mirrorofsorrow Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 To πρότυπο DVB-H που υποστηρίζει το Ν96 δεν υπάρχει ακόμα σαν υπηρεσία στην Ελλάδα. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον. Αυτό σημαίνει οτι δεν θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις καθόλου τον ψηφιακό δέκτη του Ν96 όσο βρίσκεσαι στην Ελλάδα. Οι πρώτες εντυπώσεις των παιδιών που το έχουν πάρει λένε οτι η μπαταρία του αποδίδει πάρα πολύ καλά. Είναι νωρίς όμως ακόμα αφού κανενός δεν έχει κλείσει βδομάδα και δεν έχει στρωθεί. Ο επεξεργαστής του πάντως βοηθάει πάρα πολύ στο θέμα αυτονομίας. Καλωσόρισες στο φόρουμ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 2η φορτιση, μου κρατησε τρια 24ωρα συνεχως ανοιχτο. Αρκετη ομιλια, μεταφορες αρχειων, κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 2η φορτιση, μου κρατησε τρια 24ωρα συνεχως ανοιχτο. Αρκετη ομιλια, μεταφορες αρχειων, κλπ.. Θα συμφωνήσω με τον mirrorofsorrow. Απ' ό,τι φαίνεται τελικά βοηθάει και ο χαμηλός χρονισμός του επεξεργαστή (και αυτός ο ίδιος ο επεξεργαστής) καθώς και η καλύτερη διαχείριση ενέργειας που προσφέρει το FP2. Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοιες επιδόσεις από τη μπαταρία του. Σε αυτόν τον τομέα η Nokia μας εξέπληξε ευχάριστα, τουλάχιστο εμένα. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Φαίνεται οτι γενικά σεόλες τις νέες της συσκευές, δίνει βαρύτητα στην διαχείριση της ενέργειας. Δες πχ τους εντυπωσιακούς χρόνους αυτονομίας που ανακοίνωσε για το 5800 XpressMusic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 H φωτογραφία που συνάπτω είναι σούρουπο χωρίς φλας. μπορει ρε παιδια καποιος απο σας που το εχει...να μας πει αν ειναι ευχαριστημένος απο το διπλο λεντακι στην καμερα.... δεν μιλαω για το βιντεο αλλα για τις photos.... γενικα υπαρχει διαφορα απο τα 95αρια....? βγαινουν καλες οι photos......σε κλειστο χωρο η σε σκοταδι.....?? και αν γινεται να μας ανεβασετε καποιες για να δουμε και εμεις...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 H φωτογραφία που συνάπτω είναι σούρουπο χωρίς φλας. Λίγο θολή μου φαίνεται, δεν ξέρω. Παρεμπιπτόντως, πού την τράβηξες? Για Σκόπελο μου κάνει, μπορεί να κάνω τόσο λάθος? :O Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Λίγο θολή μου φαίνεται, δεν ξέρω. Παρεμπιπτόντως, πού την τράβηξες? Για Σκόπελο μου κάνει, μπορεί να κάνω τόσο λάθος? :O οχι λιγο παρα πολυ θα ελεγα..... αλλα δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα απο μια photo μονο....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 μπορει ρε παιδια καποιος απο σας που το εχει...να μας πει αν ειναι ευχαριστημένος απο το διπλο λεντακι στην καμερα.... δεν μιλαω για το βιντεο αλλα για τις photos.... γενικα υπαρχει διαφορα απο τα 95αρια....? βγαινουν καλες οι photos......σε κλειστο χωρο η σε σκοταδι.....?? και αν γινεται να μας ανεβασετε καποιες για να δουμε και εμεις...? Το παρακάτων συγκριτικό απαντά ακριβώς στην ερώτησή σου. http://www.allaboutsymbian.com/features/item/Camera_Nitty_Gritty-part_2.php Νομίζω έχει ξαναδωθεί κάποιο part από τα συγκεκριμένα συγκριτικά και αξίζει να τα διαβάσει κάποιος. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 ok thanks.... υπαρχει διαφορα με το διπλο led συμφωνα με το αρθρο που δινεις σε link αλλα δεν ειναι και κατι να τρελαίνεσαι....... οι δε photos του 82 παραμενουν τρελα κανονικη......το βραδυ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 γεια σας παιδια ,εαν το παρω απο expansys η απο αλλο καταστημα και εχει τα ελληνικα θα εχει διαφορα με αυτο που πουλαει η alpha copy ? απο οτι μου ειπανε εχει και αυτο 2 χρονια εγγυηση τη διαφορες εχουνε με αυτο της alpha copy ? τι μου προτυνετε να κανω ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 ok thanks.... υπαρχει διαφορα με το διπλο led συμφωνα με το αρθρο που δινεις σε link αλλα δεν ειναι και κατι να τρελαίνεσαι....... οι δε photos του 82 παραμενουν τρελα κανονικη......το βραδυ....... Μεγάλη διαφορά το Ν96 με το Ν95-8GB, πάντα υπερ του πρώτου, να κάνει την νύχτα, μέρα με το 2πλό φλάς... Φωτογραφία μέσα σε απόλυτο σκοτάδι, δείχνει λες και ήταν μέρα όταν βγήκε η φωτογραφία. Ας το επιβεβαιώσουν αυτό και άλλοι χρήστες που κρατούν στα χέρια τους την νέα υπερσυσκευή Ν96. Λέω λοιπόν ότι το Ν96 είναι πλέον άριστο και στην νυχτερινή φωτογραφία! γεια σας παιδια ,εαν το παρω απο expansys η απο αλλο καταστημα και εχει τα ελληνικα θα εχει διαφορα με αυτο που πουλαει η alpha copy ? απο οτι μου ειπανε εχει και αυτο 2 χρονια εγγυηση τη διαφορες εχουνε με αυτο της alpha copy ? τι μου προτυνετε να κανω ? ευχαριστω Το παρακάτω online κατάστημα το έχει 699.99 δεν είναι της Alpha Copy: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=163697 To παρακάτω online κατάστημα το έχει 699 και είναι της Alpha Copy: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=1152912 Για τις διαφορές δες παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=198648&page=45#664 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Αν και βλέπω ότι το ενδιαφέρον έπεσε για το "υπερκινητό" νά ένα ωραίο συγκριτικό με το 100 ευρώ ακριβότερό του samsung iNNov8 αρκετά λεπτομερές... Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Επίσημη εισαγωγή ΔΕΝ είναι, που σημαίνει: --Δεν έχει ελληνικό product code (δηλαδή αναβάθμιση μέσω NSU χωρίς ελληνικά ή αλλιώς για να περαστούν τα ελληνικά χρειάζεται αντικατάσταση του product code μέσω H/Y που χάνει την όποια εγγύηση έχει η συσκεύη) --Δεν έχει πληκτρολόγιο με τυπωμένους και τους ελληνικούς χαρακτήρες --Δεν έχει ελληνικό manual --Δεν έχει εγγύηση της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπίας Alpha Copy! Όλα τα παραπάνω μας κάνουν αυτό που λες ''παράλληλη εισαγωγή''._ εγω το περνω ποιο φθινοτερα λογο ετερικο αφμ 589 . αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι δεν θα εχω αναβαθμισεις και στα ελληνικα δηλαδη καθε αναβαθμιση που θα βγαινει θα πρεπει να βαζω τα ελληνικα παλι η δεν θα μπορω ? και κατι τελευταιο alpha copy εχουνε τα vodafon η κανουνε δικια τους εισαγωγη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Μεγάλη διαφορά το Ν96 με το Ν95-8GB, πάντα υπερ του πρώτου, να κάνει την νύχτα, μέρα με το 2πλό φλάς... Φωτογραφία μέσα σε απόλυτο σκοτάδι, δείχνει λες και ήταν μέρα όταν βγήκε η φωτογραφία. Ας το επιβεβαιώσουν αυτό και άλλοι χρήστες που κρατούν στα χέρια τους την νέα υπερσυσκευή Ν96. Λέω λοιπόν ότι το Ν96 είναι πλέον άριστο και στην νυχτερινή φωτογραφία! Το παρακάτω online κατάστημα το έχει 699.99 δεν είναι της Alpha Copy: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=163697 To παρακάτω online κατάστημα το έχει 699 και είναι της Alpha Copy: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=1152912 Για τις διαφορές δες παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=198648&page=45#664 κανενα παραδειγμα να δουμε....???:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι δεν θα εχω αναβαθμισεις και στα ελληνικα δηλαδη καθε αναβαθμιση που θα βγαινει θα πρεπει να βαζω τα ελληνικα παλι η δεν θα μπορω ? Αλλάζεις product code την πρώτη φορά και το αναβαθμίζεις. Μετά δεν χρειάζεται να κάνεις την ίδια διαδικασία πριν απο κάθε νέα αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Αν και βλέπω ότι το ενδιαφέρον έπεσε για το "υπερκινητό" νά ένα ωραίο συγκριτικό με το 100 ευρώ ακριβότερό του samsung iNNov8 αρκετά λεπτομερές... Μpixels υπάρχουν πολλά, όπως και φακοί, αλλά Carl Zeiss μόνο η Νοkia έχει: http://img.smape.com/images/review/Nokia/N96/ph/IMG_6726.jpg Αν δεις από κοντά στο Ν96 αυτές τις εικόνες που έχει μέσα η συσκευή και που έχεις βάλεις στο link, ενδεικτικά αν δεις αυτή: http://www.mobile88.com/gen/prodspics/Nokia/N96/IMG_6453.jpg θα πάθεις πλάκα από την ζωντάνια και φυσικότητα, πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τέτοια προβολή εικόνων σε τηλεφωνική συσκευή. ;) To N96 έχει φακό 5.2 ενώ το iNNov8 5.7 κάτι λέει αυτό υπέρ της Nokia! Τώρα αν αυτή η συσκευή που λες, είναι καλύτερη από το Ν96, θα το καταλάβεις μόνο όταν την πιάσεις ζωντανά στα χέρια σου! :lol: εγω το περνω ποιο φθινοτερα λογο ετερικο αφμ 589 . αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι δεν θα εχω αναβαθμισεις και στα ελληνικα δηλαδη καθε αναβαθμιση που θα βγαινει θα πρεπει να βαζω τα ελληνικα παλι η δεν θα μπορω ? και κατι τελευταιο alpha copy εχουνε τα vodafon η κανουνε δικια τους εισαγωγη ? Aφού θα κάνεις ανανέωση σύνδεσης, όλες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν και Alpha Copy συσκευές! Αλλάζεις product code την πρώτη φορά και το αναβαθμίζεις. Μετά δεν χρειάζεται να κάνεις την ίδια διαδικασία πριν απο κάθε νέα αναβάθμιση. Αν αλλάξει το product code, θα μπορεί να περνάει το update με τα ελληνικά, αλλά αν πάθει κάτι η συσκευή και δεν ανοίγει, από κάποιο τυχόν πρόβλημα, δεν θα μπορεί να περάσει ξανά το αρχικό product code με αποτέλεσμα, δεν θα έχει εγγύηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Η οθόνη είναι διαφορετική απο το Ν95-2?γιατι στα χαρακτιριστικα δεν είδα να λέει κατι διαφορετικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Όλοι οι ήχοι του είναι πολύ όμορφοι, και ιδίως οι 5 νέοι ήχοι μηνύματος. Παρεμπιπτόντως όλο το πακετάκι υπάρχει στο xxxxxxxxxxxxxx. ;) Πω πω φιλε μου να'σαι καλα!!! :) Δεν το'ξερα το xxxxxxxxxxx, και εκει βρηκα ολους τους ηχους που εψαχνα χρονια !!! Ευχαριστω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 και κατι τελευταιο alpha copy εχουνε τα vodafon η κανουνε δικια τους εισαγωγη ? Οχι παντα. Πολλες φορες ολες οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας παιρνουν και εκτος Αλφα Κοπυ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 αυτο παντως που εχει η vodafon εχει ελληνικα στο πληκρολογιο και ελληνικο manual αλλα δεν ειδα καμια ταινια alpha copy ? ειναι της alpha copy ομως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobantz77 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Εχουν βγει τα product code για το Ν96 και ισχύει η ίδια διαδικασία αλλαγής του product code όπως στο N95? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Ναι. Αν θέλεις να το μάθεις, ρωτάς ένα παιδι που έχει Ν96 απο alpha copy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Μια που έπεσε στα χέρια μου και το δοκίμασα εκτενώς,ένα έχω να πω μόνο: Αν είναι το Ν96 ναυ(αρχίδα...) της ΝΟΚΙΑ τότε εγώ είμαι Ναύαρχος ε.α.:lol::lol::cry: Μιλάμε για πολλές παιδικές ασθένειες,ο Nectons τα είπε σωστά-εγώ ήμουν ετσι κι΄αλλιώς λίγο υποψιασμένος και υπο συγκεκριμμένες συνθήκες(αγοραπωλησία άλλου κινητού κλπ.) είπα να δοκιμάσω την δυσπιστία μου και έφαγα την πίκρα του Σεπτεμβρίου....:mad:,κυρίως στις εικόνες (Εκθεση) βλέπει κανείς τις μετριότατες επιδόσεις του ασθενικού επεξεργαστή παρόλο που πρώτη δουλειά μου ήταν η αναβάθμιση στην v.11(ανανέωση μικρογραφιών κλπ.,προβολή πλήρους οθόνης αργεί μέχρι να "καθαρίσει" τις λεπτομέρειες της εικόνας/φωτογραφίας)......και λοιπά κολλήματα ανά περίσταση και κατά βούληση(αυτόματη περιστροφή οθόνης με δυσκολίες ενίοτε-κενά υπόλοιπα μη ολοκληρωμένης προσαρμογής κλπ.)....:mad: Τι να πω,οι τεχνικοί της ΝΟΚΙΑ(υπεύθηνο τμήμα για το Ν96) διέπρεψαν πάλι στην μ@*@κί@.......:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Nokia N96: Unboxing and first hands on http://symbianworld.org/wp-content/uploads/2008/10/2906846683_506be94b7b.jpg http://symbianworld.org/966-nokia-n96-unboxing-and-first-hands-on/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Λίγο θολή μου φαίνεται, δεν ξέρω. Παρεμπιπτόντως, πού την τράβηξες? Για Σκόπελο μου κάνει, μπορεί να κάνω τόσο λάθος? :O Δεν κάνεις λάθος. Έτυχε να είμαι Σκόπελο για δουλιά. Την φωτογραφία την ανέβασα από το ξενοδοχείο στην Σκιάθο, και τώρα είμαι Αθήνα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts