Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spyleon (23 Σεπ. 2004 , 09:36)

Ok, den to h3era.

Apla den exei diado8ei arketa akomh h xrhsh ths electron(ennow th xrewstikh xrhsh). Anti8eta, exei trela8ei o kosmos me tis pistwtikes, logw profanws elleipsews reustou!!!

Παραδιαδόθηκαν θα λεγα εγώ. Πας να αγοράσεις κάτι, κι αν θες δόσεις... θα σου βγάλουν υποχρεωτικά πιστωτική electron. Ειδικά αυτή η Eurobank έχει απλωθεί παντού. :o

Don't criticize... what you can't understand...!

Ασε που καμια φορα σου λενε ''Συγχαρητηρια! Κερδισατε μια συνδρομη για την Χ visa ή κερδισατε ενα δανειο απο την Ψ τραπεζα'' :p

• 2 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (23 Σεπ. 2004 , 10:46)

Παραδιαδόθηκαν θα λεγα εγώ. Πας να αγοράσεις κάτι, κι αν θες δόσεις... θα σου βγάλουν υποχρεωτικά πιστωτική electron. Ειδικά αυτή η Eurobank έχει απλωθεί παντού. :o

Εστω και καθυστερημενα,απ'οσο ξερω δεν υπαρχει πιστωτικη electron αλλα μονο χρεωστικη. Χανω κατι?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 6 Οκτ. 2004 , 03:03)

Εστω και καθυστερημενα,απ'οσο ξερω δεν υπαρχει πιστωτικη electron αλλα μονο χρεωστικη. Χανω κατι?

Και γω αυτή την Eurobank Electron Visa με πιστωτικό όριο που έχω, τι είναι??? :wacko:

Έχασες :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet ( 6 Οκτ. 2004 , 03:17)

Και γω αυτή την Eurobank Electron Visa με πιστωτικό όριο που έχω, τι είναι??? :wacko:

Έχασες :p

Ετσι επειδη ειμαι αναποδο παιδι,στο σαιτ της γιουρομπανκ γιατι δεν τη βλεπω καπου? :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 6 Οκτ. 2004 , 03:25)

Ετσι επειδη ειμαι αναποδο παιδι,στο σαιτ της γιουρομπανκ γιατι δεν τη βλεπω καπου? :p

Γιατί πλέον , έχουν "μεταμφιεστεί" σε εταιρικές. Π.χ. ΣΥΚΑΡΗΣ Visa και πολλές άλλες.

Πήγαινε να αγοράσεις από συμβεβλημένα με την Eurobank καταστήματα (με δόσεις), και να δεις μετά σε ποια τράπεζα θα στάζεις κάθε μήνα τα ΕυρΑ σου ;)

paidia exw mia erwthsh gia tin ETHNOCASH

Gnwrizw oti den einai pistotiki alla den iparxei allo thread gia aples kartes(Nomizw :o )Opote arxizw.Sto site anaferei ta eksis:

"

οι συναλλαγές σας μέσω του διατραπεζικού δικτύου ΑΤΜs ΔΙΑΣ επιβαρύνονται με αυτόματη κράτηση από το λογαριασμό σας των εξής ποσών:

- ανάληψη μετρητών : €1,5 ανά συναλλαγή και 5‰ επί του αναλαμβανομένου ποσού

- ερώτηση υπολοίπου : πάγιο €0,44

"

Auta isxioun gia analipsi metritwn kai erwthsh ypoloipou apo ola ta ATM simperilamvanomenwn kai autwn tis ethnikis trapezas ?I ta ATM tis ethnikis den se xrewnoun katholoi?Giati mexri protinos etsi iksera.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR ( 7 Οκτ. 2004 , 21:14)

οι συναλλαγές σας μέσω του διατραπεζικού δικτύου ΑΤΜs ΔΙΑΣ επιβαρύνονται με αυτόματη κράτηση από το λογαριασμό σας των εξής ποσών:

- ανάληψη μετρητών : €1,5 ανά συναλλαγή και 5‰ επί του αναλαμβανομένου ποσού

- ερώτηση υπολοίπου : πάγιο €0,44

"

Auta isxioun gia analipsi metritwn kai erwthsh ypoloipou apo ola ta ATM simperilamvanomenwn kai autwn tis ethnikis trapezas ?I ta ATM tis ethnikis den se xrewnoun katholoi ?Giati mexri protinos etsi iksera.

Το λέει καθαρά. μέσω του διατραπεζικού δικτύου ΑΤΜs ΔΙΑΣ. Όχι από της Εθνικής. Και γιατί να πας σε ΑΤΜ άλλης τράπεζας? ΕΘΝΙΚΗ έχει παντού. ;)

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Α)ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ELECTRON ΧΡΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ?

B)ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ INTERNET?

Γ)ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΛΟΓ/ΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ELECTRON (ΠΧ ΣΤΗΝ ALPHA)

Δ)ΕΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Η ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟ?

A)Η alpha bank με το άνοιγμα οποιουδήποτε λογαριασμού δίνει electron visa χρεωστική...

Β)Ένας φίλος μου είχε βγάλει μόνο για αυτό το λόγο 1,5 χρόνο πριν και δεν είχε πρόβλημα.. αλλά καλύτερα να ρωτήσεις πρώτα το site αν τη δέχονται!!!

Γ)300 ευρώ και το οποίο μπορείς 1 λεπτό μετά να το κάνεις ανάληψη.

Απλά σε συμβουλεύω αν μπορείς να έχεις μέσο όρο στο λογαριασμό σου πάνω από 300 ευρώ γιατί αλλιώς θα σε χρεώνουν ανά εξάμηνο (ή έτος δε θυμάμαι) ένα ποσό (ψάξε στο site για το ακριβές ποσό).

Δ)Τι εννοείς... εγώ που τη χρησιμοποιώ και σε μαγαζιά δεν έχει καμμία προμήθεια! απλά παίρνει το ποσό κατευθείαν από τον λογαριασμό!

Επίσης μπορείς να παρακολουθείς τις κινήσεις μέσω του Alpha Bank banking..

Για στοίχημα,μιας και είμαι και εγώ κολημένος, έχω ανοίξει στην τράπεζα Πειραιώς ενα απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου,ελάχιστο ποσό για το λογαριασμό δεν έχουν όριο και με μια αίτηση για electron visa,χρεωστική δηλαδή,σε 10μέρες που κάνει για να έρθει,είσαι έτοιμος για online bet! ;)

Φυσικά μέσω του winbank.gr μπορείς να ελέγχεις τα πάντα για τον λογαριασμό σου online!

ps.Οι περισσότεροι γνωστοί books(sportingbet,interwetten,eurobet etc),δέχονται την electron visa, με εξαίρεση μια-δυο εταιρίες (expekt) ας πούμε!

Αυτά!

Καλά online κέρδη! :)

Visa electron δεχονται πλεον τα περισσοτερα σαιτς(betfair.com, eurobet.com,eurobet.co.uk,gamebookers.com,globet.com,willhill.com,σιγουρα υπαρχουν και αλλα σαιτς αλλα κατα τη γνωμη μου αυτα ειναι τα πιο αξιοπιστα). Στην αλφα μπανκ ανοιξα νεανικο λογαριασμο 1-2-3 και δεν υπαρχει οριο για να ανοιξεις λογαριασμο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος harryal ( 9 Οκτ. 2004 , 00:07)

...

Απλά σε συμβουλεύω αν μπορείς να έχεις μέσο όρο στο λογαριασμό σου πάνω από 300 ευρώ γιατί αλλιώς θα σε χρεώνουν ανά εξάμηνο (ή έτος δε θυμάμαι) ένα ποσό (ψάξε στο site για το ακριβές ποσό).

...

Και αν έχεις 0 ευρώ... ? Πάει μείον? :D ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος l3ft3r1s ( 9 Οκτ. 2004 , 02:03)

Και αν έχεις 0 ευρώ... ? Πάει μείον? :D ;)

Ω ναι! :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 9 Οκτ. 2004 , 02:19)

Ω ναι! :worry:

Πες μ ότι κάνεις πλάκα... :eek: Το ξέρω ότι μπαίνουν κάποιοι φόροι ή προμήθειες αλλά ανάλογα με το ποαό που έχεις στον λογαριασμό σου... Και αν δεν κάνεις ξανά κατάθεση? Υπαρχει περίπτωση να σε "κυνηγήσουν"? :cry: Με αφορά άμεσα το θέμα, γι αυτό ρωτάω!

(Λογική σκέψη: τότε δεν θα είχε σημασία να αφήνουν να ανοίξεις λογαριασμό με 0 ευρώ! ποιός ο λόγος? ποιό το όφελος των δύο πλευρών? και δεν το κάνει μόνο η άλφα πλέον...)

ισα ισα σε αφηνουν να ανοιξεις μια χαρα το λογαριασμο... κι αν δεν κινηθει η -αναλογα με την τραπεζα- εχει χαμηλο υπολοιπο, σε χρεωνουν εξοδα λογαρισαμου... μια χαρα τους βολευει δε βρισκεις;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος l3ft3r1s ( 9 Οκτ. 2004 , 02:29)

Πες μ ότι κάνεις πλάκα... :eek: Το ξέρω ότι μπαίνουν κάποιοι φόροι ή προμήθειες αλλά ανάλογα με το ποαό που έχεις στον λογαριασμό σου... Και αν δεν κάνεις ξανά κατάθεση? Υπαρχει περίπτωση να σε "κυνηγήσουν"? :cry: Με αφορά άμεσα το θέμα, γι αυτό ρωτάω!

(Λογική σκέψη: τότε δεν θα είχε σημασία να αφήνουν να ανοίξεις λογαριασμό με 0 ευρώ! ποιός ο λόγος? ποιό το όφελος των δύο πλευρών? και δεν το κάνει μόνο η άλφα πλέον...)

Δυστηχως δεν κανω πλακα!Μου εχει τυχει. Αλλα γιατι να σε κυνηγησουν?για 0.5 ευρω?Μπορει και λιγοτερα. Λογικα καποια τραπεζα ξεκινησε να ανοιγει λογαριασμους χωρις να χρειαζεται να κανεις καταθεση και οι αλλες ακολουθησαν γιατι ετσι εχαναν αρκετους πελατες. Εμενα παντως μου φαινεται λογικο να ανοιγεις λογαριασμο χωρις να χρειαζεται να καταθεσεις και παραλληλα γελοια την απαιτηση να καταθεσεις χρηματα καθως μπορεις μεσα σε ενα λεπτο να τα βγαλεις.

για 0,5 ευρω δε σε κυνηγαει κανεις... απλα αφηνουν το ποσο να μεγαλωσει (μπορει να σουρθουν τα μαντατα σε δεκα χρονια δηλ) η να δεις ξαφνικα τα 100 ευρω που εκανες καταθεση να γινονται 95...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess ( 9 Οκτ. 2004 , 02:41)

για 0,5 ευρω δε σε κυνηγαει κανεις... απλα αφηνουν το ποσο να μεγαλωσει (μπορει να σουρθουν τα μαντατα σε δεκα χρονια δηλ) η να δεις ξαφνικα τα 100 ευρω που εκανες καταθεση να γινονται 95...

Ναι αλλά αν βάλεις τους τόκους θα γίνουν 105 :D

Η γιαγιά μου στην Κύπρο είχε έναν ξεχασμένο λογαριασμό στον οποίο είχε καταθέσει ΕΛΑΧΙΣΤΑ λεφτά και αν θυμάμαι καλά από τους τόκους (μιλάμε για δεκαετίες) όταν το ανακαλύψαμε έβγαλε κανά μηνιάτικο ;) (σύνταξη όχι μισθό).

Αν περιορίζεται η χρέωση που λέτε σε 2-3 ευρώ τον χρόνο όκ την θεωρώ λογική αλλιώς θα καταλάβω ότι ο καπιταλισμός έβαλε και εδώ το χεράκι του...

καπου τοσο ειναι χοντρικα.... αλλα δε θα σε ενοχλησουν μεχρι να γινει το ποσο αξιολογο....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος l3ft3r1s ( 9 Οκτ. 2004 , 02:52)

Αν περιορίζεται η χρέωση που λέτε σε 2-3 ευρώ τον χρόνο όκ την θεωρώ λογική αλλιώς θα καταλάβω ότι ο καπιταλισμός έβαλε και εδώ το χεράκι του...

Στη Eurobank χρεωνεσαι με 2,5€ το μηνα αν ο λογαριασμος σου δεν παρουσιαζει τουλαχιστον μια καταθεση και μια αναληψη τον τελευταιο χρονο.Δεν μου το ειχε πει κανενας αυτο και οταν το καταλαβα μου ειχαν ηδη χρεωσει 12,5€ μεσα σε διαστημα 5 μηνων.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Quasimodo ( 9 Οκτ. 2004 , 00:24)

Για στοίχημα,μιας και είμαι και εγώ κολημένος, έχω ανοίξει στην τράπεζα Πειραιώς ενα απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου,ελάχιστο ποσό για το λογαριασμό δεν έχουν όριο και με μια αίτηση για electron visa,χρεωστική δηλαδή,σε 10μέρες που κάνει για να έρθει,είσαι έτοιμος για online bet! ;)

Φυσικά μέσω του winbank.gr μπορείς να ελέγχεις τα πάντα για τον λογαριασμό σου online!

ps.Οι περισσότεροι γνωστοί books(sportingbet,interwetten,eurobet etc),δέχονται την electron visa, με εξαίρεση μια-δυο εταιρίες (expekt) ας πούμε!

Αυτά!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ Quasimodo

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Quasimodo ( 9 Οκτ. 2004 , 00:24)

Αυτά!

Να κανω μια διορθωση αφου επισκευτηκα το topic υστερα απο πολυ-πολυ καιρο. Στο 100% των books του εξωτερικου που εχω παιξει δεχονται electron visa.

Αυτοι που παιζω τακτικα ειναι οι εξης:

Gamebookers,

Ladbrokes,

Interwetten (με καποια ψιλοπροβληματακια παλαιοτερα),

Globet,

Betoto,

Betandwin,

Expekt (σιγουρα διοτι εκανα μια καταθεση χτες (και μαλιστα χρεωνουν 2%+ επι του ποσου, δεχοντουσταν ομως electron εδω και 1,5 χρονο τουλαχιστον),

Eurobet.

Επαναλαμβανω τα παραπανω ειναι εξακριβομενα 100% με Electron της Alpha.

Ο,τι αλλες ερωτησεις εχετε μπορειτε πολυ ελευθερα να με ενοχλησετε :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Draken ( 9 Οκτ. 2004 , 16:31)

Να κανω μια διορθωση αφου επισκευτηκα το topic υστερα απο πολυ-πολυ καιρο. Στο 100% των books του εξωτερικου που εχω παιξει δεχονται electron visa.

Αυτοι που παιζω τακτικα ειναι οι εξης:

Gamebookers,

Ladbrokes,

Interwetten (με καποια ψιλοπροβληματακια παλαιοτερα),

Globet,

Betoto,

Betandwin,

Expekt (σιγουρα διοτι εκανα μια καταθεση χτες (και μαλιστα χρεωνουν 2%+ επι του ποσου, δεχοντουσταν ομως electron εδω και 1,5 χρονο τουλαχιστον),

Eurobet.

Επαναλαμβανω τα παραπανω ειναι εξακριβομενα 100% με Electron της Alpha.

Ο,τι αλλες ερωτησεις εχετε μπορειτε πολυ ελευθερα να με ενοχλησετε :D

ΑΠΟΡΙΑ : ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ?

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΤΑΒΑΛΟΜΕΝΟ ΟΡΙΟ 300 ,ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ)

ΑΡΑ ΑΠΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΥΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?