Giorgosk80 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 πηρα τηλ σημερα τα κεντρικα της νοκια και μου ειπαν οτι το κινητο το εστειλαν στο εξωτερικο για ελενχο και να ξαναπαρω σε 2 βδομαδες..ηδη ειμαι 3 βδομαδες χωρις κινητο..ειναι καλο που το εστειλαν εξωτερικο??θα κανουν τπτ?αντικατασταση παιζει? Εαν ειναι σχετικα σοβαρη η ζημια δεν τα φτιαχνουν εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Svvtiris Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 πηρα τηλ σημερα τα κεντρικα της νοκια και μου ειπαν οτι το κινητο το εστειλαν στο εξωτερικο για ελενχο και να ξαναπαρω σε 2 βδομαδες..ηδη ειμαι 3 βδομαδες χωρις κινητο..ειναι καλο που το εστειλαν εξωτερικο??θα κανουν τπτ?αντικατασταση παιζει? φιλε τι προβλημα τους ειπε οτι ειχε??.δλδ τον λογο του service..εγω τους ειπα ολα αυτα τα προβληματα και μου ειπαν οτι το πολυ σε μια εβδομαδα θα το εχω πισω..μια αναβαθμιση λογισμικου θα του κανουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 φιλε τι προβλημα τους ειπε οτι ειχε??.δλδ τον λογο του service..εγω τους ειπα ολα αυτα τα προβληματα και μου ειπαν οτι το πολυ σε μια εβδομαδα θα το εχω πισω..μια αναβαθμιση λογισμικου θα του κανουν.. για λογισμικο κ σε μια ωρα το περνεις πισω απο οτι ξερω..εμενα εχει χαλαρο slide και το κουμπι της καμερας ειναι πολυ σκληρο και κανει κ ενα κλικ λες κ εχει σπασει μεσα..λετε να γινει η δουλεια???η θα το παρω πισω χειροτερα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Ειναι γενικα γραμη της Nokia οτι ολες οι 3g συσκευες πανε εξω για επισκευη...Λογο μην ρωτησετε...Μου το ειπε φιλος που ειναι Διευθυντης σε μαγαζι nokia στο Ηρακλειο της Κρητης Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Ειναι γενικα γραμη της Nokia οτι ολες οι 3g συσκευες πανε εξω για επισκευη...Λογο μην ρωτησετε...Μου το ειπε φιλος που ειναι Διευθυντης σε μαγαζι nokia στο Ηρακλειο της Κρητης τουλαχιστον κανουν καλη δουλεια??τι λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Ειναι γενικα γραμη της Nokia οτι ολες οι 3g συσκευες πανε εξω για επισκευη...Λογο μην ρωτησετε...Μου το ειπε φιλος που ειναι Διευθυντης σε μαγαζι nokia στο Ηρακλειο της Κρητης Πλέον το level 3 που είναι οι συσκευές Νseries γίνεται το service από την Αlpha Cοpy στην Αθήνα! Βέβαια υπάρχει μια πολύ σημαντική είδηση, ότι τα κεντρικά της Αlpha Cοpy στην Θεσ/κη ετοιμάζονται να κλείσουν έως το Πάσχα, όπως έκλεισαν την αντιπροσωπία στην Βουλγαρία. Ανεπίτρεπτο να κλείσουν τα κεντρικά της Θεσ/κης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrakas_a Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Ας τα κλεισουν τα κεντρικα!Δε ξερω για τη Θεσσαλονικη αλλα της Βουλιαγμενης το μονο που σου κανουν ειναι να σου σπανε τα νευρα.Ευτυχως υπαρχουν μερικα καλα nokia club και μπορω και εξυπηρετουμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 εχω 2 ερωτησεις. 1.οσα βιντεο εχω περασμενα στο κινητο δεν μπορω να τα στειλω με ΒΤ.δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη αποστολη γιατι? 2.πως μπορω να περασω απο ενα dvd στο κινητο ταινιες? ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 1. Μπορείς πολύ εύκολα να τα στείλεις από την Διαχείριση Αρχείων ή με έναν file manager όπως είναι ο X-plore. 2. Χρησιμοποίησε έναν μετατροπέα στον υπολογιστή σου όπως ο Super και κατα προτίμηση όριζε ανάλυση 320x240. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 εχω 2 ερωτησεις. 1.οσα βιντεο εχω περασμενα στο κινητο δεν μπορω να τα στειλω με ΒΤ.δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη αποστολη γιατι? 2.πως μπορω να περασω απο ενα dvd στο κινητο ταινιες? ευχαριστω πολυ :) 2 : Εναλλακτικα, το DVDFAB Platinum για windows εχει ετοιμες προρρυθμισεις για μετατροπη ταινιων σε πολλα δημοφιλη κινητα της αγορας, και νομιζω οτι θα σε βολεψει λογω ευκολιας καλυτερα απο τον Super (ειναι και στα Ελληνικα) Παράθεση "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile77 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Εμένα μου άλλαξαν cover και πάλι τρίζει. Θα ξαναπάω σύντομα. Και μένα μου μπλόκαραν το διακοπτάκι κλειδώματος (όταν το κατάλαβα είχα φτάσει σπίτι μου:( ) και ξαναπήγα την άλλη μέρα στη Βουλιαγμένης και το εφτιάξαν. ΑΙΣΧΟΣ!!! Το πήρα τελικά πίσω μαζί με ένα χαρτί που έγραφε : "το κινητό δοκιμάστηκε με το cover του service και ΔΕΝ παρουσίασε το πρόβλημα που αναφέρθηκε από το πελάτη. Να γίνει αλλαγή του cover αν υπάρξει το πρόβλημα" όταν πήρα το κινητό στα χέρια: 1. το κινητό ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΧΤΕΙ..... πως το κατάλαβα? γιατί το κουμπί κλειδώματος είχε μπλοκάρει (κάποιος έξυπνος δεν το έκλεισε σωστά!) και είχε κολλήσει στην κλειδωμένη θέση χωρίς να μπορεί να κουνηθεί από εκεί!(δεν κατάφερα να το ξεκολλήσω) 2) Το slilde δεν λειτουργούσε σωστά, κάπου έβρισκε εσωτερικά και άνοιγε μέχρι ένα σημείο, απο εκεί, έως να τερματίσει στην πάνω θέση, έκανε ένα θόρυβο, σαν κάτι να τρίβεται (άσπρα τρίματα βγήκαν μετά από μία δύο φορές που το άνοιξα) 3) το ανάποδο slide δεν ενεργοποιούσε την πλάγια προβολή, όπως θα έπρεπε 4) ΤΟ GPS ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΠΙΣΗΣ Ρε παιδιά , το ρημάξανε το κινητό! το ξαναπήγα πίσω την επόμενη μέρα στο Nokia Shop, και το ξανά έστειλαν στη NOKIA. Ευτυχώς που η κοπέλα είναι καλοπροαίρετη κ με βοηθάει Σκέφτομαι να μπλέξω με την προστασία του καταναλωτή όσο αφορά το service της NOKIA! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μένω 3βδομάδες χωρίς κινητό (και άλλες τρεις τώρα που θα ξαναπάει πίσω!!!) Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά να μην διορθώνεται και το πρόβλημα, και να προκαλούνται καινούριες ζημιές, που κ εγώ δεν ξέρω κατά πόσο είναι αναστρέψιμες και να μου λέει κ ψέματα το service της NOKIA??? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trimitsos Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Εγω το έχω αγοράσει μεταχειρισμένο απο το νοκια Shop. Γίνεται να το πάω μόνος μου στο service στη Βουλιαγμένης? μου έκοψαν μία απόδειξη, και επίσης έχω κουτί και όλα τα συμπράγαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Εγω το έχω αγοράσει μεταχειρισμένο απο το νοκια Shop. Γίνεται να το πάω μόνος μου στο service στη Βουλιαγμένης? μου έκοψαν μία απόδειξη, και επίσης έχω κουτί και όλα τα συμπράγαλα Βέβαια και μπορείς. Είσαι νόμιμος κάτοχος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 τοσα προβληματα που ακουω καταλαβα πως θα ειναι το δικο μου οταν το παρω.ειναι ακομα εξωτερικο..αντε να δουμε.βαζω στοιχιμα οτι θα εχω κ εγω τα ιδια προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Full Black Nokia N96 Now Available In The U.K. http://img266.imageshack.us/img266/5372/fullblackn96biggj2.th.jpg http://www.symbian-guru.com/welcome/2009/01/full-black-nokia-n96-now-available-in-the-uk.html http://www.symbian-guru.com/wp-content/uploads/2009/01/full_black_n96big.jpg Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio16v Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Καλησπερα παιδια εχω μια απορια! Μια μικρη επαφη στο πισω μερος του κινητου οταν αφαιρεις το καπακι για ποιον λογο υπαρχει? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Ακουμπαει στο πισω καλυμα και εχει κεραια. Νομιζω του bluetooth και του Wifi.Βγαλε το καπακι και δοκιμασε να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Παιδια καλησπερα. Επειτα απο μια απογοητευση που ειχα αγοραζοντας το ΟΜΝΙΑ, πηρα τελικα το Ν96. Ειχα μεινει στο Ν95 πριν 2 μηνες, και θα ηθελα να ρωτησω αν το Drakkarius sis λειτουργει και στο 96. Αν οχι υπαρχει καποιος αλλος τροπος? Ευχαριστω. Και κατι ακομα. Εχω τις επαφες μου απο το Ν95 στον υπολογιστη, καθεμια σε αρχειο vcf. Σε ποιον φακελο πρεπει να τις περασω για να τις αναγνωρισει? ΕΔΙΤ: Για το πρωτο ειδα πως λειτουργει. Για το δευτερο? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Δεν μπορεις να κανεις κατι το Ν96 δεν ειναι hackable. Για τις επαφες διαβασε το παρακατω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2654118#post2654118 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Δεν μπορεις να κανεις κατι το Ν96 δεν ειναι hackable. Για τις επαφες διαβασε το παρακατω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2654118#post2654118 hmmm ομως το Ν96 ειναι στο compatibility list του Ντρακαριους... Θενξ για τις επαφες. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Aπο οσο γνωριζω στο Ν96 δεν λειτουργουν τα hacks. Mπορεις να δοκιμασεις και να μας πεις.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Aπο οσο γνωριζω στο Ν96 δεν λειτουργουν τα hacks. Mπορεις να δοκιμασεις και να μας πεις.. :) Θα δεχθω την εμπειρια σου :) Τι εναλλακτικη υπαρχει για το signing? Προ αμνημονευτων υπηρχε ο φακελος sign sis αλλα μετα νομιζω δεν εβγαζαν πιστοποιητικα η κατι τετοιο. Οποτε? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Κανονικά βγάζουν πιστοποιητικά. Θα ζητήσεις το δικό σου στο ανάλογο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς το jeyo mobile extender, το οποίο μεταφέρει και αποθηκεύει τα sms στο outlook, όπως ακριβώς τα mail. Βασικά είναι πρόγραμμα κυρίως για windows mobile συσκευές, αλλά ο κατασκευαστής επιμένει οτι είναι συμβατό με symbian s60 συσκευές...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Καλησπερα παιδια... Λοιπόν εφτασε η ωρα να αλλάξω το N95 μου. Για να μην λέω πολλά.. Εχω εδώ και 2 ωρες διαβάζω όλα τα προηγούμενα Post. Τελικά να το πάρω το N96, να ψαξω για κάτι άλλο ή να περιμένω το N97 ?!? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Φιλικα Πάνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts