Demis_CY Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 To Λονδινο θα το δωσει η Ημερησια!! :D Εγω θα την παρω, αρα θα το'χω...αρα...θα με παρεις μαζι?:grin: To xapi gia tin piesi to prwi pou sikothikes to pires? :lol: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 To Λονδινο θα το δωσει η Ημερησια!! :D Εγω θα την παρω, αρα θα το'χω...αρα...θα με παρεις μαζι?:grin: goodie :D Θα σε παρω μαζι, αλλα θα’μαστε κοριτσοπαρεα, σε προειδοποιω... :p :lol: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Ε, ισα-ισα ποιος την χαρη μου :D Ασε τους αλλους να ζηλεύουν :p Ειναι πιο μικροι οι της DK απ΄τους National Geographic παντως, να ξερεις.Αλλα ειμαι σιγουρος την δουλεια τους θα την κανουν Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Ειναι πιο μικροι οι της DK απ΄τους National Geographic παντως, να ξερεις.Αλλα ειμαι σιγουρος την δουλεια τους θα την κανουν Ταξιδιωτικος οδηγος να’ναι κι ο,τι να’ναι. ;) Ετσι κι αλλιως για τα βασικα τον θελω. Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Αυτό το Σ/Κ θα δώσει τον οδηγό για το Λονδίνο η Ημερησία, σωστά; Γιατί σε τρεις εβδομάδες θα πάω κι εγώ... :happy: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο Έθνος, ο τόμος με την Πινακοθήκη Ουφίτσι στη Φλωρεντία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Παιδιά να ρωτήσω μπας και ξέρει κανείς... πήρα το Έθνος σήμερα για τα μαθήματα Ιταλικών που είχε σε cd-rom (σε 5) ! Σήμερα είχε το 2ο και δεν είχα πάρει το 1ο... αλλά κάποιος μου είπε ότι βάλαν στο 2o cd και το 1o:p (εννοώ σε ένα δισκάκι) Ισχύει , ή άδικα το πήρα! (το λέω γιατί η εφημερίδα ΔΕΝ λέει τίποτα και στο cd πάνω λέει απλά ότι είναι το 2ο):confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Παιδιά να ρωτήσω μπας και ξέρει κανείς... πήρα το Έθνος σήμερα για τα μαθήματα Ιταλικών που είχε σε cd-rom (σε 5) ! Σήμερα είχε το 2ο και δεν είχα πάρει το 1ο... αλλά κάποιος μου είπε ότι βάλαν στο 2o cd και το 1o:p (εννοώ σε ένα δισκάκι) Ισχύει , ή άδικα το πήρα! (το λέω γιατί η εφημερίδα ΔΕΝ λέει τίποτα και στο cd πάνω λέει απλά ότι είναι το 2ο):confused: Και εγώ ακριβώς την ίδια απορία είχα... Και αν δεν είναι μέσα υπάρχει κάπου να το κατεβάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου Καθημερινή (Σαββάτου) - Artbook με έργα του Paul Gauguin (αυτόνομο στα περίπτερα) Καθημερινή (Σαββάτου) – Ντοκιμαντέρ του BBC, με τίτλο 'Υπερφυσικός Κόσμος' (4ο VCD) Καθημερινή (Κυριακής) – Ντοκιμαντέρ του BBC, με τίτλο 'Wild Africa' (3o μέρος) (και το 1ο που ήταν μπορδέλο όταν πρωτοδόθηκε) Έθνος (Σαββάτου) – Johnny English (Ρόουαν Άτκινσον) (θα το τιμήσω) Έθνος (Κυριακής) – Η Πινακοθήκη Ουφίτσι στη Φλωρεντία, από τη συλλογή Μεγάλα Μουσεία του Κόσμου Θέμα – Crash (Ματ Ντίλον, Σάντρα Μπούλοκ) (αν είναι με την ποιότητα που ξέρουμε.. είμαστε ΟΚ!) Νέα (Σαββατοκύριακου) - Artbook με έργα του Κωσταντίνου Μαλέα Ημερησία (Σαββατοκύριακου) - Ταξιδιωτικός οδηγός 'Top 10' (Λονδίνο) (εμ ΑΥΤΟ δεν θα πάρουμε? όλοι θα το πάρουν εγώ θα μείνω πίσω?) Ημερησία (Σαββατοκύριακου) - Artbook με έργα του Piero della Francensca (αυτόνομο στα περίπτερα) Ελευθεροτυπία (Κυριακής) – Αισθηματική αγωγή, του Φλομπέρ (βιβλίο - 2ο μέρος) Νικητής: Το Crash, βεβαίως. Εισακούστηκε η προτροπή μας, της περασμένης Κυριακής (Βάλτε και τίποτα καλό). Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Προσωπικά πάντως εμένα πιο πολύ μου άρεσε το Johnny English παρά το Crash.Πήρε και Όσκαρ...έλεος Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Trelos eisai ?? Mr. Bean kai ta miala sta kaggela! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Που είναι το Βήμα (οέο); :p Έθνος Σαββάτου και Κυριακής, Ημερησία Σ/Κ (ζηλιάρη Demis :p), Θέμα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Που είναι το Βήμα (οέο); :p Έθνος Σαββάτου και Κυριακής, Ημερησία Σ/Κ (ζηλιάρη Demis :p), Θέμα. Μια από τα ίδια... Αν και στο Έθνος της Κυριακής έχω χάσει τα μισά μουσεία.... Αλήθεια το Βήμα δε φαίνεται να συνεχίζει να δίνει τους ταξιδιωτικούς οδηγούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Α, στο Έθνος έχω απόλυτη επιτυχία! 10/10 :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 * CYPRUS NEWSPAPERS * Ston Fileleuthero Kyprou apo tin Paraskeui 1.12.2006 i syllogi PLANITES pou dothike apo tin Kathimerini...(WHO'S IN FOR A DOUBLE-DIP?) stay tuned for Philele Sunday kai Simerini Sunday.. eimai polli periergos na dw ti tha dwsoun.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Α, στο Έθνος έχω απόλυτη επιτυχία! 10/10 :p Και μάλλον όπως σκέφτηκα δεν θα πάρω της Κυριακής γιατί το έχω χ€$ει το θέμα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Εγω θα χτυπησω Ημερησια και Εθνος Σαββατου στανταρ και το Θεμα γιατι οσο χαλια κι αν ειναι η ποιοτητα του Crash αποκλειεται να ειναι χειροτερη απο το οριτζιναλ dvd που ειχε διανομη απο την Σπεντζος. :down: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alotan Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Εγω θα χτυπησω Ημερησια και Εθνος Σαββατου στανταρ και το Θεμα γιατι οσο χαλια κι αν ειναι η ποιοτητα του Crash αποκλειεται να ειναι χειροτερη απο το οριτζιναλ dvd που ειχε διανομη απο την Σπεντζος. :down: Κακό αυτό, γιατί ταυτόχρονα αποκλείεται να είναι καλύτερη από το οριτζιναλ. Την ταινία με τον Rowan Atkinson δεν την έχω δει, αλλά δε μου φαίνεται σπουδαία. Αντίθετα, το Crash είναι εξαιρετικό, αν και θα το προτιμούσα λίγο περισσότερο υπαινικτικό. Δεν πειράζει, έστω κι έτσι χτυπάει διάνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Αλήθεια το Βήμα δε φαίνεται να συνεχίζει να δίνει τους ταξιδιωτικούς οδηγούς... Θα είναι πολύ κρίμα αν γίνει αυτό( αν και ήταν πολύ πιθανό, απο τη στιγμή που στο φύλλο της προηγούμενης Κυριακής, δεν αναφέρθηκαν καθόλου για τη συνέχεια της σειράς)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Φτου! Το Θέμα βρήκε να βάλει το Crash; :( Προτιμώ να το νοικιάσω! :D Υστερόγραφο προς Θέμα: Παρακαλώ σταματήστε να βάζετε καλές ταινίες (μπας και τις βάλει κανένας άλλος) και μη μας βάζετε σε ψεύτικους πειρασμούς :p Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_DOORMAN Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Εθνος Σαββατου (λογω beanακου:) ),Καθημερινη Κυριακης (να ρεφαρουμε και το 1ο ελλατωματικο dvd) και Θεμα (με μιση καρδια....). Υ.Γ. Εχει ξαναειπωθει κατι παρομοιο απο εναν συναδελφο παλιοτερα αλλα νομιζω οτι οντως τα σχολια του sport24 ενω προσπαθουν να ειναι εφετζιδικα, στην πραγματικοτητα καταληγουν ψιλοαπαραδεκτα... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Εθνος Σαββατου (λογω beanακου:) ),Καθημερινη Κυριακης (να ρεφαρουμε και το 1ο ελλατωματικο dvd) και Θεμα (με μιση καρδια....). Υ.Γ. Εχει ξαναειπωθει κατι παρομοιο απο εναν συναδελφο παλιοτερα αλλα νομιζω οτι οντως τα σχολια του sport24 ενω προσπαθουν να ειναι εφετζιδικα, στην πραγματικοτητα καταληγουν ψιλοαπαραδεκτα... Exei gousto na nomises oti ta sxolia dipla apo tis tainies itan tou sport24.. :confused: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Αν και έχω αρκετό καιρό να πάρω ταινία από εφημερίδα λέω να ''χτυπήσω'' το Θέμα ελέω Crash. Βέβαια με φρενάρετε λίγο με τα σχόλια σας για τις ταινίες του ''Θέματος'' γενικότερα.Τι παίζει δλδ -για να ξέρω αν πρέπει να το πάρω με την εφημερίδα ή να το νοικιάσω- και ποιοι είναι οι ψεύτικοι πειρασμοί που ανέφερε ένας φίλος ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 To periodiko CINEMA kykloforei me to Mala Education tou Almodovar! Akoma ligo kai den tha xriastei na agorasw tin sillogi tou Almodovar afou to periodiko auto dinei sixna DVD tou.. http://img150.imageshack.us/img150/6946/cinemaki5.jpg As kanei enas to peiramatozwo avrio na mas pei gia tin poiotita twn DVD tou Thematos.. etsi ki alliws sto periptero pou paw panta menoun antitypa..se antithesi me tis ypoloipes efimerides. To plousio vivliaraki tou EyeWitness Travel einai katse kala! Se kanei na thes na pas na episkeuteis to Londino edw k twra..:rolleyes: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 12 και απόψε Demis. :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts