Jump to content

[Επίσημο] Nokia N96

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ ωραία αλλά δεν θα πρέπει όλα τα τσακάλια να παραπλανούνε τον απλό άσχετο κόσμο που θα πάει να πάρει το κινητό αυτό οτι θα βλέπουν τηλεόραση. Θα πρέπει να ενημερώσουν οτι στο Greece ΔΕΝ υπάρχει ακόμα.

Άλλο το DVB-T που έχουν οι περισσότερες τηλεοράσεις και άλλο το DVB-H για κινητά. Για να δείτε την λίστα των καναλίων πηγαιντε εδώ http://www.dvb-h.org/services.htm

Mπορεί να υπάρχουν άσχετοι πωλητές, αυτό δεν έχει να κάνει με την Νοkia! :)

Όσο για το DVB-T προς το παρόν δεν καλύπτει όλη την Ελλάδα, αλλά μόνο τα μεγάλα αστικά κέντρα! :)

Όπως και να το κάνουμε, το χαρακτηριστικό DVB-H είναι ένα + για την νέα υπερσυσκευή Ν96 που την κάνει να ξεχωρίζει και να πρωταγωνιστεί πλέον με το "Όλα σε ένα"._ ;)

Ναι κουνιετε η κεραια.Σε λογικα πλαισια και φενεται φυσιολογικο.

georgina όταν πατάς το ασημί πλήκτρο πάνω από το C, ενεργοποιείται το multimedia menu, όταν το ξαναπατάμε φεύγει από αυτό το μενού, αλλά βγάζει κάποια διάφανα είδωλα με πράσινο χρώμα.

Μπορείς να το τσεκάρεις; Πιθανώς είναι από το λογισμικό. Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα. Έχει συμβεί σε κανένα να αλλάζει η ημερομηνία από μόνη της; Μου έχει συμβεί 2 φορές μέχρι τώρα συνήθως πάει 4-5 μέρες μετά. Θεωρώ ότι γίνεται τυχαία και όχι μετά από κάποια ενέργειά μου. Τι να κάνω; Την αυτόματη ρύθμιση ώρας την έχω απενεργοποιημένη από ρυθμίσεις.

Μήπως αυτό συνέβει όταν έκλεισες για πολύ ώρα το κινητό (πχ το βράδυ όταν κοιμάσαι) ; Γιατί έχει παρατηρηθεί και σε μερικά Ν78 και σκέφτομαι μήπως πρόκειται για κάποιο bug των FP2.

Μήπως αυτό συνέβει όταν έκλεισες για πολύ ώρα το κινητό (πχ το βράδυ όταν κοιμάσαι) ; Γιατί έχει παρατηρηθεί και σε μερικά Ν78 και σκέφτομαι μήπως πρόκειται για κάποιο bug των FP2.

τώρα που το λες την συσκευή την κλείνω το βράδυ και η αλλαγή της ημερομηνίας συμβαίνει μέσα σε μία ώρα αφού την ανοίξω το πρωί. Υπάρχει περίπτωση να είναι προβληματική η συσκευή; Το ΙΜΕΙ μου έχει 02 σαν χώρα κατασκευής που έχω ακούσει ότι δεν είναι και ότι καλύτερο.

τώρα που το λες την συσκευή την κλείνω το βράδυ και η αλλαγή της ημερομηνίας συμβαίνει μέσα σε μία ώρα αφού την ανοίξω το πρωί. Υπάρχει περίπτωση να είναι προβληματική η συσκευή; Το ΙΜΕΙ μου έχει 02 σαν χώρα κατασκευής που έχω ακούσει ότι δεν είναι και ότι καλύτερο.

Αυτό με το 02 ότι είναι η χώρα κατασκευής και δεν είναι καλό το κινητό δεν ισχύει. Έχω διαβάσει και εγώ κάτι αντίστοιχο και είναι τελείως παραπλανητικό. Αν θες να μάθεις πως σχηματίζετε ο αριθμός IMEI δες εδώ:

http://www.myphone.gr/library/article-44.html#faq-171

Τώρα αυτό με την αλλαγή της ώρας σίγουρα είναι πρόβλημα. Τσέκαρε αν δημιουργεί το πρόβλημα κάποια εφαρμογή, αν δεν στρώσει κάνε ένα φορμάτ και αν δεν στρώσει πάλι μάλλον πας για alpha copy. Εμένα τουλάχιστον δεν μου έρχεται κάτι άλλο. Ίσως κάποιος άλλος χρήστης αν έχει καμιά ιδέα να σε βοηθήσει.

Λεωνίδας

Another Firmware Update For N96 Has Just Gone Live (MCU SW v11.101)

http://www.symbian-freak.com/news/008/10/n96_firmware_update_v11_101.htm

http://www.symbian-freak.com/images/news/08/10/n96fw.jpg

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

του εκανα την ανβαθμιση και εγινε ελαφρως,πολυ ελαφρως καλυτερο.να ρωτησω κατι επεξεργασια βιντεο δεν εχει?ρε παιδια τριζει ολοκληρο τι πλαστικα ειναι αυτα? 7610 μου θυμισε,,,,

Τι ακριβώς παρατήσες οτι βελτιώθηκε με την νεότερη αναβάθμιση 11.101;

Eίναι minor update με διορθώσεις στην δικτύωση και στην εφαρμογή Mobile Tv.

Aκόμη παρατήρησα είναι λίγο πιο γρήγορο στα μενού.

Περιμένουμε το Change Log...

Παιδια καλησπερα.. Θελω να ρωτησω 2 πραγματα.. Δεν ειμαι κατοχος N96-απλα εξυπηρετω καποιον γνωστο..

1) Υπαρχει καποιο app που να κανει τις γραμματοσειρες μεγαλυτερες..? Δεν αναφερομαι στα settings του κινητου.. Αν ναι ποια ειναι..?

2) Οσον αφορα την digital Tv του κινητου τι παιζει..? Δουλευει στην Ελλαδα..?

Ευχαριστω εκ των προτερων..

Υπάρχει και ονομάζεται Psiloc Font Magnifier. Ότι άλλο θέλεις να ρωτήσεις από εφαρμογές, κάνε το στο αντίστοιχο θέμα.

Όχι δεν παίζει εδώ στην Ελλάδα διότι δεν υποστηρίζεται από τα ελληνικά δίκτυα ακόμη η εν λόγω υπηρεσία.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δεν το επιρεάζει αυτό. Εγώ το κλείνω κάθε βράδυ και η ημερομηνία είναι ΟΚ

Δεν το επιρεάζει αυτό. Εγώ το κλείνω κάθε βράδυ και η ημερομηνία είναι ΟΚ

Και όμως, ο φίλος λέει οτι τότε το παθαίνει.

τώρα που το λες την συσκευή την κλείνω το βράδυ και η αλλαγή της ημερομηνίας συμβαίνει μέσα σε μία ώρα αφού την ανοίξω το πρωί.

Αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπι να το παθαίνουν όλοι οι κάτοχοι των Ν96. Μπορεί αυτό να προκύπτει και απο κάποια εφαρμογή και να παρουσιάζεται όταν η συσκευή μείνει απενεργοποιημένη αρξετές ώρες.

Καλησπέρα θέλω να κάνω back up στην κάρτα μνήμης για να κάνω αναβάθμιση αλλά δεν την βρίσκω πουθενά μέσα στο τηλέφωνο μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει????

Τι δεν βρίσκεις; Μπαίνεις στο μενού μνήμη και επιλέγεις Αντίγραφο μνήμης τηλεφώνου.

σε παρακαλω πες μου τα βηματα ενα ενα ... στο Ν 95 που ειχα ειχε εικονιδιακη που εδιχνε την καρτα μνημης... εδω δεν το βρησκω πουθενα

Καλησπέρα θέλω να κάνω back up στην κάρτα μνήμης για να κάνω αναβάθμιση αλλά δεν την βρίσκω πουθενά μέσα στο τηλέφωνο μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει????

Δεν χρειάζεται να κάνεις back up τη κάρτα μνήμης διότι δεν χάνεται τίποτα κατά την αναβάθμιση.

Μόνο από την ενσωματωμένη μνήμη πάρε, αν και αυτή δεν χρειάζεται διότι δεν χάνει τα δεδομένα μετά την αναβάθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

σε παρακαλω πες μου τα βηματα ενα ενα ... στο Ν 95 που ειχα ειχε εικονιδιακη που εδιχνε την καρτα μνημης... εδω δεν το βρησκω πουθενα

Ωπ σόρρυ, απο βιασύνη ξέχασα οτι τα fp2 δεν έχουν εικονίδιο μνήμη.

Λοιπόν, μπαίνεις στο Διαχείριση Αρχείων κατεβαίνεις στην μνήμη και (χωρίς να μπείς μέσα, απλά να είσαι πάνω σε αυτήν) πατάς επιλογές και Αντίγραφο Μνήμης Τηλεφώνου.

Παρόλο που δεν χάνεται τίποτα απο τα δεδομένα σου οταν κάνεις αναβάθμιση, καλό είναι να κρατάς συχνά αντίγραφο ασφαλείας για κάθε περίπτωση.

δηλαδη δυο αναβαθμισεις σε διαστημα 15 ημερων λιγο ασυνηθιστο για την νοκια δεν βρισκετε?η επομενη θα ειναι αραγε major αναβαθμιση?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Νά'σαι καλά. :)

Λογικά η επόμενη αναβάθμιση θα αφορά πολύ περισσότερους τομείς και όχι μόνο του networking όπως η 11.101.

Υπάρχουν κάποια bug που έχετε εντοπίσει μετά την 11.101;

Νά'σαι καλά. :)

Λογικά η επόμενη αναβάθμιση θα αφορά πολύ περισσότερους τομείς και όχι μόνο του networking όπως η 11.101.

Υπάρχουν κάποια bug που έχετε εντοπίσει μετά την 11.101;

εγω για να ειμαι απολυτα ειλικρινης δεν εχω δει κατι να αλλαξε.απλα το μενου ειναι πιο γρηγορο.:rolleyes:

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Αγαπητοί φίλοι, επειδή είχα μια κουβέντα χτες σχετικά με το δέκτη DVB-H του τηλεφώνου, αλλά λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο τώρα το πρωί να το ψάξω, το ερώτημα είναι. Τελικά μπορείς να βλέπεις τηλεόραση δωρεάν, ή έχεις υποχρεωτικά κάποια χρέωση στον πάροχο για να λειτουργήσει?

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον έχει κάνει χρήση της υπηρεσίας και ποστάρει έγκυρη πληροφόρηση.