Jump to content

dusanakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dusanakos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

dusanakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια..Εχω εδω και δυο μερες το htc desire hd...Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να βαλω στην SD card καποια αρχεια που εχω μεσα στο κινητο ??? Σας ευχαριστω :)
  2. Μηπως εχει ακουσει ενα σημα εκπομπης τις ερα σπορ που ειχε ο σαντοριναιος νομιζω η εκπομπη λεγοταν "Με την μια"
  3. Παιδια εχω ενα προβλημα .Μου συνεχιζει να μου κανει restart στο λογοτυπο τις vodafone στο how are you..εκανα update και hard format αλλα τιποτα παραμενει το ιδιο προβλημα..Οταν με περνει καποιος τηλ μου βγαζει το νουμερο του κανονικα γιατι δεν εχω κανεναν στις επαφες ωστε να μου δειξει ποιος γνωστος με παιρνει..Αφου δεν εχω καμμια επαφη ..οταν με παιρνει ενα τηλ που φυσικα γνωριζω μου βγαζει και το ονομα του.Η sim ειναι αδεια παντως και απο τι παρατηρησα ειναι "Οι αριθμοι μου" εκει που εχει το ονομα και ο αριθμος..Το προβλημα ειναι οτι θελω να το σβησω το ονομα και το νουμερο απο τους αριθμους μου.Ποιος γνωριζει που πρεπει να παω στο τηλεφωνο να το βρω..Το εψαξα πορα πολυ αλλα δεν βρηκα τιποτα.. ευχαριστω.
  4. Μπορεις να μου πεις αν ειναι δυνατον πως γινετε ενα hard format και αν με αυτο θα χασω επαφες η αρχεια μου???
  5. Οχι δεν εχω κανει..Μπορεις να μου πεις πως γινεται αν απο την Νοκια μου ερθει οπως το εστειλα? Και αν μετα χρειαζετε το update η δεν χρειαζετε μετα τιποτα αλλο.. Ευχαριστω.
  6. Καλημερα παιδια..Εχω ενα προβλημα με το N96.Εδω και ενα μηνα περιπου μου κανει επανακκινηση το κινητο ..Οταν με παιρνουν τηλεφωνο κλεινει την γραμμη και μου βγαζει το "how are you?..Της vodafone το λογοτυπο οταν βρισκει σημα μετα απο ανοιγμα του κινητου..Σκεφτηκα μηπως το κανει οταν δεν εχω σημα αλλα και με φουλ σημα παλι το ιδιο κανει..Του εκανα update μεσω συσκευης αλλα παλι τα ιδια κανει..Τωρα το εδωσα στην Νοκια να το δουν..Θελω να ρωτησω αν καποιος αλλος ειχε το ιδιο προβλημα με εμενα και το εχει διορθωσει..Υποψιν οτι δοκιμασα και την sim σε αλλο κινητο και δεν ειχα προβλημα οπως και η vodafone μου ειπαν ειναι θεμα καθαρο της συσκευης... Ευχαριστω για την φιλοξενια σας..
  7. Μαλλον αυτο θα κανω εγκατασταση και απεγκατασταση. Αυτην την εκδοση εχω : Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition, Ver. 5.00.20
  8. Μια ερωτηση θελω να κανω μηπως καποιος εχει να μου δωσει απαντηση..Κανω εγκατασταση το garmin και η μπαταρια πεφτει σε 24 ωρες το πολυ.Βγαζω το garmin και η μπαταρια κρατα περιπου 3 μερες..Λεω μαλλον κατι δεν εγινε σωστα στην εγκατασταση..Το ξαναβαζω και παλι μια απο τα ιδια δηλαδη ουτε 24 ωρες η μπαταρια.Μηπως φταιει οτι δεν το εχω βαλει σε cd card? Δε το λειτουργω το garmin και το .dll που εχετε πει το εχω κανει delete απο το bin..Στις εφαρμογες ποιες ειναι ανοιχτες δεν βλεπω να τρεχει..Αν εχει καποιος ιδεα τι γινετε θα χαρω να μου το πειτε και σε μενα να βγαλω μια ακρη...ευχαριστω
  9. Ελεος τι το πειραζεις και εσυ ..Οταν ενα πραγμα δουλευει σωστα δεν το ενοχλουμε..
  10. Λοιπον παιδια εγω που ειχα προβλημα με την μπαταρια ..(κρατουσε μεχρι 23 ωρες το πολυ σε αναμονη) Εκανα απεγκατασταση το Garmin .. το εχω τωρα με τηλεφωνα βιντεο με BT ανοικτο συνεχεια και κρατα χαλαρα 48 ωρες... Συμπερασμα οτι και το dll απο το φακελο bin να κανεις delete η να αλλαξεις σε txt παλι κατι λειτουργει απο κατω που δεν εντοπιζετε και τελειωνει την μπαταρια...
  11. Και εγω δεν βαζω Garmin ..εσυ το απεγκαταστασες.???.. 24 ωρες αναμονη χωρις μυνηματα και κλησεις εχω...Το περιεργο ειναι οτι το πηγα στην Νοκια και μου ειπε ο τυπος οτι εχει ερθει απο αγγλια και του περασαν ελληνικα και ηρθε απο εισαγωγη οχι απο Νοκια αλλα απο αλλον εισαγωγεα και ετσι χανω μερικα απο την εγγυηση..Το αλλο ειναι να αλλαξω sim με νεα ..Την εχω ενα χρονο αυτην,,Ισχυει κατι τετοιο η μου λενε οτι θελουν???
  12. egw exw valei to garmin les na tou kanw apekatastasi an kai exw svisei to dll apo to bin pou lene oti trwei tin mpataria...kai de to douleuw sxedon katholou gia na dw poses wres tha mou kratisei i mpataria se anamoni.... Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greenglish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.
  13. Παιδια να ρωτησω κατι???Σε μενα με αναμονη κρατα την μπαταρια περιπου 24 ωρες ...Εχει καποιος το N96 που να κρατα περισσοτερες ωρες σε αναμονη η εγω εχω μονο το προβλημα???
  14. Kalispera paidia...egw evala sto c520 to MioPocket_2.0_Release_31 enw ola einai ok douleuw to dest kai to igo8 ...otan leitourgei ena apo ta dio px to igo8 meta apo kapoia lepta den exei ixo ..exei simvei se kapoion allon?meta apo restart i rithmisi tou ixou pali exw alla to pathenei pali sto igo8 kai sto dest..
×
×
  • Create New...