Jump to content

[Επίσημο] Nokia N96

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και ένα νέο Review από το Mobile-Review.com :)

http://img131.imageshack.us/img131/1143/picew9.jpg

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

η ταινια(transformers) που υποτιθεται εχει σε ποιο δισκο ειναι αποθηκευμενη γιατι δεν την βλεπω πoυθενα

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Είναι πανέμορφο πάντως το άτιμο... :) Καμία σχε΄ση με Ν82 που είναι κακάσχημο.. :X

@ rostpol,

σε επιδόσεις είναι κατώτερο των Ν82 και Ν95-8;; :confused: Περίεργο πάντως,η αρχιτεκτονικη του με τον διπλό επεξεργαστή είναι πολλά υποσχόμενη..Δώστε τους λίγο χρόνο τους μηχανικούς πάντως...Κάτι θα κανουν με τις αναβαθμίσεις..

Είναι πανέμορφο πάντως το άτιμο... :) Καμία σχε΄ση με Ν82 που είναι κακάσχημο.. :X

@ rostpol,

σε επιδόσεις είναι κατώτερο των Ν82 και Ν95-8;; :confused: Περίεργο πάντως,η αρχιτεκτονικη του με τον διπλό επεξεργαστή είναι πολλά υποσχόμενη..Δώστε τους λίγο χρόνο τους μηχανικούς πάντως...Κάτι θα κανουν με τις αναβαθμίσεις..

Σε επιδόσεις αυτή τη στιγμή είναι κάπως πιο χαμηλά από το Ν82(σίγουρα) και από το Ν95 8GB(λίγο),ο επεξεργαστής είναι πιο χαμηλα χρονισμένος και είμαι σίγουρος ότι αν έχεις τρεις ή περισσότερες εφαρμογές να τρέχουν θα τα παίξει,είναι εμφανής η αδυναμία του δυστυχώς.....:(

Σίγουρα με τις αναβαθμίσεις θα στρώσει αλλά μια που είχαν εμπειρία από τα Ν95-1,2 έπρεπε να βγάλουν ενα έτοιμο προϊόν από άποψης λογισμικού(ακόμα και στο hardware που θύμισε λίγο Ν95-1,χαλαρουίτα slide με αρκετό ενίοτε τζόγο...;))και όχι κάτι ατελές που απαιτεί χρόνο,κατανόηση από τον δυστυχή κάτοχο που θα περιμένει με αναβαθμίσεις και ευχές να αποδώσουν τα περίπου 700 πολύτιμα € που έδωσε......

ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΤΣΟΓΟ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ (SLIDE UP).

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ ΟΜΩΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΘΕ 15 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ?

PS ΤΟ TRANSFORMERS ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ MY VIDEOS

[sIGPIC][/sIGPIC]

.......ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΤΣΟΓΟ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ (SLIDE UP);):lol::lol:.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ ΟΜΩΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΘΕ 15 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ?....

Ρυθμίσεις>Γενικές>Naviwheel>Αναπνοή>Απενεργοποιημένη

Επίσης σε σχέση με το Ν78(fp2) είδα ότι 1ον το Naviwheel δεν λειτουργεί στην χρήση περιήγησης και 2ον δεν έχει ήχους θεμάτων.

Όταν λες περιήγηση τι εννοείς; Χύμα μέσα στο μενού;

Έχω το Ν78 και όμως, υπάρχουν αρκετά μενού στο οποίο δεν λειτουργεί το navi όπως πχ στο αναλυτικό μητρώο. Αντίθετα, ένα Ν81 που έπεσε πρόσφατα στα χέρια μου, είδα οτι λειτουργεί ο τροχός σε αυτά τα μενού.

Ίσως και στο Ν96 και στο Ν78 να προσθέσουν παραπάνω δυνατότητες στο navi.

Επίσης, είσαι ο πρώτος που κάνει λόγο για navi. Σε παρουσιάσεις ξένων φόρουμ αλλά και άτομα εδώ μέσα, έχουν πει οτι δεν λειτουργεί καθόλου. :wacko:

παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το ξυπνητήρι όταν το κινητό είναι κλειστό και δεν είναι συνδεδεμένο με τον φορτιστή; Εμένα πάντως δεν χτυπάει. Μόλις το ανοίξεις τότε χτυπάει!!! Έχω την 11.018.098.1

παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το ξυπνητήρι όταν το κινητό είναι κλειστό και δεν είναι συνδεδεμένο με τον φορτιστή; Εμένα πάντως δεν χτυπάει. Μόλις το ανοίξεις τότε χτυπάει!!! Έχω την 11.018.098.1

χτυπαει κανονικα και κλειστο.

p.s. ακομα μια φορα: πού βλεπουν τον τζογο(!) και τα τριξιματα(!) μερικοι..?

Αλλάζεις product code την πρώτη φορά και το αναβαθμίζεις. Μετά δεν χρειάζεται να κάνεις την ίδια διαδικασία πριν απο κάθε νέα αναβάθμιση.

απο που το βρισκω product code ?

Όταν λες περιήγηση τι εννοείς; Χύμα μέσα στο μενού;

Έχω το Ν78 και όμως, υπάρχουν αρκετά μενού στο οποίο δεν λειτουργεί το navi όπως πχ στο αναλυτικό μητρώο. Αντίθετα, ένα Ν81 που έπεσε πρόσφατα στα χέρια μου, είδα οτι λειτουργεί ο τροχός σε αυτά τα μενού.

Ίσως και στο Ν96 και στο Ν78 να προσθέσουν παραπάνω δυνατότητες στο navi.

Επίσης, είσαι ο πρώτος που κάνει λόγο για navi. Σε παρουσιάσεις ξένων φόρουμ αλλά και άτομα εδώ μέσα, έχουν πει οτι δεν λειτουργεί καθόλου. :wacko:

Μα δε λειτουργεί καθόλου πουθενά,μόνο αναπνέει.....:lol::lol::lol:

ΣΥΝΟΨΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ:

ουτε τζογαρει το slide ουτε τριζει ουτε τιποτα τετοιο....ποιοι σας τα λενε αυτα ;;;;;;

μπορει να ετυχε σε συγκεκριμενο κομματι

εχω 2 Ν95. το ενα οντως τζογαρει απο την πρωτη στιγμη, ενω το αλλο οχι

επισης, μεχρι τωρα δεν εχω δει κανενα κολλημα ή καθυστερηση με το Ν96

αλλωστε θα γινουν κι αλλες αναβαθμισεις επειδη ακριβως κανενα symbian δεν κυκλοφορει εξ'αρχης τελειο, εκτος απο τη γνωστη εταιρια που δεν ξερει τι σημαινει αναβαθμιση

Τελος να σας θυμισω οτι υπαρχει αλλη ενοτητα για να κατηγορειτε κινητα που δεν γνωριζετε. Διαξιφισμοι..

Επισης, οσοι το θελετε βεβαια, ζητηστε να δημιουργηθει ξεχωριστη ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ενοτητα για την εταιρια που ΔΕΝ εχει καμια εμπειρια απο symbian, που ΔΕΝ κανει αναβαθμισεις, αλλα βγαζει πολυ ομορφες και με μια ΑΠΑΛΗ ΜΠΛΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗ φωτο γραφιες..... (προσεξτε ποιοι θα απαντησετε και τι θα γραψετε γιατι αυτο ειναι παγιδα.....γιατι οποιος εχει τη μυγα.......) για να μη σας χαλαμε τη μοστρα.

Αρκετα !!!!

Εδω συζηταμε για το Ν96.

Οσοι το χρησιμοποιουμε, οσοι το γνωριζουμε, οσοι ενδιαφερομαστε.

Δεν διαφημιζουμε αλλα κινητα, δεν κατηγορουμε αλλα κινητα, δεν λοιδωρουμε αλλα κινητα, δεν κανουμε υποθεσεις για αλλα κινητα.

απο που το βρισκω product code ?

Κάτω απο την μπαταρία.

Μα δε λειτουργεί καθόλου πουθενά,μόνο αναπνέει.....:lol::lol::lol:

Απαράδεκτο και αδικαιολόγητο.

ουτε τζογαρει το slide ουτε τριζει ουτε τιποτα τετοιο....ποιοι σας τα λενε αυτα ;;;;;;

Αν το πήραν κάποιοι και όντως συμβαίνει αυτό(δλδ τριξιματα και τζόγος)είναι καλο να το αναφέρουν για να ξέρουν και οι αλλοι τι γίνετε,καθώς επίσης είναι γελοίο για μια εταιρεία που βγάζει κινητα των 700Ε+ η μια συσκευή να είναι στημένη σωστα και η άλλη λάθος,μη δικαιολογούμε πράγματα που είναι τραγικά.(Εγω αναγκάστικα να ανοίξω μόνος μου το ν95 και να το φτίαξω,αφου απο τίς 10 πρώτες μερες που το πήρα το μηχανισμός χαρβάλωσε..και η μαμα Νοκια το θεωρούσε φυσική φθορά..)

Πάντα Φιλικά

αλλωστε θα γινουν κι αλλες αναβαθμισεις επειδη ακριβως κανενα symbian δεν κυκλοφορει εξ'αρχης τελειο, εκτος απο τη γνωστη εταιρια που δεν ξερει τι σημαινει αναβαθμιση

Τελος να σας θυμισω οτι υπαρχει αλλη ενοτητα για να κατηγορειτε κινητα που δεν γνωριζετε. Διαξιφισμοι..

Επισης, οσοι το θελετε βεβαια, ζητηστε να δημιουργηθει ξεχωριστη ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ενοτητα για την εταιρια που ΔΕΝ εχει καμια εμπειρια απο symbian, που ΔΕΝ κανει αναβαθμισεις, αλλα βγαζει πολυ ομορφες και με μια ΑΠΑΛΗ ΜΠΛΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗ φωτο γραφιες..... (προσεξτε ποιοι θα απαντησετε και τι θα γραψετε γιατι αυτο ειναι παγιδα.....γιατι οποιος εχει τη μυγα.......) για να μη σας χαλαμε τη μοστρα.

Αρκετα !!!!

Εδω συζηταμε για το Ν96.

Δεν διαφημιζουμε αλλα κινητα, δεν κατηγορουμε αλλα κινητα, δεν λοιδωρουμε αλλα κινητα, δεν κανουμε υποθεσεις για αλλα κινητα.

Μα βρε φιλαράκι ακριβώς αυτό δεν έκανε και ο rostropol ? Ακριβώς αυτό δεν έκανα και εγώ? Το έχει και το είχα και λέμε τις εμπειρίες μας? Μα καλά... στην Νοκια δουλεύεις και είσαι "βαλτός" :lol: Δεν κάνει κανείς διαξιφισμούς. Κριτική κάνουμε. Ούτε συγκρίνουμε κανένα κινητό. Λέμε ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ να είναι ακριβώς το Ν96. ΑΠΛΟ.

Δεν είναι αυτό που ΕΠΡΕΠΕ να είναι. Δεν είναι αυτό που κοστίζει. Όταν βγήκε το Ν95 και το Ν95-2 κόστιζαν τα ίδια χρήματα ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. Αυτό δεν έχει κάτι να προσφέρει. Εϊναι ΑΠΑΤΗ μάρκετινγκ. Και επιτέλους. Βάλε καμιά φωτογραφία μέσα στο κινητό και δοκίμασε να την δεις. Και όχι μια η δέκα.. 16 ολόκληρα GIGABYTES έχει για να του περνάς ΧΙΛΙΑΔΕΣ μέσα. Έτσι λέει και στην διαφήμισή του. ΧΙΛΙΑΔΕΣ φωτογραφίες και ΧΙΛΙΑΔΕΣ mp3 .... Για βάλε ΧΙΛΙΑΔΕΣ (καλά το άλλο με τον τοτό το ξέρεις?) η ρίξε μέσα καμια 200-300 φωτογραφίες να δούμε πόσο γρήγορο είναι.

Δεν θάβουμε. ΠΡΟΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ τον μελλοντικό αγοραστή ότι έχει άλλες επιλογές ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ανώτερες στα χρήματα που είναι διατεθειμένος να "σκάσει". Αυτός είναι ο σκοπός ενός θέματος σε ένα φόρουμ τεχνολογίας. Αυτός είναι ο σκοπός σε αυτό εδώ το φόρουμ που λέγετε Myphone και είναι το πρώτο στην Ελλάδα σε επισκεψημότητα για κινητά τηλέφωνα. MY-PHONE = Το κινητό μου. :happy:

Που αλού να τα πούμε. Στους διαξιφισμούς? Με ποιο κινητό να κάνει κανείς διαξιφισμό μαυτό το "πράμα". Ντομάτες θα φάει όποιος πα να πει ότι είναι καλύτερο από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Χ κινητό που κοστίζει τα ανελέητα 700 ευρώ.

Για αυτό σε παρακαλώ μη θίγεσε. Ϊσως για κάποιο ανεξήγητο λόγο να έχεις έρωτα τρελό με το κινητό. Η ψυχολογία του καθένα είναι μια άβυσσος. Δεν είναι κακό αυτό. πΕς είναι κόσμημα. Πές είναι πανέμορφο. Πες ότι θέλεις. Μην λες όμως στους υποόλοιπους που το έχουν "ψάξει" αρκετά λόγο εμπειρίας να λεν την γνώμη τους για να γλυτώσουν κάποιους άλους τα 700 ευράκια τους. Είναι αμαρτία και κακό.

Και απλά να προσθέσω ότι σε όσους πιστεύουν ότι θα βελτιωθεί με απλά λογισμικό αυτό το κινητό γελιούνται. Ο επεξεργαστής του και η αρχιτεκτονική του δεν είναι με βάση το λογισμικό που κουβαλάει. ΤΟ S60 στην μορφή που έχει φτάσει πλέον μόνον "ελαφρ¨΄υ" δεν θεωρείτε. ΝΑΙ.. τα Bugs και τα κολλήματα ΣΙΓΟΥΡΑ θα φτιαχτούν και θα εξαλειφθούν. Αλλά όχι νωρίτερα από 5-6 μήνες από ότι μας έχει συνυθίσει η μαμά νόκια. Ως τότε όμως δεν είναι φρόνιμο να κάθετε κανείς στα "αυγά" του και να περιμένει να ωριμάσει η να το πάρει μεταχειρισμένο μια λογική τιμή για αυτά που προσφέρει?

Εγώ περιμένω με υπομονή γιατί ποτέ μου δεν΄είπα όχι στην τεχνολογία. Θέλω να το στίψω όσο περισσότερο γίνετε για λόγους καθαρά τεχνογνωσίας και τίποτε άλλο. Θα το πάρω και για μένα και θα το κρατήσω καιρό να το δοκιμάσω. Αλλά όχι αδερφέ στα 700 ευρώ.. 200-300 ευρώ είναι λογικά χρήματα για αυτό το κινητό. Οτιδήποτε παραπάνω το θεωρώ μεγάλη βλακεία.

Δϊχως καμία παρεξήγηση πάλι έ ?

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

Το έπιασα και γω για λίγα λεπτά σήμερα το Ν96. Σαν πρώτη επαφή, ΔΕΝ μου άρεσε. Με ξένισαν κάπως τα πλήκτρα μενού και C αλλά και, γενικότερα, το σύνολο των ειδικών πλήκτρων στο πάνω μέρος του slide, δεν μου γέμισαν το μάτι.

Η οθόνη πάρα πολύ καλή αλλά, δυστυχώς, δεν μποτούσα να κάνω μια άμεση σύγκριση με το N95 (8 και απλό). Πολύ έξυπνη η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που δεν την έχω συναντήσει σε άλλο series 60.

Η θέση του πλήκτρου κλειδώματος όντως δεν βολεύει και θα ήταν πολύ έξυπνο να βάζαν στο δεξί ή στο αριστερό πλάι της συσκευής, εκεί ακριβώς που τελειώνουν το μεσαίο δάχτυλο ή ο αντίχεριας όταν κρατάς με το ένα χέρι την συσκευή.

Όπως διαπίστωσα και μόνος μου, η λειτουργία του Navi wheel έχει αφαιρεθεί εντελώς. :confused: Για ποιόν λόγο την αφαίρεσαν; Να πω οτι δεν λειτουργεί σωστά και θα διορθωθεί με την πρώτη αναβάθμιση, το καταλαβαίνει. Αλλά να το αφαιρέσουν εντελώς το κρίνω αψυχολόγητο και παράξενο.

Το μενού γενικά ήταν αρκετά γρήγορο. Επίτηδες φρόντισα να το ζορίσω κάνοντας γρήγορες κινήσεις και ανοίγοντας ταυτόχρονα αερκετές ενργοβόρες εφαρμογές αλλά δεν παρατήρησ ακανένα κόλλημα ή πάγωμα.

Η αυτόματη περιστροφή της οθόνης λειτουργεί περίφημα. Με εντυπωσίασε με την ταχύτητα που ανταποκρινόταν στις κινήσεις μου.

Όλως περιέργως, τα ηχητικά εφέ λείπουν μέσα απο τις ρυθμίσεις. Μήπως αυτό το χαρακτηριστικό είναι τελικά αποκλειστικότητα του Ν78; :confused:

Κατά την αναπαραγωγή βίντεο, η συσκευή ανταποκρίνεται ακαριαία. Τα πλήκτρα μουσικής αλλά και αυτά του 2ου slide βοηθάνε πάρα πολύ αν και τα δεύτερα, δεν μου άρεσαν καθόλου σε αίσθηση. Γιατί δεν τα φτιάξαν σαν του N95 8GB;

Η έκθεση και η μουσική λειτουργούσαν απροβλημάιστα και πολύ γρήγορα αλλά η συσκευή δεν είχε μέσα πολλές εικόνες και βίντεο για να δω αν, απο την στιγμή που το φορτώνεις, τρώει κολλήματα.

Και για το τέλος άφησα την ποιότητα κατασκευής. Έχωντας το Ν78 έχω να πω οτι και το Ν96 είναι στην ίδια μοίρα. Χαμηλής ποιότητα πλαστικά που γεμίζουν δαχτυλιές σε κλάσμα δευτερολέπτου. Το slide έχει τζόγο, λίγο μεν ωστέ να μην ενοχλεί αλλά... υπάρχει. Και εδώ θέλω να πω οτι αυτό εξαρτάται αν όχι 100%, σε πολύ μεγάλο βαθμό απο την συσκευή που θα σου τύχει.

Παράδειγμα έχουν πέσει στα χέρια μου 3 διαφορετικά Ν81. Το πρώτο ήταν απαράδεκτο. Το slide ήταν στον αέρα. Και σχημάτισα, βέβαια, πολύ άσχημη γνώμη για το τηλέφωνο. Το 2ο πολύ καλύτερο ενώ το τελευταίο μου θύμισε την αρτιότητα του Ε65.

Συμπέρασμα: Το τηλέφωνο μου άρεσε. Αλλά αν με ρωτούσατε αν θα έδινα ~700 ευρώ για να το πάρω, θα σας απαντούσα κατηγορηματικα όχι. Το Ν78 μου, με 300+ ευρώ, είναι ένα πάαααρα πολύ καλό τηλέφωνο και, πραγματικά, υπολείπεται σε πολύ λίγους τομείς ωστε να δικαιολογείται μια διαφορά της τάξεως των 350+ ευρώ.

Σε λίγο καιρό, που θα πέσει η τιμή του, που θα (ελπίζω δηλαδή) προστεθούν χαρακτηριστικά FP2 που αδικαιολογήτως του λείπουν και, γενικά, στρώσει σαν τηλέφωνο (δεν λέω οτι είναι ασταθές, αλλά όπως και να το κάνουμε, οι αναβαθμίσεις βοηθάνε πολύ), τότε θα είναι μια πολύ καλή αγορά.

Αρκετα !!!!

Εδω συζηταμε για το Ν96.

Οι εμπειρίες που είχαμε με το Ν96 και οι απόψεις που σχηματίσαμε τόσο εγώ όσο και ο φίλος nectons έχουν απόλυτη θέση εδώ,δίχως εμπάθεια νομίζω αλλά αντικειμενικά και συγκριτικά με συγκεκριμμένα 60άρια που ήδη έχουν δοκιμαστεί εμπορικά και από άποψης εξέλιξης λογισμικού.

Κανείς δεν είπε ότι έπρεπε να είναι τέλειο το Ν96,αλλά έτοιμο να κάνει αυτά που περιμένει κανεις από αυτό,βγάζω αν θες στην άκρη το κόστος του(που είναι υψηλό και αδικαιολόγητο πλέον μετά τον εμπορικό κύκλο των 95αριών),το πόσα θα διαθέσει ο καθένας για να αγοράσει ένα κινητό υψηλών προδιαγραφών ή μη(Ν96<8800 Arte) αφορά αποκλειστικά τον ίδιο και σίγουρα εγώ τουλάχιστον δεν ενδιαφέρομαι να αποτραπεί κάποιος με τα γραφόμενα μου από την αγορά του Ν96(σε προσωπικό επίπεδο έτυχε να συμβουλέψω δύο φίλους χτες να μην το αγοράσουν,αλλά αυτό είναι δική μου υπόθεση).

Κάτι μου λέει ότι στο επόμενο διάστημα οι αρνητικές γνώμες θα πυκνώσουν πολύ και στο συγκεκριμμένο θέμα θα παρηγορεί ο ένας τον άλλο:lol::lol:,παρηγοριά στον άρρωστο που λένε,τουλάχιστον αυτοί που θα το ξέρουν θα γιατρευτούν ενώ οι άλλοι δεν........

Αυτο με τη ποιοτητα και τι θα σου τυχει ειναι αληθεια!!Πριν μερικες μερες μερες επιασα στα χερια μου 2 διαφορετικα Ν96 στο Mall,το 1 ηταν απολυτος για κλαματα,ενω το αλλο ηταν αρκετα πιο σωστο!!

Βεβαια μετα επιασα και το Ε66 και απλα αναρωτηθηκα γιατι η ΜΑΜΑ Νοκια δε φτιαχνει τις ναυαρχιδες της με τετοιο τροπο αφου μπορει,αλλα τις κανει αυτο που ειχα πει παλαιοτερα..πολυ τεχνολογια μεσα και ενα φτηνο τριζατο περυτυλιγμα εξω:(

Και δυστυχως οποιος δε γνωριζει τις δυνατοτητες τους γελαει οταν του λες οτι εδωσες 700 η 750Ε παλαιοτερα για αυτες τις πλαστικουρες!!!!

ΚΡΙΜΑ :(

Ελπιζω μονο το Ν85 να ειναι καλυτερο:confused: γιατι αλλιως παμε Foul για Samsung Innov η SE

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Οταν αρχισουν οι τριγμοι μετα 1 μηνα τοτε θα ακουτε κραυγες για τα 700 ευρω.

Το εχει συναδελφος μηνα κ κατι και τριζει α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-α

το καπακι της μπαταριας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και το Ν95 όταν βγήκε (ναι συμφωνώ ήταν επανάσταση τότε, το πιστεύω ακόμα και τώρα) είχε 740€ και όλοι τότε έλεγαν τι χάλια slide έχει (το λένε ακόμα και τώρα), τι ξεφτίλα είναι η μπαταρία του, τι μάπα είναι το GPS (θέλει μισή ώρα για να βρει σήμα), τι σοι "υπολογιστής" είναι όταν έχει μόνο 18ΜΒ ελεύθερης RAM στην εκκίνηση και πόσο "κρασάρει" όταν το ζορίζεις και άλλα τόσα, αλλά όπως έχουμε δει μετά από ένα χρόνο είναι ακόμα μέσα στις κορυφαιές συσκευές της αγοράς και ακόμα υπάρχει κόσμος που το αγοράζει. Έχουν βγει αναβαθμίσεις και έχουν φτιάξει πάρα πολλά πράγματα στο κινητό. Ο χρόνος θα δείξει αν όντως το Ν96 είναι "σούπα" ή όχι, δεν έχει ούτε 1 μήνα που κυκλοφόρησε επίσημα στην Ελλάδα και ακόμα δεν έχουν βγει πολλές παρτίδες για να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα. Εδώ το Ν95 έκανε 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ χρόνο για να αποκτήσει σοβαρό και στιβαρό slide με τις καινούργιες παρτίδες και δεν είναι σίγουρο ό,τι απέκτησαν όλες το ίδιο slide. Δεν είναι κακό να περιμένουμε λίγο χρόνο να δούμε πως θα πάει με τις αναβαθμίσεις και με την υποστήριξη από την Nokia.

Ευχαριστώ!!:bow:

Υ.Γ. Απλά εκφράζω την γνώμη σχετικά με αυτά που αναφέρονται. Δεν αναφέρομαι σε συσκεκριμένα άτομα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Τα λενε αυτοι που εχουν δοκιμασει συγκεκριμενα κομματια του κινητου ως χρηστες και εχουν βγαλει αυτα τα συμπερασματα. Μονος σου αναιρεισαι λεγοντας στην αρχη οτι δεν τζογαρει κι επειτα οτι το ενα απο τα δυο τζογαρει:ninja: Προφανως ειναι και θεμα του τι θα πεσει στα χερια σου αλλα απο κει και περα νομιζω οτι το λογικο θα ηταν να μιλαμε για ποσοστο συσκευων που εχουν προβληματα ή οχι. Απο ο,τι καταλαβα το δικο σου ποσοστο ειναι 50% (ενα στα δυο), το βρισκω εξαιρετικα υψηλο.

Με το να διατυπωνουν την αποψη τους για κατι που οι ιδιοι εχουν δοκιμασει σημαινει οτι το κατηγορουν?

:offtopic:

Επισης, οσοι το θελετε βεβαια, ζητηστε να δημιουργηθει ξεχωριστη ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ενοτητα για την εταιρια που ΔΕΝ εχει καμια εμπειρια απο symbian, που ΔΕΝ κανει αναβαθμισεις, αλλα βγαζει πολυ ομορφες και με μια ΑΠΑΛΗ ΜΠΛΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗ φωτογραφιες.....

Μηπως κατηγορεις καποια εταιρια γιατι εικαζεις οτι οι "επιθεσεις" προερχονται απο καποιους κακοβουλους σε ενα οργανωμενο σχεδιο εναντιον του N96?:offtopic:

Λογικό δεν είναι κάποιοι να μη μένουν ευχαριστημένοι και να το θάβουν και άλλοι που δεν τους παρουσίασε πρόβλημα να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι;;Γιατί πρέπει ντε και καλά να έχει δίκιο μόνο η μια απ’τις δυο άκρες; :confused:

Τα διάφορα προβληματα λογισμικού πάντως θα λυθούν όπως σχεδον πάντα..Κάντε υπομονη...

Το λογικο ειναι αυτο που λες. Το μη λογικο ειναι να προσπαθει να επιβαλλει την αποψη του ο ενας στον αλλο ή να προσπαθει να καταρριψει την αντιθετη αποψη χρεωνοντας την με υστεροβουλια

Video και φωτογραφίες τραβηγμένα από το φακό του N96 στο σκοτάδι

http://symbianworld.org/970-nokia-n96-partymonster-or-boring-multimedia-computer-video-picture-samples-in-the-nightlife/

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2