stamatis3133 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 To gps δουλευε γρηγορα και πριν το update,ριχνει στα αυτια στο gps του Ν95-2 που ειχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Ίσως είναι χαζή η ερώτησή μου αλλά θέλω να ρωτήσω αν χρεώνομαι τίποτα όταν μπαίνω στο WLAN? Χρησιμοποιώντας Browser, Messenger κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Tιποτα... :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Καλημερα,εχει βαλει κανεις το Garmin να μας πει εντυπωσεις και πια εκδοση εβαλε,γιατι το εχω βαλει σε φιλους και γνωστους και στο δικο μου δεν εχω αξιωθει ακομα,γιατι εχω βολευτει λιγο με το Νοκια maps. Επισης ενας φιλος που ελεγε για bug με τις τελειες που τις κανει κυκλους εμενα δεν το κανει,αλλα εχω παρατηρησει οτι στην εκθεση αν παω να τικαρω πολλες εικονες με την διεση,πολυ απλα ΔΕΝ τις τικαρει,το εχει κανεις αλλος αυτο? Απο τις διαχειρηση αρχειων τις τικαρει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Όταν είσαι στην έκθεση, κρατάς πατημένη την δίεση και επιλέγεις το κάθε αρχείο πατώντας το κέντρο του πολυπλήκτρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Giant Nokia N96 Review http://zomgitscj.blogspot.com/2008/12/ye-giant-nokia-n96-review.html http://img74.imageshack.us/img74/9289/43a93ae9f3d541f0b923124xz4.th.jpg Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα στο Saturn η τιμη του N96 ειναι τραγικα χαμηλη! Σημερα που πηγα το ειδα στα €475!!!!! Πιο φθηνο και απο το Ν85!!!! Και μιλαω για σκετη συσκευη φυσικα.... οποτε οι ενδιαφερομενοι ας το εχουν υπ' οψην ;) Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα στο Saturn η τιμη του N96 ειναι τραγικα χαμηλη! Σημερα που πηγα το ειδα στα €475!!!!! Πιο φθηνο και απο το Ν85!!!! Και μιλαω για σκετη συσκευη φυσικα.... οποτε οι ενδιαφερομενοι ας το εχουν υπ' οψην ;) Παραεισαγωγη, χωρις ελληνικα στα πληκτρα ομως Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Simple Fic...I hope so... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα στο Saturn η τιμη του N96 ειναι τραγικα χαμηλη! Σημερα που πηγα το ειδα στα €475!!!!! Πιο φθηνο και απο το Ν85!!!! Και μιλαω για σκετη συσκευη φυσικα.... οποτε οι ενδιαφερομενοι ας το εχουν υπ' οψην ;) Πραγματικά πολύ καλή τιμή για αγορά από κατάστημα. Σε αυτή την τιμή αξίζει η αγορά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Παραεισαγωγη, χωρις ελληνικα στα πληκτρα ομως Αυτο δεν το προσεξα. Τη Τριτη που θα ξαναπαω, θα το κοιταξω και θα ρωτησω τι παιζεται με αυτην την τιμη! Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 το ειδα και εγω παιδια και ειναι κανονικο κινιτο με ελληνικα ρωτησα και μου ειπε οτι την εριξαν γιατι δν πουλαει λεει και οτι τα ανταγωστικα το εχουν φαει..lg kai samsoung και το electro word to exei toso..κοιταχτε το...και εσεις..τσαμπα τα λεφτα μας παιδιαααααααααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 το ειδα και εγω παιδια και ειναι κανονικο κινιτο με ελληνικα ρωτησα και μου ειπε οτι την εριξαν γιατι δν πουλαει λεει και οτι τα ανταγωστικα το εχουν φαει..lg kai samsoung και το electro word to exei toso..κοιταχτε το...και εσεις..τσαμπα τα λεφτα μας παιδιαααααααααααα Ειδικά η Saturn το έφερε εξ΄αρχής από Γερμανία ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ στο πληκτρολόγιο,δε νομίζω τώρα ξαφνικά να τα παίρνουν 150 € φθηνότερα από την Alpha Copy και να τα πουλάνε στην φθηνότερη τιμή απ΄όλους:wacko::confused:. Το ότι δε πουλάει είναι γνωστό,τέτοια πατάτα που είναι.......:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 το ειδα και εγω παιδια και ειναι κανονικο κινιτο με ελληνικα ρωτησα και μου ειπε οτι την εριξαν γιατι δν πουλαει λεει και οτι τα ανταγωστικα το εχουν φαει..lg kai samsoung και το electro word to exei toso..κοιταχτε το...και εσεις..τσαμπα τα λεφτα μας παιδιαααααααααααα 1. To electro world το εχει 659 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=71661 2. Αυτα που εχει φερει το saturn εχουν ελληνικο μενου, αλλα δεν εχουν στα πληκτρα τους ελληνικους χαρακτηρες χαραγμενους. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 το ειδα και εγω το site του electroworld αλλα στο κατατημα εχει την ιδια τιμη με το saturn..το ειδα με τα ματια μου..καλα οι διαφορα δν ειναι και τοσο τραγικι οσο στην τιμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnie Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Παιδια καλησπερα.Νεος κατοχος και θα ηθελα την βοηθεια σας. 1)Υπαρχει δυνατοτητα να βλεπουμε τις αναπαντητες ή τα μηνυματα σε screensaver οπως στο Ν95 8GB που εμφανιζε μια γραμμη με την ωρα κτλ..? 2)Υπαρχει δυνατοτητα να κλειδώνει το πληκτρολόγιο με το κλεισιμο του slide και το αντίστροφο? 3)Μπορεί να λειτουργήσει o led φακός με καποιο πλήκτρο ή εφαρμογη? 4)Εχετε καποια καλη βαση αυτοκινήτου που προτείνετε? Ευχαριστω προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 1)Υπαρχει δυνατοτητα να βλεπουμε τις αναπαντητες ή τα μηνυματα σε screensaver οπως στο Ν95 8GB που εμφανιζε μια γραμμη με την ωρα κτλ..? 2)Υπαρχει δυνατοτητα να κλειδώνει το πληκτρολόγιο με το κλεισιμο του slide και το αντίστροφο? 3)Μπορεί να λειτουργήσει o led φακός με καποιο πλήκτρο ή εφαρμογη? 1. Ναι, μπορείς. ΑΝ θέλεις παραπάνω επιλογές στο screensaver, Μπορείς να βάλεις το cClock και να κάνεις τις παραίτητες ρυθμίσεις να έρθει στα μέτρα σου. 2. Ναι, υπάρχει ρύθμιση. 3. Όχι και δεν έχει βγει εφαρμογή που να το επιτρέπει. Μπορείς να ξεκινήσεις μια βιντεοσκόπηση, κατά την διάρκεια της οποίας θα μένουν αναμμένα τα διπλά led, και αφού τελείωσεις σβήνεις το βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 παντως για μενα η αποψη μου για το Ν96 συνεχιζει να ειναι θετικοτατη για να μην σας πω οτι υστερα και απο τις αναβαθμισεις θεωρω οτι ειναι μια χαρα τηλεφωνο... και για να κανω λιγο συγκριση... οπως ειχα αναφερθει το τελευταιο τηλ που ειχα στα χερια μου ηταν c905 προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι το Ν96 ειναι καλυτερο τηλεφωνο σε ολα του... επαναλαμβανω ακομη και στις φωτογραφιες και μια λεπτομερεια.. χθες εφαγε μια αξιοπρεπεστατη σκασια σε μαρμαρο....εφυγε το καπακι τις μπαταριας οσο και η ιδια η μπαταρια... ακομη και σημερα προσπαθω να δω που εχει χτυπησει...πουθενα ...κανενα σημαδι..κανενας τζογος...κολοφαρδια??? ισως:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 :!:Τα μηνύματα που αφορούσαν εφαρμογές μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο θέμα.:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machl01_ Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 :!:Τα μηνύματα που αφορούσαν εφαρμογές μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο θέμα.:!: Καλησπερα κ απο εμενα.Μολις σημερα εγινα κατοχος του ν96/εντυπωσεις θετικες προς το παρον.Μια ερωτηση.Προσπαθω να το συνδεσω με το wifi σπιτι μου αλλα μου λεει μη εγκεκριμενο κλειδι wpa2.θα ηθελα τη βοηθεια σας .Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Καλορίζικο κατ'αρχήν! :) Αυτό το κλειδί το γράφει από κάτω το router σου.. αυτό πρέπει να περάσεις στο κινητό σου για να μπορέσεις να μπείς στο net.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trimitsos Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Ρε παιδιά το GPS γιατί αργεί τόσο τραγικά να φορτώσει??? κάνει κανα 10λεπτο. ενώ μου δείχνει τις πληροφορίες του δορυφόρου δεν εμφανίζει τη θέση μου στο maps ή στο garmin ή στον πλοηγό. πρέπει να περάσει κανα 10λεπτο πρώτα??? έχω V.11.018 Επίσης το garmin με στέλνει αλλού για αλλού μερικές φορές. Ενώ εντοπίζω σωστά τη τοποθεσία, με οδηγεί σε ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος στροφές!!! κ μερικές φορές κολάει κιόλας, μένει με αναμένη την οθόνη κ φοτισμένο το πληκτρολόγιο για αρκετή ώρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Σχετικα με το οτι μενη αναμενω το πληκτρολογιο το ειχα και εγω με την v11 αλλα με την ν12 δεν μου το ξαναεκανε προς το παρων Οσο για τους χαρτες πιο πολυ χανεσαι παρα βρισκης τον προορισμο σου το δοκιμασα κανα 2 φορες και δεν το ξαναχρησιμοποιησα γιατι με πηγεναι απο οπου ηθελε και περικυκλωνα τα τετραγωνα Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Ρε παιδιά το GPS γιατί αργεί τόσο τραγικά να φορτώσει??? κάνει κανα 10λεπτο. ενώ μου δείχνει τις πληροφορίες του δορυφόρου δεν εμφανίζει τη θέση μου στο maps ή στο garmin ή στον πλοηγό. πρέπει να περάσει κανα 10λεπτο πρώτα??? έχω V.11.018 Επίσης το garmin με στέλνει αλλού για αλλού μερικές φορές. Ενώ εντοπίζω σωστά τη τοποθεσία, με οδηγεί σε ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος στροφές!!! κ μερικές φορές κολάει κιόλας, μένει με αναμένη την οθόνη κ φοτισμένο το πληκτρολόγιο για αρκετή ώρα!!! Noμιζω οτι θα πρεπει να κανεις hard format και φορματ στην κατρτα μνημης μετα να τα περασεις ολα απο την αρχη. Συνηθως σε αυτα τα προβληματα δεν υπαρχει αλλη λυση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 2. Αυτα που εχει φερει το saturn εχουν ελληνικο μενου, αλλα δεν εχουν στα πληκτρα τους ελληνικους χαρακτηρες χαραγμενους. Το Saturn ανεβασε την τιμη στα €599!!!! Τουλαχιστον αυτο που εχουν στην εκθεση τους, εχει ελληνικα και στο πληκτρολογιο! Το ιδιο εχει και το Ν85 βεβαια, αλλα το σφραγισμενο που μου δωσανε δεν ειχε, οποτε το εδωσα πισω και μου παραγγειλαν ενα που εχει ;) Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts