s_wind Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 οπωs οταν βγηκε το ν95 τρεξαμε να το παρουμε οταν βγηκε το ν95 8G ηταν ελαχιστοι αυτοι που αλαξανε απο το ενα στο αλλο.ο λογοs.. 0,2ιντσεs και λιγο μεγαλυτερη ram.δεν θεωρηθηκε σπουδαια αναβαθμηση.το να παρειs το n96 ενω δεν ειχεs ν95 η ν958g το καταλαβαινω θεωρηται καλη επιλογη.για εναν ομωs κατοχο ν95 η ν95 8g μπορειται να μου πειτε γιατι να παρει το ν96 και οχι το samsung inno:)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Εδώ μιλάμε αποκλειστικά για το Ν96. Συνέχεια στην συζήτηση περι Ν96 ή ΙΝΝΟV8, εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 οπωs οταν βγηκε το ν95 τρεξαμε να το παρουμε οταν βγηκε το ν95 8G ηταν ελαχιστοι αυτοι που αλαξανε απο το ενα στο αλλο.ο λογοs.. 0,2ιντσεs και λιγο μεγαλυτερη ram.δεν θεωρηθηκε σπουδαια αναβαθμηση.το να παρειs το n96 ενω δεν ειχεs ν95 η ν958g το καταλαβαινω θεωρηται καλη επιλογη.για εναν ομωs κατοχο ν95 η ν95 8g μπορειται να μου πειτε γιατι να παρει το ν96 και οχι το samsung inno:)? Για 2 λογους πολυ βασικους. 1. Η samsung δεν φημιζεται για τις -συχνες- αναβαθμισεις της. Βλεπε g810.. 2. Τι να τα κανεις τα 8mpx της, οταν εχουμε δει οτι τα -κατ'ευφησμον-5mpx στο g600 θελουν δεκαδες ρυθμισεις για να βγαλεις μια σωστη φωτογραφια (χανοντας τη στιγμη..), για να μην ειναι ολα σε μπλε αποχρωση..? Το ιδιο και στο g400.. Να μη μιλησω για το βιντεο τους..:X Γι'αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matheo_nyo Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 οχι,το πηρα π.χ.πεμπτη ητανε στα μισα τελειωσε το φορτισα(πρωτη φορτιση). παρασκευη/σαββατο/κυριακη ειναι στα μισα ακομα.:O υ.γ.οταν αλλαζετε -προβολη μενου(πεταλλο/v/λιστα) σας κολλαει η συσκευη?? Το δοκίμασα στο πλαίσιο και όταν έκανα την αλλαγή στο menu κόλλησε, όπως επίσης όταν μπήκα στο N-Gage. Κατα τα άλλα μου φάνηκε πολύ καλό(ποιότητα και όλα), αλλα θα κρατήσω το N95 8GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ScareFace Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Με πολλή χρήση 3 μέρες τώρα, συνεχόμενη πλοήγηση στα μενού του, χρήση φωτογραφίας/βίντεο/internet και όλα τα σχετικά, δεν έχει κολλήσει ούτε έχει παρουσιάσει κάποιο άλλο πρόβλημα. Το κινητό είναι απλά κορυφή και από κατασκευαστικής πλευράς και από λειτουργικής Καμία σχέση με τους προκατόχους του :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 πρωτη φορα εχω ασχοληθει τοσο με κινητο ακομα να πεσει η μπαταρια κατω απο το μισο τριτη μερα σημερα. καμια θηκη εχετε δει? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Οι βασικότερες διαφορές με το απλό Ν95 είναι: N96 CPU: Dual CPU CPU Type: ARM 9 CPU Clock Rate: 264 MHz N95 CPU: Dual CPU CPU Type: ARM 11 CPU Clock Rate: 332 MHz 3D Graphics HW Accelerator ....οι παραπάνω ενδείξεις είναι αρκετές για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Οι βασικότερες διαφορές με το απλό Ν95 είναι: N96 CPU: Dual CPU CPU Type: ARM 9 CPU Clock Rate: 264 MHz N95 CPU: Dual CPU CPU Type: ARM 11 CPU Clock Rate: 332 MHz 3D Graphics HW Accelerator ....οι παραπάνω ενδείξεις είναι αρκετές για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας! αυτα βλεπω και εγω αλλα καποιοι το παρεξηγησαν :)προσωπικα θεωρω οτι το λανσαρε η νοκια με κυριο στοχο την ψηφιακη τv κατι που οπωs ξερουμε στην ελλαδα καπουτ.....κατα τ'αλλα οπωs τα αναφερειs και ποιο πανω.δεν θεωρηται αναβαθμηση του 95-1-2.μου θυμηζει κατι απο ν92 που δεν ηρθε ποτε στην ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Mια ερωτηση στους κατόχους του Ν96. Στις ρυθμισεις -- γενικες -- προσ.ρυθμισεις -- προβολη, δεν μ'αφηνει να αυξησω την φωτεινοτητα της οθονης, ουτε το χρονικο οριο φωτισμου, γιατι λεει ''ειναι ενεργη η κατασταση εξοικονομησης ενεργειας''.. Πως αλλαζει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgina Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Mια ερωτηση στους κατόχους του Ν96. Στις ρυθμισεις -- γενικες -- προσ.ρυθμισεις -- προβολη, δεν μ'αφηνει να αυξησω την φωτεινοτητα της οθονης, ουτε το χρονικο οριο φωτισμου, γιατι λεει ''ειναι ενεργη η κατασταση εξοικονομησης ενεργειας''.. Πως αλλαζει αυτο? πατας το πληκτρο εκκινησης (on - off) και πηγαινεις στο τελος για να απενεργοποιησεις την εξικ.ενεργειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 πατας το πληκτρο εκκινησης (on - off) και πηγαινεις στο τελος για να απενεργοποιησεις την εξικ.ενεργειας. Μπραβο ρε κοπελαρα!!!!:):):) Δεν θα το'βρισκα ποτε! Να'σαι καλα. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 α! αυτές ήτανε οι τροποποιήσεις τις νόκια ώστε να γεφυρώσει τις υψηλές ενεργιακές απαιτήσεις με μια μέτρια μπαταρία? έξυπνο... μου θυμίζει το "use lower details" στα παιχνίδια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Run Forest, run !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 εγω ειχα ν95 8gb και σημερα πηρα το ν96.Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλυτερο εκτος απο ενα προβλημα που θεωρω σοβαρο περαν του οτι δεν εχει το καλωδιο mini usb αλλα την πα..ρια της nokia, το κυριοτερο ειναι οτι δεν εχει καλη αποδοση του πομποδεκτη με αποτελεσμα σε σημειο που μιλαγα ανετα με το 95 με το 96 να κανει πολλες διακοπες. α ,οκ μικρό το πρόβλημα αν σκεφτείς ότι το ν96 είναι ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ εντάξει μπορούμε να κάνουμε και καμία παραχώρηση , τουλάχιστον έχει καλο slide...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgina Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 α ,οκ μικρό το πρόβλημα αν σκεφτείς ότι το ν96 είναι ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ εντάξει μπορούμε να κάνουμε και καμία παραχώρηση , τουλάχιστον έχει καλο slide...:wacko: Συμφωνω απολυτα με τα παραπανω.Ειναι παρα πολυ καλο τηλ.και αρκετα αναβαθμισμενο απο τον προκατοχο του.Δεν ειναι σωστο να κανουμε κακη κριτικη ενω δεν εχουμε δοκιμασει αρκετα ενα κινητο ετσι, ωστε να εχουμε αντικειμενικη αποψη.Αυτο για καποιους που εσπευσαν να κατηγορησουν το τηλεφωνο,ενω ξερουμε οτι το κρατησαν μονο λιγες ωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 νομίζω ότι το είπε με ειρωνική διάθεση. μπορεί να κάνω και λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Συμφωνω απολυτα με τα παραπανω.Ειναι παρα πολυ καλο τηλ.και αρκετα αναβαθμισμενο απο τον προκατοχο του.Δεν ειναι σωστο να κανουμε κακη κριτικη ενω δεν εχουμε δοκιμασει αρκετα ενα κινητο ετσι, ωστε να εχουμε αντικειμενικη αποψη.Αυτο για καποιους που εσπευσαν να κατηγορησουν το τηλεφωνο,ενω ξερουμε οτι το κρατησαν μονο λιγες ωρες. ρε συ georgina για ποια αναβαθμηση μιλαs? που ειναι οβαλ οι γωνιεs και οχι τετραγωνισμενεs οπωs στα 95αρια γιατι τα αλλα δεν τα βλεπω ειμαι στραβοs...ξεστραβοσεμαι ντε:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgina Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 ρε συ georgina για ποια αναβαθμηση μιλαs? που ειναι οβαλ οι γωνιεs και οχι τετραγωνισμενεs οπωs στα 95αρια γιατι τα αλλα δεν τα βλεπω ειμαι στραβοs...ξεστραβοσεμαι ντε:p:p νομιζω οτι οι κυριες διφορες ειναι στην μνημη (16 gb,επεκταση με micro sd) στην οθονη η οποια ομολογω ειναι πολυ καλυτερη,στo σχεδιασμο (ειναι πιο ομορφο),στο κατα πολυ καλυτερο slide και γενικοτερα ειναι πιο ποιοτικο και σαφως πιο γρηγορο παρα του οτι ο χρονισμος του ειναι χαμηλοτερα απο 95.Αλλωστε, το συστημα ειναι τετοιο που ολοι γνωριζουμε πλεον οτι οι αλλαγες στα καταναλωτικα αγαθα ειναι απο πολυ μικρες εως ασημαντες.Παραδειγμα στο κλαδο της αυτοκινητοβιομηχανιας,βγαινει καινουργιο μοντελο με αλλαγες στα εμπρος και πισω φαναρια.Κατι αναλογο γινεται και στα κινητα τηλεφωνα.Μην περιμενουμε να δουμε θεαματικες αλλαγες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Επισης να συμπληρωσω ακομα ενα τρομερο μειονεκτημα της συσκευης: Η δονηση του δεν ειναι τοσο ισχυρη οσο θα περιμεναν καποιοι στις μοναχικες, σιωπηλες τους νυχτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Εδώ και μερικές σελίδες το θέμα έχει αλλάξει και έχει γίνει "Επίσημο θάψιμο του Ν96". Καλα έκαναν όσοι το πήραν και σε όσους δεν κάνει ας μην το πάρουν!! Δεν τους υποχρώνει κανένας απολύτως να το αγοράσουν και αν δεν συμφωνούν με την κίνηση της Nokia για το Ν96 ας κάνουν εκεί τα παράπονα τους και ας μείνουν σε αυτά που έχουν ή ας πάρουν κάτι άλλο!! Δεν είναι δυνατόν να "θάβουμε" κάτι χωρίς να το έχουμε επεξεργαστεί για κάποιο χρονικό διάστημα, έστω και ας είναι για 1 ώρα. Όσοι θέλουν ας ανοίξουν ένα θέμα σου Διαξιφισμούς και ας λένε εκεί για διαφορές Ν95, Ν95 8GB και Ν96. Έλεος πια κάθε φορά που βγαίνει κάτι καινούργιο να λέμε και να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια είτε είναι Ν82 είτε Ν95-1 είτε Ν95-2 είτε και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί είναι. Δεν τα βάζω με κανένα αλλά εδώ και μερικές σελίδες διαβάζω τα ίδια και τα ίδια και κουράστηκα με όλο αυτό το "θάψιμο". Το θέμα υπάρχει για να μπορέσουμε να μάθουμε τα καλά και τα άσχημα του συγκεκριμένου κινητού από αυτους που το έχουν και το λειτουργούν καθημερινά και όχι απ' όλους εμάς που δεν το έχουμε στην κατοχή μας!! Ευχαριστώ και συγνώμη από τους moderators που ξέφυγα από το θέμα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Εδώ και μερικές σελίδες το θέμα έχει αλλάξει και έχει γίνει "Επίσημο θάψιμο του Ν96". Καλα έκαναν όσοι το πήραν και σε όσους δεν κάνει ας μην το πάρουν!! Δεν τους υποχρώνει κανένας απολύτως να το αγοράσουν και αν δεν συμφωνούν με την κίνηση της Nokia για το Ν96 ας κάνουν εκεί τα παράπονα τους και ας μείνουν σε αυτά που έχουν ή ας πάρουν κάτι άλλο!! Δεν είναι δυνατόν να "θάβουμε" κάτι χωρίς να το έχουμε επεξεργαστεί για κάποιο χρονικό διάστημα, έστω και ας είναι για 1 ώρα. Όσοι θέλουν ας ανοίξουν ένα θέμα σου Διαξιφισμούς και ας λένε εκεί για διαφορές Ν95, Ν95 8GB και Ν96. Έλεος πια κάθε φορά που βγαίνει κάτι καινούργιο να λέμε και να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια είτε είναι Ν82 είτε Ν95-1 είτε Ν95-2 είτε και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί είναι. Δεν τα βάζω με κανένα αλλά εδώ και μερικές σελίδες διαβάζω τα ίδια και τα ίδια και κουράστηκα με όλο αυτό το "θάψιμο". Το θέμα υπάρχει για να μπορέσουμε να μάθουμε τα καλά και τα άσχημα του συγκεκριμένου κινητού από αυτους που το έχουν και το λειτουργούν καθημερινά και όχι απ' όλους εμάς που δεν το έχουμε στην κατοχή μας!! Ευχαριστώ και συγνώμη από τους moderators που ξέφυγα από το θέμα. +1000 Σωστος!!! Και προσυπογραφω! Κι εγω εχω κουραστει με τοοση χολη!! Αμαν με το θαψιμο! Μπαμ κανουν οι εντεταλμενοι. Και λιγη διακριτικοτητα δεν βλαπτει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 νομιζω οτι οι κυριες διφορες ειναι στην μνημη (16 gb,επεκταση με micro sd) στην οθονη η οποια ομολογω ειναι πολυ καλυτερη,στo σχεδιασμο (ειναι πιο ομορφο),στο κατα πολυ καλυτερο slide και γενικοτερα ειναι πιο ποιοτικο και σαφως πιο γρηγορο παρα του οτι ο χρονισμος του ειναι χαμηλοτερα απο 95.Αλλωστε, το συστημα ειναι τετοιο που ολοι γνωριζουμε πλεον οτι οι αλλαγες στα καταναλωτικα αγαθα ειναι απο πολυ μικρες εως ασημαντες.Παραδειγμα στο κλαδο της αυτοκινητοβιομηχανιας,βγαινει καινουργιο μοντελο με αλλαγες στα εμπρος και πισω φαναρια.Κατι αναλογο γινεται και στα κινητα τηλεφωνα.Μην περιμενουμε να δουμε θεαματικες αλλαγες. όταν λές καλύτερη οθόνη πώς το εννοεις?κανένα παιχνίδι ngage δοκίμασε κανείς?ίσως η ελλειψη HW accelarator καθώς και ο μικρότερος επεξεργαστής σε αυτό τον τομέα να είναι πρόβλημα,θεωρώ οτι το έκαναν για λόγους εξοικονόμισης ενέργειας,αλλα αξίζει να μειωθεί η λειτουργική απόδοση της συσκευής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 όταν λές καλύτερη οθόνη πώς το εννοεις?κανένα παιχνίδι ngage δοκίμασε κανείς?ίσως η ελλειψη HW accelarator καθώς και ο μικρότερος επεξεργαστής σε αυτό τον τομέα να είναι πρόβλημα,θεωρώ οτι το έκαναν για λόγους εξοικονόμισης ενέργειας,αλλα αξίζει να μειωθεί η λειτουργική απόδοση της συσκευής? Κατεβασα καμποσα απο n-gage και ειναι μια χαρα. Ουτε κολληματα, ουτε καθυστερησεις. Παντως στο μενου αλλα και στο internet (wifi συνδεση, οχι wap κλπ) μου φανηκε πιο γρηγορο απο το Ν95. Και επισης δεν δημιουργησε καμια καθυστερηση ή κολλημα στη συνδεση με το pc, ενω το Ν95 μου ειχε δημιουργησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 για τουs κατοχουs ν95-1-2 αυτο ειναι αναβαθμηση myPhone.gr :: My Devices > Previews > Samsung > Samsung innov8 GT-i8510.για αυτουs που δεν ειναι κατοχοι καλο ειναι το ν96.μην ξεχναμε οτι οταν βγηκαν τα 95αρια ειχαν ενα τσουβαλι προβληματα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 antonio απο άποψη μπαταριας πώς είναι?εμενα το ν95-2 που έχω κρατάει 3-4 ημέρες για τουs κατοχουs ν95-1-2 αυτο ειναι αναβαθμηση myPhone.gr :: My Devices > Previews > Samsung > Samsung innov8 GT-i8510.για αυτουs που δεν ειναι κατοχοι καλο ειναι το ν96.μην ξεχναμε οτι οταν βγηκαν τα 95αρια ειχαν ενα τσουβαλι προβληματα:) προσωπικα το δικο μου ν95-2 δεν μου έβγαλε προβλήματα,ίσως να μιλας για το ν95 το απλό:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts