tseapis Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Ξαναπήρα και αυτή τη φορά μου είπε η Πειραιώς για εκτός ΕΕ 5€ στην ανάληψη. Η Εμπορική μου είπε 1% με ΜΕΓΙΣΤΟ (και όχι ελάχιστο) τα 4€. Το λινκ του Vasileios δεν ανοίγει για να το διαβάσω με τα μάτια μου. Καλά, χτες μου είπαν άλλα -βέβαια δεν ήξερα ότι ισχύει άλλο για εκτός ΕΕ και δεν τους είπα ότι πάω εκτός, αλλά δεν με ρώτησαν κιόλας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Ξαναπήρα και αυτή τη φορά μου είπε η Πειραιώς για εκτός ΕΕ 5€ στην ανάληψη. Η Εμπορική μου είπε 1% με ΜΕΓΙΣΤΟ (και όχι ελάχιστο) τα 4€. Το λινκ του Vasileios δεν ανοίγει για να το διαβάσω με τα μάτια μου. Καλά, χτες μου είπαν άλλα -βέβαια δεν ήξερα ότι ισχύει άλλο για εκτός ΕΕ και δεν τους είπα ότι πάω εκτός, αλλά δεν με ρώτησαν κιόλας... σωστα σου ειπαν στην πειραιως http://www.piraeusbank.gr/ecPage.asp?id=278995&lang=1&nt=96&depth=3&sid= για την εμπορικη , δυσκολο να ειναι μεγιστο , αντι για ελαχιστο. το συμπερασμα παντως ειναι πως σε συμφερει να κανεις λιγες συναλλαγες με οσο πιο μεγαλα ποσά, αν δεν υπαρχει θεμα ασφαλειας ΥΓ στο λινκ του Vasileiou δοκιμασε να κανεις δεξι κλικ, save link as και διαβασε το μετα με το acrobat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Από την εμπειρία μου στο εξωτερικό (Αγγλία κ άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις) και κάνοντας χρήση πολλών και διαφορετικών λογαριασμών απο διάφορες ελληνικές τράπεζες .. έχω να πω .. ότι οι χρεώσεις δεν είναι ίδιες για κάθε τράπεζα όταν γίνονται αναλήψεις μέσω του ΔΙΑΣ από εξωτερικό. Άλλες χρεώνουν αναλογικά, άλλες για κάθε ανάληψη 2.5 ευρώ, άλλες 5 ευρώ .. γενικότερα..άντε να βγάλεις άκρη ... !! Πάντως αυτό που σου είπε ο υπάλληλος σε καμία περίπτωση δεν ισχύει ... καλύτερα να πάρεις στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας .. και να σιγουρέψεις μάλιστα ότι οι κάρτες σου θα "λειτουργούν" .. γιατί ... μέχρι κι αυτό μου'χει συμβεί ... να λένε ότι είναι δυνατές οι αναλήψεις από εξωτερικό .. και μετά ... να τρέχεις για δανεικάααα!! Επίσης να προσέξεις και το ημερήσιο ποσό ανάληψης από εξωτερικό .. γιατί πάλι κάθε τράπεζα το δικό της βάζει .... Το ΔΙΑΣ ειναι στην Ελλαδα, οχι στο εξωτερικο :shifty: Ξαναπήρα και αυτή τη φορά μου είπε η Πειραιώς για εκτός ΕΕ 5€ στην ανάληψη. Η Εμπορική μου είπε 1% με ΜΕΓΙΣΤΟ (και όχι ελάχιστο) τα 4€. Το λινκ του Vasileios δεν ανοίγει για να το διαβάσω με τα μάτια μου. Καλά, χτες μου είπαν άλλα -βέβαια δεν ήξερα ότι ισχύει άλλο για εκτός ΕΕ και δεν τους είπα ότι πάω εκτός, αλλά δεν με ρώτησαν κιόλας... Βασικα εκτος Ευρωζωνης, οχι ΕΕ. Η.Β. π.χ. χρεωνει €5. Αν εχεις λογαριασμο στη χωρα εκεινη τοτε ισως σε συμφερει το εμβασμα (αν δε θες τα λεφτα αμεσως), διαφορετικα παρε την τραπεζα σου και ανεβασε το οριο της καρτας ωστε να μην εχεις προβληματα. :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluray13 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 παιδια καλησπερα σε ολους!!! Θα ηθελα την βοηθεια σας πανω στο εξης προβλημα: Μπηκα στο site της brando για να αγορασω screen protector για omnia το οποιο κοστιζει 7$...Εχω την Visa Electron της Πειραιως που ειναι χρεωστικη...Την φορτώνω λοιπον με 10€ παω να κανω αγορα και δεν γινεται....εχει κανεις παρομοια εμπειρια??? Γενικοτερα ειναι εφικτη η αγορα απο Brando με χρεωστικες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodin002 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Επειδή δεν πολυ καταλαβαίνω τι παίζει με τις καρτες εχω μια ερώτηση να κάνω.. Ας πουμε οτι κάνω μια αγορά 1000 ευρώ και η κάρτα εχει ελάχιστη καταβολη 3% και επιτοκιο 17% Πρέπει να πληρώνω τον μηνα 30 ευρώ το λιγότερο και αν δεν τα πληρώσω θα μπει ο τόκος ή πρεπει να εξοφλήσω ολο το ποσο στο τελος του μήνα αλλιως μπαινει τόκος; Παράθεση Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 πρεπει να εξοφλήσεις όλο το ποσό στην λήξη του λογαριασμού αλλιώς μπαίνει τόκος από την ημέρα που έκανες την αγορά ! ( για ορισμένες κάρτες, από την μέρα που εκδόθηκε ο λογαριασμός) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodin002 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 πρεπει να εξοφλήσεις όλο το ποσό στην λήξη του λογαριασμού αλλιώς μπαίνει τόκος από την ημέρα που έκανες την αγορά ! ( για ορισμένες κάρτες, από την μέρα που εκδόθηκε ο λογαριασμός) Στο παραδειγμα που ειπα πιο πάνω δηλαδή τα 1000 στο τέλος του μήνα; Αν ειναι ετσι τι μ@λκια ειναι αυτο... Παράθεση Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Στο παραδειγμα που ειπα πιο πάνω δηλαδή τα 1000 στο τέλος του μήνα; Αν ειναι ετσι τι μ@λκια ειναι αυτο... τι νομιζες φιλε μου οτι ειναι οι τραπεζες?φιλανθρωπικα ιδρυματα?πως εχουν αυξηση κερδων 100% καθε χρονο?θελει πολυ προσοχη η χρηση της πιστωτικης καρτας για να μη βρεθεις προ εκλπηξεως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodin002 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 τι νομιζες φιλε μου οτι ειναι οι τραπεζες?φιλανθρωπικα ιδρυματα?πως εχουν αυξηση κερδων 100% καθε χρονο?θελει πολυ προσοχη η χρηση της πιστωτικης καρτας για να μη βρεθεις προ εκλπηξεως φυσικά και δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα... Αλλά νόμιζα ότι ήταν κάτι σαν δόσεις με τόκο. Τεσπα ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 φυσικά και δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα... Αλλά νόμιζα ότι ήταν κάτι σαν δόσεις με τόκο. Τεσπα ευχαριστώ για την απάντηση! σε οτι αφορα τις συναλλαγες σου με τις τραπεζες, καλο ειναι να ρωτας και να ξαναρωτας για να σιγουρεωεις την απαντηση που θα παρεις. μονο ετσι θα αποφυγεις τις οποιες παγιδες υπαρχουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 φυσικά και δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα... Αλλά νόμιζα ότι ήταν κάτι σαν δόσεις με τόκο. Τεσπα ευχαριστώ για την απάντηση! Μα αυτό ακριβώς είναι . Δόσεις με τόκο. Η απάντηση μου ήταν ότι πρέπει να πληρώσεις όλο το ποσό για να μην χρεωθείς τόκους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Μα αυτό ακριβώς είναι . Δόσεις με τόκο. Η απάντηση μου ήταν ότι πρέπει να πληρώσεις όλο το ποσό για να μην χρεωθείς τόκους. Μόνο στην περίπτωση που οι δόσεις είναι άτοκες μπορείς να πληρώνεις τη δόση κάθε μήνα χωρίς να επιβαρύνεσαι με τόκους. Αν υπολογίσεις ότι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων υπάρχει ετήσια συνδρομή για κάθε πιστωτική και ότι συνήθως οι δόσεις δεν είναι άτοκες, τελικά επιβαρύνεσαι με ένα σημαντικό (κατά τη γνώμη μου) ποσό σε κάθε αγορά σου... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Μόνο στην περίπτωση που οι δόσεις είναι άτοκες μπορείς να πληρώνεις τη δόση κάθε μήνα χωρίς να επιβαρύνεσαι με τόκους. Αν υπολογίσεις ότι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων υπάρχει ετήσια συνδρομή για κάθε πιστωτική και ότι συνήθως οι δόσεις δεν είναι άτοκες, τελικά επιβαρύνεσαι με ένα σημαντικό (κατά τη γνώμη μου) ποσό σε κάθε αγορά σου... εδω θα διαφωνησω, η συντριπτικη πλειοψηφια των πιστωτικων καρτων προσφερονται χωρις συνδρομη αν οχι για παντα τουλαχιστον για τα πρωτα 1-2 χρονια. ξυπνησε ο κοσμος και οι τραπεζες το καταλαβαν και απεσυραν τις συνδρομες απο τις πιστωτικες καρτες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 εδω θα διαφωνησω, η συντριπτικη πλειοψηφια των πιστωτικων καρτων προσφερονται χωρις συνδρομη αν οχι για παντα τουλαχιστον για τα πρωτα 1-2 χρονια. ξυπνησε ο κοσμος και οι τραπεζες το καταλαβαν και απεσυραν τις συνδρομες απο τις πιστωτικες καρτες Δεν διαφωνώ γιατί δεν ασχολούμαι με πιστωτικές. Τις ελάχιστες που έχω εκδόσει τις έχω και κάθονται σε συρτάρι, αλλά ΧΩΡΙΣ συνδρομή (Probank, Go Visa της Εθνικής, Visa Classic της Πειραιώς). Δεν έχω πληρώσει ποτέ με πιστωτική στη ζωή μου... Κάτι άσχετο: Ξάρει κανείς σε ποιά τράπεζα με συμφέρει να πληρώσω λογαριασμό της ΔΕΗ? Υπάρχει κάποια τράπεζα που να μην χρεώνει τη συναλλαγή? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Κάτι άσχετο: Ξάρει κανείς σε ποιά τράπεζα με συμφέρει να πληρώσω λογαριασμό της ΔΕΗ? Υπάρχει κάποια τράπεζα που να μην χρεώνει τη συναλλαγή? Δε νομίζω. Αλλιώς γιατί να μην πηγαίνουν όλοι εκεί; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Δε νομίζω. Αλλιώς γιατί να μην πηγαίνουν όλοι εκεί; Για τον ίδιο λόγο που ένα σωρό κόσμος πλήρωνε (και πληρώνει) συνδρομή για πιστωτικές κάρτες, τη στιγμή που υπάρχουν οι δωρεάν. Για τον ίδιο λόγο που ένα σωρό κόσμος επιβαρύνεται με χρεώσεις για τη χρήαη του συστήματος ΔΙΑΣ, τη στιγμή που εδώ και χρόνια η Probank το προσφέρει δωρεάν. Δεν υπάρχει λογική. Οι περισσότεροι είναι "υπεράνω" και δεν ασχολούνται με "ψιλά". Εμείς που τα μετράμε, ψάχνουμε το φθηνότερο για να τη βγάλουμε... Έχω την εντύπωση ότι ορισμένες τράπεζες έχουν ειδική συμφωνία με ορισμένες εταιρείες και δεν χρεώνουν για την εξόφληση των λογαριασμών τους. Βρήκα ότι π.χ. η Πειραιώς online χρεώνει μόλις €0.30 για εξόφληση λογαριασμών ΔΕΗ, ενώ δεν φαίνεται να χρεώνει για την εξόφληση των λογαριασμών του ΟΤΕ. Δεν ξέρω αν το ίδιο ποσό ισχύει στο γκισέ. Σε ευχαριστώ για την απάντηση πάντως! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Για τον ίδιο λόγο που ένα σωρό κόσμος πλήρωνε (και πληρώνει) συνδρομή για πιστωτικές κάρτες, τη στιγμή που υπάρχουν οι δωρεάν. Για τον ίδιο λόγο που ένα σωρό κόσμος επιβαρύνεται με χρεώσεις για τη χρήαη του συστήματος ΔΙΑΣ, τη στιγμή που εδώ και χρόνια η Probank το προσφέρει δωρεάν. Αναφορικά με τις πιστωτικές κάρτες, το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Κι εγώ λ.χ. πληρώνω 100 ευρώ συνδρομή τον χρόνο, αλλά έχω προνομία που δεν έχουν άλλοι κάτοχοι πιστωτικών καρτών (και τα οποία όντως μου είναι χρήσιμα). Δεν είναι όλες οι πιστωτικές κάρτες ίδιες. Αναφορικά με το σύστημα ΔΙΑΣ, συμφωνώ, απλά δεν είναι ενημερωμένοι οι πελάτες. Δεν υπάρχει λογική. Οι περισσότεροι είναι "υπεράνω" και δεν ασχολούνται με "ψιλά". Εμείς που τα μετράμε, ψάχνουμε το φθηνότερο για να τη βγάλουμε... Και εδώ συμφωνώ. Έχω την εντύπωση ότι ορισμένες τράπεζες έχουν ειδική συμφωνία με ορισμένες εταιρείες και δεν χρεώνουν για την εξόφληση των λογαριασμών τους. Αυτό δεν το ξέρω. Εάν ξέρει κάποιος περισσότερα, ας μας κατατοπίσει σχετικά. Βρήκα ότι π.χ. η Πειραιώς online χρεώνει μόλις €0.30 για εξόφληση λογαριασμών ΔΕΗ, ενώ δεν φαίνεται να χρεώνει για την εξόφληση των λογαριασμών του ΟΤΕ. Δεν ξέρω αν το ίδιο ποσό ισχύει στο γκισέ. Σε ευχαριστώ για την απάντηση πάντως! Τίποτα φίλε μου, απλά επειδή κι εγώ δεν είμαι σίγουρος, καλό θα ήταν να απαντήσει και κάποιος πιο σίγουρος επί του θέματος. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazgan Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Η εμπορική χρεώνει μέσω internet banking 0,10€ την εξόφληση λογαριασμού ΔΕΗ και δεν χρεώνει καθόλου για ΟΤΕ. Επίσης η Εθνική και η ASPIS δεν χρεώνουν για ΔΕΗ μέσω internet. Μέσω Πειραιώς μπορείς να πληρώσεις σχεδόν όλους τους λογαριασμούς που μπορεί να έχεις όμως είναι ακριβότερη από τις περισσότερες τράπεζες στην προμήθεια που κρατάει.. Να σας πω ότι η Aspis απο αυτό το μήνα σταμάτησε το πρόγραμμα επιστροφής μετρητών 5% σε όλες τις αγορές με χρήση της Aspis Visa και με στεναχώρεσε γιατί το χρησιμοποιούσα συνέχεια :( Το αντικατέστησε με ένα άλλο με μικρότερο κέρδος. Τώρα πρέπει να ξανα ψάξω τις πιστωτικές τις αγοράς για το ποια έχει την πιο μεγάλη επιστροφή μετρητών... έχετε υπόψη σας ποια ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Η εμπορική χρεώνει μέσω internet banking 0,10€ την εξόφληση λογαριασμού ΔΕΗ και δεν χρεώνει καθόλου για ΟΤΕ. Επίσης η Εθνική και η ASPIS δεν χρεώνουν για ΔΕΗ μέσω internet. Μέσω Πειραιώς μπορείς να πληρώσεις σχεδόν όλους τους λογαριασμούς που μπορεί να έχεις όμως είναι ακριβότερη από τις περισσότερες τράπεζες στην προμήθεια που κρατάει.. Να σας πω ότι η Aspis απο αυτό το μήνα σταμάτησε το πρόγραμμα επιστροφής μετρητών 5% σε όλες τις αγορές με χρήση της Aspis Visa και με στεναχώρεσε γιατί το χρησιμοποιούσα συνέχεια :( Το αντικατέστησε με ένα άλλο με μικρότερο κέρδος. Τώρα πρέπει να ξανα ψάξω τις πιστωτικές τις αγοράς για το ποια έχει την πιο μεγάλη επιστροφή μετρητών... έχετε υπόψη σας ποια ειναι; αποκλειστικα επιστροφη μετρητων η και επιστροφη μεσω δωροεπιταγης σε ενδιαφερει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazgan Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Θα προτιμούσα μετρητά αλλά αν δεν είναι ιδιαίτερα περιπλοκη η διαδικασία με δωροεπιταγές ή έχει μεγαλύτερο κέρδος δε θα έλεγα όχι και σε μια τέτοια λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Θα προτιμούσα μετρητά αλλά αν δεν είναι ιδιαίτερα περιπλοκη η διαδικασία με δωροεπιταγές ή έχει μεγαλύτερο κέρδος δε θα έλεγα όχι και σε μια τέτοια λύση... ιδιαιτερη διαδικασια δεν ειναι. dynamic visa της alpha και προσωπικα εγω χρησιμοποιω ολες τις bonus της alpha. ο τροπος που τις χρησιμοποιω ειναι ιδαιτερα κερδοφορος για εμενα. δεν παιρνω μετρητα πισω αλλα πολυ μεγαλες εκπτωσεις απο μαγαζια που ετσι και αλλιως ψωνιζα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazgan Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Οκ σ' ευχαριστώ, θα το κοιτάξω και με alpha και αν βρω και κάτι ακόμα καλύτερο θα ενημερώσω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustang33 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 καλησπερα. θελω να κανω μια ερωτηση. εχω τη φοιτητικη electron visa της αγροτικης τραπεζας χωρις συνδρομη. τωρα ειμαι στο 4ο ετος και λογικα το σεπτεμβρη ή φλεβαρη θα παρω το πτυχιο. η καρτα εχει ημερ ληξης αυτο το νοεμβρη.αφου παρω το πτυχιο τι γινεται; θα πρεπει να γινει ακυρωση της καρτας, αφου δεν ειμαι πλεον φοιτητης ή ανανεωνεται το νοεμβρη και απλα πληρωνω καποια συνδρομη; το ρωταω αυτο γιατι αν γινει διακοπη εχω καποιο υπολοιπο που πρεπει να πληρωσω αμεσα και επισης δεν μπορω να βγαλω αλλη καρτα και να μεταφερω το υπολοιπο καθως δεν εχω εκκαθαριστικο.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 καλησπερα. θελω να κανω μια ερωτηση. εχω τη φοιτητικη electron visa της αγροτικης τραπεζας χωρις συνδρομη. τωρα ειμαι στο 4ο ετος και λογικα το σεπτεμβρη ή φλεβαρη θα παρω το πτυχιο. η καρτα εχει ημερ ληξης αυτο το νοεμβρη.αφου παρω το πτυχιο τι γινεται; θα πρεπει να γινει ακυρωση της καρτας, αφου δεν ειμαι πλεον φοιτητης ή ανανεωνεται το νοεμβρη και απλα πληρωνω καποια συνδρομη; το ρωταω αυτο γιατι αν γινει διακοπη εχω καποιο υπολοιπο που πρεπει να πληρωσω αμεσα και επισης δεν μπορω να βγαλω αλλη καρτα και να μεταφερω το υπολοιπο καθως δεν εχω εκκαθαριστικο.ευχαριστω εγω εχω φοιτητικη της eurobank εδω και 9 χρονια. επανεκδιδεται κανονικα και συνεχιζω να απολαμβανω τα προνομια της φοιτητικης πιστωτικης. δεν με εχουν παρει απο την τραπεζα να μου που αν τελειωσα η φερτε μας μια βεβαιωση σπουδων. σου προτεινω να την αφησεις ως εχει και να μην κανεις τιποτα, αν ειναι θα επικοινωνησουν μαζι σου απο την τραπεζα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 καλησπερα. θελω να αγορασω μια μηχανη.σκοπευω να δωσω μια προκαταβολη και τα υπολοιπα σε δοσεις. τι χαρτια θα πρεπει να εχω για μπορεσω να βαλω τις δοσεις αυτες? πρεπει να εχω εκαθαριστικο στην εφορια? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts