Watermelon Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Εμένα αυτό που με ενοχλεί αν και δεν βλέπω να σχολιάζεται, είναι η ανάλυση που έχει 320x240. Σε τέτοιες διαστάσεις 2.8 ίντσες, θα μπορούσε να ήταν 480x360 (50% παραπάνω δηλαδή) ή και διπλάσια 640x480. Για να είναι χρήσιμο το WLAN για ιντερνετ! Και θα έχει και ένα προβάδισμα σε σχέση με όλα τα άλλα κινητά. Περιμένω εδώ και καιρό ένα κινητό από την ΝΟΚΙΑ με τέτοια ανάλυση αλλά ακόμα τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Μόνο με το επόμενο Touch UI θα αυξηθεί η ανάλυση. Ακόμα και τα επόμενα μοντέλα S60 3rd edition που αναμένεται να ανακοινωθούν, θα έχουν την ίδια ανάλυση ε το Ν96. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Εμένα αυτό που με ενοχλεί αν και δεν βλέπω να σχολιάζεται, είναι η ανάλυση που έχει 320x240. Σε τέτοιες διαστάσεις 2.8 ίντσες, θα μπορούσε να ήταν 480x360 (50% παραπάνω δηλαδή) ή και διπλάσια 640x480. Για να είναι χρήσιμο το WLAN για ιντερνετ! Και θα έχει και ένα προβάδισμα σε σχέση με όλα τα άλλα κινητά. Περιμένω εδώ και καιρό ένα κινητό από την ΝΟΚΙΑ με τέτοια ανάλυση αλλά ακόμα τίποτα... συμφωνω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonidas_The_1st Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 η τιμή παιδιά είναι λίγο τσιμπημένη αλλά αν αναλογιστεί κανείς την πολιτική τιμών της Νοκια ακούγεται λογική... σκεφτείτε οτί το Ν95 8gb όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει κόστιζε 700+... και σαφώς μιλάμε για το τοπ μοντέλο της Νοκια. Εμένα οι ενστάσεις μου αν και θερμός fan της Νοκια και τρομερά ικανοποιημένος απο το Ν95 που έχω είναι οι εξής: 1)γιατί τέτοια καθυστέρηση στην κυκλοφορία??? Είναι απαράδεκτο τεχνολογικές συσκευές να ανακοινώνονται και να κυκλοφορούν μετα 6-8 + μήνες... όταν παρουσιάστηκε το κινητό και αυτό ( και Το Χ1 ) ήταν κορυφαία και προκαλούσαν εντύπωση τώρα που θα κυκλοφορήσουν θα είναι σαν συνηθισμένα λίγο βελτιωμένα απο τα προηγούμενα τους μοντέλα... 2)γιατί η Νοκια απο το Ν95 το απλό και μετά μας κοροιδεύει και δεν βγάζει ένα κινητό σημαντικά καλύτερο, βελτιωμένο και πρωτοποριακό (όπως πχ όταν κυλοφόρησε το Ν95 έκανε πάταγο γιατί όταν βγήκε δεν έιχε καμία σχέση με κανένα άλλο κινητό μέχρι τότε και ήταν σε μεγαλό βαθμό πρωτοποριακό και all in one συσκευή)....και μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει 5 μοντέλα.. Ν95 8gb, n82, n78 κλπ όλα με παραπλήσια χαρακτηρίστικά ( για να μη πώ ίδια ) και λίγο διαφορετικό design... αρχίζω να απογοητεύομαι από τη nokia γιατί εκέι που έδειχνε να ξαναγίνεται απόλυτη κυρίαρχη στην αγορά δείχνει να μην μπορεί να σκεφτεί κάτι καλύτερο και να ξεφύγει ακόμα περισσότερο απο τους ανταγωνιστές της P.s. ξέρω ότι το Ν96 έχει 16 Gb μνήμης, μεγαλύτερη οθόνη κλπ.. αλλά μη μου πει κανένας πως αυτά είναι σημάδια σημαντικής βελτίωσης απο τις προηγούμενες συσκευές και πως το Ν96 θα είναι μια πρωτοποριακή συσκευή... ειδικά όταν κυκλοφορήσει... ( σε κανα τρίμηνο ελλάδα ) Παράθεση myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Το N78 δεν έχει καμία σχέση με τα N95, N95 8GB και Ν82. Οι εταιρίες σκόπιμα δεν κυκλοφορούν πραγματικά καινοτόμα και πρωτοποριακά προιόντα. To N95 ήταν εξαίρεση, παρόλο που όταν κυκλοφόρησε, είχε μεγάλα προβλήματα. Γι ποιόν λόγο να διαθέσει πρόωρα το Ν96 όταν βλέπει οτι τα 3 προηγούμενα (N95, N95 8GB και Ν82) πουλάνε σαν ζεστό ψωμί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonidas_The_1st Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 γιατί το Ν78 δεν έχει καμία σχέση??? Ακριβώς το ίδιο επιτυχημένο πακέτο της Νοκια πουλαέι... με ένα κλικ χειρότερη κάμερα.. όταν λέω πακέτο εννοώ κάμερα-mp3-gps κλπ... μη σου πω ότι και τα Ν81 στην ίδια συνταγή στηρίζονται... έχεις δίκιο στο γεγονός οτί εφόσον πουλάνε γιατί να τα αλλάξει αλλά για μένα οφείλει ως Νοκια να οδηγεί τις εξελίξεις όπως όταν κυκλοφόρησε το Ν95.. δεν σου λέω δηλαδή να μην βγάλει όλα αυτά τα παρομοια μοντέλα.. φυσικά να τα βγάλει αφου βασίζονται σε επιτυχημένο project και αποφέρουν κέρδη στην εταιρεία απλά να βγάλει και ένα n96 Πχ λεω εγώ τώρα με μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης, ίσως και οθόνη αφής, λεπτότερο σε πάχος αφού η σύγχρονη τάση ολών των κατασκευαστών είναι να ''λεπταίνουν'' τα κινητά, μεγαλύτερη αυτονομία, ίσως μια νέα έκδοση πλατφόρμας λειτουργικού, δυο-τρεις νέες έξυπνες εφαρμογές, ισχυρότερο επεξεργαστή... αυτά θα δημιουργούσαν μια πρωτοποριακή συσκεύη που θα οδηγούσε και πάλι τις εξελίξεις... γιατί να σε ρωτήσω κάτι αυτή τη στιγμή ένας πελάτης της Νοκια που έχει πάρει το Ν95 πριν 1,5 χρόνο πιο κινητό της εταιρείας που εμπιστεύεται μπορεί να πάρει για να αντικαταστήσει επάξια το Ν95 του??? και όχι απλά δεν υπάρχει κάποιο να πάρει αυτή τη στιγμή αλλά δεν υπάρχει και για το μέλλον αφού και ο διάδοχος δεν έχει ακόμα καν κυκλοφορήσει ( Το Ν96 )... Παράθεση myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Ακριβώς το ίδιο επιτυχημένο πακέτο της Νοκια πουλαέι... με ένα κλικ χειρότερη κάμερα.. Γενικοτερα και εδω και πολυ καιρο οι συσκευες ετσι ηταν και θα ειναι . Η μια ετσι , η αλλη αλλιως. Και η καθεμια με ενα "κλικ" (η περισσοτερα) πανω ή κατω απο τις αλλες . Δε γινεται η καθε καινουρια συσκευη να ειναι τοσο διαφορετικη απο την προηγουμενη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Το N78 δεν έχει καμία σχέση με τα N95, N95 8GB και Ν82. Οι εταιρίες σκόπιμα δεν κυκλοφορούν πραγματικά καινοτόμα και πρωτοποριακά προιόντα. To N95 ήταν εξαίρεση, παρόλο που όταν κυκλοφόρησε, είχε μεγάλα προβλήματα. Γι ποιόν λόγο να διαθέσει πρόωρα το Ν96 όταν βλέπει οτι τα 3 προηγούμενα (N95, N95 8GB και Ν82) πουλάνε σαν ζεστό ψωμί; Γιατι τι μπορεις να κανεις με τα Ν95/Ν82 και δεν μπορεις με το Ν78 δλδ? Σοβαρα τωρα... τι? Το Ν78 τουλαχιστον εχει και mapping, fm transmitter και σε καποιες λειτουργιες ειναι και πιο αναβαθμισμενο (οπως στα messaging/themes/transitions/wmv support...) Πραγματικα πες μου τι μπορεις να κανεις στα αλλα που δεν μπορεις στο Ν78?? Επισης θα πρεπει να περιμενουμε να βγει και τελικη εκδοση του λογισμικου, να φτασει καπου στο 20.1... (για να μπουν και καποια πραματα οπου λογω fp2 δεν ειναι ακομα ετοιμα!) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Leonida,εκτός του N95,έκανε κάποιο άλλο από τα υπόλοιπα μοντέλα που έβγαλε η Nokia τόσο μεγάλο πάταγο (όπως λες);Δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολο κάθε χρόνο να βγαίνει ένα τόσο πρωτοπωριακό κινητό. Επίσης κάνεις λάθος στο ότι τα N95 8GB,N78,N82 μοιάζουν μεταξύ τους.Το N95 8GB είναι ένα κινητό που τα έχει σχεδόν όλα τέλεια,την δεύτερη καλύτερη κάμερα,πολύ γρήγορο κτλ.Το N78 έχει χειρότερη κάμερα (δεν είναι ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά,δεν απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν την καλύτερη κάμερα) αλλά είναι γρήγορο και έχει πολύ καλή αυτονομία (μπορεί και την καλύτερη).Το N82 σαφώς είναι το καλύτερο φωτογραφικό κινητό με αρκετά καλή ταχύτητα αλλά χειρότερη αυτονομία από το N78.Βλέπεις ότι το κάθε κινητό έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά εκτός από το N95 που απευθύνεται σε όλους όσους διαθέτουν τα λεφτά για να το αγοράσουν. :) Πιστεύω ότι η Nokia κάνει πολύ καλά που βγάζει το N96.Είναι μια καλή αναβάθμιση του N95 και στέκεται καλά απέναντι στον ανταγωνισμό.Αν θυμάστε και με το P800 που ήταν πολύ καλό για την εποχή του,το ίδιο έγινε.Μετά από δεν θυμάμαι πόσο καιρό βγήκε το P900. Κατά τη νγώμη μου,η μόνη συσκευή που δεν έπρεπε να βγάλει ήταν η απλή έκδοση του Ν95.Νομίζω θα ήταν καλύτερο να έβγαζε κατευθείαν την έκδοση με τα 8GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Γιατι τι μπορεις να κανεις με τα Ν95/Ν82 και δεν μπορεις με το Ν78 δλδ? Σοβαρα τωρα... τι? Το Ν78 τουλαχιστον εχει και mapping, fm transmitter και σε καποιες λειτουργιες ειναι και πιο αναβαθμισμενο (οπως στα messaging/themes/transitions/wmv support...) Πραγματικα πες μου τι μπορεις να κανεις στα αλλα που δεν μπορεις στο Ν78?? Επισης θα πρεπει να περιμενουμε να βγει και τελικη εκδοση του λογισμικου, να φτασει καπου στο 20.1... (για να μπουν και καποια πραματα οπου λογω fp2 δεν ειναι ακομα ετοιμα!) Το ότι μπορείς να κάνεις παρόμοια πράγματα είναι κυρίως χαρακτηριστικό του Symbian.Ό,τι μπορείς να κάνεις με τις εφαρμογές,το κάνεις και με τα τρία κινητά.Από κει και πέρα όμως μετράνε άλλα πράγματα,όπως το hardware ή το σχήμα του κινητού.Το N95 8GB έχει τεράστια οθόνη,πολλή RAM,έχει το διπλό slide και γενικά είναι αρκετά γρήγορο.Το N78 έχει πολύ καλή μπαταρία. Αν προσέξεις καλά θα βρεις μόνος σου τις διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Γιατι τι μπορεις να κανεις με τα Ν95/Ν82 και δεν μπορεις με το Ν78 δλδ? Σοβαρα τωρα... τι? Το Ν78 τουλαχιστον εχει και mapping, fm transmitter και σε καποιες λειτουργιες ειναι και πιο αναβαθμισμενο (οπως στα messaging/themes/transitions/wmv support...) Πραγματικα πες μου τι μπορεις να κανεις στα αλλα που δεν μπορεις στο Ν78?? Επισης θα πρεπει να περιμενουμε να βγει και τελικη εκδοση του λογισμικου, να φτασει καπου στο 20.1... (για να μπουν και καποια πραματα οπου λογω fp2 δεν ειναι ακομα ετοιμα!) Πρόσεξε, όταν μιλάμε για διαφορές και καινοτομίες μεταξύ των μοντέλων, δεν μιλάμε για το τι μπορούν να κάνουν αυτά αλλά για τον hardware τομέα γιατί, πάνω σε αυτόν πατάνε. Έτσι λοιπόν έχουμε τα Ν95, Ν95 8GB και Ν82 τα οποία έχουν ίδια χαρακτηριστικά κάμερας, ίδιες δυνατότητες βιντεοσκόπησης, ίδιο επεξεργαστή και τα ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά κλειδιά όπως είναι το TV OUT και το accelerometer. To N78 δεν έχει τίποτε απο αυτά. Άσχετο αν αυτά είναι χρήσιμα στον χρήστη ή όχι. Η κυκλοφορία του Ν96 φυσικά και είναι έξυπνη κίνηση. Μηδενίζεται το κόστος εξέλιξης, αυξάνονται δραματικά τα κέρδη της εταιρίας και ανανεώνεται το ενδιαφέρον του κόσμου. Το Ν96 είναι απλά ένα N95 8GB με άλλο κουστούμι. Εμένα η μόνη μου ένσταση δεν είανι ούτε η έλλειψη πρωτοπορίας, ούτε η έλλειψη σχεδιασμού αλλά ούτε και η τιμολογιακή πολιτική. Είναι μονο η ποιότητα κατασκευής που η Nokia επέλεξε για τα κορυφαία της αυτά μοντέλα. Και το Ν96 δε νομίζω να αποτελέσει εξαίρεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
if_I_were_you Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 εγώ πάντως νομίζω είναι λάθος κίνηση από τη Νόκια ... επίσης δεν αξίζει τόσα λεφτά ... πιστεύω πως η samsoung θα κάνει τρελές πωλήσεις με το νεο samsung i8510 και θα κτηπίσει την Νόκια ... την Νόκια την πείρε ο ύπνος από καιρό ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Μην ξεχνάς οτι όσο θα περιμένουν οι πιθανοί νέοι αγοραστές να πάρουν το INNOV8, η Nokia πουλάει Ν78, Ν82, Ε66, Ε71 και 6220 classic με το κιλό. Αν νομίζετε οτι μια εταιρία βασίζει τις πωλήσεις της στο κάθε High end μοντέλο της, είστε πολύ λάθος. Εκεί δίνεται μια μάχη καθαρά image. Το Ν96 θα πουλήσει επειδή είναι Nseries. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Επιπλέον,από όσα έχω διαβάσει το N96 είναι πιο ποιοτικά κατασκευασμένο και έχει πιο καλό slide. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonidas_The_1st Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 ρε παιδιά μη κολλάμε στις λεπτομέριες... εντάξει το Ν78 έχει διαφορετικό hardware και αυτονομία και δυο - τρία πράγματα λιγότερα... πέιτε μου εκτός από εμάς πόσοι το ξέρουν αυτό... έχετε δει εσείς ποτέ κανέναν πωλητή ακόμα και έμπειρο να συγκρίνει Ν95 με Ν82 και να σου λέει ξέρεις είναι διαφορετικά τηλέφωνα το Ν95 ταχύτερο, με κάρτα γραφικών, τόση μνήμη RAM, ROM κλπ.. η σε σύγκριση με το Ν78 να σου λέει ξέρω γω έχει TV-OUT και accelerometer και είναι πιο γρήγορο με τόσο μνήμη κοκ... Θα σου πουν απλά ότι είναι το ίδιο τηλέφωνο άκριβώς στην πρώτη περίπτωση και μάλιστα θα σου προτείνουν να πάρεις και το Ν82 γιατί είναι και φθηνότερο, και στη δεύτερη θα σου πούν ότι έχει λίγο χειρότερη κάμερα το Ν78.... και η αλήθεια αυτή είναι.. ακόμα και η Νοκια στη διαφήμιση όλα μάζί τα έχει και πουλάει το πακέτο κάμερα-gps-mp3-smartphone ''υπολογιστής τσέπης'' λεγόμενο... δυο-τρία πραγματάκια που αλλάζουν για μένα στα κινητά αυτά δεν κάνουν την διαφορά... όσον αφορά την πολιτική της Νοκια την καταλαβαίνω και οκ έχετε δίκιο βλέπει ότι πουλάει και στηρίζεται σε αυτό αλλά για μένα το τοπ κινητό στην αγορά πρέπει να το έχει η νοκια, όσο και αν αύτο μπορεί να είναι απλά για λόγους εντυπωσιασμού μόνο, και αυτή τη στιγμή δείχνει να μένει πίσω... και να σας πω και ένα απλά παράδειγμα... το Ν95 θεωρητικά πάντα είναι ο διάδοχος του Ν80... μη μου πείτε ότι το Ν95 απο το Ν80 διαφέρει τόσο όσο το Ν95 από το Ν95 8gb.... για μένα δεν έπρεπε να βγει καθόλου το Ν95 8BG, έπρεπε στη θέση του τότε να έβγαινε το Ν96 και τώρα να έβγαινε ένα Ν97 σημαντικά βελτιωμένο και αλλαγμένο ( να αξίζει να δώσεις δηλαδή 700 ευρώ για να αντικαταστήσεις το προηγούμενο κινητό σου.. ) p.s μπορώ να αναφέρω πολλά κινητά νοκια πρωτοποριακά για την εποχή τους... βλ. 3210, 8310 και άλλων εταιρειών samsung ( 1o τηλέφωνο με κάμερα ) κλπ... δεν είναι τόσο δύσκολο πιστεύω μια φορά το χρόνο να βελτιώνεις σημαντικά ένα τόσο εξελίξιμο και τεχνολογικό προιόν όπως τα κινητά... Παράθεση myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 ρε παιδιά μη κολλάμε στις λεπτομέριες... εντάξει το Ν78 έχει διαφορετικό hardware και αυτονομία και δυο - τρία πράγματα λιγότερα... πέιτε μου εκτός από εμάς πόσοι το ξέρουν αυτό... Τι σημασία έχει πόσοι ξέρουν τι? Μάλλον δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις να πείς.... Οι πωλητές, οκ, όλοι μας ξέρουμε οτι πάνω κάτω τη δουλειά τους δεν την κατέχουν όπως ίσως θα έπρεπε.Ε, και? όσον αφορά την πολιτική της Νοκια την καταλαβαίνω και οκ έχετε δίκιο βλέπει ότι πουλάει και στηρίζεται σε αυτό αλλά για μένα το τοπ κινητό στην αγορά πρέπει να το έχει η νοκια, όσο και αν αύτο μπορεί να είναι απλά για λόγους εντυπωσιασμού μόνο, και αυτή τη στιγμή δείχνει να μένει πίσω... και να σας πω και ένα απλά παράδειγμα... το Ν95 θεωρητικά πάντα είναι ο διάδοχος του Ν80... μη μου πείτε ότι το Ν95 απο το Ν80 διαφέρει τόσο όσο το Ν95 από το Ν95 8gb.... Μα είναι τόσο απλό.Αν θα ήθελες κάτι παραπάνω και δεν σε ικανοποιεί το n96, περίμενε για το N97. Δε βρίσκω νόημα στο να σχολιάζουμε την πολιτική μιας εταιρίας. Αυτό μπορεί να κάνει σήμερα, αυτό κάνει.Και δε νομίζω οτι λείπει και τπτ από το n96. Όσο για το slide και την ποιότητά του που κάποιος σημείωσε πιο πάνω, κααααλά, αυτά τα έχουμε ξανακούσει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Eγω πιστευω πως το Ν96 θα κανει αρκετα καλες πωλησεις, οχι οπως το Ν95 αλλα οκ! Οχι οτι θα χασει πωλησεις απο τον ανταγωνισμο αλλα απο τα ιδια τα προιοντα της ΝΟΚΙΑ! Το Touch5800 θα κλεψει πωλησεις για παραδειγμα! Το Ν96 ειναι απο τα πιο ομορφα κινητα και απο τα πιο υπερπληρη! Αυτο δεν αλλαζει! Ειναι εξελιγμενο Ν95 σε ολα τα επιπεδα! Αυτο φτανει... Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Τον πάταγο που έκανε με την κυκλοφορία του το Ν95 κανένα νέο κινητό της ΝΟΚΙΑ δεν πρόκεται να τον ξανακάνει εύκολα. Ίσως το πρώτο μοντέλο της που θα βγει με Touchscreen οθόνη και τίποτα άλλα νέα χαρακτηριστικά κάνει την αγορά να βουίξει.Όλα τα άλλα είναι απλά για να γεμίζει η λίστα με τα κινητά που διαθέτει σαν εταιρεία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Eγω πιστευω πως το Ν96 θα κανει αρκετα καλες πωλησεις, οχι οπως το Ν95 αλλα οκ! Οχι οτι θα χασει πωλησεις απο τον ανταγωνισμο αλλα απο τα ιδια τα προιοντα της ΝΟΚΙΑ! Και εγώ έτσι πιστεύω.Θα κάνει καλές πωλήσεις αλλά όχι σαν το n95. Μην ανησυχείς, και η νόκια το ξέρει. Το Ν96 ειναι απο τα πιο ομορφα κινητα και απο τα πιο υπερπληρη! Αυτο δεν αλλαζει! Ειναι εξελιγμενο Ν95 σε ολα τα επιπεδα! Αυτο φτανει... Από τα πιο όμορφα γενικά δεν θα το έλεγα. Για την κατηγορία του δεν είναι άσχημο, αλλά γενικά της κινητά αυτής της κατηγορίας δεν διακρίνονται για την ομορφιά τους. Υπερπλήρες είναι σίγουρα και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Τον πάταγο που έκανε με την κυκλοφορία του το Ν95 κανένα νέο κινητό της ΝΟΚΙΑ δεν πρόκεται να τον ξανακάνει εύκολα. Ίσως το πρώτο μοντέλο της που θα βγει με Touchscreen οθόνη και τίποτα άλλα νέα χαρακτηριστικά κάνει την αγορά να βουίξει.Όλα τα άλλα είναι απλά για να γεμίζει η λίστα με τα κινητά που διαθέτει σαν εταιρεία. Και το n95 δεν έκανε τον πάταγο που είχε κάνει το n80. Κάνω λάθος? Έτσι είναι. Η αγορά μπουχτίζει.Ο κόσμος σιγά σιγά συνηθίζει και δεν εντυπωσιάζεται εύκολα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Και το n95 δεν έκανε τον πάταγο που είχε κάνει το n80. Κάνω λάθος? Έτσι είναι. Η αγορά μπουχτίζει.Ο κόσμος σιγά σιγά συνηθίζει και δεν εντυπωσιάζεται εύκολα. Απλά καμία σχέση.. Ασχολούμαι χρόνια με ΝΟΚΙΑ κινητά και διαβάζω και σχετικά, αλλά τόσος κόσμος που ασχολήθηκε και που το περίμενε το Ν95, δεν υπήρχε για άλλο κινητό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Όσο για το slide και την ποιότητά του που κάποιος σημείωσε πιο πάνω, κααααλά, αυτά τα έχουμε ξανακούσει. Πάντως άτομα που το έχουνε δοκιμάσει έχω διαβάσει ή έχω δει σε βίντεο ότι το slide είναι πιο βολικό από το N95.Δεν μου φαίνεται και τόσο παράξενο να ισχύει αυτό.Η ποιότητα των υλικών του N95 είναι αρκετά χαμηλή άρα μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα. Εγώ θα ξαναπω πως το μόνο λάθος που έκανε η Nokia είναι να βγάλει δύο εκδόσεις του N95.Έπρεπε να βγάλει κατευθείαν την έκδοση με τα 8GB,η οποία θεωρώ ότι είναι πιο ολοκληρωμένη πρόταση. Πιστεύω πως ο βασικός λόγος που βγάζει το N96 η Nokia,είναι η καινούργια έκδοση του Symbian.Έχω περιέργιεα να δω πώς θα "συνεργαστεί" το N96 με την καινούργια έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Απλά καμία σχέση.. Ασχολούμαι χρόνια με ΝΟΚΙΑ κινητά και διαβάζω και σχετικά, αλλά τόσος κόσμος που ασχολήθηκε και που το περίμενε το Ν95, δεν υπήρχε για άλλο κινητό. Και εγώ χρόνια ασχολούμαι αλλά έχω άλλη άποψη. Πάντως άτομα που το έχουνε δοκιμάσει έχω διαβάσει ή έχω δει σε βίντεο ότι το slide είναι πιο βολικό από το N95.Δεν μου φαίνεται και τόσο παράξενο να ισχύει αυτό.Η ποιότητα των υλικών του N95 είναι αρκετά χαμηλή άρα μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα. Κάθε φορά που η νόκια βγάζει ένα καινούριο ακριβό κινητό με slide ακριβώς τα ίδια διαβάζω.Αλλά μετά, οταν το πιάνω στα χέρια μου καταλαβαίνω οτι η εταιρία δεν κάνει βήματα προόδου. Εγώ θα ξαναπω πως το μόνο λάθος που έκανε η Nokia είναι να βγάλει δύο εκδόσεις του N95.Έπρεπε να βγάλει κατευθείαν την έκδοση με τα 8GB,η οποία θεωρώ ότι είναι πιο ολοκληρωμένη πρόταση. Καλό είναι να υπάρχουν πολλά μοντέλα με μικρές διαφορές στα χαρακτηριστικά και μεγαλύτερες στην τιμή. Αυτό βολεύει τους αγοραστές. Πιστεύω πως ο βασικός λόγος που βγάζει το N96 η Nokia,είναι η καινούργια έκδοση του Symbian.Έχω περιέργιεα να δω πώς θα "συνεργαστεί" το N96 με την καινούργια έκδοση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Παιδιά λάθος κίνηση δεν είναι κανένα μοντέλο...Το θέμα είναι πως η Nokia με το Ν96 δεν έχει κάνει(ακόμα τουλάχιστον) την πρόοδο που συνήθιζε να κάνει και να έχει το απόλυτο multimedia κινητό στην αγορά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Μηπως υπάρχει στο ιντερνετ καπου ενα καλο review? . Εχω βρει διαφορα αλλα παλιες και δεν λενε και πολλα εκτος απο τα χαρακτηριστικα και 2-3 λογια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=163697 Πρώτη τιμή από expansys 770 ευρώ Και από play.com http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/5192150/Nokia-N96-16GB-Sim-Free-Unlocked-Mobile-Phone/Product.html?cur=258 810 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts