Zisis1992 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Τρομερό το freesigner... Εύχρηστο και αν δεν κάνω λάθος με την λειτουργία ''self-sign SIS'' κάνει εγγραφή με δικά του πιστοποιητικά!:D Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 νομιζω κανει με το πιστοποιητικο που του χες βαλει αυτουνου οποτε το ιδιο πραγμα :p ναι βολευει απιστευτα, το τι προγραμματα του χω περασει... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Το Ν78 ήταν κινητάρα (ακόμη και με vodafove live) και παρ' όλο που έλεγαν για το πληκτρολόγιό του, εμένα με βόλεψε μια χαρά!:D Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Το Ν78 ήταν κινητάρα (ακόμη και με vodafove live) και παρ' όλο που έλεγαν για το πληκτρολόγιό του, εμένα με βόλεψε μια χαρά!:D Γενικα ολα σχεδον τα S60 3rd edition (2007-2009) ειναι φανταστικα κινητα:) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Το Ν78 ήταν κινητάρα (ακόμη και με vodafove live) και παρ' όλο που έλεγαν για το πληκτρολόγιό του, εμένα με βόλεψε μια χαρά!:D εγω το τσιμπησα free απο συγγενη μολις ειχα χασει το 5310 γιατι δεν εβλεπε καλα τα κουμπια και οταν το πρωτοειδα ειχα ενδοιασμους αλλα τελικα με βολευει περισσοτερο απο τα κανονικα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Εμένα ειναι σε φάση απόσυρσης αρχίζει να παραδίδει πνεύμα :wacko: Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό ..μέσα σε άμμο και υγρασία με άπειρες τούμπες και ακόμα αντέχει. Τώρα πάμε για αφής.. που δεν πολύ-τρελαίνομαι Απλα η νοκια πλέον είναι πίσω από τους άλλους.. θέλω symbian με flash player και 4+ οθόνη δεν υπάρχει πάμε για άλλα ...δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Εμένα ειναι σε φάση απόσυρσης αρχίζει να παραδίδει πνεύμα :wacko: Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό ..μέσα σε άμμο και υγρασία με άπειρες τούμπες και ακόμα αντέχει. Τώρα πάμε για αφής.. που δεν πολύ-τρελαίνομαι Απλα η νοκια πλέον είναι πίσω από τους άλλους.. θέλω symbian με flash player και 4+ οθόνη δεν υπάρχει πάμε για άλλα ...δυστυχώς. αντεξε ενα χρονο στα χερια του πατερα μου μεχρι που του διαλυσε οθονη,καπακι κτλ... σκυλι :p το Ν96 αντεξε ενα τριμηνο με 4αρα οθονη εχει Χ7 σε ενα μηνα, και το Ε7.... εχουν lite και ανοιγουν τα περισσοτερα site... εκτος και αν βασιζονται πανω σε flash 100% Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 (edited) Αγόρασα πρόσφατα την συγγεκριμένη συσκευή, και είναι μια χαρά, εκτός από ένα θέμα. Τα ακουστικά. Όποια ακουστικά και να χρησιμοποιήσω δεν δουλευει το στερεο, δηλαδη δουλεύει μονο το ένα ακουστικό... Υπάρχει κάτι που μπορω να κανω για να το φτιάξω ??? (Έχω δοκιμάσει και με ακουστικά της νοκια, και με αλλα, όμως τιποτα...:() Edited July 4, 2011 by impreza_sti Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Σιγουρέψου ότι κάνει καλή εφαρμογή το βύσμα,βάζοντας ίσως λίγο παραπάνω δύναμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Σιγουρέψου ότι κάνει καλή εφαρμογή το βύσμα,βάζοντας ίσως λίγο παραπάνω δύναμη. Όσο κι αν τα πίεσα, δεν έγινε τίποτα, αν και τα ακουστικά της νόκια, ακούγονται σαν να μην εχούν εφαρμόσει καλά... Δοκίμασα και στις ρυθμίσεις ήχου->διεύρυνση στέρεο, αλλά πάλι τίποτα... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Δοκίμασε με άλλα ακουστικά. Επίσης δοκίμασε τα ακουστικά που έχεις σε κάποια άλλη συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Δοκίμασε με άλλα ακουστικά. Επίσης δοκίμασε τα ακουστικά που έχεις σε κάποια άλλη συσκευή! Δοκίμασα με τα ακουστικά του mp3 μου, δουλεύει μόνο το ένα, με τα ακουστικά του κινητού του αδερφού μου (Νοκια C5) πάλι τζίφος... Συμβαίνει μόνο σε εμένα αυτό??? Μήπως είναι και χαλασμένη η υποδοχή του τηλεφώνου? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Λογικά κάποιο πρόβλημα έχει η υποδοχή. Πήγαινέ το σε ένα κατάστημα nokia αν θέλεις να το κοιτάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takispatra30 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 (edited) ΓΕΙΑ ΕΧΩ ΤΟ Ν78 ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΕΡΒΕΙΣ ΜΟΥ ΥΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΗΝΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΙΞΗ .ΤΟ ΤΗΛ.ΥΠΑΡΧΗ ΠΕΡΗΠΤΟΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΗ. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited July 21, 2011 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Θα μπορούσες να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό Επαναφορά νεκρής Nokia Symbian συσκευής αλλά είναι η ίδια διαδικασία που λογικά κάνουν και στα επίσημα service.Οπότε αν ασχολήθηκαν με την συσκευή σου ίσως να υπάρχει κάποια ανεπανόρθωτη βλάβη.Δεν χάνεις όμως κάτι να δοκιμάσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takispatra30 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 θα το κανω οταν μου ερθη το τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Πώς θα εγκαταστήσω το ngage στο κινητό μου??? Πατάω εγκατάσταση και δεν φορτώνει ο browser... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Ρίξε μια ματιά στο [s60 3rd Edition] Next Gen N-Gage games Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Χθες, την ώρα που έκανα εγκατάσταση κάποια themes από το ovi store, ξαφνικά το κινητό έγινε μη λειτουργικό. Αρχικά έσβησε η οθόνη για λίγο και ξανάναψε (πράγμα που πλεον επαναλαμβάνεται συνέχεια όταν πάω να το χρησιμοποιήσω) και πλέον το κινητό ανταποκρίνεται η πάρα πολύ αργά ή και καθόλου. Για παράδειγμα στο μενού θέλει να πατήσω 5-10 φορές κάποιο πλήκτρο για να ανταποκριθεί μετά από 10", αλλάζει χρώματα η οθόνη, μετακινείται ολόκληρη η οθόνη δεξιά-αριστερά κατα την πλοήγηση στο μενού (όχι ότι μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο). Αρχικά φαντάστηκα πως έφταιγε κάτι που έκανα εγκατάστηση, οπότε αφαίρεσα την κάρτα μνήμης και έκανα hard reset τη συσκευή και αφού αυτό δεν έλυσε το πρόβλημα, ξαναεγκατέστησα και το λειτουργικό αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το κινητό είναι εκτός εγγύησης. Τι μου συμβουλεύεται να κάνω; Να το πάω σε κάποιο nokia care και να δω τι θα μου πουν για επισκευή; Αν το κόστος είναι εξωπραγματικό μπορεί να μου ζητήσει το κατάστημα 30-40€ μόνο για το άνοιγμα της συσκευής; Είναι και δύσκολοι καιροί και δεν σκόπευα να αγοράσω καινούργια συσκευή σύντομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 πρωτη φορα μπαινω στο thread μας αυτο :) . Ηθελα να ρωτησω, υπαρχει τροπος να περασω ovi maps 3.04 και ανω στο Ν78 ? Το χει ο πατερας μου και θελω να του περασω τα ovi maps. Του χω μεσα το Garmin και το N-Drive (το κινητο ειναι χακαρισμενο) , αλλα θελω να του κανω hard reset και να του βαλω απλα το ovi maps μεσα να ναι πιο "καθαρο" και σβελτο. Του χω περασει μεχρι εκδοση 3.01 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Γεια σας παιδια! θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις τη διαδικασια φλασαρισματος σε Ν78. εχω προσπαθησει κατεβαζοντας το firmware με navifirm αλλα δεν ξερω πως να το εγκαταστησω. προσπαθησα με maemo flash και phoenix αλλα δεν μπορεσα. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά στην διαδικασία φλασαρίσματος από τις άλλες συσκευές Nokia symbian.Ρίξε και μια ματιά εδώ Πρόγραμμα flashing Phoenix Software Suite Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takispatra30 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 θελει αλαγει το ic του ν78 τισ οθωνεις να το αλαξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takispatra30 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 ν78 εχω τιν 21.002 υπαρχει ποιο κενουργια ενριμεροση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 ν78 εχω τιν 21.002 υπαρχει ποιο κενουργια ενριμεροση Υπάρχει.. Δες στο 1 post του παρόντος :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts