zafevolution Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Επειδή τον είχα παλιά, δεν είναι τόσο καλός όσο ο live, γιατί πρέπει να κάνεις μέχρι μία ανάληψη το πολύ σε ενα μηνα για να έχεις αυτό το επιτόκιο. Άσε που μετά από κάποιο διάστημα το έριξαν πολύ το επιτόκιο. Και αφού είδαν ότι λάκισαν όλοι το ξανανέβασαν. Ενώ ο live έχει μείνει σταθερός εδώ και χρόνια. Sent from my Galaxy S2 Οι δεσμεύσεις της Eurobank είναι για γέλια. Όπως αναφέρθηκε και παρακάτω ο Live στην αρχή είχε 3% και τώρα έχει μείνει σταθερό στο 2% αρκετό καιρό (περίεργο για eurobank) Όλα τα χρήματα στον live τα έβαλα κι άφησα μόνο 10ευρώ στο μεγάλο ταμιευτήριο. Κάτι είχα υποψιαστεί ότι αυτό το 2% δεν ισχύει για κάθε ποσό, κι ας μην έγραφε κάποιο όρο το συμβόλαιο... Πάντως ο live το καλοκαίρι του 2010 είχε μεγαλύτερο επιτόκιο (3% για άνω των 3.000). Λογικά πέρσι θα το "πείραξαν". Ελπίζω να μην κατέβει και άλλο. Εντωμεταξύ, το βιβλιάριο για τον live γιατί είναι τόσο μικρό? Με τις πληρωμές τελικά τι γίνεται? Πώς θα παίρνω την απόδειξη? ... Το βιβλιάριο που σου έδωσαν για το live έχει απλά τα στοιχεία του λογαριασμού σου. Για να μπορείς να τον θυμάσαι σε καταθέσεις ή άλλες συναλλαγές. Την κίνηση θα την βλέπεις μόνο μέσω του ebanking. Όπως και οι αποδείξεις των συναλλαγών σου θα φαίνονται εκεί (e-statements) και μπορείς να κρατάς αντίγραφα σε pdf ή να τα εκτυπώνεις Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Το βιβλιάριο που σου έδωσαν για το live έχει απλά τα στοιχεία του λογαριασμού σου. Για να μπορείς να τον θυμάσαι σε καταθέσεις ή άλλες συναλλαγές. Την κίνηση θα την βλέπεις μόνο μέσω του ebanking. Όπως και οι αποδείξεις των συναλλαγών σου θα φαίνονται εκεί (e-statements) και μπορείς να κρατάς αντίγραφα σε pdf ή να τα εκτυπώνεις Βασικά καλύτερα που είναι τόσο μικρό γιατί κρύβεται και πιο εύκολα! Αλλά και να το βρει ο κλέφτης δεν θα ξέρει τι χρήματα έχει μέσα οπότε ένα ακόμα +! Πάντως αν το ρίξουν κάτω του 2%, θα κάνουν βλακεία. Θα χάσουν πολλή πελατεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Με αφορμή αυτό το ποστ, ήθελα κι εγώ να σας ρωτήσω: Έχουμε ήδη εδώ και χρόνια οικογενειακώς την Vodafone Diners από Citibank. Υπάρχει καμιά Visa ή American Express από κάποια άλλη τράπεζα εκτός από τη Citibank που να δίνει "πόντους" επιστροφής για όλες τις αγορές, και για αγορές στο εξωτερικό, και οι πόντοι να εξαργυρώνονται σε μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων ή και οπουδήποτε; Δεν έχουμε Cosmote. Είδα και αυτό: , να το κοιτάξω, αλλά δεν είμαστε πελάτες και δεν την εκτιμώ ιδιαίτερα την alpha, ειδικά το κατάστημα στη γειτονιά μας (ήμουν πελάτης και έφυγα προ 10ετίας). Επειδή το έχω ψάξει όλες οι κάρτες που δίνουν πόντους, σου έχουν ένα αριθμό επιχειρήσεων στις οποίες μπορείς να τους εξαργυρώσεις για κάποια έκπτωση ή κάτι τέτοιο. Αν δεν σε βολεύουν αυτές οι επιχειρήσεις ή αν δεν σε βολεύουν οι όροι της εξαργύρωσης, τότε πάνε τζάμπα οι πόντοι. Εγώ έχω χάσει κάπου 8.000 πόντους από την Alpha bonus visa επειδή δεν με βόλευε να τους εξαργυρώσω πουθενά. Η μόνη κάρτα που με βολεύει είναι η dynamic American express της Alpha bank που προτείνει και ο pektis7. Με βολεύει γιατί δίνει δωροεπιταγές που εξαργυρώνονται στα carrefour - Μαρινόπουλος. Εξαργυρώνονται και σε άλλες επιχειρήσεις, αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ αφού στα carrefour - Μαρινόπουλος η διαδικασία εξαργύρωσης είναι πολύ απλή και είμαι πελάτης ούτως ή άλλως. Επιπλέον οι επιστροφές που δίνει είναι πολύ καλές. Πέρα από το το κορυφαίο 3% που δίνει στα super markets, δίνει και 1,5% σε οποιαδήποτε άλλη αγορά και σε πάγιες εντολές, το οποίο είναι επίσης πολύ καλό. Δύο μειονεκτήματα έχει: 1. Δεν γίνεται δεκτή σε τόσο πολλές επιχειρήσεις όπως οι Visa και Mastercard, οπότε αναγκαστικά έχω και μια bonus visa της Alpha bank επίσης. 2. Είναι της Alpha bank. Κι εμένα δεν μου αρέσει σαν τράπεζα, αλλά έχω ανοίξει ένα λογαριασμό μόνο και μόνο για να πληρώνονται οι κάρτες αυτόματα. Παρακολουθώ τις κινήσεις μέσω του Alpha web banking, το οποίο είναι πολύ καλό και καταθέτω μέσω ATM τα απαιτούμενα χρήματα στον λογαριασμό. Έτσι ελαχιστοποιώ την επαφή μου με την τράπεζα και κάνω και τη δουλειά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Επιστροφη σε μετρητα δινει καμια τραπεζα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Επιστροφη σε μετρητα δινει καμια τραπεζα? Πιο μετρητά από δωροεπιταγή σε μεγάλο σούπερ μάρκετ (όπου ούτως ή άλλως θα πας για ψώνια) ή από έκπτωση σε επόμενο λογαριασμό κινητού (τον οποίο ούτως ή άλλως θα πλήρωνες), δε νομίζω να βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Επιστροφη σε μετρητα δινει καμια τραπεζα? Πλέον καμία δεν επιστρέφει μετρητά, όπως έκανε παλιά η visa της aspis. Την ξεζουμίσανε όμως πολλοί που κατάλαβαν το κόλπο και την έκοψε την προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Επειδή το έχω ψάξει όλες οι κάρτες που μπα οι πόντοι. Εγώ έχω χάσει κάπου 8.000 πόντους από την Alpha bonus visa επειδή δεν με βόλευε να τους εξαργυρώσω πουθενά. για να μην πανε τελειως χαμενοι οι ποντοι,θα μπορουσες να τους εξαργυρωσεις κανοντας δωρεα σε καποιο ιδρυμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 για να μην πανε τελειως χαμενοι οι ποντοι,θα μπορουσες να τους εξαργυρωσεις κανοντας δωρεα σε καποιο ιδρυμα. Δεν το πήρα χαμπάρι ότι έληγαν. Το έγραφε στα statements, αλλά δεν τα κοιτάω σχεδόν ποτέ. Παρακολουθώ μόνο από το web banking αν γίνονται σωστά οι συναλλαγές και λίγο πριν τις ημερομηνίες πληρωμής κοιτάω το ποσό που πρέπει να καταθέσω. Έτσι όμως δεν μπορώ να δω πότε λήγουν οι πόντοι. Γενικά δεν δίνω και πολύ σημασία στους πόντους, γιατί όποτε και να το έψαξα μόνο τα Alex pac και τα ΚΟΥΚΟΥ με βολεύουν για εξαργύρωση. Ε όταν έχω να κάνω αγορές από εκεί (όχι και τόσο συχνά) τότε μόνο κοιτάω τους πόντους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Δεν το πήρα χαμπάρι ότι έληγαν. Το έγραφε στα statements, αλλά δεν τα κοιτάω σχεδόν ποτέ. Παρακολουθώ μόνο από το web banking αν γίνονται σωστά οι συναλλαγές και λίγο πριν τις ημερομηνίες πληρωμής κοιτάω το ποσό που πρέπει να καταθέσω. Έτσι όμως δεν μπορώ να δω πότε λήγουν οι πόντοι. Γενικά δεν δίνω και πολύ σημασία στους πόντους, γιατί όποτε και να το έψαξα μόνο τα Alex pac και τα ΚΟΥΚΟΥ με βολεύουν για εξαργύρωση. Ε όταν έχω να κάνω αγορές από εκεί (όχι και τόσο συχνά) τότε μόνο κοιτάω τους πόντους. συνεχως μπαινουν καινουριες εταιριες στο προγραμμα.ολο και καποια θα βρεις να σε βολεψει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitofagos85 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 μια πληροφορια!ας πουμε οτι θελω να βγαλω πιστωτικη καρτα που μπορεις να τραβηξεις 1500 ευρω ή παραπανω.δεν ξερω τι ορια εχει και τι απαιτησεις θελουνε για να βγαλεις.παραδειγμα παρω για 1500 ευρω και τραβηξω τα 500 μετα με την αποπληρωμη πως γινεται χωρις να πληρωσω παραπανω απ οτι πηρα!βαζεις καθε μηνα?πως παει?αν καποιος δεν βαριεται ας μου πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 μια πληροφορια!ας πουμε οτι θελω να βγαλω πιστωτικη καρτα που μπορεις να τραβηξεις 1500 ευρω ή παραπανω.δεν ξερω τι ορια εχει και τι απαιτησεις θελουνε για να βγαλεις.παραδειγμα παρω για 1500 ευρω και τραβηξω τα 500 μετα με την αποπληρωμη πως γινεται χωρις να πληρωσω παραπανω απ οτι πηρα!βαζεις καθε μηνα?πως παει?αν καποιος δεν βαριεται ας μου πει Χρησιμοποιείς λίγο περίεργη ορολογία. Υποθέτω όταν λες να τραβήξεις 1500 ευρώ εννοείς να κάνεις αγορές αυτής της αξίας και όχι να πάρεις μετρητά. Επίσης στο παράδειγμά σου υποθέτω ότι έχεις μια κάρτα με πιστωτικό όριο 1500 ευρώ, κάνεις αγορές 500 ευρώ και ρωτάς πως γίνεται να εξοφλήσεις πληρώνοντας μόνο τα 500 ευρώ και όχι κάτι παραπάνω. Αν είναι έτσι τα πράγματα είναι απλά: Κάνεις όσες αγορές θέλεις μέχρι το πιστωτικό όριο των 1500 ευρώ. Κάθε μήνα σε συγκεκριμένη ημερομηνία η τράπεζα εκδίδει ένα λογαριασμό, ο οποίος περιλαμβάνει όλες τις αγορές που έχεις κάνει από την έκδοση του προηγούμενου λογαριασμού μέχρι και την έκδοση αυτού (ή 1-2 εργάσιμες ημέρες νωρίτερα) και σου δίνει μια προθεσμία για να πληρώσεις όλο το ποσό ή την ελάχιστη καταβολή, την οποία επίσης την αναφέρει στο λογαριασμό. Αν πληρώσεις όλο το ποσό μέσα στην προθεσμία, τότε δεν έχεις καμία άλλη χρέωση. Αν πληρώσεις οποιοδήποτε ποσό ανάμεσα στην ελάχιστη καταβολή και το σύνολο της οφειλής, θα πληρώσεις τόκους. Αν δεν πληρώσεις ούτε την ελάχιστη καταβολή, πας γυρεύοντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 (edited) Επιστροφη σε μετρητα δινει καμια τραπεζα? soublaki-3, είδα στο λογαριασμό της Vοdafone-Diners ότι γράφει κάτι για "επιστροφή μετρητών" με το μισό ποσό από αυτό που σου δίνει για αγορές σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις από το Shop&Win. Για κοίταξε το μήπως σε ενδιαφέρει! μια πληροφορια!ας πουμε οτι θελω να βγαλω πιστωτικη καρτα που μπορεις να τραβηξεις 1500 ευρω ή παραπανω.δεν ξερω τι ορια εχει και τι απαιτησεις θελουνε για να βγαλεις.παραδειγμα παρω για 1500 ευρω και τραβηξω τα 500 μετα με την αποπληρωμη πως γινεται χωρις να πληρωσω παραπανω απ οτι πηρα!βαζεις καθε μηνα?πως παει?αν καποιος δεν βαριεται ας μου πει Αν τυχόν εννοείς να τραβήξεις μετρητά μέσω της πιστωτικής, νομίζω ότι δεν γίνεται να τα αποπληρώσεις εντελώς άτοκα. Αν μπορείς, γράψε πιο κατανοητά τι θέλεις να κάνεις. Edited January 15, 2012 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Παιδιά θέλω να ανοίξω ένα λογαριασμό Ταμιευτηρίου στην Κύπρου ( http://www.bankofcyprus.gr/Deposits_Gr/savingsaccounts_gr/yperplus_gr/ ) που από ότι είδα πάει μαζί και με την Debit Card που στην ουσία σου επιτρέπει αγορές από το ίντερνετ τραβώντας από τον λογαριασμό. Ξέρετε τι δικαιολογητικά χρειάζονται για να μην τρέχω τελευταία στιγμή; Κάποιος μου είπε για λογαριασμό δεη/οτε που ειναι στο όνομά μου. Και τα 2 όμως είναι στου πατέρα μου. Τι γίνεται εκεί; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Απαραίτητα πλεον και εκκαθαριστικο εφορείας, αν δεν εχεις πρεπει να τον ανοιξει ο πατέρας σου και να σε κανει συνδικαιούχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Απαραίτητα πλεον και εκκαθαριστικο εφορείας, αν δεν εχεις πρεπει να τον ανοιξει ο πατέρας σου και να σε κανει συνδικαιούχο. Πήγα σήμερα να ανοίξω στην Κύπρου όπως είπα λογαριασμό ταμιευτηρίου και ήθελαν ταυτότητα, εκκαθαριστικό εφορίας (δεν είχα οπότε έδωσα βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ), και ένα λογαριασμό ΟΤΕ (στο όνομα του πατέρα μου κιόλας, μιας και ήταν εκεί). Τίποτα περισσότερο. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Απαραίτητα πλεον και εκκαθαριστικο εφορείας, αν δεν εχεις πρεπει να τον ανοιξει ο πατέρας σου και να σε κανει συνδικαιούχο. Εκτός κι αν είσαι φοιτητής που μπορείς να ανοίξεις χωρίς εκκαθαριστικό αλλά μόνο με την ταυτότητα, ΑΦΜ και φοιτητικό πάσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 ολα καλα , αλλα εκκαθαριστικο γιατι να χρειαζονται αραγε ? αυτοι δεν εχουν τον Τειρεσία ? απο την στιγμη που πας για καταθεση και οχι για πιστωτικη δεν μπορω να καταλαβω τον λογο , εκτος αν θελουν να συνδυάσουν τις αποταμιευσεις σου με το εισοδημα σου για να δουν οτι δεν καταθετεις μαυρο χρημα ??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) ολα καλα , αλλα εκκαθαριστικο γιατι να χρειαζονται αραγε ? αυτοι δεν εχουν τον Τειρεσία ? απο την στιγμη που πας για καταθεση και οχι για πιστωτικη δεν μπορω να καταλαβω τον λογο , εκτος αν θελουν να συνδυάσουν τις αποταμιευσεις σου με το εισοδημα σου για να δουν οτι δεν καταθετεις μαυρο χρημα ??:confused: To Χρειάζονται , ακριβώς επειδή το απαιτεί ο νόμος. Ο νόμος για το ξέπλυμα αναφέρει ότι η τράπεζα πρέπει να ξέρει α) που μένεις ( λογαριασμός ΔΕΚΟ αλλά αρκεί και το εκκαθαριστικό της εφορίας) β) που δουλεύεις γ) Τα φορολογικά σου στοιχεία . Για αυτό ζητάνε και εκκαθαριστικό αποδοχών για να δούνε τον εργοδότη (ή φοιτητική ταυτότητα ) Πριν τον νόμο για το ξέπλυμα , οι τράπεζες απλά μια ταυτότητα ζητούσαν . ρίξτε και μια ματιά στο έντυπο της τράπεζας της Ελλάδος http://www.hsbc.gr/1/PA_1_2_S5/content/greece/pdf/home/HBA-leaflet_gr.pdf Edited January 17, 2012 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maryv9 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Καλησπέρα! Έμαθα για ένα φοιτητικό δάνειο που δίνει η εθνική τραπεζα μέχρι 500 ευρω και πρέπει να το έχεις ξοφλήσει μέχρι το τέλος των σπουδών σου. Υπάρχει ακόμα στην τράπεζα; εγω έχω ήδη μια πιστωτική από την city bank που ειναι για φοιτητές με όριο 1000 ευρω , υπάρχει περίπτωση να μην εγκρίνουν το δάνειο γι' αυτο το λόγο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Μιας και θελω να βγάλω πιστωτικη...μια απορια...βλέπω ενα λαπτοπ εδω στο πλαισιο με 769 ευρώ...με 12 δόσεις πάει στα 796,68 με 66.39 το μηνα....αμα βάζω 66.39 το μηνα ειμαι complet ή μπαίνει και extra προμήθεια απο την τράπεζα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Δεν θα υπάρχει έξτρα επιβάρυνση από την τράπεζα , αν πληρώνεις μέχρι την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Μιας και θελω να βγάλω πιστωτικη...μια απορια...βλέπω ενα λαπτοπ εδω στο πλαισιο με 769 ευρώ...με 12 δόσεις πάει στα 796,68 με 66.39 το μηνα....αμα βάζω 66.39 το μηνα ειμαι complet ή μπαίνει και extra προμήθεια απο την τράπεζα? ολο το ποσο ομως, 66,39. Γιατι αν πλαρωνεις πχ 66 θα τοκιζεσε και μαλιστα για ολο το ποσο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Έγώ έχω κάρτα Visa αλλά όχι πιστωτική, έχω την προπληρωμένη της Αγροτικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Έγώ έχω κάρτα Visa αλλά όχι πιστωτική, έχω την προπληρωμένη της Αγροτικής. μηπως θα συνεφερε απλα μια χρεωστικη βιζα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Έγώ έχω κάρτα Visa αλλά όχι πιστωτική, έχω την προπληρωμένη της Αγροτικής. οι προπληρωμενες και χρεωστικες καρτες δεν συμμετεχουν στα προγραμματα ατοκων/εντοκων δοσεων. Συνεπως δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts