NAYPLI Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Ν96 ΠΑΡΕ ΜΗΝ ΤΟ ΣΙΖΙΤΑΣ..ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ.ΤΟ Ν97 ΠΟΛΥ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ Κ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΝΟΙΓΗ ΔΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΜΕΝΑ..Ν96 ΠΟΙΟ ΟΡΑΙΟ Κ ΕΧΕΙ ΟΤΙ Κ ΤΟ Ν97 ΜΟΝΟ 16GB ΛΙΓΟΤΕΡΑ Κ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΤΠΤ ΑΛΛΟ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Καλησπερα παιδια... Λοιπόν εφτασε η ωρα να αλλάξω το N95 μου. Για να μην λέω πολλά.. Εχω εδώ και 2 ωρες διαβάζω όλα τα προηγούμενα Post. Τελικά να το πάρω το N96, να ψαξω για κάτι άλλο ή να περιμένω το N97 ?!? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Φιλικα Πάνος Για να στο λεει και ο ΝΑΥΠΛΙ που εχει τραβηξει τοσα και τοσα,παρτο!:) Βασικα,αναλογα τις αναγκες σου.Ειναι πολυ γενικη η ερωτηση σου. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Για επιλογή συσκευής υπάρχει η ενότητα των Διαξιφισμών. Ανοίγεις ένα νέο θέμα αφού πρώτα έχεις διαβάσει τις οδηγίες και παίρνεις τις απόψεις των μελών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Για επιλογή συσκευής υπάρχει η ενότητα των Διαξιφισμών. Ανοίγεις ένα νέο θέμα αφού πρώτα έχεις διαβάσει τις οδηγίες και παίρνεις τις απόψεις των μελών. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΛΙΩΣΕΙ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ Κ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Παιδια καποιος που εχει βονταφον θα μπορουσε να μου πει με ποιες ρυθμισεις συνδεεται στο γραμματοκιβωτιο? Εχω Χοτμεηλ και μαλλον καποια βλακεια κανω εγω γιατι ουτε με το Ν96 νπορω να συνδεθω ουτε με το Ν95 που ειχα παλια. Αρα η εγω ειμαι χαζος, η το χοτμεηλ δεν υποστηριζεται!!! Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Παιδια καποιος που εχει βονταφον θα μπορουσε να μου πει με ποιες ρυθμισεις συνδεεται στο γραμματοκιβωτιο? Εχω Χοτμεηλ και μαλλον καποια βλακεια κανω εγω γιατι ουτε με το Ν96 νπορω να συνδεθω ουτε με το Ν95 που ειχα παλια. Αρα η εγω ειμαι χαζος, η το χοτμεηλ δεν υποστηριζεται!!! Δες αυτο: http://away.gr/2009/01/17/windows-live-hotmail-finally-gets-free-pop3-support/ οποτε... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Δες αυτο: http://away.gr/2009/01/17/windows-live-hotmail-finally-gets-free-pop3-support/ οποτε... Οποτε αν καταλαβα καλα θα πρεπει να περιμενω ακομα ε? Το θεμα ειναι ομως πως οταν ειχα το ΟΜΝΙΑ το γραμματοκιβωτιο λειτουργουσε κανονικοτατα. Ισως ειχε να κανει με το windows mobile? Βασικαεχω βαλει και το messenger, που εγκαθιστα δικο του mailbox, αλλα και εκει δεν μπορω να συνδεθω με gprs, αλλα μοναχα με wlan. Απ'οτι καταλαβαινεις ειμαι λιγο εως πολυ ασχετος, αλλα με το συγκεκριμενο θεμα εχω φαγωθει να το ψαχνω εδω και εναν χρονο περιπου.... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 επιτελους μετα απο ενα μηνα πηρα το κινιτο μου πισω.. εντυπωσεις : 1)το κουμπι της καμερα που εκανε θορηβο και ηταν πολυ σκληρο το αλλαξανε προς το καλο.εγινε μαλακο. 2)το slide μου ειπαν οτι αλλαξαν ολη την προσοψη και τελικα ειναι ποιο σταθερο και χωρις προβληματα. 3)μου αλλαξαν και μονοι τους το κουμπι το μεσσαιο που εκανε ενα περιεργο ηχο οταν το παταγα πριν χωρις να το ζιτισω εγω. 4)ελεξα ολα τα κουμπια και ολα ειναι καλα και μεσα κ εξω.εκαναν καλη δουλεια στην φιλανδια..οταν παω σπιτι θα ελεξω κ τα υπολοιπα κ θα σας πω.. πρωτη εντυπωση ικανοποιημενος... ααα και κατι αλλο εχει βρει κανεις προφυλαξη οθονης???για το κινιτο για να μην γρατζουνιετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Οταν στο γυρισαν δεν ειχε πανω προστασια οθονης? Μια διαφανη μεμβρανη? Φιλε NAYPLI καλοριζικο πλεον,ειναι παρα πολυ καλο κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Πονεμένο θέμα αυτό με τα screen protector! Καιρό έψαχνα κάτι καλό και επιτέλους έφερε το e-shop.. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006038 Μην το βλέπεις έτσι.. καλύπτει όλη την οθόνη! Καλορίζικο λοιπόν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 ααα και κατι αλλο εχει βρει κανεις προφυλαξη οθονης???για το κινιτο για να μην γρατζουνιετε??? Η καλύτερη... http://www.zagg.com/invisibleshield/nokia-n96-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 ναι ειχε απλα ετσι οπως τι εχουν κολλησει ειναι θωμπη και ολο φοσκες..εχει παρει κανεις? Πονεμένο θέμα αυτό με τα screen protector! Καιρό έψαχνα κάτι καλό και επιτέλους έφερε το e-shop.. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006038 Μην το βλέπεις έτσι.. καλύπτει όλη την οθόνη! Καλορίζικο λοιπόν :) ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΑ Ε SHOP???ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΛΕΠΩ Ν ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Ναι... την καλύπτει όλη! και εγώ έτσι το έβλεπα και λεώ ας την πάρω να τη δοκιμάσω και το πολύ πολύ να την πετάξω! Όταν άνοιξα όμως τη συσκευασία είδα ότι αυτό που δείχνει στη photo στο site ευτυχώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dusanakos Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Παιδια να ρωτησω κατι???Σε μενα με αναμονη κρατα την μπαταρια περιπου 24 ωρες ...Εχει καποιος το N96 που να κρατα περισσοτερες ωρες σε αναμονη η εγω εχω μονο το προβλημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Εμενα ειχε φτασει να κρατα 3 μερες με αναμονη,δλδ μονο κλησεις και μνμ οχι gps και wifi. Γενικα μου κρατουσε 2 μερες γεματες!! Δεν ειχα βαλει Garmin και τετοια,μονο οτι ειχε το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dusanakos Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 egw exw valei to garmin les na tou kanw apekatastasi an kai exw svisei to dll apo to bin pou lene oti trwei tin mpataria...kai de to douleuw sxedon katholou gia na dw poses wres tha mou kratisei i mpataria se anamoni.... Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greenglish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ RESTORE TOY PC SUITE κανω restore που ειναι 5 gb το αρχειο και πρωτον κανει πολυ ορα να το περασει μιλαω για πανω απο 6 ωρες και... και δευτερον στα μισα μου εβγαλε οτι συσκευη νοκια αποσυνδεθικε και ξανα συνδεθικε μετα ετσι εχασα ολο το restore τοσες ορες χαμενες και παλι απο την αρχη.τι φταει?γιατι το περναει τοσο αργα δν ειναι usb2???πρεπει να το βαλω κλειστο το κινιτο??βοηθηστε με!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 To restore είναι απο το ίδιο κινητό? Δοκίμασε να αλλάξεις θύρα usb. Κάνε κ κανα restart.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Παιδια να ρωτησω κατι???Σε μενα με αναμονη κρατα την μπαταρια περιπου 24 ωρες ...Εχει καποιος το N96 που να κρατα περισσοτερες ωρες σε αναμονη η εγω εχω μονο το προβλημα??? 48 ωρες με 2 ωρες ομιλία και καθόλου Garmin... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ RESTORE TOY PC SUITE κανω restore που ειναι 5 gb το αρχειο και πρωτον κανει πολυ ορα να το περασει μιλαω για πανω απο 6 ωρες και... και δευτερον στα μισα μου εβγαλε οτι συσκευη νοκια αποσυνδεθικε και ξανα συνδεθικε μετα ετσι εχασα ολο το restore τοσες ορες χαμενες και παλι απο την αρχη.τι φταει?γιατι το περναει τοσο αργα δν ειναι usb2???πρεπει να το βαλω κλειστο το κινιτο??βοηθηστε με!!!!! 5GB back up;;; Μα καλά, τι κράτησες; Στο back up ρε παιδιά κρατάμε τα απαραίτητα δλδ επαφές, μηνύματα, σημειώσεις, σελιδοδείκτες, όχι βίντεο εικόνες και mp3. Αυτά τα κρατάμε απλή αντιγραφή και επικόλληση στον υπολογιστή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 απλα ηθελα να κρατισω και τα προγραμματα για να μην τα ξαναπερναω...εκει ειναι το ζουμι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Ok, και τα προγράμματα μαζί με τις ρυθμίσεις... αλλά 5gb.:blink: Δοκίμασε και πάλι, αλλά σταδιακά. Δηλαδή πέρνα πρώτα τα μικρά σε όγκο δεδομένα δλδ επαφές, μηνύματα κτλ και μετά κάνε και πάλι τη διαδικασία για τις ρυθμίσεις/εφαρμογές και όλα τα υπόλοιπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dusanakos Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 48 ωρες με 2 ωρες ομιλία και καθόλου Garmin... Και εγω δεν βαζω Garmin ..εσυ το απεγκαταστασες.???.. 24 ωρες αναμονη χωρις μυνηματα και κλησεις εχω...Το περιεργο ειναι οτι το πηγα στην Νοκια και μου ειπε ο τυπος οτι εχει ερθει απο αγγλια και του περασαν ελληνικα και ηρθε απο εισαγωγη οχι απο Νοκια αλλα απο αλλον εισαγωγεα και ετσι χανω μερικα απο την εγγυηση..Το αλλο ειναι να αλλαξω sim με νεα ..Την εχω ενα χρονο αυτην,,Ισχυει κατι τετοιο η μου λενε οτι θελουν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Και εγω δεν βαζω Garmin ..εσυ το απεγκαταστασες.???.. 24 ωρες αναμονη χωρις μυνηματα και κλησεις εχω...Το περιεργο ειναι οτι το πηγα στην Νοκια και μου ειπε ο τυπος οτι εχει ερθει απο αγγλια και του περασαν ελληνικα και ηρθε απο εισαγωγη οχι απο Νοκια αλλα απο αλλον εισαγωγεα και ετσι χανω μερικα απο την εγγυηση..Το αλλο ειναι να αλλαξω sim με νεα ..Την εχω ενα χρονο αυτην,,Ισχυει κατι τετοιο η μου λενε οτι θελουν??? Δεν το απεγκατεστησα αλλά και δεν το τρεχω χωρις λόγο... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Καλησπερα. Παλιοτερα στο Ν95 ειχα μια εφαρμογη, την Big clock screensaver.Ξερετε αν αυτη λειτουργει στο Ν96? Γιατι δεν ειδα να εχει μαμισια επιλογη για ωρα ως σκρηνσειβερ... Επισης ποια εκδοση του rotateme δουλευει σωστα στο κινητο μας? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts