίζεις έχουν υψηλούς μισθούς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Τι σχέση έχει που είναι υψηλόβαθμος στρατιωτικός? Νομίζεις έχουν υψηλούς μισθούς?? Ναι, για την Ελλαδα του σημερα ενας εργαζομενος που παιρνει 1800€ το μηνα, παιρνει καλο μισθο. Και το νουμερο το λεω γιατι το ξερω απο πρωτο χερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 προσωπικα εγω δεν ειμαι φεσωμενος πουθενα ουτε εχω παρει ποτε δανειο...και η αιτηση ηταν online...αφου πηρε θετικη προεγκριση μετα απο εναμιση μηνα μου εστειλαν ετσι απλα ενα μηνυμα στο κινητο οτι απορριπτεται η αιτηση χωρις περαιτερω διευκρινισεις Ακριβώς το ίδιο έγινε και με την αδερφή μου. Τραγική εξυπηρέτηση πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ναι δοκίμασε να τηλεφωνήσεις,δε χάνεις κάτι. Είχες παραδώσει όλα τα δικαιολογητικά; Ναι έδωσα κάνονικα ταυτότητα και φοιτητικό πασο Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Πριν απο λιγο πηγα να κανω μια καταθεση 200 ευρω (σε δικο μου λογαριασμο) σε ΑΤΜ της Alpha Bank. Το προβλημα ειναι το εξης. Εβαλα τα χρηματα στον φακελο και εβαλα τον φακελο στην σχισμη του μηχανηματος. Την ωρα που μου επαιρνε μεσα τον φακελο, μου εβγαλε μηνυμα στην οθονη αν θελω αλλο χρονο!!! Τον φακελο τον ειχε ηδη παρει μεσα στο ΑΤΜ. Και στην οθονη υπηρχε η επιλογη αν θελω αλλο χρονο ή οχι. Πατησα οχι και μου εγραψε οτι η συναλλαγη ακυρωθηκε, μου εβγαλε την καρτα και τιποτα αλλο!! Δεν μου εβγαλε τον φακελο πισω, ουτε καποιο χαρτακι οτι εκανα την καταθεση!! Τωρα τι κανουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 χωρις να ειμαι σιγουρος πρεπει να καλεσεις το τμημα εξυπηρετησης και να αναφερεις σε ποιο ΑΤΜ εγινε ωστε να ενημερωθει αυριο η τραπεζα.. ειδαλλως το πρωι στο καταστημα.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ναι αυτο σκεφτηκα αλλα το τμημα εξυπηρετησης πελατων την Alpha δεν λειτουργει στις 23:00 που εκανα την συναλλαγη. Θα παω αυριο το πρωι στην τραπεζα να δω τι θα γινει. Φανταζομαι δεν θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα. Αλλα ποτε δεν ξερεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Εγώ έκαν κατάθεση σε ΑΤΜ της Πειραιώς κατα τις 11 το πρωί της Παρασκευής και ακόμα να εμφανιστούν(πήρα χαρτάκι ότι ολοκληρώθηκε η συναλλαγή).Ποιο το νόημα να χρησιμοποιείς ΑΤΜ αν τα λεφτά μπαίνουν το επόμενο πρωί(γιατί απ'ότι κατάλαβα θα μπουν την Δευτέρα)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Γιατί δεν δουλεύουν τα καταστήματα των τραπεζών τα ΣΚ. Κάποιος πρέπει να το ανοίξει το ΑΤΜ. Μην γίνεσαι παράλογος. Επρεπε να κάνεις την Πέμπτη. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Καταρχήν Keep Calm.Ευχαριστώ για την απάντηση.Αλλά το ερώτημα παραμένει:Ποιός ο λόγος να κάνεις κατάθεση από ATM όταν υπάρχει αυτή η καθυστέρηση στη ενημέρωση του λογαρισασμου?/Ρωτάω γιατί μια ημέρα μια υπάλληλος μου είπε "Μπορείτε να χρησιμοποιείτε και το ATM για καταθέσεις για να μην περιμένετε στην ουρά" Οπότε υπέθεσα ότι η ενημέρωση γίνεται αμέσως.Αν βιάζεσαι λοιπόν καλύτερα να φας στην μάπα την ουρά αντί να χρησιμοποιήσεις το ΑΤΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Ηρεμος είμαι. Είναι γνωστό ότι μέσω ΑΤΜ θα έχεις καθυστέρηση. Τέλος πάντων, την πάτησες μία φορά. Την επόμενη στην ουρά ή βάλε ebanking. :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Με το ebanking έχω άμεση ενημέρωση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Οταν βάζω χρήματα σε λογαριασμό της ίδιας τράπεζας που έχω και το ebanking φαίνονται άμεσα. Δηλ έχω στην Α. Οταν βάλω σε λογαριασμό τρίτου που έχει Α φαίνονται άμεσα σε αυτόν. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Κατάλαβα.Μάλλον ήρθε ο καιρός να αποκτήσω ebanking.Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Αν θέλει κάποιος να βάλει λεφτά στο λογαριασμό του και τα καταθέσει σε ΑΤΜ που χρησιμοποιούν φακέλους, για να εμφανιστούν στον λογαριασμό του και να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει, θα πρέπει να γίνει πρώτα καταμέτρηση από το προσωπικό. Όποτε αν κάποιος θέλει αμέσως να εμφανιστούν τα χρήματα στον λογαριασμό του ή πάει ταμείο ή βρίσκει κάποιο σύγχρονο ΑΤΜ που βάζεις τα λεφτά χωρίς φάκελο και στα μετράει επιτόπου ή ειδικά με την πειραιώς (που κάνω και εγώ), κάνει την κατάθεση στα μηχανήματα easypay που υπάρχουν μέσα στις τράπεζες. Για μεταφορές σε άλλους λογαριασμούς, δεν το συζητώ, το ebanking είναι μονόδρομος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 προφανώς εννοούσαν το μηχάνημα αυτόματης πληρωμής όπου μπορείς να κάνεις κατάθεση χωρίς να περιμένεις στην ουρά και ο λογαριασμός να ενημερωθεί άμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχε μηχάνημα αυτόματης πληρωμής :p όπως και να χει ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Τράπεζα Πειραιώς παιδιά. Ον λαιν κατάθεση μετρητών στο μηχάνημα χωρίς φάκελο τα μετράει επί τόπου και τα λεφτά είναι άμεσα διαθέσιμα. Και το ίντερνετ banking της καλό δεν πάω στον γκισέ για κανένα λόγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts