VeCo Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Έχουμε και λέμε: Ημερησία την Παρασκευή: Ripley's Game με Malkovich ως Ripley. Μαζί ένα CD με όπερα (Φάουστ) Ελευθεροτυπία Κυριακής: Bandits με Bruce Willis, Cate Blanchett & Billy Bob Thornton και μαζί Επαναλήηηηψεις... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alotan Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Επαναλήηηηψεις... :p Και το τρίτο (Saving Grace - ελλ. τίτλος: το χόρτο του Θεού), είναι επανάληψη. Το είχε δώσει πριν χρόνια κάποιο περιοδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Και το τρίτο (Saving Grace - ελλ. τίτλος: το χόρτο του Θεού), είναι επανάληψη. Το είχε δώσει πριν χρόνια κάποιο περιοδικό. Δεν ήξερα γι' αυτό, οπότε δεν το παρέθεσα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoReIgNeR Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα Το Βήμα τι θα δώσει :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα Το Βήμα τι θα δώσει :confused: Μας το κρατάει για έκπληξη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 το ΕΘΝΟΣ δίνει το Matrix Reloaded!! Πρώτη φορά δίνεται από εφημερίδα γιαυτό και θα γίνει ανάρπαστο!!!! ΤΡΕΧΤΕ !! not.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thatsme Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 το ΕΘΝΟΣ δίνει το Matrix Reloaded!! Πρώτη φορά δίνεται από εφημερίδα γιαυτό και θα γίνει ανάρπαστο!!!! ΤΡΕΧΤΕ !! not.. Εγώ έχω πάρει αυτά: The Matrix ΘΕΜΑ 6/11/05 Matrix Reloaded Βήμα 11/9/05 Matrix Revolutions ΘΕΜΑ 1/10/06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deckard Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα Το Βήμα τι θα δώσει :confused: Το ΒΗΜΑ προσφέρει το Για ποιον χτυπάει η Καμπάνα με Γκάρι Κούπερ, Ινγκριντ Μπέργκμαν και Κατίνα Παξινού (για το οποίο τιμήθηκε με Οσκαρ Β'Γυναικείου Ρόλου). Επίσης, το 3ο cd με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 το ΕΘΝΟΣ δίνει το Matrix Reloaded!! Πρώτη φορά δίνεται από εφημερίδα γιαυτό και θα γίνει ανάρπαστο!!!! ΤΡΕΧΤΕ !! not.. Του Σαββάτου ή της Κυριακής; Πρώτη φορά είχε δοθεί με το Βήμα σε αρκετά καλή ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoReIgNeR Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 :mad: Μάλιστα! Μόνο Θέμα τελικά! Πάλι καλά δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Το "Ποντίκι" από την επόμενη Πέμπτη και για τρεις βδομάδες θα δώσει τρείς ταινίες του Ακίρα Κουροσάβα σε κασετίνα: το "Ρασομόν" (http://www.imdb.com/title/tt0042876/), το "Σιωπηλή Μονομαχία" (http://www.imdb.com/title/tt0041870/) και το "Μανταντάγιο" (http://www.imdb.com/title/tt0107474/) που ήταν η τελευταία του ταινία. Απ' όσο γνωρίζω οι ταινίες αυτές δεν έχουν ξαναδοθεί απ' τον τύπο. Πήρε κανείς Ποντίκι; Εγώ ήθελα το Rashomon αλλά μάλλον το είχε την προηγούμενη Πέμπτη...:cry: Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alotan Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Του Σαββάτου ή της Κυριακής; Μάλλον του Σαββάτου, αφού την Κυριακή το Έθνος δίνει I am Sam (σε επανάληψη, αν δεν κάνω λάθος). Μαζί ένα CD με τα best of Gloria Gaynor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis00 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Πήρε κανείς Ποντίκι; Εγώ ήθελα το Rashomon αλλά μάλλον το είχε την προηγούμενη Πέμπτη...:cry: Ναί πήρα εγώ, τι θα ήθελες να μάθεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Ναί πήρα εγώ, τι θα ήθελες να μάθεις; Σήμερα είχε το Silent Duel; Το Rashomon το είχε την προηγούμενη εβδομάδα ή θα το βάλει την επόμενη; (χλωμό) Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis00 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Σήμερα είχε το Silent Duel; Το Rashomon το είχε την προηγούμενη εβδομάδα ή θα το βάλει την επόμενη; (χλωμό) Ακριβώς έτσι. Ισχύει η σειρά που ανέφερα στο αρχικό μου μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου Νέα (Σάββατο) – Κόμικ Disney (Ο Ρατατούης) Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) – Mayo Clinic Οικογενειακός Οδηγός Υγείας (6ος τόμος) Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Saw Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Confidence (Έντουαρντ Μπερνς, Ρέιτσελ Γουάιζ, Ντάστιν Χόφμαν) Έθνος (Σάββατο) – Matrix Reloaded (Κιάνου Ριβς) Έθνος (Κυριακή) – I am Sam (Σον Πεν, Μισέλ Πφάιφερ) Έθνος (Κυριακή) – Νέα συλλογή CD (Gloria Gaynor) Βήμα (Κυριακή) – Συλλογή με τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκι (το τρίτο CD) Βήμα (Κυριακή) – Για ποιον χτυπά η καμπάνα (Γκάρι Κούπερ, Ίνγκριντ Μπέργκμαν, Κατίνα Παξινού) Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Great Expectations (Ίθαν Χοκ, Γκουΐνεθ Πάλτροου) Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Θηλυκή Εταιρεία (του Νίκου Περάκη) Μια από τις καλύτερες σύγχρονες ελληνικές κωμωδίες Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Ask the dust (Κόλιν Φάρελ, Σάλμα Χάγιεκ) Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Ελευθέριος Βενιζέλος η μεγάλη πορεία (έκδοση 196 σελ.) Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Bandits (Μπρους Γουΐλις, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Κέιτ Μπλάνσετ) Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Saving Grace (Μπρέντα Μπλέθιν) Καθημερινή (Σάββατο) – Προϊστορικό Πάρκο (σειρά με δεινόσαυρους, 6ο από 6 DVD) Καθημερινή (Κυριακή) – Ταξιδεύοντας με τη Μάγια Τσόκλη (Μικρά Ασία - 2ο από 7 DVD) Ημερησία (Παρασκευή) – Το παιχνίδι του κυρίου Ρίπλεϊ (Τζον Μάλκοβιτς) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Μονάχα Θέμα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Ελεύθερος Τύπος (Κυριακής) και Καθημερινή (Κυριακής).. Για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoReIgNeR Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Πήρε κανείς Ποντίκι; Εγώ ήθελα το Rashomon αλλά μάλλον το είχε την προηγούμενη Πέμπτη...:cry: Και δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στο αρχείο της εφημερίδας να στο κρατήσουν να το πάρεις; Προς τι η θλίψη εφόσον μπορείς να το βρεις βρε; :) Άσχετο: Ε ρε Θέμα που θα πέσει πάλι ....... το ελληνικό τι το'θελε όμως; Έχω μαζέψει πολλή σαβούρα ελληνικών ταινιών τέτοιου είδους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? τα νέα του σαββάτου με μόνο 1 dvd (τον ρατατουή) κοστίζουν 4.9€ ενώ το Θέμα με 3 dvd κοστίζει 4.25 ??? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas76 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Περιοδικό και όχι dvd.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Έθνος (Σάββατο) – Matrix Reloaded (Κιάνου Ριβς) Το Reloaded πρέπει να το έχω από το Βήμα αν θυμάμαι καλά. Κομπλέ εικόνα και ήχος αλλά προβληματικό δισκάκι. Παίζει όποτε του καπνίσει. Το Revolutions έχει δωθεί ποτέ; Και δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στο αρχείο της εφημερίδας να στο κρατήσουν να το πάρεις; Προς τι η θλίψη εφόσον μπορείς να το βρεις βρε; :) Κουραστικό μου ακούγεται :p Μάλλον θα θέλουν να πάω να το πάρω από τα γραφεία τους. Ντάξει τα δάκρυα ήταν κροκοδείλια... :D Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 το Revolutions έχει δωθεί σε ορίτζιναλ 2-disc από κυπριακή εφημερίδα. δεν θυμάμαι να δώθηκε από ελληνική. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoReIgNeR Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Κουραστικό μου ακούγεται :p Μάλλον θα θέλουν να πάω να το πάρω από τα γραφεία τους. Ντάξει τα δάκρυα ήταν κροκοδείλια... :D Ρε τεμπέλικο πλάσμα (:lol:) τα γραφεία είναι στο κέντρο, δεν κατεβαίνεις για άλλες δουλειές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Ρε τεμπέλικο πλάσμα (:lol:) τα γραφεία είναι στο κέντρο, δεν κατεβαίνεις για άλλες δουλειές; Κέντρο ε; Σκέτη ταλαιπωρία! :p Θες να μου το φέρεις εσύ; Κερνάω καφέ! :D Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts