hasiotis_john Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Πάλι καλά που ξέρω τον περιπτερά και μου το έδωσε για να δω τι παίζει ... Τελικά και η έκδοση της εφημερίδας δεν έχει Αγγλικό DTS , αλλά Γαλλικό μόνο! http://img329.imageshack.us/img329/8924/kmpdvd000622153333kw9.th.jpg Κρίμα , άμα είχε Αγγλικό θα γινόταν μια "τυχαία" αλλαγή των dvd :shifty::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Αυτό από το Έθνος έχει DTS στα γαλλικά :) Αλλά το 5.1 υπάρχει και στα Αγγλικά. Μόνο extra είναι το audio commentary για την Theatrical Release. Πρώτες εντυπώσεις: θετικές. Και το δισκάκι αυτή τη φορά δεν κάνει το drive να απογειώνεται... Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Ρε συ stroggoff ... τόση ώρα το είχα ρωτήσει, τώρα βρήκες και συ!!!:p ... και με έβαλες και πήγα 50 ολόκληρα μέτρα ως το περίπτερο ~ και πρέπει να ξαναπάω τώρα!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Βασικά εγώ μόλις-μόλις το πήρα και το τσέκαρα στα γρήγορα... :p Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Πάντως, just FYI, η γρσαμματοσειρά των υποτίτλων (ελληνική/αγγλική) είναι η πιο απαίσια που έχω συναντήσει ever! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Δε μπορώ να καταλάβω ποια η διαφορά της original έκδοσης με τη director's cut του "Alien". Πίστευα πως η director's cut θα έχει περισσότερα λεπτά από την original αλλά έχει 50" λιγότερα!! Γιατί?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Δε μπορώ να καταλάβω ποια η διαφορά της original έκδοσης με τη director's cut του "Alien". Πίστευα πως η director's cut θα έχει περισσότερα λεπτά από την original αλλά έχει 50" λιγότερα!! Γιατί?? Το ίδιο λέει και η IMDb... :confused::worry: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Δε μπορώ να καταλάβω ποια η διαφορά της original έκδοσης με τη director's cut του "Alien". Πίστευα πως η director's cut θα έχει περισσότερα λεπτά από την original αλλά έχει 50" λιγότερα!! Γιατί?? να μην δεί τί έκανε ο Ρίντλη Σκότ με το Blade Runner... 5 (!) διαφορετικά versions... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Δε μπορώ να καταλάβω ποια η διαφορά της original έκδοσης με τη director's cut του "Alien". Πίστευα πως η director's cut θα έχει περισσότερα λεπτά από την original αλλά έχει 50" λιγότερα!! Γιατί?? Δεν ξέρω ποιές ακριβώς είναι οι διαφορές εδώ, πάντως αν έννοεις ότι έπρεπε το director's cut να είναι περισσότερα λέπτα αυτό δε συμβαίνει πάντα. Οι αδερφοί Κοέν στο director's cut της πρώτης τους ταινίας Blood Simple δεν πρόσθεσαν καμία σκηνή αντίθετα εκόψαν μικρά κομμάτια από μερικές για να έχει καλύτερο ρυθμό η ταινία και το director's cut κρατάει 5 λεπτά λιγότερο από την πρώτη εκδοχή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Και ήθελα να ρωτήσω για το DTS :) Η έκδοση που βρήκα στο θείο, έχει αγγλικό DTS αλλά δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους :rolleyes: Τέλοσπαντων, προτιμώ το DTS πάντως :D Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 To directors' cut του Alien όντως έχει σκηνες που δεν ήταν στο theatrical release (αλλά όχι όλες). Κυκλοφορούσαν αυτόνομες -θυμάμαι τις είχα βρει κάπου το '98 ψάχνοντας για σχετικό υλικό σε fan sites. Από τα πιο χτυπητά παραδείγματα η σκηνή όπου η Ripley βρίσκει τους Brett και Douglas να μεταμορφώνονται σε αβγά Alien κια ο Douglas της λέει "Kill me". Βασικά αυτη η σκηνή παραβιάζει και τη μυθολογία όπως εξελίχθηκε στη 2η ταινία (η οποία φυσικά στηρίχθηκε στο Theatrical Release της πρώτης). Επίσης πρέπει να είναι και η σκηνή που πλακώνονται η Ripley με την Lambert. Πάντως το δικό μου το δισκάκι δεν έχει και την καλύτερη επιφάνεια από πίσω τώρα που το κοίταζα (έχει διάφορα scratches). Σε ένα πρώτο παίξιμο μέχρι τη μέση περίπου έκανε και 1-2 μικρο-κολλήματα. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Πήρα ΒΗΜΑ μόνο για την ταινία. Ωραίο το ΒΗΜΑΓΚΑΖΙΝΟ αλλά το Βημα απο τις χειρότερες κυριακάτικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 ..αλλά το Βημα απο τις χειρότερες κυριακάτικες. Όλες σκ..τα είναι, αλλά ας είναι καλά η ταινίες που δίνουν :ninja:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Όλες σκ..τα είναι, αλλά ας είναι καλά η ταινίες που δίνουν :ninja:. Το Βήμα έχει 3-4 άρθρα που πραγματικά αξίζουν. Και ευτυχώς δίνει καλή ταινία που αξίζει τα 4 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Όλες σκ..τα είναι, αλλά ας είναι καλά η ταινίες που δίνουν :ninja:. H Ελευθεροτυπία είναι πολύ καλή ,όπως και το Πρώτο θέμα και το Έθνος καλούτσικο. Δεν είμαι κανένα βόδι και απολίτιστος να πέρνω εφημερίδες για τις ταινίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 H Ελευθεροτυπία είναι πολύ καλή ,όπως και το Πρώτο θέμα και το Έθνος καλούτσικο. Δεν είμαι κανένα βόδι και απολίτιστος να πέρνω εφημερίδες για τις ταινίες. Δηλαδή εγώ που πήρα την Εσπρέσο(sic) μόνο και μόνο για το Alice Cooper -Trash και πέταξα την εφημερίδα είμαι απολίτιστος? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoReIgNeR Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Έχετε πει τι θα έχουν ορισμένες εφημερίδες την επόμενη εβδομάδα, μήπως όμως να τα συγκεντρώναμε σε ένα post ώστε να συμπληρώσουν όσοι ξέρουν και τα υπόλοιπα; Ευγενικά το λέω κι ευχαριστώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Δεν είμαι κανένα βόδι και απολίτιστος να πέρνω εφημερίδες για τις ταινίες. Δηλαδή αυτή που παίρνουν εφημερίδα για την ταινία είναι βόδια & απολίτιστοι :blink::confused:?? Πρέπει να διαβάσουν εφημερίδα για να μάθουν τα νέα? Δεν υπάρχουν άλλες πηγές? Έχετε πει τι θα έχουν ορισμένες εφημερίδες την επόμενη εβδομάδα, μήπως όμως να τα συγκεντρώναμε σε ένα post ώστε να συμπληρώσουν όσοι ξέρουν και τα υπόλοιπα; Ευγενικά το λέω κι ευχαριστώ ;) Καλό θα ήταν :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 με είπε βόδι τώρα ή μου φαίνεται? και απολίτιστο? δεν ήξερα ότι έχει και πολιτισμένα βόδια.. πάντως it takes one to know one:pig: εγώ πάντως έτσι το μεταφράζω:p Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_tag Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 H Ελευθεροτυπία είναι πολύ καλή ,όπως και το Πρώτο θέμα και το Έθνος καλούτσικο. Δεν είμαι κανένα βόδι και απολίτιστος να πέρνω εφημερίδες για τις ταινίες. Αν είναι έτσι εγώ δηλώνω απολίτιστος. Πάντως περίμενα ότι οι "πολιτισμένοι" θα είχαν μάθει ορθογραφία από το διάβασμα τόσων ποιοτικών εφημερίδων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Πήρα ΒΗΜΑ μόνο για την ταινία. Ωραίο το ΒΗΜΑΓΚΑΖΙΝΟ αλλά το Βημα απο τις χειρότερες κυριακάτικες. Αν εξαιρέσεις το Θέμα το οποίο είναι σχετικά πρόσφατο, το Βήμα ήταν ανέκαθεν η πρώτη επιλογή από τις Κυριακάτικες εφημερίδες. Το Βήμα έχει 3-4 άρθρα που πραγματικά αξίζουν. Και ευτυχώς δίνει καλή ταινία που αξίζει τα 4 ευρώ. Μιά χαρά αξίζει όλη η εφημερίδα. :) Το βλέπω, θα αρχίσουμε πάλι συζητήσεις για τις κατευθυνόμενες εφημερίδες/ειδήσεις, συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά... H Ελευθεροτυπία είναι πολύ καλή ,όπως και το Πρώτο θέμα και το Έθνος καλούτσικο. Δεν είμαι κανένα βόδι και απολίτιστος να πέρνω εφημερίδες για τις ταινίες. Το Θέμα δηλαδή πως είναι καλό; Τι το καλό έχει; με είπε βόδι τώρα ή μου φαίνεται? και απολίτιστο? δεν ήξερα ότι έχει και πολιτισμένα βόδια.. πάντως it takes one to know one:pig: εγώ πάντως έτσι το μεταφράζω:p Ασχολείσαι κι εσύ βρε Demis... :wink: Αν είναι έτσι εγώ δηλώνω απολίτιστος. Πάντως περίμενα ότι οι "πολιτισμένοι" θα είχαν μάθει ορθογραφία από το διάβασμα τόσων ποιοτικών εφημερίδων. Here, here... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thatsme Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 H Ελευθεροτυπία είναι πολύ καλή ,όπως και το Πρώτο θέμα και το Έθνος καλούτσικο. Δεν είμαι κανένα βόδι και απολίτιστος να πέρνω εφημερίδες για τις ταινίες. Αγόρασα Βήμα, Θέμα, Έθνος. Πήρα τις ταινίες και έδωσα τις εφημερίδες στους γονείς μου. Και οι τρεις ταινίες είναι masterpieces. Όποιος τις θέλει και δεν τις πάρει από τις εφημερίδες με 4€, ας τις πάρει από αλλού με 15€. Ο χρόνος ειδικά τις Κυριακές είναι πολύτιμος και προτιμώ να τον δώσω σε κοπέλα, φίλους και ποδόσφαιρο παρά να διαβάζω άρθρα κάποιων που τελείωσαν ένα ΙΕΚ. Για ενημέρωση αν δεν σου κάνει το in.gr δες ΝΕΤ. Ο γραπτός λόγος έχει το πλεονέκτημα να σου δίνει χρόνο να σκεφτείς, πριν γράψεις @@@. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Αγόρασα Βήμα, Θέμα, Έθνος. Πήρα τις ταινίες και έδωσα τις εφημερίδες στους γονείς μου. Και οι τρεις ταινίες είναι masterpieces. Όποιος τις θέλει και δεν τις πάρει από τις εφημερίδες με 4€, ας τις πάρει από αλλού με 15€. Ο χρόνος ειδικά τις Κυριακές είναι πολύτιμος και προτιμώ να τον δώσω σε κοπέλα, φίλους και ποδόσφαιρο παρά να διαβάζω άρθρα κάποιων που τελείωσαν ένα ΙΕΚ. Για ενημέρωση αν δεν σου κάνει το in.gr δες ΝΕΤ. Ο γραπτός λόγος έχει το πλεονέκτημα να σου δίνει χρόνο να σκεφτείς, πριν γράψεις @@@. Ααα...εσύ τότε είσαι 3 φορές βόδι και απολίτιστος! :lol: Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 To directors' cut του Alien όντως έχει σκηνες που δεν ήταν στο theatrical release (αλλά όχι όλες). Κυκλοφορούσαν αυτόνομες -θυμάμαι τις είχα βρει κάπου το '98 ψάχνοντας για σχετικό υλικό σε fan sites. Από τα πιο χτυπητά παραδείγματα η σκηνή όπου η Ripley βρίσκει τους Brett και Douglas να μεταμορφώνονται σε αβγά Alien κια ο Douglas της λέει "Kill me". Βασικά αυτη η σκηνή παραβιάζει και τη μυθολογία όπως εξελίχθηκε στη 2η ταινία (η οποία φυσικά στηρίχθηκε στο Theatrical Release της πρώτης). Επίσης πρέπει να είναι και η σκηνή που πλακώνονται η Ripley με την Lambert. Με αυτά που έγραψες δε ξέρω ποια έκδοση να δω. Original ή director's cut? Βαριέμαι να δω και τις δύο. Θα προτιμούσα εκεί στο Έθνος να έδιναν τη παλιά έκδοση που είχε και κάποια έξτρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Paidia mia erothsh. Βλέπω εδώ μέσα και ξέρω και ο ίδιος ότι κυρίως πουλάνε πολλά φύλλα,το Θέμα, το Βήμα και το ¨¨Εθνος. Σήμερα ωστόσο αποφάσισα να πάρω την Καθημερινή, για να δω αν αξίζει το ντοκιμαντέρ "Οι 56 μέρες που άλλαξαν την ανθρωπότητα". Κατέβηκα όμως λίγο αργά, στις 4 το απόγευμα και έψαξα σε 6 περίπτερα (Πάτρα) όπου δεν υπήρχε ούτε για δείγμα φύλλο της Καθημερινής.(ενώ οι υπόλοιπες, Θέμα,Βήμα, ¨Εθνος υπήρχαν). Τι γίνεται τόσο ενδιαφέροντα είναι αυτά τα ντοκιμαντέρ? Πάντως την αλλη Κυριακή πρωί πρωί θα πάω να πάρω την εφημερίδα. (τις προσφαιρόμενες ταινίες τις κατεβάζω εύκολα απο torrents h rapidshare, όμως το ντοκιμαντέρ αυτό δεν νομίζω να υπάρχει κάπου για κατέβασμα). Καλό βράδυ. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts