mirrorofsorrow Δημ. April 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Και να έβρισκε ιό, και πάλι το τηλέφωνό σου δεν θα είχε φόβο. Μάλλον ο υπολογιστή σου θα είχε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modezuma Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Γεια σας, έχω το τηλέφωνό μου μόλις 3 μήνες. Μένω επαρχία και το πήρα από το πλαίσιο (αθήνα) με κούριερ. Ενώ η μπαταρία μέχρι πριν 10 μέρες λειτουργούσε κανονικά, και κράταγε τουλάχιστον 4 μέρες, σιγά σιγά μειωνόταν η διάρκεια και τώρα δεν κρατάει σχεδόν καθόλου (λίγες ώρες). Ρωτάω τα εξής: α) τι μπορεί να φταίει για το πρόβλημα αυτό, β) αν με καλύπτει η εγγύηση, και γ) σε ποιο σέρβις μπορώ να πάω... πρέπει να το πάω στο πλαίσιο; σε κάποιο σέρβις της νόκια; ή να το πάω στο γερμανό της περιοχής μου που αναλαμβάνει να το στείλει (με αρκετή καθυστέρηση όμως); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Για να σιγουρευτείς οτι φταίει η μπαταρία κάνε του ένα φορματ στο τηλέφωνο και στην κάρτα και σύγκρινε. Με τις εφαρμογές και τα θέματα που εγκαθιστούμε, η αυτονομία μειώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modezuma Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Για να σιγουρευτείς οτι φταίει η μπαταρία κάνε του ένα φορματ στο τηλέφωνο και στην κάρτα και σύγκρινε. Με τις εφαρμογές και τα θέματα που εγκαθιστούμε, η αυτονομία μειώνεται. Τότε δε θα έπρεπε να είχε μειωθεί από τότε που τις εγκατέστησα αμέσως τις εφαρμογές; δηλαδή από τον πρώτο μήνα; και είναι δυνατόν να μηδενιστεί η αυτονομία της μπαταρίας; Επίσης, αν θες πες μου πώς θα κάνω φορμάτ σε τηλέφωνο και κάρτα, και πώς θα αποθηκεύσω έυκολα τα τηλέφωνα στον υπολογιστή μου για να τα ξαναφορτώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Βάλε στον υπολογιστή σου το pc suite ή το ovi suite, κράτα αντιγραφο των δεδομένων σου (όχι και των ρυθμίσεων, μόνο των δεδομένων), αλλά κράτα και μέα απο το τηλέφωνο, απο το μενού διαχείριση αρχείων - αντίγραφο μνήμης τηλεφώνου. Φορματ στο τηλέφωνο κάνεις απο την οθόνηαναμονής πατώντας *#7370# (σωστός ο Σταύρος :) ;) ) Για την κάρτα, διαχείριση αρχείων, κάρτα μνήμης - επιλογές κάρτας μνήμης - διαμόρφωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Τότε δε θα έπρεπε να είχε μειωθεί από τότε που τις εγκατέστησα αμέσως τις εφαρμογές; δηλαδή από τον πρώτο μήνα; και είναι δυνατόν να μηδενιστεί η αυτονομία της μπαταρίας; Επίσης, αν θες πες μου πώς θα κάνω φορμάτ σε τηλέφωνο και κάρτα, και πώς θα αποθηκεύσω έυκολα τα τηλέφωνα στον υπολογιστή μου για να τα ξαναφορτώσω. Hard format κάνεις με το *#7370#. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Παιδια μια ερωτηση... Προσπαθω με τον 3ο τροπο να κανω hack την συσκευη κ δεν μπορω να κανω Install το αρχειο HelloOX.1.03.Unsigned.sis...μου λεει λαθος πιστοποιητικο...τι πρεπει να κανω; Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Θα πρέπει να υπογράψεις πρώτα την εφαρμογή για να μπορέσεις να την κάνεις εγκατάσταση. Ακολούθησε αν θέλεις τον παρακάτω τρόπο που έχω γράψει.. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι στην πρώτη σελίδα του παρακάτω θέματος. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208801&page=164 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modezuma Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 κωδικό κλειδώματος τι βάζω για το φορμάτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 κωδικό κλειδώματος τι βάζω για το φορμάτ; 12345 αν δεν τον εχεις αλλαξει :rtfm: :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Σε κατάσταση αναμονής μου εμφανίζει μια συντόμευση "κοινό online" την οποία εγώ δε χρησιμοποιώ.. Εχω προσπαθήσει να την αφαιρέσω αλλά δεν το εχω καταφέρει.. Καμία ιδέα; το ίδιο και με την αναζήτηση για WLAN που εμφανίζει στην αναμονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Υπάρχει μια εφαρμογή γι' αυτό που ζητάς αλλά αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι πώς λέγεται. Βέβαια θα πρέπει πρώτα να έχεις χάκαρει το κινητό. Ρώτα στο αντίστοιχο θέμα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189726 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Για να τα αφαιρέσεις, θα πρέπει να χακάρεις το τηλέφωνό σου και να ακολουθήσεις μια πολύπλοκη διαδικασία χακαρίσματος του θέματος αναμονής. Αλλιώς, ή θα τα βλέπεις όλα μαζί ή θα επιλέξεις το θέμα Κατακόρυφης Γραμμής Εικονιδίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 ΟΚ παιδιά.. Ευχαριστώ πολύ.. Θα το προσπαθήσω μάλλον κάποια στιγμή που θα εχω περισσότερο χρόνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spo002 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Καλημέρα. Ειχα μια επιδότηση και ειπα να παρω ενα κινητο με gps. Ετσι πήρα το N78 της Nokia. Το προγραμμα Χάρτες που εχει απο μαμα μου φαίνεται καλό αλλα με ενοχλεί που πρεπει να πληρώνω για να το έχω. Μπαινω λοιπόν στο τοπικ του κινητού για να βρώ βασικά καποιο σπάσιμο για το συγκεκριμένο ή καποιο αλλο. Από εδω και πέρα αρχίζει το χάσιμο. Κατεληξα με το προγραμμα της Garmin το οποίο αφού το εγκατέστησα αντιγράφοντας πρωτα στην καρτα διάφορα αρχεία και μετα τρεχοντας το sis και, ενω ειναι από οσο έγραφε σπασμένο και ελληνικό στο γνωστο (πια και σε μένα) μαγαζάκι, τρέχοντας το μου ζητα ή να πληρώσω ή να βάλω το registration number. Τζιφος. Μετα βρίσκω αλλο τρόπο ο οποίος απαιτεί απο μένα να τρέξω διάφορα προγραμματα τα οποία όμως δεν ειναι signed και ετσι δεν τα τρέχει το κινητό. Διάβαζμα πάλι και ανακαλύπτω πωε πρέπει να χακεψω το κινητό όστε να δεχεται unsigned εφαρμογές (μιας και το αλλο με το site που δεν κανει πια register και προσωπικά δεν μπορω να περιμένω κάθε φορά 12 ώρες). Εμ έλα όμως που ούτε αυτό δεν εχει δουλεψει. Εχω πλέον κλείσει 24 ώρες και το μόνο που εχω καταφέρει ειναι να έχω το garmin που δεν δουλεύει (γραφει πως ειναι κληστω το gps κιολας, που δεν ειναι. δεν βρισκει το χαρτη της αθηνας ενω εγω τον βλεπω σαν αρχειο στη καρτα κτλ, κτλ) και κατι αλλα αρχεία που περασα μεσα στο συστεμ που αντε να τα βρω να τα βγαλω από τις αποπειρες να χακεψω το κινητο. Υπάρχει κάποιος άνθρωπος που μπορέι να με βοηθησει να σπάσω είτε το μαμα προγραμα του gps ειτε να βάλω σίγουρα καποιο άλλο με ελληνικούς χάρτες και ομιλία και ενδεχομένος να σπάσω και το κιν ώστε να μπορώ να εγκαθηστώ εφαρμογες κατα βούληση. Παράθεση Aman Panagia Mou http://www.spirospolikandriotis.com http://www.linkedin.com/in/spirospolikandriotis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Πάρτα όλα απο την αρχή. Καταρχήν αν δεν το έχεις κάνει, διάβασε το Series 60 FAQ. Θα σε βοηθήσει πολύ. Στο θέμα Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed ζήταν πιστοποιητικό για το κινητό σου ωστε να υπογράφεις τις εφαρμογές σου. Άσχετα αν σου χρειάζεται τώρα, είναι καλό να έχεις ένα πιστοποιητικό. Είναι πάρα πολύ χρήσιμο. Στο θέμα: S60 - Hacks & Patches θα ακολουθήσεις τον τρίτο τρόπο και θα κάνεις χακ στο κινητό σου. Τωρα, όσον αφορά την πλοήγηση, υπάρχει το Nokia Maps 3 το οποίο είναι φανταστικό και μέσω των δωρεάν 7ήμερων αδειών το έχεις ουσιαστικά δωρεάν. Δες εδώ. Ακόμα υπάρχει το Sygic το οποίο στην έκδοση 7.199 είναι πάρα πάρα πολύ καλό και με πολύ καλό χάρτη. Το garmin για την συσκευή σου συνεργάζεται αψογα στην έκδοση 5.00.10 και αυτή σου προτείνω να εγκαταστήσεις. Πληρέστατα και τα δύο και εντελώς δωρεάν. Οδηγίες εγκατάστασης θα βρεις στο πρώτο ποστ του εκάστοτε θέματος. Ότι άλλο χρειαστείς, θα ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα της εφαρμογής που σε ενδιαφέρει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Επίσης να προσθέσω πως απαντήσεις σε ερωτήσεις του τύπου που βρίσκω σπασμένο το τάδε, δεν απαντώνται και διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 νέα αναβάθμιση μέσω FOTA. έκδοση 21.002 Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Εγώ προτίμησα να την περάσω με nokia updater... αν και στην προηγούμενη έπρεπε να κάνω επανεγκατάσαση των εφαρμογών που είχα βάλει τώρα όλα λειτουργούν κανονικά.. βέβαια ακόμα δεν έχω δει κάποια διαφορά με την 21. ακόμα και το wlan έμεινε στα αγγλικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Παιδια εχω ενα w595 αλλα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος,και τωρα στις γιορτες ελεγα να παρω απο εναν γνωστο το Ν78 το οποιο το εχει σε πολυ καλη κατασταση.Μου το δινει 150 ευρω....τι λετε αξιζει??:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spo002 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Επίσης να προσθέσω πως απαντήσεις σε ερωτήσεις του τύπου που βρίσκω σπασμένο το τάδε, δεν απαντώνται και διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Υπάρχουν και ΠΜ. Οποιος εχει ευχαρήστηση... Παράθεση Aman Panagia Mou http://www.spirospolikandriotis.com http://www.linkedin.com/in/spirospolikandriotis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A504 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Γεια σας!Μολις ενεργοποιησα τους 3ης μηνες φωνητική πλοηγηση στο Ν78...Επαθα πλακα!Και @@@μω!:D Ειναι δωρεαν οι 3ης μηνες απο τι διαβάζω έτσι?Μην μου ερθει κανενα μπουγιουρντί και πληρώνω!?:cry: Το πρόσβαση στο δίκτυό ενοειτε οτι ειναι στο "ποτε" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Ναι είναι δωρεάν. Άλλωστε δεν έχει καμία σχέση η άδεια πλοήγησης με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Επίσης διάβασε το τελευταίο ποστ από το FAQ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A504 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Ναι είναι δωρεάν. Άλλωστε δεν έχει καμία σχέση η άδεια πλοήγησης με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Επίσης διάβασε το τελευταίο ποστ από το FAQ... OΚ Ευχαριστω για την απαντηση!Διαβασα και το FAQ;) Δηλαδη μολις περασουνε οι 3ης μηνες ληγει η προπληρωμενη αδεια πλοηγησης και μετα πρεπει να την αγορασεις κανονικα αν εχω καταλαβει σωστα.Επισεις απενεργοποιησα το Αssisted GPS απο τις ρυθμίσεις και αφησα τσεκαρισμένα τα Intergrated GPS και Βασει Δικτυου..Αυτα τα 2 τι ειναι και επισεις το Αssisted GPS εκανα καλα που το απενεργοποιησα η επειδη ειναι δωρεαν οι 3ης μηνες παριελαμβανετε και το Α-GPS στο πακετο? Ευχαριστω προκαταβολικα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 OΚ Ευχαριστω για την απαντηση!Διαβασα και το FAQ;) Δηλαδη μολις περασουνε οι 3ης μηνες ληγει η προπληρωμενη αδεια πλοηγησης και μετα πρεπει να την αγορασεις κανονικα αν εχω καταλαβει σωστα. Ναι, μετά θα πρέπει να αγοράσεις την απαιτούμενη άδεια χρήσης, ή να στραφείς σε άλλα προγράμματα πλοήγησης... Υπάρχουν αντίστοιχα θέματα για περεταίρω. Επισεις απενεργοποιησα το Αssisted GPS απο τις ρυθμίσεις και αφησα τσεκαρισμένα τα Intergrated GPS και Βασει Δικτυου..Αυτα τα 2 τι ειναι και επισεις το Αssisted GPS εκανα καλα που το απενεργοποιησα η επειδη ειναι δωρεαν οι 3ης μηνες παριελαμβανετε και το Α-GPS στο πακετο? Ευχαριστω προκαταβολικα:) Το AGPS δεν έχει σχέση με την άδεια χρήσης και τη Nokia... Απλά πακέτα δεδομένων είναι, και η χρέωση γίνεται από το δίκτυο σου. Το Intergrated GPS είναι το πραγματικό τσιπάκι GPS. Το Βάσει Δικτύου αντλεί πληροφορίες από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας για να παίρνει πληροφορίες κατά προσέγγιση για τη θέση σου. Δεν χρεώνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts