Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Σιγά τα λεφτά. Όπου και να τα τοποθετήσεις, δεν αξίζει συζήτηση για τέτοιο ευτελές ποσό.

Εγώ πρίν 2 χρόνια είχα μέσα 70.000 και πάλι δεν έβλεπα σοβαρή απόδοση. Σκέψου τώρα, για τα 500!!!

Πηγαινε να τα φας με 1-2 πιπινια καπου και θα εχεις κανει την καλυτερη επενδυση για τα 500!!! :p

Οπως ειπε και ο προλαλησας ειναι μικρο το ποσο για να σε βασανιζει σε ποια τραπεζα θα τα εμπιστευτεις :)

:tease:

εγω τελευταια που ανοιξα λογαριασμο στην eurobank μια χαρα ηταν,και με εξυπηρετησε πολυ και περα απο αυτο βλεπω οτι μπαινουν και κατι ψιλα (τοκος) ενω στην εμπορικη που εχω χρονια...δεν ειδα τιποτα.

παρολαυτα απο φιλους, μου ειπαν οτι η Alpha ειναι πολυ καλη.

γενικα οι τραπεζες ειναι μεγαλη υποθεση...δεν βγαζεις ακρη.

καλυτερα φυλαξε τα σε πουγκι :p

Never Give Up:!:

Join friend!

Έχω 500Ε και θέλω να τα βάλω σε τράπεζα.

Σε πια τράπεζα μου προτείνετε να τα βάλω ?

Επειδή όντως για τέτοιο ποσό δεν υφίσταται θέμα επιτοκίων κ.τ.λ,θα σου πρότινα να τα βάλεις στην Pro Bank της οποίας η cash card δεν χρεώνει για ανάληψη απο ATM άλλων τραπεζών.Και επίσης λόγω του οτι είναι ανερχόμενη σαν τράπεζα έχει "πρόσωπο" στους πελάτες της.:)

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Επειδή όντως για τέτοιο ποσό δεν υφίσταται θέμα επιτοκίων κ.τ.λ,θα σου πρότινα να τα βάλεις στην Pro Bank της οποίας η cash card δεν χρεώνει για ανάληψη απο ATM άλλων τραπεζών.Και επίσης λόγω του οτι είναι ανερχόμενη σαν τράπεζα έχει "πρόσωπο" στους πελάτες της.:)

+1 :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δουλευα στο τμημα ληξιπροθεσμων οφειλων ως τηλεφωνητρια. Παιρναμε τηλεφωνο ακομη και ατομα που ειχαν καθυστερησει να πληρωσουν τη δοση του δανειου μια μερα :blink: Επισης ηταν καταχωρημενοι πελατες που ειχαν εξοφλησει το δανειο απο το 1994 και εβγαζε μετα απο τοσα χρονια υπολοιπο 20 ευρω χωρις να ισχυει και παθαιναν σοκ οι ανθρωποι. Πολλοι μαλιστα με ειχαν κραξει και μου ειχαν πει οτι ΚΑΜΙΑ τραπεζα δεν παιρνει τηλ αν καθυστερησεις τη δοση. Εχεις δικιο οτι αυτη η συμπεριφορα ισχυει ΜΟΝΟ για τα δανεια, αλλα δε βλεπω το λογο να εμπιστευτω σε οτιδηποτε μια τραπεζα που φερεται τοσο πουστικ@ στους πελατες της...

Συν τοις αλλοις, η Eurobank οταν πας να ανοιξεις λογαριασμο καταθεσεων (απλο, χωρις συνδρομες κλπ) σου ανοιγει αυτον με τη συνδρομη των 20 ευρω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ!!! Απαραδεκτο!!! (δεν ξερω αν γινεται ακομα αυτο. Μου συνεβη πριν ενα χρονο, και σε εμενα και σε μια φιλη που πηγαμε να ανοιξουμε απλο λογαριασμο).

Επι του θεματος τωρα, δε βλεπω να βρισκει ακρη ο ανθρωπος γιατι οι γνωμες μας ειναι αντικρουομενες.. Καθενας εχει τη δικη του εμπειρια απο τραπεζες και δυστυχως ή ευτυχως ειναι ολες σωστες :)

Eίναι κλέφτες επειδή θέλουν τα λεφτά ΤΟΥΣ πίσω;:p

Eίναι κλέφτες επειδή θέλουν τα λεφτά ΤΟΥΣ πίσω;:p

Ποια ειναι τα λεφτα ΤΟΥΣ ακριβως?

Για τη δοση του δανειου που παιρνουν τηλ αν την καθυστερησεις μια μερα μιλας?

'Η για τα ανυπαρκτα υπολοιπα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποια ειναι τα λεφτα ΤΟΥΣ ακριβως?

Για τη δοση του δανειου που παιρνουν τηλ αν την καθυστερησεις μια μερα μιλας?

'Η για τα ανυπαρκτα υπολοιπα?

Τα λεφτά ΤΟΥΣ είναι αυτά που δάνεισαν και όχι χάρισαν.

Για τα ανύπαρκτα υπόλοιπα δε νομίζω να δημιουργήθηκαν από το πουθενά...

α μπα απο πουθενα κυριολεκτικα....

ειναι κλεφτες τελος αυτοι δεν ρωτανε καν αν εχεις παρει δανειο απο αλλη τραπεζα στο δινουν ετσι αλλα αμα αργησεις σκανε τηλεφωνα αμα δυο μερες και αμα δεν τον βρουν αρχιζουν τις απειλες δικαστηρια και τα λοιπα αλλα οταν εφαγα μηνυση εγω για ενα χρεος των 50ΕΥΡΩ απο το 2003(που το χρεος το ειχα ξεπληρωσει το2002...)οχι εχουν δικιο

δεν πειραζει τωρα τρεχουν και δεν φτανουν γιατι δεν ειμαι ο μονος που εχω κινηθει δικαστικα απεναντι τους...

Ευχαριστώ πολύ

Κι εγώ είχα την εντύπωση ότι αυτές οι κάρτες λειτουργούν και στο εξωτερικό (γράφουν μάλιστα και for international use!) αλλά οι περισσότεροι μου έλεγαν πως δεν γίνεται αυτόματα.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Κράτα τα σπίτι σου..

Μακριά από τους κλέφτες!!!!

Καλύτερα να σου τα κλέψουν φτωχοί κλέφτες μέσα στο σπίτι σου παρά να στα παίρνουν οι κουστουμαρισμένοι κλέφτες και με το νόμο!!

alpha bank προτεινω κι εγω παντως.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Η Probank έχει σχέση αν δεν κάνω λάθος με την παλιά Εργασίας που εξαγοράστηκε από την Eurobank.

Πάντως, αν και το ποσό είναι γελοίο, πρέπει να αποφασίσεις αν θα το χρησιμοποιείς ή θα το αφήσεις για (έστω υποτυπώδη) απόδοση και μετά βλέπεις πού τα καταθέτεις.

Το καλό που έχει η eurobank ειναι ένα νέο καταθετικό με τόκο 3%.

Νομίζω πως ειναι απο τους υψηλότερους που υπάρχουν.

Πάντως το ποσό είναι μικρό για να ασχοληθείς τόσο πολύ.

Το μόνο που σε συμβουλεύω είναι να ρωτήσεις αν σου χρεώνουν οποιαδήποτε χρέωση για να ανοιξεις τον λογαριασμό.

αυτο με το 3% ειναι μυθος και θα σας εξηγησω γιατι. λοιπον για να ισχυσει αυτο θα πρεπει να βαζεις καθε μηνα 60ευρω ή 480 για ενα χρονο. δεν μπορεις παραπανω δεν μπορεις παρακατω. αν θες πχ να βαλεις ενα μηνα 30 ευρω δεν μπορεις. μπορεις να βαλεις 120 και να μη βαλεις τον επομενο. και τελος βασικη προυποθεση να αφησεις τα χρηματα για τρια ή 5(δεν θυμαμαι καλα) χρονια αν τα παρεις πιο μπροστα δεν παιρνεις καθολου επιτοκιο. δηλαδη οι ανθρωποι δεν προσφερουν καμια ευεληξια.

και ναι ειναι κλεφτεσ διοτι τους λες οτι θελω να κλεισω λογαριασμο απο πιστωτικη και δεν στον κλεινουν και σου ερχεται καθε μηνα 30 και πας και τους ριχνεις μερικα καντηλια και μονο ετσι κλεινει ο λογαριασμος εφοσον εχουν περασει 3-4 μηνες

Τα λεφτά ΤΟΥΣ είναι αυτά που δάνεισαν και όχι χάρισαν.

Για τα ανύπαρκτα υπόλοιπα δε νομίζω να δημιουργήθηκαν από το πουθενά...

Σωστα... Ειναι τρελοι αυτοι οι πελατες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω ΑΤΜ στις πιστωτικές κάρτες της ΑΣΠΙΣ?? Όπως στη Eurobank?

Το θέμα που συζητούσαμε σχετικά με την τράπεζα που θέλει να βάλει ο caveman21, ενώθηκε με το παρόν μιας κι έχουν παρόμοιο περιεχόμενο.

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Αν και αυστηρή τράπεζα για συναλλαγές στο εξωτερικό πολυ καλή είναι η Citibank που είναι παγκόσμια τράπεζα. Ένας φίλος μου πληρώνεται μέσω citi και όταν βρέθηκε για διακοπές στο Λονδίνο έκανε ανάληψη από τον λογαριασμό του από τα εκεί καταστήματα και ούτε προμήθεια είχε για την ανάληψη ούτε προμήθεια για την μετατροπή. Άσε που μου είπε ότι το ΑΤΜ ήταν στα ελληνικά :blink: ΄

Όσο για τις άλλες τράπεζες όταν πήγα βαρκελώνη με eurobank δεν μπορούσα να σηκώσω χρήματα ούτε με το σήμα Visa. :cry:

Αν και αυστηρή τράπεζα για συναλλαγές στο εξωτερικό πολυ καλή είναι η Citibank που είναι παγκόσμια τράπεζα. Ένας φίλος μου πληρώνεται μέσω citi και όταν βρέθηκε για διακοπές στο Λονδίνο έκανε ανάληψη από τον λογαριασμό του από τα εκεί καταστήματα και ούτε προμήθεια είχε για την ανάληψη ούτε προμήθεια για την μετατροπή. Άσε που μου είπε ότι το ΑΤΜ ήταν στα ελληνικά :blink: ΄

Όσο για τις άλλες τράπεζες όταν πήγα βαρκελώνη με eurobank δεν μπορούσα να σηκώσω χρήματα ούτε με το σήμα Visa. :cry:

Σε νιώθω...Και εγώ όταν πήγα Σόφια πριν κανα 2 χρονια χρειάστηκα λεφτά και προσπάθησα να σηκώσω από την εκεί τράπεζα με το σύστημα ΔΙΑΣ....Και πήρα να μην πω τι..Ευτυχώς ο πρώην μου είχε λογαριασμό στην τράπεζα Πειραιώς (η οποία έχει υποκατάστημα στην Σόφια όπου οι υπάλληλοι μιλάνε ελληνικά) και κατάφερε η μαμά μου και μου έβαλε και τα σηκώσαμε μετά...

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Ακριβώς αυτή η περίπτωση με ενδιαφέρει κι εμένα και πήγα να ρωτήσω στην πρώην Laiki (νυν Marfin) και μου είπαν ότι ακόμα και αν έχω σε αυτούς λογαριασμούς σε λίρες Αγγλίας, για να τα σηκώσω από το δικό τους κάτάστημα στο Λονδίνο χρειάζεται διαδικασία με προμήθειες κλπ....

KCB

Έχω ήδη κάνει αίτηση για τις κάρτες της Citibank: Diners Vodafone και Visa Vodafone με έκπτωση στο πάγιο του λογαριασμού του κινητού μου κάθε μήνα ανάλογα με τη χρήση της κάρτας, με δωρεάν συνδρομή για πάντα και αρκετές άλλες προσφορές για τη Diners.

http://www.dinersclub.gr/benefits/main.asp?activecat=benefits

http://www.citibank.com/greece/consumer/cards/citibank/vodafone.htm

Από ένα πρόχειρο έλεγχο που έκανα στις προσφορές σε πιστωτικές κάρτες από τις διάφορες άλλες τράπεζες διαπίστωσα ότι η ASPIS έχει επιστροφή του 5% :!: κάθε αγοράς από οποιοδήποτε κατάστημα και αν την κάνεις και όχι από συγκεκριμένα καταστήματα όπως κάνουν οι περισσότερες. Αρκεί συνολικά το μήνα να χρησιμοποιείς την κάρτα σου για αγορές τουλάχιστον 250€! Μου ακούγεται πολύ δελεαστικό..

http://www.aspisbank.gr/article/greek/702/557/index.htm

Έχει κανείς υπόψη του κάποια προσφορά σε πιστωτική, καλλίτερη από αυτή; Δε με ενδιαφέρουν τα επιτόκια καθώς δε σκοπεύω να την αφήνω απλήρωτη.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να την αποκτήσω χωρίς συνδρομή για πάντα όπως έκανα με τις πιστωτικές της Citibank;