Jump to content

[Επίσημο] Nokia N96

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι βέβαια. Πρέπει να το βλέπει κανονικά. Κάνε επανεκκίνηση σε υπολογιστή και συσκευή και ξαναπροσπάθησε.

Όσον αφορά την ένδειξη περι λάθους εκκίνησης, όσες φορές μου το έχει βγάλει, κάνω συνεχής προσπάθειες εκκίνησης (βγάζω sim, κάρτα μνήμης κτλ) και κάποια στιγμή, μετά απο πολλές προσπάθειες ανοίγει κανονικά. Αν βλέπεις οτι δεν ανοίγει με τίποτα, αναγκαστικά πρέπει να το πας σε Nokia shop.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά το πρόβλημα είναι ανάμεσα στα XΡ και τα VISTA .Στα VISTA δουλεύει ενώ στα ΧΡ όχι .Συγνώμη για την ενόχληση.

Γειά σας παιδιά...

Απο σημερα εχω ενα Ν96 στην θεση του Ν82...

Εκδοση λογισμικού 12.035...ειναι η πιό φρέσκια;

Εβαλα και το Garmin στην 5.00.10,δορυφόρους δειχνει να πιάνει κανονικά...

Ειμαι στην πρώτη μερα λειτουργιας και δεν μπορώ να εκφέρω ακόμη γνωμη...

Θα τα λέμε συχνότερα τις επόμενες μερες...

Καλά Χριστούγεννα!

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Εκδοση λογισμικού 12.035...ειναι η πιό φρέσκια;

Καλορίζικο.

Η τελευταία είναι η 12.043 (26-11-08).

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μετά to firmware upgrade (v.11.101)κ το hardformat το πρόβλημα με το GPS παραμένει.

Το σύγκρινα ταυτόχρονα με ένα Ν82, το οποίο άνοιξε σε 2λεπτά ενώ το δικό μου σε περίπου 15. (σημείωση ξεκινάει μόνο εάν έχω ενεργοποιημένο το "δεδομένα GPS")

Σκοπευώ να στείλω ένα mail στη NOKIA να παραπονεθώ, μπάς κ κάνουν κάτι σε κάποιο επόμενο firmware version ή μου δώσουν λύση. Έχω συντάξει το μαιλ στα αγγλικά, σε ποιά διεύθυνση είναι καλύτερα να το στείλω?

Δε νομιζω οτι θα χασεις τιποτα αν το στειλεις, ισα ισα, εγω πιστευω οτι καλο θα κανεις γιατι αν πολλοι σκεφτηκαν το ιδιο με σενα κι εστειλαν, ισως δοθει περισσοτερη σημασια στο συγκεκριμενο προβλημα

Χαιρετε παιδιά! Χρόνια πολλά. Πρόσφατα πήρα ένα N96. Αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα ωστόσο και θα ήθελα τη γνώμη των ειδικών. Είναι αρκετές ερωτήσεις γι αυτό και ζητώ την ανοχή σας. Αρχικά, το slide μου παίζει λίγο, αν το πάω στη νόκια θα επιμεληθούν το θέμα? Έτσι ήταν από την αρχή αλλά δεν είχα ποτέ slide για να κρίνω αν το χαλαρό είναι και ελατωματικό. Το δεύτερο θέμα μου είναι το wheel navi. Θα πρέπει να είναι αφής όπως το n78? Δεν είναι σε μένα πάντως. Αν κάνω αναβάθμιση; έχω v10. Στη νόκια μου είπαν ότι η 12 έχει προβλήματα.. Τρίτον το gps είναι κλειδωμένο; προσπάθησα με το garmin v5 να το δω αλλά δε συνδέεται και έκανα με to ****** τα πάντα όπως λέτε. Ούτε το nokia sports tracker συνδέεται. Έχει να κάνει με το hacking του κινητού; Σας ευχαριστώ θερμά και συγγνώμη αν κάτι έχει ήδη ειπωθει και δεν το είδα.

1. Αρχικά, το slide μου παίζει λίγο, αν το πάω στη νόκια θα επιμεληθούν το θέμα;

2. Το δεύτερο θέμα μου είναι το wheel navi. Θα πρέπει να είναι αφής όπως το n78? Δεν είναι σε μένα πάντως.

3. Αν κάνω αναβάθμιση; έχω v10. Στη νόκια μου είπαν ότι η 12 έχει προβλήματα..

4.το gps είναι κλειδωμένο; προσπάθησα με το garmin v5 να το δω αλλά δε συνδέεται και έκανα με to ****** τα πάντα όπως λέτε. Ούτε το nokia sports tracker συνδέεται. Έχει να κάνει με το hacking του κινητού;

Kαλορίζικο το νέο σου απόχτημα. Χρόνια πολλά. :)

1. Δε νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι. Και με Ν95 η ίδια ιστορία. Δε ΄χανεις κάτι να ρωτήσεις και τους ίδιους να δεις τι θα σου πουν.

2. Όχι, δεν υποστηρίζει naviwheel παρά μόνο αναπνοή. Απαράδεκτο που το άφησαν απ’ έξω μιας και αναφέρεται στα χαρακτηριστικά του.

3. Να την κάνεις την αναβάθμιση. Μην ακούς τι λένε. Αν είναι δυνατόν να κάθεσαι με την 10. Θα δεις διαφορά στην συσκευή σου.

4. Όχι βέβαια. Είναι ξεκλείδωτο και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κανονικά για πλοήγηση. Ότι θες να ρωτήσεις περι garmin, θα απευθυνθείς στο αντίστοιχο θέμα και θα σε βοηθήσουμε. :)

Καλορίζικο.

Η τελευταία είναι η 12.043 (26-11-08).

Ευχαριστώ...

Μου αρέσει πολύ το τηλέφωνο ωστόσο η αυτονομία περιοριζεται στις 18 ωρες...:mad:

Φταιει το garmin mobile XT ή είναι εγγενές προβλημα της συσκευής;

Θα δοκιμάσω να του κάνω μια αναβάθμιση λογισμικού αλλά και τα κολπάκια με το cardrunner.dll που περιγράφονται αλλού,αλλά υποπτεύομαι οτι πάσχει η αυτονομία.

Τι λέτε εσεις;

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Χρονια πολλα.Πως μπορω να αντιγραψω τα favorites απο τον explorer στον αντίστοιχο του κινητού ή στον opera του κινητου;

A , εχετε και κατι να μου προτεινετε για βαση αυτοκινητου για το κινητο;

Με την μετονομασία του cardrunner.dll βρηκα την υγεια μου.Η αυτονομία εκτοξεύθηκε...

Ηδη μετράω 40 ωρες με πολλή ομιλία (1 ωρα τουλάχιστον) και πολλά sms και εχω 3 γραμμούλες ακόμη.

Το κινητό μου αρέσει πολύ και μεχρι στιγμής δεν φαινεται να μου λείπει το Ν82...

Ερωτηση (για να μην ψάχνω):

Με το κλείσιμο του slide δεν μου κάνει τερματισμό της κλήσης.Ειναι νορμάλ αυτο;Πρέπει να ψαξω στο μενού για κάποια ρυθμιση;

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Με την μετονομασία του cardrunner.dll βρηκα την υγεια μου.Η αυτονομία εκτοξεύθηκε...

Ηδη μετράω 40 ωρες με πολλή ομιλία (1 ωρα τουλάχιστον) και πολλά sms και εχω 3 γραμμούλες ακόμη.

Το κινητό μου αρέσει πολύ και μεχρι στιγμής δεν φαινεται να μου λείπει το Ν82...

Με το κλείσιμο του slide δεν μου κάνει τερματισμό της κλήσης.Ειναι νορμάλ αυτο;Πρέπει να ψαξω στο μενού για κάποια ρυθμιση;

Σε τι το μετονόμασες το Cardrunner.dll δηλαδή ?

Το πιο απλό είναι να το μετονομάσεις απο το X-plore και του δίνεις ένα όνομα του στυλ Cardrunner.dll.txt.

Αυτό είναι φυσιολογικό δε κάνει τερματισμό κλήσης με το κλείσιμο του slide,

αν θέλεις να σου τερματίζει τη κλήση με το κλείσιμο το slide πρέπει να βάλεις το πρόγραμμα "slidehelper".

[sIGPIC][/sIGPIC]

NOKIA N96

1)οταν παταω να βγαλω φοτος θελει πολυ δυναμη για να ανοιξη η καμερα ετσι ειναι και σε εσας??

2)και οταν γραφω βιντεο αναβει ενα κοκκινο φοτακι γυνετε να το βγαλο??να μην φενετε??

3)τελικα σε υψηλη ποιοτητα η φοτος την νυχτα ειναι μαπα κανονικα και το βιντεο κολλαει υπαρχουν καποια προγραμματα που να διορθωνουν αυτο???

σας ευχαριστω..ενας αδερφος με τα γνωστα προβλημματα...μου θιμισε NOKIA 6600 ΗΙΗΙΗΙΗ και τοτε τρεχαμε...

Χρονια πολλα.Πως μπορω να αντιγραψω τα favorites απο τον explorer στον αντίστοιχο του κινητού ή στον opera του κινητου;

A , εχετε και κατι να μου προτεινετε για βαση αυτοκινητου για το κινητο;

νέος κάτοχος και γω μπορώ να πω αρκετά ευχαριστημένος. Τι είναι η αναπνοή στο wheel ρε παιδιά δεν λέει πουθενά!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Καλορίζικο Ιωσήφ. Χρόνια πολλά κιόλας. :)

Όταν είσαι σε κατάσταση αναμονής, αναβοσβήνει το φωτάκι στο πολυπλήκτρο. Αν έχεις αναπάντητη ή μήνυμα αναβοσβήνει πιο γρήγορα.

1)οταν παταω να βγαλω φοτος θελει πολυ δυναμη για να ανοιξη η καμερα ετσι ειναι και σε εσας??

2)και οταν γραφω βιντεο αναβει ενα κοκκινο φοτακι γυνετε να το βγαλο??να μην φενετε??

3)τελικα σε υψηλη ποιοτητα η φοτος την νυχτα ειναι μαπα κανονικα και το βιντεο κολλαει υπαρχουν καποια προγραμματα που να διορθωνουν αυτο???

1. Ναι, σε 2 Ν96 που έχουν πέσει στα χέρια μου, το πλήκτρο της κάμερας είναι σκληρό και ασαφές.

2. Όχι, είναι για να ξέρει ο άλλος οτι βιντεοσκοπείται. ¨οπως το μπιπ κατά την ηχογράφηση συνομιλίας.

3. Αν τα αποθηκεύεις στην μαζική μνήμη, κάνε της μορφοποίηση. το ίδιο ισχύει και για την κάρτα μνήμης, αν χρησιμοποιείς.

Το πιο απλό είναι να το μετονομάσεις απο το X-plore και του δίνεις ένα όνομα του στυλ Cardrunner.dll.txt.

Πράγματι έχει μεγαλύτερη αυτονομία έτσι? Που οφείλεται αυτή η διαφορά?

Αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει ένα link για τον x-plore!

Χρόνια πολλά σε όλους και ευχαριστώ :)

φιλε μορφοποιηση απο που κανω??μεσα απο το laptop??να το συνδεσω και να κανω ανασυγκροτηση?

εντωμεταξι εψαξα στα μαγαζακια για προγραμματα καμερας αλλα δν ειχε τπτ.τπτ

Σε τι το μετονόμασες το Cardrunner.dll δηλαδή ?

παιδια μ το xplorer 1.30 δεν μπαινει στον φακελο ετσι δν μπορω να το μετονομασω..εχετε κανενα xplorer που να δουλευει και να μπωρο να κανω την μετονομασια??μηπως γλυτωσω μπαταρια και εγω

φιλε μορφοποιηση απο που κανω??μεσα απο το laptop??να το συνδεσω και να κανω ανασυγκροτηση?

Μορφοποίηση (format) κάνεις μέσω του εικονιδίου Διαχείριση αρχείων. Μπαίνεις μέσα στο εικονίδιο της μνήμης ή της κάρτας μνήμης και πατάς Επιλογές > Μορφοποίηση μνήμης.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Μορφοποίηση (format) κάνεις μέσω του εικονιδίου Διαχείριση αρχείων. Μπαίνεις μέσα στο εικονίδιο της μνήμης ή της κάρτας μνήμης και πατάς Επιλογές > Μορφοποίηση μνήμης.

θα χαθουν ομωσ ετσι ολα τα δεδομενο σωστα???οποτε δν με συμφερει...

Ναι, σωστά.

Πάντως αν έχεις πρόβλημα με το βίντεο, η λύση κατά 99% είναι το φορμάτ, οπότε καλό θα ήταν να το σκεφτείς ξανά.

Ναι, σωστά.

Πάντως αν έχεις πρόβλημα με το βίντεο, η λύση κατά 99% είναι το φορμάτ, οπότε καλό θα ήταν να το σκεφτείς ξανά.

θα κανω και αλλες δοκιμες και θα δω την μπωρω να κανω..