oug Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 thanks για τις απαντήσεις.Το fm transmitter λειτουργεί καλά σε αυτοκίνητο με εξωτερική κεραία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Φωτο και βιντεοσκόπηση είναι αξιοπρεπέστατο. Να σε ρωτησω, επειδη το ειχες το τηλεφωνο και γενικα εισαι σοβαρος και μετρημενος. Καλα για φωτο δε με νοιαζει τοσο. Η βιντεοσκοπηση ειναι καλη παρα τα 15 fps ? Και γενικα ειναι εμφανης η διαφορα στην ποιοτητα σε σχεση με τα 30fps του n82 ? (Εννοειται οτι αναφερομαι στο πως φαινεται στο pc, δε με ενδιαφερει η αναπαραγωγη στο κινητο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 thanks για τις απαντήσεις.Το fm transmitter λειτουργεί καλά σε αυτοκίνητο με εξωτερική κεραία? δεν θα το έλεγα.Όταν το δοκίμασα παρατήρησα οτι εδώ στην Αθήνα έχει κάθε λίγο κ λιγάκι κατειλημένες συχνότητες, οπότε όπου κ να δοκίμασα όλο κ κάποιος σταθμός με καβάλαγε (όπως έλεγε κ ο Ψάλτης) κ έκανε παράσιτα.Δεν έχω δοκιμάσει χωρίς κεραία ίσως είναι καλύτερα Ρε παιδιά έκανα ερώτηση κ σε προηγούμενο post αλλά πήρα μόνο μια απάντηση κ δεν ξέρω τι να υποθέσω.Το κινητό το χω λίγες μέρες (ούτε βδομάδα) του χω περάσει την τελευταία έκδοση firmware κ μου κάνει αρκετά συχνα reboot.Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Το κινητό το χω λίγες μέρες (ούτε βδομάδα) του χω περάσει την τελευταία έκδοση firmware κ μου κάνει αρκετά συχνα reboot.Τι μπορεί να φταίει? Σου έχω απαντήσει. Δεν ξέρω αν συμβαίνει σε άλλα παιδιά. ΑΝ στα κάνει πάρα πολύ συσχνά, κάνε του φορμάτ. Παρόλο που είναι καινούριο, ένα φορμάτ πάντα βοηθάει. Να σε ρωτησω, επειδη το ειχες το τηλεφωνο και γενικα εισαι σοβαρος και μετρημενος. Καλα για φωτο δε με νοιαζει τοσο. Η βιντεοσκοπηση ειναι καλη παρα τα 15 fps ? Και γενικα ειναι εμφανης η διαφορα στην ποιοτητα σε σχεση με τα 30fps του n82 ? (Εννοειται οτι αναφερομαι στο πως φαινεται στο pc, δε με ενδιαφερει η αναπαραγωγη στο κινητο) Υπάρχει εμφανής διαφορά όταν το βλέπεις στον υπολογιστή. Σε βίντεο σε κλειστούς χώρους γαίνεται να επιρρεάζεται κάπως η εικόνα αφού κάνει λίγα νερά (τα frames) κυμαίνονται σε πολύ καλό επίπεδο και, αν δεν έβλεπα details του βίντεο, θα έλεγα οτι έχει παραπάνω απο 15. Σε ανοιχτούς χώρους η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή, πλησιάζει αυτή του Ν82. Όμως τα frames δίνουν μια φυσικότητα στην εικόνα του Ν82. Γενικά, αν δεν τραβάς μανιωδώς βίντεο και φωτο, δε νομίζω οτι θα σε αφησει δυσαρεστημένο το Ν78. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 δεν θα το έλεγα.Όταν το δοκίμασα παρατήρησα οτι εδώ στην Αθήνα έχει κάθε λίγο κ λιγάκι κατειλημένες συχνότητες, οπότε όπου κ να δοκίμασα όλο κ κάποιος σταθμός με καβάλαγε (όπως έλεγε κ ο Ψάλτης) κ έκανε παράσιτα.Δεν έχω δοκιμάσει χωρίς κεραία ίσως είναι καλύτερα Ρε παιδιά έκανα ερώτηση κ σε προηγούμενο post αλλά πήρα μόνο μια απάντηση κ δεν ξέρω τι να υποθέσω.Το κινητό το χω λίγες μέρες (ούτε βδομάδα) του χω περάσει την τελευταία έκδοση firmware κ μου κάνει αρκετά συχνα reboot.Τι μπορεί να φταίει? Eχεις δοκιμασει να επαναφερεις τις εργοστασιακες ρυθμισεις? Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Αρχικά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κ τις γρήγορες απαντήσεις.δεν έχω δοκιμάσει τίποτα μιας κ είναι πολύ καινούργιο το τηλέφωνο οπότε φαντάστηκα οτι μπορεί να φταίει το firmware.Να υποθέσω οτι αν κάνω format το garmin θα ξαναχρειαστεί εγκατάσταση? Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Όχι, δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Θα λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Όχι, δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Θα λειτουργεί κανονικά. διάβασα τι κάνει soft κ τι κάνει το hard format αλλά δεν είδα πουθενά να αναφέρεται στο firmware. Κρατάει το τελευταίο ή θα γυρίσει σε αυτό που είχε η συσκευή όταν την αγόρασα. Μήπως να ξαναγύρναγα στην παλιά έκδοση? Το θέμα είναι οτι δεν την έχω δοκιμάσει οπότε δεν ξέρω αν ήταν πιο σταθερή Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Μετά το φορμάτ το τηλ κρατάει την τελευταία έκδοση που έχεις. Δεν γυρίζει σ'αυτήν που το πήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Όταν το πήρα είχε την 10, μετά έβαλα την 11 και αμέσως ακολούθησε η 12. Η συσκευή έσρωσε με την 12. Πριν απο αυτή είχα αρκετά προβληματάκια. Οπότε, δεν φταίει η τελευταία έκδοση. Άλλωστε, όλοι αυτή έχουμε. Αν κάνεις φορματ, δεν χάνεται η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 ευχαριστώ πολύ.αν δω κ συνεχίζει να το κάνει θα δοκιμάσω ένα format. αλήθεια στα πόσα reboot θεωρείται οτι έχει πρόβλημα το n78? το n70 δεν έκανε σχεδόν ποτέ 2 χρόνια που το κράτησα Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventouza1 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Παιδιά είμαι νεος κάτοχος του Ν78. Τα θέματα για FP1 είναι συμβατά με FP2; Μπορώ να βρώ κάπου θέματα για FP2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Παιδιά είμαι νεος κάτοχος του Ν78. Τα θέματα για FP1 είναι συμβατά με FP2; Μπορώ να βρώ κάπου θέματα για FP2; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090 διάβασε το 5ο post Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Παιδιά είμαι νεος κάτοχος του Ν78. Τα θέματα για FP1 είναι συμβατά με FP2; Μπορώ να βρώ κάπου θέματα για FP2; Όχι δεν είναι συμβατά τα θέματα μεταξύ τους, θα πρέπει να κατβάζεις θέματα που είναι αποκλειστικά για FP2 συσκευές. Θέματα θα βρεις στο xxxxxxx. Υπάρχουν αρκετοί που φτιάχνουν θέματα και για συσκευές FP2. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Το έχει κανεις με το μπλέ καπάκι απο πίσω? η μόνο με το καφέ κυκλοφορεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dream1976chaser Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 ... Α κ κάτι τελευταίο σβήνει το φώς κάποιες φορές χρησιμοποιώντας το garmin αν κ το έχω ρυθμίσει να μένει ανοιχτό... ...Tο garmin το ρυθμίζεις μέσα απο τις ρυθμίσεις- προβολή να είναι πάντα ενεργό. Έτσι δε μου σβηνει ποτέ όταν είμαι μέσα στο πρόγραμμα... Επειδή έχω κάνει την παραπάνω ρύθμιση αλλά το πρόγραμμα παραμένει, όταν δουλεύει πχ το Garmin στο backround αλλά χρησιμοποιώ μια οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή (πχ πλοήγηση στις επαφές) υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να γίνει ώστε να μη σβήνει ο φωτισμός της οθόνης, όταν τρέχει το Garmin αλλά όχι σε πρώτο πλάνο; mirrorofsorrow πρόσεξα αυτό που γράφεις "...δε μου σβηνει ποτέ όταν είμαι μέσα στο πρόγραμμα..." και αν κατάλαβα καλά, αφήνεις ένα παραθυράκι αναφορικά με το φωτισμό της οθόνης όταν δεν είναι σε πρώτο πλάνο το Garmin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 @Dream1976chaser εγκατεστησε στην συσκευη σου το S60SpotOn Μερικοι πρεπει να καταλαβουν επιτελους οτι για το Garmin υπαρχει το επισημο θεμα :!: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nchris_ Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Δοκιμασε να κανεις αναπαραγωγη της φρασης, για να δεις πως ειναι καταχωρημενη η φωνητικη εντολη. Θελει να το πεις με συγκεκριμενο τροπο. Πας στην επαφη, την ανοιγεις, επιλογες, αναπαραγωγη φρασης Οταν παω Contacts/Options/Voice tag details μου βγαζει "Νo voice tag saved for this contact". Δηλαδη δεν μπορώ καν να ακουσω το voice tag. Περιττο να πω οτι οπως και να προφερω το contact δεν το αναγνωριζει...(Το κινητο τρέχει την 12.046) Εχει κανεις καμμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Στο δικό μου όλες οι επαφές έχουν φράση. Όταν επιλέγω δηλαδή Στοιχεία φράσης, μου βγάζει μια λίστα με όλα τα επίπεδα της επαφής. Η φωνητική κλήση φαίνεται πως δεν λειτουργεί σωστά ακόμα. Προφέρω το όνομα ακριβώς όπως είναι αποθηκευμένο αλλά δεν το αναγνωρίζει. Αυτό στις περισσότερες επαφές, γιατί υπάρχουν μερικές που τις καλεί κανονικά. Η αλήθεια είναι όμως πως η συγκεκριμένη λειτουργία μου είναι εντελώς άχρηστη. Χρησιμοποιείτε εσείς φωνητική κλήση για να καλέσετε τις επαφές σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Οχι μονο ειναι αχρηστη, αλλα ακομα κι αν υποθεσουμε οτι δουλευε σωστα, απαιτει ησυχο περιβαλλον. Εξω ας πουμε δεν υπαρχει περιπτωση να δουλεψει εκτος αν κολλας το κινητο στη μουρη σου και φωναζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 ρε παιδια εχει ραδιοφωνο το Ν78? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Ναι, φυσικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 ρε παιδια εχει ραδιοφωνο το Ν78? Φυσικά και έχει. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Διάβασε τα χαρακτηριστικά στο πρώτο ποστ. Πρώτα ψάχνουμε και μετά ρωτάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Γιατι εδω γραφει οτι στην Ελλαδα ειναι απογορευμενο το fm transmitter?:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts