Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Βοηθεια σας παρακαλω εκανα σημερα καταθεση σε ΑΤΜ της εθνικης και επειδη δεν εβγαλε φακελο εβαλα τα λεφτα στην υποδοχη νομιζωντας οτι εσιναι απο τα καινουρια , δεν μου αναγνωριζει την καταθεση στο υπολοιπο του λογαριασμου , τι να κανω?

Βοηθεια σας παρακαλω εκανα σημερα καταθεση σε ΑΤΜ της εθνικης και επειδη δεν εβγαλε φακελο εβαλα τα λεφτα στην υποδοχη νομιζωντας οτι εσιναι απο τα καινουρια , δεν μου αναγνωριζει την καταθεση στο υπολοιπο του λογαριασμου , τι να κανω?

:blink: Πρωτα απο ολα την καταθεση θα την δεις οταν γινει καταμετρηση των χρηματων,δλδ ανοιχτει το ΑΤΜ απο υπαλληλο της τραπεζας και καταμετρηθουν οι φακελοι καταθεσης,αυτο φυσικα θα γινει αφοτου ανοιξουν οι τραπεζες και αναλογα το καταστημα μπορει να ανοιχτει το ΑΤΜ ακομα και το μεσημερι.Εσυ καλυτερα να πας πρωι πρωι και να τους το πεις για να ανοιξουν το ΑΤΜ και να δουν οτι εχεις βαλει τα χρηματα χυμα χωρις φακελο.Αποδειξη πηρες απο το ΑΤΜ?

Έχω ήδη κάνει αίτηση για τις κάρτες της Citibank: Diners Vodafone και Visa Vodafone με έκπτωση στο πάγιο του λογαριασμού του κινητού μου κάθε μήνα ανάλογα με τη χρήση της κάρτας, με δωρεάν συνδρομή για πάντα και αρκετές άλλες προσφορές για τη Diners.

http://www.dinersclub.gr/benefits/main.asp?activecat=benefits

http://www.citibank.com/greece/consumer/cards/citibank/vodafone.htm

Από ένα πρόχειρο έλεγχο που έκανα στις προσφορές σε πιστωτικές κάρτες από τις διάφορες άλλες τράπεζες διαπίστωσα ότι η ASPIS έχει επιστροφή του 5% :!: κάθε αγοράς από οποιοδήποτε κατάστημα και αν την κάνεις και όχι από συγκεκριμένα καταστήματα όπως κάνουν οι περισσότερες. Αρκεί συνολικά το μήνα να χρησιμοποιείς την κάρτα σου για αγορές τουλάχιστον 250€! Μου ακούγεται πολύ δελεαστικό..

http://www.aspisbank.gr/article/greek/702/557/index.htm

Έχει κανείς υπόψη του κάποια προσφορά σε πιστωτική, καλλίτερη από αυτή; Δε με ενδιαφέρουν τα επιτόκια καθώς δε σκοπεύω να την αφήνω απλήρωτη.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να την αποκτήσω χωρίς συνδρομή για πάντα όπως έκανα με τις πιστωτικές της Citibank;

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο εκτος αν ξοδευεις κάτω από 250 ευρώ .Η προσφορά όμως είναι μέχρι 1000 ευρώ τον μήνα. Σε συμβουλεύω να ξοδεύεις μέχρι 1000 με αυτήν την κάρτα και τα υπόλοιπα με την citibankVodafone ή άλλες κάρτες με επιστροφή. Τέλος οι κάρτες της ASPIS δεν έχουν συνδρομή αν ξοδεύεις πάνω από 2500 τον χρόνο.

απεκτησα κι εγω μια χρεωστικη visa,απο την πειραιως, η οποια ηταν ετοιμη στα χερια μου μεσα σε 10 λεπτα..

αλλα πανω δεξια,δεν λεει visa electron, αλλα visa shop&cash. κατα τ'αλλα ειναι ολοιδια με αυτη http://www.piraeusbank.gr/ecportal.asp?id=239796&lang=1&nt=96 &sid=

Ειναι η ιδια? μπορει να την αναγνωρισει το paypal κανονικα?

Προφανώς αυτή είναι μόνο για αγορές, δλδ δεν μπορείς να πάρεις πίσω τα χρήματα που έχεις στο λογαριασμό σου. Αν πχ την χρησιμοποιήσεις για το στοίχημα, αν κερδίσεις ο μόνος τρόπος για να πάρεις πίσω τα χρήματά σου είναι μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό τραπέζης. Έτσι νομίζω δλδ..

Σε νιώθω...Και εγώ όταν πήγα Σόφια πριν κανα 2 χρονια χρειάστηκα λεφτά και προσπάθησα να σηκώσω από την εκεί τράπεζα με το σύστημα ΔΙΑΣ....Και πήρα να μην πω τι..Ευτυχώς ο πρώην μου είχε λογαριασμό στην τράπεζα Πειραιώς (η οποία έχει υποκατάστημα στην Σόφια όπου οι υπάλληλοι μιλάνε ελληνικά) και κατάφερε η μαμά μου και μου έβαλε και τα σηκώσαμε μετά...

Διάβασε αυτό:

Νταβατζιλίκια της ALPHA Bank και πες μου ποιος είναι ποιο τυχερός...

Έχω ήδη κάνει αίτηση για τις κάρτες της Citibank: Diners Vodafone και Visa Vodafone με έκπτωση στο πάγιο του λογαριασμού του κινητού μου κάθε μήνα ανάλογα με τη χρήση της κάρτας, με δωρεάν συνδρομή για πάντα και αρκετές άλλες προσφορές για τη Diners.

http://www.dinersclub.gr/benefits/main.asp?activecat=benefits

http://www.citibank.com/greece/consumer/cards/citibank/vodafone.htm

Από ένα πρόχειρο έλεγχο που έκανα στις προσφορές σε πιστωτικές κάρτες από τις διάφορες άλλες τράπεζες διαπίστωσα ότι η ASPIS έχει επιστροφή του 5% :!: κάθε αγοράς από οποιοδήποτε κατάστημα και αν την κάνεις και όχι από συγκεκριμένα καταστήματα όπως κάνουν οι περισσότερες. Αρκεί συνολικά το μήνα να χρησιμοποιείς την κάρτα σου για αγορές τουλάχιστον 250€! Μου ακούγεται πολύ δελεαστικό..

http://www.aspisbank.gr/article/greek/702/557/index.htm

Έχει κανείς υπόψη του κάποια προσφορά σε πιστωτική, καλλίτερη από αυτή; Δε με ενδιαφέρουν τα επιτόκια καθώς δε σκοπεύω να την αφήνω απλήρωτη.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να την αποκτήσω χωρίς συνδρομή για πάντα όπως έκανα με τις πιστωτικές της Citibank;

Να κάνω μία ερώτηση; Γιατί έβγαλες και τις δύο κάρτες; Αν διάβασα καλά το φυλλάδιο τους οσο αφορα την έκπτωση ισχύει το ίδιο πρόγραμμα και για τις δύο και μάλιστα δεν μπορείς να κερδίζεις έκπτωση στον ίδιο αριθμό και με τις δύο. Η Diners είναι καλή προσφορά για δωρεαν για πάντα αλλά για την άλλη τι κέρδος έχεις;

Διάβασε αυτό:

Νταβατζιλίκια της ALPHA Bank και πες μου ποιος είναι ποιο τυχερός...

Μάλλον εγώ...Πάντως πέρα από την πλάκα η κάρτα που είχα τότε ήταν Alpha Bank..Mετά από αυτό πήγα τα πάντα στην Probank με την οποία όταν πήγα Γλασκώβη για το master σήκωνα κανονικότατα λεφτά σε λίρες από οποιοδήποτε ATM που είχε το σύστημα ΔΙΑΣ..Το μόνο κακό είναι ότι σε χρεώνουν 7 ευρώ για έξοδα αν θυμάμαι καλά και αυτά δεν στα χρεώνει η Probank αλλά η τράπεζα από την οποία έκανες ανάληψη ή κάτι τέτοιο..Το θυμάμαι γιατί το είχα ρωτήσει στην ίδια την τράπεζα...

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Να κάνω μία ερώτηση; Γιατί έβγαλες και τις δύο κάρτες; Αν διάβασα καλά το φυλλάδιο τους οσο αφορα την έκπτωση ισχύει το ίδιο πρόγραμμα και για τις δύο και μάλιστα δεν μπορείς να κερδίζεις έκπτωση στον ίδιο αριθμό και με τις δύο. Η Diners είναι καλή προσφορά για δωρεαν για πάντα αλλά για την άλλη τι κέρδος έχεις;

Παρόλο που η Diners έχει αρκετά πλεονεκτήματα έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα: δεν γίνεται δεκτή σε αρκετές online συναλλαγές. Και σε καταστήματα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα αλλά είναι περιορισμένο.

Στο site της Diners που παρέθεσα παραπάνω υπάρχει μηχανή αναζήτησης όπου μπορείς να δεις όλα τα καταστήματα στα οποία γίνεται δεκτή σε όλη τη Ελλάδα.

Είδα λοιπόν ότι χρειάζεται και μια δεύτερη κάρτα Visa για τις υπόλοιπες, κυρίως ηλεκτρονικές, συναλλαγές μου. Και αφού μου προσφέρεται και αυτή δωρεάν δε βλέπω το λόγο να μη την αποκτήσω!

Αυτό που επίσης κερδίζω με μια δεύτερη κάρτα είναι αύξηση του πιστωτικού μου ορίου. Μπορείς ακόμα, αν έχεις εκτός από σύνδεση και ένα καρτοκινητό Vodafone, να δηλώσεις τον αριθμό του καρτοκινητού στη Visa και να χρησιμοποιήσεις με αυτό τον τρόπο την προσφορά. ;)

Μετά από την προσφορά που είδα στη Visa της ASPIS όμως, βλέπω να μένει στην απέξω η Citιbank Visa :p

Μετά από την προσφορά που είδα στη Visa της ASPIS όμως, βλέπω να μένει στην απέξω η Citιbank Visa :p

Γενικότερα μακριά από Aspisbank! :X Πολύ χάλια τράπεζα.

Εξάλλου πρόγραμμα επιστροφής % επί των αγορών σου, έχουν και άλλες πολλές κάρτες Visa στην αγορά!

;)

Εξάλλου πρόγραμμα επιστροφής % επί των αγορών σου, έχουν και άλλες πολλές κάρτες Visa στην αγορά!

;)

Δεν ξέρω για την Aspis αλλά τα προγράμματα επιστροφής είναι λίγο μούφες γιατί βάζουν όρους και συνθήκες για να σε σπρώχνουν σε συγεκριμένες αγορές κλπ.

Μέχρι πριν 1-2 μήνες η Laiki (Marfin πλέον) έδινε 2% επί του υπολοίπου σου ανα μήνα όποιο και να ήταν κι αυτό.

Τώρα το γύρισαν κι αυτοί και το έκαναν ανάλογα με το που έκανες την κάθε χρέωση στην κάρτα. π.χ. 2% για σούπερ μάρκετ (για βγάλε πιστωτική στο Μαρινόπουλο να πέσουν 20 άτομα που περιμένουν από πίσω να σε φάνε :lol: )

KCB

;)

Γιατί το λες αυτό; Έχεις κάποια άσχημη προσωπική εμπειρία; Έχει δημιουργήσει άσχημο όνομα για κάποιο λόγο η συγκεκριμένη τράπεζα;

Γιατί το λες αυτό; Έχεις κάποια άσχημη προσωπική εμπειρία; Έχει δημιουργήσει άσχημο όνομα για κάποιο λόγο η συγκεκριμένη τράπεζα;

Γενικότερα δεν φημίζεται για το service της, αλλά και από προσωπική πείρα μου έκανε άσχημη εντύπωση γενικότερα! Δεν θα την επέλεγα σαν τράπεζά μου. Τώρα αυτό είναι και υποκειμενικό!

Μέχρι την ειδοποίηση της Τράπεζας, ο Κάτοχος φέρει αποκλειστικά την ευθύνη για τις ζημίες που έχει υποστεί εξαιτίας της απώλειας ή κλοπής της κάρτας μέχρι το ανώτατο όριο που προβλέπει ο νόμος (σήμερα 150 Ευρώ).......................

Το γνώριζε κανείς αυτό;

Ηθελα να ανοιξω λογαριασμο στην citibank αλλα μπερδευτηκα αναμεσα στον απλο ταμιευτηριου και το CitiOne. Εχει κανεις λογαριασμο εκει;
http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

Ηθελα να ανοιξω λογαριασμο στην citibank αλλα μπερδευτηκα αναμεσα στον απλο ταμιευτηριου και το CitiOne. Εχει κανεις λογαριασμο εκει;

http://www.citibank.gr ;)

Καλύτερα άνοιξε έναν κλασικό λογαριασμό ταμιευτηρίου. Δίνει 0% για μέχρι 1000€, 0,10% για πάνω από 1000€ και πάνω από 0,25% για πάνω από 30000€.

Καλώς είναι και ο CitiEasy που έχω και εγώ αλλά πρέπει να έχεις κάποια κάρτα της τράπεζας αν δεν κάνω λάθος. Δίνει 1,00 με 3,00% για ποσά από 500€ και πάνω.

Ποια θεωρείτε ως την καλύτερη κάρτα από άποψης επιστροφής χρημάτων;

Ανάλογα με τι θέλεις.

Αν έχεις κινητό VDF τότε η Visa Vodafone είναι αρκετά καλή και τσάμπα καθώς δεν έχει συνδρομή.

Μέτρια η Wind Bonus AmEx γιατί είναι AmEx (όχι super αποδοχή) και απεθύνεται μόνο σε συνδρομητές με συμβόλαιο.

Αν δεν έχεις κινητό γενικά καλή κάρτα είναι η Dynamic Visa όπου έχει γενικό cashback 1% και ανεβαίνει αλλά με μία μικρή συνδρομή γύρω στα 16€.

Τέλος μου έχουν πει ότι η Student της Citi (θα πρέπει να με πληρώνει για την διαφήμιση) έχει 2% από όλα και είναι και αυτή τσάμπα.

Απ΄ότι είδα στη Vodafone Citibank έχει συνδρομή κοντά στα 35€ ετησίως.

Ανάλογα με την εποχή κάνει προσφορές με δωρεάν συνδρομή για πάντα. Αυτές πρέπει να είνα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και πρίν το τέλος Ιουλίου.

London for ever

Απ΄ότι είδα στη Vodafone Citibank έχει συνδρομή κοντά στα 35€ ετησίως.

Ανάλογα με την εποχή κάνει προσφορές με δωρεάν συνδρομή για πάντα. Αυτές πρέπει να είνα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και πρίν το τέλος Ιουλίου.

Κι εγώ είχα Vodafone Citibank με 50% έκπτωση για πάντα. Τους πήρα τηλέφωνο και λέω ή μου την κάνετε δωρεάν για πάντα ή την κόβω. E και μου την έκαναν δωρεάν για πάντα.

Ποιές τράπεζες δεν έχουν συνδρομή στις πιστωτικές κάρτες τους εκτός από την Probank?

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Ποιές τράπεζες δεν έχουν συνδρομή στις πιστωτικές κάρτες τους εκτός από την Probank?

http://photo.kathimerini.gr/xtra/files/Bank/html/T14.htm

:)

Ι need a six month vacation, twice a year.

Κι εγώ είχα Vodafone Citibank με 50% έκπτωση για πάντα. Τους πήρα τηλέφωνο και λέω ή μου την κάνετε δωρεάν για πάντα ή την κόβω. E και μου την έκαναν δωρεάν για πάντα.

Και εγω αυτην εχω ακριβως, 17 ευρω συνδορμη. Λες να τους τρομοκρατησω λιγο θα ποιασει;

Παιδια για να βγαλεις Gold Visa τι εκκαθαριστικο θελεις; Απο περιεργεια.

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...