pavlidisc Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Ρε παιδιά εγώ πάντως έστειλα ένα μήνυμα με αρκετούς χαρακτήρες (πάνω απο 120), το έγραφα με Τ9, και μου χρέωσε 1 μήνυμα. Ή τουλάχιστον έστι λέω. :O Δεν μου είπε πάντως σε κάποιο σημείο της αποστολής οτι θα στείλει 2 ή 3 μηνύματα... :confused: Άν πάς Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Ρυθμίσεις Μηνυμάτων - Μήνημα κειμένου - Επιλογές αποστολής , στην Υποστήριξη χαρακτήρων γράφει Αφλάβητο GSM; Άν γράφει Unicode ή Αυτόματο ... ... την πάτησες ... :p Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Έχει βάλει κανείς το F480XXIB1; Ξέρετε άν έχει Ελληνικά; Απότι φαίνεται αυτό είναι το τελευταίο firmware αλλα δεν ξέρω αν έχει Ελληνική γλώσσα. Λογικά αφού είναι F480XX*** θα έχει. Σωστά; Αυτή την στιγμή έχω το F480XXHJ4 (με αυτό το firmware αγόρασα το τηλέφωνο) το οποίο έχει Ελληνικά... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Αν και το εκανα αναβαθμιση εχω το ιδιο προβλημα. Οποτε γραφω παντα με λατινικους χαρακτηρες, διαφορετικα αν το στειλω με Ελληνικους χρεωνομαι πολλα sms. Αυτο γινεται καιρο τωρα με τις αναβαθμισεις... Μονο αν βαλετε t9 και ελληνικα θα μπορειτε να στελνετε κανονικα ενα μυνημα με 120 χαρακτηρες.. Οποτε συνηθιστε το τ9...δεν ειναι και κατι δυσκολο...το χρησιμοποιω πλεον κανα χρονο τωρα οπου αναγκαστικα εκανα απο τις πρωτες αναβαθμισεις μιας και ειχε τοτε τα γνωστα προβληματα το τηλ.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Αυτο γινεται καιρο τωρα με τις αναβαθμισεις... Μονο αν βαλετε t9 και ελληνικα θα μπορειτε να στελνετε κανονικα ενα μυνημα με 120 χαρακτηρες.. Οποτε συνηθιστε το τ9...δεν ειναι και κατι δυσκολο...το χρησιμοποιω πλεον κανα χρονο τωρα οπου αναγκαστικα εκανα απο τις πρωτες αναβαθμισεις μιας και ειχε τοτε τα γνωστα προβληματα το τηλ.. 120 χαρακτήρες; Μήπως εννοείς 160; :worry: Έχεις την Υποστήριξη χαρακτήρων στο Αφλάβητο GSM; Ποιό formware έχεις; Έχεις δοκιμάσει το τελευταίο F480XXIB1; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 120 χαρακτήρες; Μήπως εννοείς 160; :worry: Έχεις την Υποστήριξη χαρακτήρων στο Αφλάβητο GSM; Ποιό formware έχεις; Έχεις δοκιμάσει το τελευταίο F480XXIB1; Ναι 160 εννοω.... Την υποστηριξη την εχω ετσι κι αλλως στο gsm γιατι αν το βαλεις στο unicode καθε 1 γραμμα ποιανει θεση 2 χαρακτηρων..οποτε και παλι σου βγαινει μικρο το μυνημα.. Και μην παιζετε συνεχεια με τις αναβαθμισεις αν δεν εχετε σοβαρα προβληματα...δεν ειναι τιποτα να γραφεις με t9... Τουλαχιστον πλεον δεν ειμαι πιτσιρικας μηνυματακιας οποτε και δεν με πειραζει... Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με την HJ4. Θέλω να βάλω την IB1 λόγω περισσότερων Widgets (AccuWeather κλπ) και γιατί είναι πιό καινούρια και προφανώς θα διορφώνει κάποια παλαιότερα bugs... Λές να πάω σε service center; Να μην το επιχειρήσω μόνος; Δεν ξέρω όμως ποιά θα βάλουν... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lothar Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Η δονηση στην οθονη παιζει σε κανενα? Την ενεργοποιω κι δουλευει για λιγο μονο ενω η ρυθμιση παραμενει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Η δονηση στην οθονη παιζει σε κανενα? Την ενεργοποιω κι δουλευει για λιγο μονο ενω η ρυθμιση παραμενει. Εννοείς την δόνηση όταν ακουμπάς την οθόνη; Δουλεύει κανονικά. Την έχω ενεργοποιημένη συνέχεια. Μήπως την επενεργοποιείς καταλάθος πατώντας τα πλαινά πλήκτρα; Πάντως αν είναι ενεργοποιημένη και στα καλά καθούμενα απενεργοποιείται (χωρίς εσύ να κάνεις τίποτα) τότε υπάρχει πρόβλημα... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lothar Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Εννοείς την δόνηση όταν ακουμπάς την οθόνη; Δουλεύει κανονικά. Την έχω ενεργοποιημένη συνέχεια. Μήπως την επενεργοποιείς καταλάθος πατώντας τα πλαινά πλήκτρα; Πάντως αν είναι ενεργοποιημένη και στα καλά καθούμενα απενεργοποιείται (χωρίς εσύ να κάνεις τίποτα) τότε υπάρχει πρόβλημα... Μόλις κλεισω το κινητο κι το ξανανοιξω δε παιζει η δονηση παρολο που κραταει τη ρυθμιση. Μηπως να κανω καμια αναβαθμιση μπας κι στρωσει? Το θεμα ειναι που να το παω για την αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Δεν ξέρω αν απαιτείται αναβάθμιση. Πάντως καλά είναι να πάς να το δούν στο service. Είμαι απο Θεσσαλονίκη οπότε δεν μπορώ να σε πολυβοηθήσω για το πού και πώς... :happy: Δές εδώ ... http://www.omnitech.gr/index.php?option=com_contact&Itemid=3 Η Omnitech είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της Samsung... ;) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Σήμερα έβαλα την F480XXIB1. Τελευταίο firmware με Ελληνικά (+Τ9 Ελληνικό). :rolleyes: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazofon Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 να ρωτησω....wi-fi εχει?γιατι απο οτι ειδα...με χρεωση..μπορεις να μπεις στο ιντερνετ .. Παράθεση KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 να ρωτησω....wi-fi εχει?γιατι απο οτι ειδα...με χρεωση..μπορεις να μπεις στο ιντερνετ .. ΟΧΙ. Δυστυχώς δεν έχει wi-fi..! :( Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Παιδιά το αγόρασα από κάποιον μεταχείρα σε τέλεια κατάσταση αλλά δυστυχώς είναι Vodafone και έχει αλλαχτεί το firmware με αποτέλεσμα να μην έχει προβλήματααλλα και να μην καλύπτεται από εγγύηση. Που μπορώ να βρώ το firmware της Voda;Σκέφτομαι να το πουλήσω και θέλω να είμαι εντάξει απέναντι στον αγοραστή. Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Παιδιά το αγόρασα από κάποιον μεταχείρα σε τέλεια κατάσταση αλλά δυστυχώς είναι Vodafone και έχει αλλαχτεί το firmware με αποτέλεσμα να μην έχει προβλήματααλλα και να μην καλύπτεται από εγγύηση. Που μπορώ να βρώ το firmware της Voda;Σκέφτομαι να το πουλήσω και θέλω να είμαι εντάξει απέναντι στον αγοραστή. Φίλε μου δεν ξέρω που θα βρεις το firmware της Voda. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν χρειάζεται να πολυζορίζεσαι. Οι περισσότεροι (99%) ψάχνουν unbranded τηλέφωνα. Δεν ξέρω κανέναν που να έχει unbranded τηλέφωνο , να θέλει να βάλει μπάστακα τύπου Vodafone live στο κεφάλι του. Μην το πειράζεις καθόλου. Απλά θα πείς στον υποψήφιο αγοραστή αυτό που συμβαίνει… Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savealekos Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας με ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε.Είμαι κάτοχος του Omnia αλλά πριν από αυτό είχα το Samsung F480.Όταν με το καλό πήρα το Omnia αποφάσισα να πάω το F480 για μια αναβάθμιση επειδή είδα ότι υπάρχει.Όταν το πήγα στην Omnitech στο Μαρούσι μου είπαν ότι για αναβάθμιση πρέπει να δώσω 30 ευρώ και έτσι τους είπα ότι κάνει restart μόνο του μερικές φορές για να το κάνουν δωρεάν.Σήμερα μου στέλνουν μην. και μου λένε ότι το κόστος επισκευής είναι 120 ευρώ λόγο οξείδωσης και ότι χρειάζεται αλλαγή πλακέτας.Το κινητό ήταν σε άριστη κατάσταση,αφού το μεταχειρίστικα πολύ λιγο και μόνο για ομιλία.Και όταν τους πήρα τηλ. και τους είπα ότι το κινητό δούλευε κανονικότατα πριν μου απάντησαν ότι υπάρχει πιθανότητα να δουλεύει και να έχει χαλάσει η πλακέτα.Η ερώτησή μου είναι η εξής,υπάρχει πιθανότητα να έχουν κάνει καμμια ζημιά αυτοί και να προσπαθούν να το φορτώσουν σε εμένα και αν μπορείται να μου πείτε τι να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_xenos Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Hands-On Samsung's F480 Prada Phone Knock Off http://gizmodo.com/355362/hands+on-samsungs-f480-prada-phone-knock-off-verdict-ill-pass mporei na moy pei kapoios an gnwrizei an to sigkekrimeno kinito paizei arxeia divx ?...eyxaristw!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lothar Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Πριν λιγες μερες παρατηρησα οτι εχει βγαλει ενα περιεργο πραγμα σαν υγρασια ή οξειδωση στο μπροστα μερος κατω απο την οθονη στο σημειο που λεει Samsung. Πρωτη φορα το βλεπω αυτο. Πως εγινε αυτο κατω απο την οθονη. Ουτε σε νερα εχει πεσει ουτε σε υγρασια το ειχα. Καμια ιδέα? Τι προτείνετε, να το παω Πλαισιο απο οπου το πηρα ή να αναζητησω αντιπροσωπεια? Στα νοτια προαστεια υπαρχει κανενα υποκαταστημα της αντιπροσωπειας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Θα σου πρότινα να το πάρεις και να το πας αλλού για service, σίγουρα θα βρεις κάπου πιο φθηνά από τα 120€ που σου ζητάνε στην Omnitech. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerina1402 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Καλημέρα σας Θέλω να κάνω μια ερώτηση .Ξέρει κανείς ποιο είναι το τελευταίο Firmware για το samsung SGH F480? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Δές εδώ http://samsungflash.webs.com/apps/wiki/f480xxib1-2 Έχει και Ελληνική Γλώσσα και Ελληνικό Τ9. Μεγάλη προσοχή στην διαδικασία αναβάθμισης! Διάβασε ΠΡΕΟΣΕΚΤΙΚΑ το tutorial! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Παιδιά το F480i συζητιέται εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να περασω τραγουδια ; :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerina1402 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Μαζί με το κινητό λογικά θα πήρες και ένα cd.Μέσα σε αυτό το cd έχει προγραμματάκια ενα εκ των οποίων σου δίνει την δυνατότητα να μεταφέρεις αρχεία απο τον υπολογιστή σου πχ.τραγούδια ,στο κινητό σου.Είναι πολύ εύκολο προγραμματάκι.Κάντο install και αν έχεισ απορια μου λές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτησω αν εχει κανεις το κινητακι μαζι με Wind Plus. Μπαινει κανονικά σε ολες τις σελιδες; Τι γινεται; Μπορει να τσεκαρει κανεις ανετα και ευκολα ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ WIND PLUS μειλς σε google, yahoo κλπ; Χωρίς να πληρωνεις παντα...(με εξοφληση μεσω American Express εννοω...) Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts