Jump to content

[Επίσημο] Nokia N78

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο φάκελος _PAIbTN εμφανίζεται μόνο εάν έχει δημιουργηθεί. Για να δημιουργηθεί, θα πρέπει έστω και μία φορά να έχεις ανοίξει σε fullscreen τις φωτογραφίες με κάποια εφαρμογή, π.χ. Έκθεση, X-plore κλπ.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βαλε της εικονες σε ενα αλλο φακελο και δες εαν εμφανιζονται (καλυτερα ο φακελος αυτος να εχει εικονες που εμφανιζονται στην εκθεση) .
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ο φάκελος _PAIbTN εμφανίζεται μόνο εάν έχει δημιουργηθεί. Για να δημιουργηθεί, θα πρέπει έστω και μία φορά να έχεις ανοίξει σε fullscreen τις φωτογραφίες με κάποια εφαρμογή, π.χ. Έκθεση, X-plore κλπ.

Τίποτα, αν και τις ανοίγω full screen δεν υπάρχει φάκελος _PAIbTN στον ίδιο φάκελο με την εικόνα. (Μήπως το fp2 χρησιμοποιεί άλλο τρόπο για thumbnails?)

Βαλε της εικονες σε ενα αλλο φακελο και δες εαν εμφανιζονται (καλυτερα ο φακελος αυτος να εχει εικονες που εμφανιζονται στην εκθεση) .

Το πρόβλημα με την μη εμφάνιση των εικόνων στην έκθεση έχει λυθεί όπως αναφέρω πιο πάνω. Πλέον η Έκθεση δείχνει όλες τις εικόνες που υπάρχουν στην κάρτα μνήμης. Τώρα το μόνο περίεργο είναι ότι

...στην κατηγορία Δημιουργημένες (αυτές δηλ που έχουν παρθεί με την κάμερα του κινητού) δείχνει μόνο όσες πήρα σημέρα μετά την διόρθωση του προβλήματος. Όλες τις προηγούμενες που είχαν παρθεί με την κάμερα του κινητού τις έχει πλέον στην κατηγορία 'Όλες".

Τέλος πάντων δεν είναι και σημαντικό πρόβλημα αφού τουλάχιστον μπορώ να τις δω μέσα από την Έκθεση. :)

Τίποτα, αν και τις ανοίγω full screen δεν υπάρχει φάκελος _PAIbTN στον ίδιο φάκελο με την εικόνα. (Μήπως το fp2 χρησιμοποιεί άλλο τρόπο για thumbnails?)

Πιθανόν να είναι έτσι. Δεν το είχα σκεφτεί. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλησπέρα παιδιά

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανένας αν μπορώ να συνδέσω τον υπολογιστή μου στο ιντερνετ ενώ έχω συνδεσει το κινητο στο ιντερνετ μέσω lan?

Απο οτι διάβασα στο manual μπορεί ο υπολογιστής να έχει ιντερνετ μέσω κινητού αλλα με σύνδεση gprs και 3g.Μπορεί να παίξει μέσω lan ωστε να βλέπω ιντερνετ στο PC?

Μόλις κυκλοφόρησε η έκδοση του Garmin Mobile XT για τα FP2 και λειτoυργεί άψογα στο Ν78. Όσοι πιστοί προσέλθετε στο αντίστοιχο θέμα. :) ;)

Υπάρχει δηλαδή στα γνωστά μαγαζάκια ή μέσα εδώ???

Και τα 2. :)

Και ψάξε επίσης και για μια τροποποίηση που κάνουμε στο φάκελο garmin ωστε να εμφανιστεί η επιλογή να έχουμε ελληνικό μενού στην εφαρμογή.

Συνέχεια στο ανάλογο θέμα. ;)

Καλημέρα,

Έπαιζα λίγο με το κινητάκι μου και ανακάλυψα κάτι που μου δημιούργησε μια αποριούλα. Καθώς έψαχνα το κινητό με τον x-plore,αλλά και με τον browser του κινητού βρήκα έναν φάκελο ονόματι "Άλλα" ο οποίος απο τις επιλογές->στοιχεία μνήμης->τηλεφώνου στο μενού του κινητού φαίνεται οτι είναι 14MB, όταν όμως τον ανοίγω απο το browser του κινητού είναι άδειος. Απο τον x-plore φαίνεται άδειος και το μέγεθος του μηδενικό. Σε σας τι δείχνει ? Είναι θέμα του Browser (στο μενου επιλογών των στοιχείων μνήμης) του κινητού ή μόνο σε μένα το δείχνει έτσι ?

Με αυτό που πατάς βλέπεις την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και όχι του φακέλου. Για να δεις απο την διαχείριση αρχείων τα στοιχεία ενός φακέλου επιλέγεις

Στοιχεία -> Φάκελος.

Αυτό ακριβώς λέω, μιλάω για την εσωτερική μνήμη,κανονικά αφού ο φάκελος είναι άδειος δεν θα έπρεπε να λέει άλλα αρχεία = 14MB παρ' όλα αυτά έτσι δείχνει. Απο ότι καταλάβα είναι θέμα επιλογής μνήμης (του browser) απλά ρωτάω αν το δείχνει και σε άλλους ...

Αυτό ακριβώς λέω, μιλάω για την εσωτερική μνήμη,κανονικά αφού ο φάκελος είναι άδειος δεν θα έπρεπε να λέει άλλα αρχεία = 14MB παρ' όλα αυτά έτσι δείχνει. Απο ότι καταλάβα είναι θέμα επιλογής μνήμης (του browser) απλά ρωτάω αν το δείχνει και σε άλλους ...

Αυτό το 14 που βλέπεις μάλλον δεν έχει σχέση με τον φάκελο Άλλα που βλέπεις εσύ στον x-plore. Μάλλον είναι για διάφορα αρχεία τα οποία βρίσκονται σε άλλους φακέλους.Εξάλλου όταν πας με τον x-plore σου δείχνει ό,τι είναι μηδέν το μεγεθός του. Δεν γίνεται να σου δείχνει άλλο νούμερο ο x-plore και άλλο νούμερο η μνήμη.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Σορυ αν εχει αναφερθει αλλα ποιο ειναι για μας;

Nokia N78 (Type RM-235) --- sar 1.23 W/kg.

Nokia N78 (Type RM-236) --- sar 1.01 W/kg.

Nokia N78 (Type RM-342) --- sar 1.00 W/kg.

Ας ειναι καποιο απο τα δυο τελευταια..:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Η εσωτερική μνήμη δεν έχει μόνο τα αρχεία που αποθηκύεις εσύ αλλά και αρχεία συστήματος τα οποία δεν μπορείς να δεις απο την Διαχείριση Αρχείων. Έτσι, ενώ εσύ βλέπεις όλους τους φακέλους άδειους και τίποτα αποθηκευμένο στο τηλέφωνο, παρόλα αυτά έχεις καταναλώσει 14ΜΒ.

Αν ψάξεις εξονυχιστικά με το X-plore όλους τους φακέλους, θα διαπιστώσεις αυτό που σου λέω.

Το δικό μας Ν78 είναι το RM-235, άρα έχουμε SAR 1.23 W/kg.

οταν παω να δω καποιο βιντεακι στο youtube ειτε μεσω του opera mini ειτε του browser του κινητου, μου το ανοιγει με το real player και ακουω μονο τον ηχο...εικονα δεν βλεπω....καμια βοήθεια?

οταν παω να δω καποιο βιντεακι στο youtube ειτε μεσω του opera mini ειτε του browser του κινητου, μου το ανοιγει με το real player και ακουω μονο τον ηχο...εικονα δεν βλεπω....καμια βοήθεια?

Είσαι στην mobile έκδοση του youtube. Για να μπεις στην κανονική, πήγαινε στο τέλος της σελίδας και πάτα exit mobile edition. Απο κει θα βλέπεις κανονικά τα κλιπ στον Browser σε full screen.

Καλησπερα οταν παω να ανοιξω το νοκια μαπς ή το kaspersky μου εμφανιζει ενα μηνυμα μη διαθεσιμη μοναδα δισκου νεος δισκος.νεα προσπαθεια?

ξερει κανεις πως λυνεται αυτο?

TO NOY SAS

Δοκιμασες να κανεις επανεκκινηση στην συσκευη σου?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

πολλες φορες αλλα τπτ και μολις παω να ανοιξω τα προγραμματα μου λεει σινδεση με....παταω για παραδειγμα wap αλλα μου βγαζει αυτο το μηνυμα
TO NOY SAS

πολλες φορες αλλα τπτ και μολις παω να ανοιξω τα προγραμματα μου λεει σινδεση με....παταω για παραδειγμα wap αλλα μου βγαζει αυτο το μηνυμα

Μήπως να περάσεις ξανά το kaspersky? Και σαν τελευταία λύση να κάνεις φορμάτ ή να περάσεις ξανά το τελευταίο firmware.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4