takispatra30 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 πληκτρολογιο κολαει τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Πλακέτα για το Ν78 που μπορώ να βρώ γιατί μου έκανε μπάνιο!Αναφέρομαι για την μέσα την πλακέτα και όχι την πλακέτα πληκτολογίου! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 e-bay λογικα θα βρεις, αν και οταν εψαχνα παλιοτερα δεν ειχα βρει κατι καλο... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Όλο βρίσκω πλακέτες πληκτρολογίου!Ή δεν ψάχνω εγώ σωστά ή δεν υπάρχει! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 δε βρηκα τιποτα :/ παντως παιδια τι λετε, να το αλλαξω χρωματακι??? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 (edited) Όλο βρίσκω πλακέτες πληκτρολογίου!Ή δεν ψάχνω εγώ σωστά ή δεν υπάρχει! Δεν υπαρχει. Ψαξε για κανενα μεταχειρισμενο. Λογικα αν εκανε μπανιο θα χαλασαν και αλλα πραγματα, οποτε δεν σε συμφερει να αλλαξεις τιποτα, δε βρηκα τιποτα :/ παντως παιδια τι λετε, να το αλλαξω χρωματακι??? Η ιδια η σελιδα εχει μια εικονιτσα που γραφει http://i681.photobucket.com/albums/vv177/unclemartin_z/classic/notoriginal.jpg σκεψου δηλαδη για να το λενε και οι ιδιοι... Edited September 19, 2012 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 δε βρηκα τιποτα :/ παντως παιδια τι λετε, να το αλλαξω χρωματακι??? Αν το πάρεις και είναι καλό πάντως πες το μας να το πάρουμε και εμείς ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 εχει και αλλα enema ! μπορει να ειναι καλυτερα ;) παντως το σωμα δε θα το αλλαξω αν και εχει κατι σημαδακια αν δεν ειναι καλο (εξαλλου το νεο που με εδωσε η Νοκια δεν εχει καμια σχεση με το παλιο σε ποιοτητα κατασκευης, δεν ειναι το ιδιο δεμενο) παντως μου αρεσει πολυ :) βεβαια ισως κανω ασπρο το δευτερο που εχω και εχει και σπασμενη οθονη σε ενα σημειο, μη χαλασω το κανονικα :O Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi13 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 (edited) Καλήσπερα,μολις εκανα update το n78 απο το επισημο λογισμικο της nokia και ξαφνικα την επομενη στιγμη δεν λειτουργουσε.μου ανοιγει μια μαυρη οθόνη και ειναι στην δονηση συνεχως και μετα κλεινει.τι επαθε;;υπαρχει καποιος τροπος να το σωσουμε???:help::help::what: Edited January 11, 2013 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305277 για ρίξε μια ματιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Γεια σας και απο μένα φιλοι του symbian και του n78. Ψάχνοντας ενα συρτάρι χτες βρήκα το n78 μαζί με τον φορτιστη του.Το φορτισα κανονικά, άνοιξε αλλά μου ζήτησε κωδικό κλειδώματος που ουτε καν τον θυμάμαι..Τι ήθελα και τον εβαζα και γω? Υπάρχει καμια λυση? Θα ήθελα να το χρησιμοιησω να πω την αλήθεια, να φύγω λίγο απο το android και τα αλλά λειτουργικά.Για πείτε μου εσείς οι γατοι, περιμένω βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Σε περίπτωση που δεν τον έχεις αλλάξει ο default κωδικός είναι 12345. Αλλιώς ρίξε μια ματιά εδώ Εύρεση κωδικού ασφαλείας σε συσκευές Nokia ή απευθύνσου σε κάποιο service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση, αλλα δυστυχως δεν λειτουργει κανενας τροπος μιας και ειναι κλειδωμενο, δεν μπαινει στο μενου και δυστυχως δεν το αναγνωριζει ουτε ο υπολογιστης. Οποτε μονοδρομος η επισκεψη σε καποιο μαγαζι. Φυσικα διαβασα και ολο το θεμα για το ξεκλειδωμα συσκευης νοκια αλλα ολοι λενε για τα nokia shop που δυστυχως δεν υπαρχουν πια. Μπορειτε να μου προτεινετε καποια αλλη λυση, καποιο αλλο μαγαζι ισως αλλα ποιο? Σας ευχαριστω πολυ και παλι, εχω κολλησει θα ηθελα να το χρησιμοποιησω και παλι το n78 μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση, αλλα δυστυχως δεν λειτουργει κανενας τροπος μιας και ειναι κλειδωμενο, δεν μπαινει στο μενου και δυστυχως δεν το αναγνωριζει ουτε ο υπολογιστης. Οποτε μονοδρομος η επισκεψη σε καποιο μαγαζι. Φυσικα διαβασα και ολο το θεμα για το ξεκλειδωμα συσκευης νοκια αλλα ολοι λενε για τα nokia shop που δυστυχως δεν υπαρχουν πια. Μπορειτε να μου προτεινετε καποια αλλη λυση, καποιο αλλο μαγαζι ισως αλλα ποιο? Σας ευχαριστω πολυ και παλι, εχω κολλησει θα ηθελα να το χρησιμοποιησω και παλι το n78 μου.. Nokia Care υπάρχουν, nokia shop όχι. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Εντάξει τοτε θα κοιτάξω για nokia care, ευχαριστώ για την άμεση απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adartis Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 καλησπέρα σε όλους.σήμερα χρησιμοποιήσα το παροπλισμένο για πολύ καιρό N78 που έχω.το άνοιξα,όλα δουλεύουν κομπλέ,αλλά έχει ενα θεματάκι.τα πλήκτρα μένουν πάντα αναμμένα,ακόμη και όταν είναι κλειστό το τηλέφωνο με αποτέλεσμα η μπαταρία να ξεφορτίζεται πολυ γρήγορα.υπάρχη κάποια ρύθμιση;όποιος γνωρίζει ας ρίξει τα φώτα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Αν βρεθεί καινούργιο. Υπάρχουν κάποιες λειτουργίες που δεν θα δουλεύουν; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Δε νομίζω. Το δικό μου ακόμα δουλεύει μια χαρά, 7 χρόνια μετά :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Για καινουργια μπαταρια από που θα επιλεγατε; και ποια; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 ebay, μαιμου, καποια φθηνη Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts