miranta Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 ενα 8ωρο λογο δουλειας...:confused: και με κουραζει πολλες φορες... αφου εληξε η συνδεση σπιτι και το σκεφτομαι πολυ αν θα βαλω παλι:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Αυτό το dsl μας έχει κάψει big time τελικά! :X Και γω όσο είμαι στο σπίτι είμαι και στο internet... απίστευτο τώρα που το συνειδητοποιώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Εγώ πάντως είμαι πολλές παραπάνω απ'όσες θα έπρεπε να είμαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Όταν έχω σχολή, μπαίνω internet στις 6/7 το απόγευμα μέχρι τις 22:00... Τώρα που τελειώσαμε την εξεταστική και κάθομαι... σχεδόν 9 ώρες τις έχω... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 γυρο στις 5 ωρες ειμαι σιγουρα. αν δεν βγω απο το σπιτι καθομαι κ παραπανω. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Μια απ'τα ίδια.Η χαρά μου είναι καμιά φορα αυτές τις ημέρες που έχει προβληματακια το δίκτυο και κοιμάμαι και λίγο... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 πωπωωω όσο είμαι στη δουλειά. 8ωρο! αν και το βαριέμαι δεν μπορω να φανταστώ πως θα περνούσαν οι ώρες χωρίς internet! απ' ότι καταλάβατε....κουράζομαι!!! Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Βάλε και 1-2 ώρες την ημέρα για εμένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Εγώ μπαίνω στο Internet κυρίως τα Σαββατοκύριακα και κάθομαι περίπου 6 ώρες την ημέρα.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Πολλές, πάρα πολλές ... Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Πολλές, πάρα πολλές ... NickTheGreek99 εχεις βαλθει να νεκραναστησεις ολα τα επι χρονια πεθαμενα threads του forum:lol:? Κατα μεσο ορο μεσα σε 1 μερα καθομαι στο internet 4-6 ωρες.Το καλοκαιρι μπορει να φτασω και τις 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 NickTheGreek99 εχεις βαλθει να νεκραναστησεις ολα τα επι χρονια πεθαμενα threads του forum:lol:? Nαι, μπορεί να δείτε και άλλα!! Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 4-5 ωρες συνολικα μεσα στην μερα μπορει να κατσω Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Nαι, μπορεί να δείτε και άλλα!! Το βλεπουμε το βλεπουμε.... :))) Συνδεδεμενο ταμπλετ στο νετ μονιμα.εκ περιτροπης κανα κινητο (updates σε apps κλπ) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Πολλές ώρες και κυρίως βράδυ. Τη μέρα λόγω σχολής ή δουλειών δεν κάθομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ad3kastosGR Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 2 ώρες το πολύ το βράδυ από τον υπολογιστή γιατί όλη μέρα είμαι έξω και αυτό λόγω δουλειάς και κάνα τέταρτο από το κινητό εν κινήσει για να δω για κάνα μήνυμα στο φβ. Παράθεση Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 3-4 ώρες και κυρίως βράδυ:) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Ατελειωτες ωρες καθε μερα δουλευοντας. Για "απολαυση" 1-2 ωρες περιπου συνολικα. Αν και σημερα ειναι λιγο ατοπη αυτη η ερωτηση αφου οι περισσοτεροι ειμαστε 24/7 online απο smartphones/tablets κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 παρομοιως με 4-5 ωρες μονο απολαυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ατελειωτες ωρες καθε μερα δουλευοντας. Για "απολαυση" 1-2 ωρες περιπου συνολικα. Αν και σημερα ειναι λιγο ατοπη αυτη η ερωτηση αφου οι περισσοτεροι ειμαστε 24/7 online απο smartphones/tablets κλπ. Μια απο τα ιδια. Πολλες ωρες στην δουλεια αλλα διασκεδαση 1-2 ωρες και αν. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts