THEO_LEGEND Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Επίσης, θα εμφανιστούν και φέτος στην Ελλάδα. Οπου θα δηλωσω παρόν οπως και περυσι.....:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Και πολύ καλά θα κάνεις. Εγώ δυστυχώς θα είμαι εξωτερικό. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Πότε κ πουυυυ???? !! :D Εμ το καινούργιο το τραγουδάκι...καταπληκτική εισαγωγή αλλά το τραγούδι γενικά δεν μου άρεσε :( Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Πότε κ πουυυυ???? !! :D Εμ το καινούργιο το τραγουδάκι...καταπληκτική εισαγωγή αλλά το τραγούδι γενικά δεν μου άρεσε :( 21 Ιουλίου Τerra Vibe....επιστρεφουν στον τοπο του εγκληματος:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Ένα χρόνο μετά, ξεθάβω το θέμα. Ακούσατε το νέο κομμάτι τους, New Divide, για την ταινία Transformers: Revenge of the Fallen; Νομίζω είναι πολύ καλό. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, αρχές του 2010 περιμένουμε το καινούργιο album τους. Επίσης, θα εμφανιστούν και φέτος στην Ελλάδα. Ξαναζεσταμένο φαγητό. Πάνε οι παλιές καλές εποχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 21 Ιουλίου Τerra Vibe....επιστρεφουν στον τοπο του εγκληματος:D Εμενα οι linkin park ειναι οι αγαπημενοι μου..πηγα περυσι..αλλα δεν νομιζω να ξεσηκωθω παλι απο τα χανια για να ξαναπαω..!αλλωστε μονο ενα τραγουδι εβγαλαν(ωραιο βεβαια)αλλα η συναυλια θα ειναι τα ιδια και τα ιδια..αν βγαζαν κανα καινουργιο album να πω ναι... Παράθεση καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Ξαναζεσταμένο φαγητό. Πάνε οι παλιές καλές εποχές. Γιατί το λες αυτό; Σε μερικά σημεία είναι πολύ καλό. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_41 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Τα ατομα τα σπανε Κορυφαια ειναι :With you,Numb,In the end,Pushing me away k.a LP 4EVER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Ωραιο το καινουριο τους αλλα θυμιζει σε ορισμενα σημεια θυμιζει παλιες δουλειες τους. Συνεχιζει να μαρεσει σαν συγκροτημα αλλα δεν ειναι οπως οταν τους πρωτοακουσα. Δεν ξερω αλλα κατι μου δεν μου καθεται καλα πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Πολυ καλοι.. αλλα 1h 15m.. Τιγκα το TerraVibe, απ'οσο μπορουσα να κρινω με το ματι, περισσοτερος κοσμος απο περυσι! 01. Session 02. Given Up 03. From The Inside 04. Somewhere I Belong 05. No More Sorrow (w/ long intro) 06. Lying From You 07. Points Of Authority (w/ new intro; Petrified over intro, APFMH over outro) 08. What I've Done (w/ AMBO intro) 09. Leave Out All The Rest 10. Numb 11. Breaking The Habit (w/ early 2007 intro) 12. Shadow Of The Day 13. Crawling (w/ Hands Held High intro) 14. In The End 15. Bleed It Out (new drum solo intro) ------------------------------ 16. New Divide 17. Faint (w/ MTM outro) 18. One Step Closer (w/ 08 outro) απο lplive.net η playlist Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Καλά δεν το λές και τίγκα. Ωραίοι ήταν αλλά τα νέα τους τραγούδια πολύ υποτωνικά, πάνω που ήθελες να κοπανηθείς σαν "άνθρωπος" σε έριχναν. Ωραία συναυλία ήταν πάντως, God bless Vodafone :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_lp7 Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Κορυφή οι linkin park και στη τελευταία τους συναυλία έγινε πάλι χαμός. Όσο για τον κόσμο λένε ότι ήταν λίγο λιγότερος από πέρυσι λόγω του μικρόυ χρονικού διαστήματος (ένας χρόνος) από την προηγούμενή τους συναυλία αλλά και επειδή δεν είχαν κάτι καινούργιο να παρουσιάσουν εκτός από το new divide. Όσο για τον καινούργιο τους δίσκο, ΄διάβασα μία συνέντευξη του mike στην οποία έλεγε ότι θα περιέχει (πιθανώς) πιο δυνατούς ρυθμούς και περισσότερα rap μέρη. Έτσι να γουστάρουμε......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 NEW ALBUM, A THOUSAND SUNS, OUT SEPTEMBER 14 No puzzles or hidden messages with this one. We're excited to finally announce that our new album, A THOUSAND SUNS, will be released on September 14th. The lead single for the album is called "The Catalyst." It will be released on August 2nd. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Δεν ενθουσιάστηκα με το The Catalyst.. Πάντως τα αγαπημένα μου από Linkin Park είναι :By Myself, Papercut, In Between, In the end, New divide, A place of my head, Bleed it Out, Faint, Numb, What i've done. Πολύ ωραίο είναι και το Crawl back in των Dead by Sunrise- παράλληλο συγκρότημα του Chester Βennington. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Το κατέβασα και το άκουσα χθες...μάπα το καρπούζι!:( Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 κι εγω ακουσα μερικα κομματια απο το καινουριο .. αν και δεν ειμαι μεγαλος φαν ετσι κι αλλιως, μου αρεσουν μερικα κομματια τους ομως παρα πολυ , δεν ενθουσιαστηκα με καποιο απο τα καινουρια παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Ελπίζω να πατώσει το καινούριο album σε πωλήσεις μήπως και βγάλουν τίποτα της προκοπής την επόμενη φορά Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Κυκλοφόρησε το νέο single των Linkin Park από το επερχόμενο album τους με τίτλο "Living Things". Το single τιτλοφορείται " ". To album κυκλοφορεί στις 26 Ιουνίου. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Για εσας που σας αρέσουν L.P δοκιμάστε να ακούσετε ένα συγκρότημα που λέγεται "Threat Signal"..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Linkin Park.πολυ καλοι!πηγα και στην συναυλια τους!φανταστικοι περφομερ!απο τις καλυτερες συναυλιες εδω και χρονια! ομως το τελευταιο τους δημιουργημα ειναι φειλ για μενα.σαν υποχρεωση να βγαλουνε κατι μου φανηκε.δεν μου αρεσει τιποτα.και απο τον προηγουμενο μονο 3 κομματια.κορεστηκανε η' πιεζονται να βγαλουν νεες δουλειες απο τις δισκογραφικες για να κονομησουν ολοι.το συνηθσμενο δλδ.κριμα και τους ειχα ψηλα.θυμαμαι ειχαν πει οτι πριν βγαλουν αυτο το...ειπαν οτι αν δεν τους αρεσε θα το πετουσαν και βγαζαν αλλο.ολα μαρκετινγκ μαλλον γιατι δεν νομιζω να τους αρεσε ... περιμενουμε κατι καλο στο μελλον ,κατι απο τα καλα που εχουν βγαλει στο στυλ του what ive done! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts