Jump to content

[Επίσημο] Nokia N96

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ίσως είναι χαζή η ερώτησή μου αλλά θέλω να ρωτήσω αν χρεώνομαι τίποτα όταν μπαίνω στο WLAN? Χρησιμοποιώντας Browser, Messenger κλπ?

Tιποτα... :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλημερα,εχει βαλει κανεις το Garmin να μας πει εντυπωσεις και πια εκδοση εβαλε,γιατι το εχω βαλει σε φιλους και γνωστους και στο δικο μου δεν εχω αξιωθει ακομα,γιατι εχω βολευτει λιγο με το Νοκια maps.

Επισης ενας φιλος που ελεγε για bug με τις τελειες που τις κανει κυκλους εμενα δεν το κανει,αλλα εχω παρατηρησει οτι στην εκθεση αν παω να τικαρω πολλες εικονες με την διεση,πολυ απλα ΔΕΝ τις τικαρει,το εχει κανεις αλλος αυτο?

Απο τις διαχειρηση αρχειων τις τικαρει κανονικα.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Όταν είσαι στην έκθεση, κρατάς πατημένη την δίεση και επιλέγεις το κάθε αρχείο πατώντας το κέντρο του πολυπλήκτρου.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα στο Saturn η τιμη του N96 ειναι τραγικα χαμηλη!

Σημερα που πηγα το ειδα στα €475!!!!! Πιο φθηνο και απο το Ν85!!!!

Και μιλαω για σκετη συσκευη φυσικα.... οποτε οι ενδιαφερομενοι ας το εχουν υπ' οψην ;)

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα στο Saturn η τιμη του N96 ειναι τραγικα χαμηλη!

Και μιλαω για σκετη συσκευη φυσικα.... οποτε οι ενδιαφερομενοι ας το εχουν υπ' οψην ;)

Παραεισαγωγη, χωρις ελληνικα στα πληκτρα ομως

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Πραγματικά πολύ καλή τιμή για αγορά από κατάστημα. Σε αυτή την τιμή αξίζει η αγορά του.

Παραεισαγωγη, χωρις ελληνικα στα πληκτρα ομως

Αυτο δεν το προσεξα. Τη Τριτη που θα ξαναπαω, θα το κοιταξω και θα ρωτησω τι παιζεται με αυτην την τιμη!

Huawei Watch GT4 Black

το ειδα και εγω παιδια και ειναι κανονικο κινιτο με ελληνικα ρωτησα και μου ειπε οτι την εριξαν γιατι δν πουλαει λεει και οτι τα ανταγωστικα το εχουν φαει..lg kai samsoung και το electro word to exei toso..κοιταχτε το...και εσεις..τσαμπα τα λεφτα μας παιδιαααααααααααα

το ειδα και εγω παιδια και ειναι κανονικο κινιτο με ελληνικα ρωτησα και μου ειπε οτι την εριξαν γιατι δν πουλαει λεει και οτι τα ανταγωστικα το εχουν φαει..lg kai samsoung και το electro word to exei toso..κοιταχτε το...και εσεις..τσαμπα τα λεφτα μας παιδιαααααααααααα

Ειδικά η Saturn το έφερε εξ΄αρχής από Γερμανία ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ στο πληκτρολόγιο,δε νομίζω τώρα ξαφνικά να τα παίρνουν 150 € φθηνότερα από την Alpha Copy και να τα πουλάνε στην φθηνότερη τιμή απ΄όλους:wacko::confused:.

Το ότι δε πουλάει είναι γνωστό,τέτοια πατάτα που είναι.......:lol:

1. To electro world το εχει 659

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=71661

2. Αυτα που εχει φερει το saturn εχουν ελληνικο μενου, αλλα δεν εχουν στα πληκτρα τους ελληνικους χαρακτηρες χαραγμενους.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

το ειδα και εγω το site του electroworld αλλα στο κατατημα εχει την ιδια τιμη με το saturn..το ειδα με τα ματια μου..καλα οι διαφορα δν ειναι και τοσο τραγικι οσο στην τιμη..

Παιδια καλησπερα.Νεος κατοχος και θα ηθελα την βοηθεια σας.

1)Υπαρχει δυνατοτητα να βλεπουμε τις αναπαντητες ή τα μηνυματα σε screensaver οπως στο

Ν95 8GB που εμφανιζε μια γραμμη με την ωρα κτλ..?

2)Υπαρχει δυνατοτητα να κλειδώνει το πληκτρολόγιο με το κλεισιμο του slide και το αντίστροφο?

3)Μπορεί να λειτουργήσει o led φακός με καποιο πλήκτρο ή εφαρμογη?

4)Εχετε καποια καλη βαση αυτοκινήτου που προτείνετε?

Ευχαριστω προκαταβολικά.

1)Υπαρχει δυνατοτητα να βλεπουμε τις αναπαντητες ή τα μηνυματα σε screensaver οπως στο Ν95 8GB που εμφανιζε μια γραμμη με την ωρα κτλ..?

2)Υπαρχει δυνατοτητα να κλειδώνει το πληκτρολόγιο με το κλεισιμο του slide και το αντίστροφο?

3)Μπορεί να λειτουργήσει o led φακός με καποιο πλήκτρο ή εφαρμογη?

1. Ναι, μπορείς. ΑΝ θέλεις παραπάνω επιλογές στο screensaver, Μπορείς να βάλεις το cClock και να κάνεις τις παραίτητες ρυθμίσεις να έρθει στα μέτρα σου.

2. Ναι, υπάρχει ρύθμιση.

3. Όχι και δεν έχει βγει εφαρμογή που να το επιτρέπει. Μπορείς να ξεκινήσεις μια βιντεοσκόπηση, κατά την διάρκεια της οποίας θα μένουν αναμμένα τα διπλά led, και αφού τελείωσεις σβήνεις το βίντεο.

παντως για μενα η αποψη μου για το Ν96 συνεχιζει να ειναι θετικοτατη για να μην σας πω οτι υστερα και απο τις αναβαθμισεις θεωρω οτι ειναι μια χαρα τηλεφωνο...

και για να κανω λιγο συγκριση...

οπως ειχα αναφερθει το τελευταιο τηλ που ειχα στα χερια μου ηταν c905

προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι το Ν96 ειναι καλυτερο τηλεφωνο σε ολα του...

επαναλαμβανω ακομη και στις φωτογραφιες

και μια λεπτομερεια..

χθες εφαγε μια αξιοπρεπεστατη σκασια σε μαρμαρο....εφυγε το καπακι τις μπαταριας οσο και η ιδια η μπαταρια...

ακομη και σημερα προσπαθω να δω που εχει χτυπησει...πουθενα ...κανενα σημαδι..κανενας τζογος...κολοφαρδια??? ισως:X

:!:Τα μηνύματα που αφορούσαν εφαρμογές μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο θέμα.:!:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

:!:Τα μηνύματα που αφορούσαν εφαρμογές μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο θέμα.:!:

Καλησπερα κ απο εμενα.Μολις σημερα εγινα κατοχος του ν96/εντυπωσεις θετικες προς το παρον.Μια ερωτηση.Προσπαθω να το συνδεσω με το wifi σπιτι μου αλλα μου λεει μη εγκεκριμενο κλειδι wpa2.θα ηθελα τη βοηθεια σας .Ευχαριστω

Καλορίζικο κατ'αρχήν! :) Αυτό το κλειδί το γράφει από κάτω το router σου.. αυτό πρέπει να περάσεις στο κινητό σου για να μπορέσεις να μπείς στο net..

Ρε παιδιά το GPS γιατί αργεί τόσο τραγικά να φορτώσει???

κάνει κανα 10λεπτο. ενώ μου δείχνει τις πληροφορίες του δορυφόρου

δεν εμφανίζει τη θέση μου στο maps ή στο garmin ή στον πλοηγό.

πρέπει να περάσει κανα 10λεπτο πρώτα???

έχω V.11.018

Επίσης το garmin με στέλνει αλλού για αλλού μερικές φορές. Ενώ εντοπίζω σωστά τη τοποθεσία, με οδηγεί σε ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος στροφές!!! κ μερικές φορές κολάει κιόλας, μένει με αναμένη την οθόνη κ φοτισμένο το πληκτρολόγιο για αρκετή ώρα!!!

Σχετικα με το οτι μενη αναμενω το πληκτρολογιο το ειχα και εγω με την v11

αλλα με την ν12 δεν μου το ξαναεκανε προς το παρων

Οσο για τους χαρτες πιο πολυ χανεσαι παρα βρισκης τον προορισμο σου το δοκιμασα κανα 2 φορες

και δεν το ξαναχρησιμοποιησα γιατι με πηγεναι απο οπου ηθελε και περικυκλωνα τα τετραγωνα

ΝΙΚΟΣ

Ρε παιδιά το GPS γιατί αργεί τόσο τραγικά να φορτώσει???

κάνει κανα 10λεπτο. ενώ μου δείχνει τις πληροφορίες του δορυφόρου

δεν εμφανίζει τη θέση μου στο maps ή στο garmin ή στον πλοηγό.

πρέπει να περάσει κανα 10λεπτο πρώτα???

έχω V.11.018

Επίσης το garmin με στέλνει αλλού για αλλού μερικές φορές. Ενώ εντοπίζω σωστά τη τοποθεσία, με οδηγεί σε ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος στροφές!!! κ μερικές φορές κολάει κιόλας, μένει με αναμένη την οθόνη κ φοτισμένο το πληκτρολόγιο για αρκετή ώρα!!!

Noμιζω οτι θα πρεπει να κανεις hard format και φορματ στην κατρτα μνημης μετα να τα περασεις ολα απο την αρχη. Συνηθως σε αυτα τα προβληματα δεν υπαρχει αλλη λυση.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

2. Αυτα που εχει φερει το saturn εχουν ελληνικο μενου, αλλα δεν εχουν στα πληκτρα τους ελληνικους χαρακτηρες χαραγμενους.

Το Saturn ανεβασε την τιμη στα €599!!!!

Τουλαχιστον αυτο που εχουν στην εκθεση τους, εχει ελληνικα και στο πληκτρολογιο!

Το ιδιο εχει και το Ν85 βεβαια, αλλα το σφραγισμενο που μου δωσανε δεν ειχε, οποτε το εδωσα πισω και μου παραγγειλαν ενα που εχει ;)

Huawei Watch GT4 Black