Jump to content

[Επίσημο] Nokia N96

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

H εκδοση που εχει ειναι η 11.018.Επειδη δεν σκαμπαζω και πολλα αν το παω στην ΝΟΚΙΑ θα μου κανει αναβαθμιση γρηγορα?

H εκδοση που εχει ειναι η 11.018.Επειδη δεν σκαμπαζω και πολλα αν το παω στην ΝΟΚΙΑ θα μου κανει αναβαθμιση γρηγορα?
Αν εκείνη την στιγμή οι τεχνικοί δεν έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας τότε θα στην κάνουν αμέσως. Αν δεν μπορούν θα πρέπει να το αφήσεις κ να περάσεις την επόμενη μέρα να το πάρεις.

Αν η τελευταία αναβάθμιση για το Ν96 είναι διαθέσιμγ μέσω FOTA τότε είναι εύκολο να προχωρήσεις στην αναβάθμιση. Οδηγίες υπάρχουν στα links που σου έδωσε ο Itchrist86

Πως κάνω αναβάθμιση λογισμικού;

Αναβάθμιση μέσω FOTA (Firmware Over The Air).

Εδώ η μεσολάβηση ηλεκτρονικού υπολογιστή δεν είναι απαραίτητη, με αποτέλεσμα η διαδικασία να καθίστανται πολύ πιο απλή.

Πηγαίνουμε στη «Διαχείριση Συσκευής» και επιλέγουμε Επιλογές > Αναζήτηση αναβάθμισης. Αυτόματα η συσκευή συνδέεται με το server της Nokia για να αναζητήσει τυχών αναβαθμίσεις.

Σημείωση: Η υπηρεσία αυτή προϋποθέτει σύνδεση δεδομένων. Αυτό σημαίνει πως εάν δεν υπάρχει δίκτυο WiFi εκεί που βρίσκεστε ή απλά η συσκευή σας δεν διαθέτει τη δυνατότητα αυτή, θα χρησιμοποιηθούν πακέτα δεδομένων GPRS ή 3G με αποτέλεσμα να χρεωθείτε. Τέλος, η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές Feature Pack 2.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αν εκείνη την στιγμή οι τεχνικοί δεν έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας τότε θα στην κάνουν αμέσως. Αν δεν μπορούν θα πρέπει να το αφήσεις κ να περάσεις την επόμενη μέρα να το πάρεις.

Αν η τελευταία αναβάθμιση για το Ν96 είναι διαθέσιμγ μέσω FOTA τότε είναι εύκολο να προχωρήσεις στην αναβάθμιση. Οδηγίες υπάρχουν στα links που σου έδωσε ο Itchrist86

Πως κάνω αναβάθμιση λογισμικού;

Αναβάθμιση μέσω FOTA (Firmware Over The Air).

Εδώ η μεσολάβηση ηλεκτρονικού υπολογιστή δεν είναι απαραίτητη, με αποτέλεσμα η διαδικασία να καθίστανται πολύ πιο απλή.

Πηγαίνουμε στη «Διαχείριση Συσκευής» και επιλέγουμε Επιλογές > Αναζήτηση αναβάθμισης. Αυτόματα η συσκευή συνδέεται με το server της Nokia για να αναζητήσει τυχών αναβαθμίσεις.

Σημείωση: Η υπηρεσία αυτή προϋποθέτει σύνδεση δεδομένων. Αυτό σημαίνει πως εάν δεν υπάρχει δίκτυο WiFi εκεί που βρίσκεστε ή απλά η συσκευή σας δεν διαθέτει τη δυνατότητα αυτή, θα χρησιμοποιηθούν πακέτα δεδομένων GPRS ή 3G με αποτέλεσμα να χρεωθείτε. Τέλος, η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές Feature Pack 2.

Του εκανα αναβαθμιση μεσω Wi-Fi και ειναι σφεντονα το κινητο.Τα γραμματα στη ταπετσαρια γινοντε μεγαλυτερα αραγε?

Όχι, δεν γίνονται.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Οταν το κινητο ειναι σε φαση αναμονης γινεται να φαινεται η ωρα?

Δυστυχώς όχι , ενεργοποιώντας απλά κάποια επιλογή.

Δοκίμασε όμως το cclock. Θα σε καλύψει απόλυτα.

Αλήθεια, μπορούμε να προσθέσουμε άλλες γραμματοσειρές στο cclock?

msn kai skype εχει?

Μπορείς να βάλεις μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών.

Περισσότερα στο αντίστοιχο θέμα!

μπορω να ανοιξω p.x να παιζει gps k na περνς τηλεφωνο?

Φυσικά!

η οθονη ειναι αφης

Φυσικά και όχι. Τεχνικά χαρακτηριστικά.

Μπορείς να βάλεις μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών.

Περισσότερα στο αντίστοιχο θέμα!

Φυσικά!

Φυσικά και όχι. Τεχνικά χαρακτηριστικά.

:bow:ευχαριστώ

Χθες και σημερα το κινητο κολλησε 6 φορες.Του εχω κανει αναβαθμιση.Τι προτεινετε?

Χθες και σημερα το κινητο κολλησε 6 φορες.Του εχω κανει αναβαθμιση.Τι προτεινετε?

Αλλη μια τωρα και παμε στις 7.Συνηθως το παθαινει μολις παω να δω φωτος και οταν ανοιγω την καμερα

Αλλη μια τωρα και παμε στις 7.Συνηθως το παθαινει μολις παω να δω φωτος και οταν ανοιγω την καμερα

Αφού έχεις κάνει αναβάθμιση μάλλον είναι καλό είναι να πάρεις ένα back up των δεδομένων σου (φωτογραφίες, βίντεο, μηνύματα, επαφές, καταχωρήσεις ημερολογίου) κ να κάνεις ένα format στο τηλέφωνο κ στην 16άρα μνήμη. Μετά το στήνεις ξανά το τηλέφωνο κ βλέπεις αν συνεχίζουν τα restart.

Όταν θες να διορθώσεις ή να προσθέσεις κάτι στο ποστ σου να πατάς http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif

κατα λάθος κ ενώ έβλεπα μία φωτογραφία,

πάτησα "χρήση εικόνας>ορ. ώς εικόνα κλήσης"

όποιος παίρνει βγαίνει αυτή η φώτο...

Δεν βρίσκω που βγαίνει αυτό!? έψω ψάξει όλο το μενου!

Βοηθείστε....

προς το παρόν έχω βάλει μία άσχετη φώτο για να μη μπερδεύομαι...

κατα λάθος κ ενώ έβλεπα μία φωτογραφία,

πάτησα "χρήση εικόνας>ορ. ώς εικόνα κλήσης"

όποιος παίρνει βγαίνει αυτή η φώτο...

Δεν βρίσκω που βγαίνει αυτό!? έψω ψάξει όλο το μενου!

Βοηθείστε....

προς το παρόν έχω βάλει μία άσχετη φώτο για να μη μπερδεύομαι...

Θα πας στα θέματα κ εκεί θα δεις ένα υπομενού που λέει εικόνα κλήσης. Θα το ανοίξεις κ θα επιλέξεις αυτό λέει καμία.

Αν το product code παραμένει εισαγωγής τότε ναι

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Μέσω του nokia updater, χάνονται, μέσω fota, όχι.

Αν έχεις συσκευή παραεισαγωγής, καλύτερα να αλλάξεις το product code για να είσαι σίγουρος.

μου εδωσαν ενα ν96 το οποιο εχει ακομα περασμενη τη ν10,προσπαθωντας να το αναβαθμισω μεσω fota οταν με ρωταει να συνδεθει και μετα επιλεγω να συνδεθει με το ρουτερ μου μεσω wifi η συσκευη ''κολλαει στην αναζητηση wlan και δεν σταματαει ποτε.Πρεπει να βγαλω μπαταρια για να επανελθει.Kαμια ιδεα?

μου εδωσαν ενα ν96 το οποιο εχει ακομα περασμενη τη ν10,προσπαθωντας να το αναβαθμισω μεσω fota οταν με ρωταει να συνδεθει και μετα επιλεγω να συνδεθει με το ρουτερ μου μεσω wifi η συσκευη ''κολλαει στην αναζητηση wlan και δεν σταματαει ποτε.Πρεπει να βγαλω μπαταρια για να επανελθει.Kαμια ιδεα?

Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις το update μέσω του υπολογιστή?

Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις το update μέσω του υπολογιστή?

δεν δοκιμασα γιατι δεν ειναι ''ελληνικο'' και θα εχανα την ελληνικη γλωσσα.Μαλλον θα κανω αλλαγη product code να ξεμπερδευω μια και καλη

πολυ καλο το νεο φιρμγουερ. μου αρεσει πολυ που οταν ανοιγοκλεινει το πληκτρολογιο κανει κ ενα θορυβο. μου την σπαει ομωσ που προστεθηκε κ αλλη γραμμη στην ερχικη οθονη οταν εχεισ την ενεργη αναμονη ενεργοποιημενη

Υπάρχει στο νέο λογισμικό η επιλογή να τερματίζει την κλήση με το κλείσιμο του slide;

Υπάρχει στο νέο λογισμικό η επιλογή να τερματίζει την κλήση με το κλείσιμο του slide;

ioterl ναι, υποστηρίζεται από το καινούργιο firmware. Μπορείς να το βρεις στο Εργαλεία, Ρυθμίσεις, Γενικές ....