nemos Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Το αγόρασα κι εγώ πριν λίγο(v.12.046 ).Από ποιότητα κατασκευής μέτριο,αλλά δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο κινητό σ΄αυτά τα χρήματα.Προς το παρόν το "σκαλίζω":) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Θα συμφωνήσω. Παρόλο που δεν παίρνει βραβείο ποιότητας, στο 6μηνο που το έχω και εγώ δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Ούτε ξέβαψε, ούτε έτριξε περισσότερο, ούτε χαλάρωσε κανά καπάκι. μην το λες απόλυτα...........το πολυπλήκτρο του δικού μου έχει αλλάξει χρώμα το μισό! Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Σήμερα το δικό μου έφαγε το λιώσιμο της ζωής του. Απίστευτες ώρες πλοήγησης, πάρα πολύ ομιλία και πάρα πολύ σκάλισμα που περιείχε εγκατάσταση/απεγκατάσαση εφαρμογών, αναπαραγωγή μουσικής, μετονομασία δεκάδες αρχείων και άλλα πολλά. Το φόρτισα το πρωί και στις 4.30 το βράδυ μου ζήτησε φόρτιση. Άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris87 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Παιδια θελω να ρωτησω για το πληκτρολογιο.Ειναι καλο, ανθεκτικο και εργονομικο? Γιατι ετσι οπως το βλεπω καπως ειναι.Σας εχει προκυψει καποιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Προσπάθησα να συγχρονίσω το n78 με το nokia pc suite 7 ,αλά δεν τα κατάφερα. Επειδή είμαι λίγο άσχετος με τα symbian πείτε μου αν κάνω κάτι λάθος. Πρώτα άνοιξα το pc suite και έκανα κλικ στην ταμπέλα "cilck here to connect a phone" , μετά ακολούθησα τα βήματα , σύνδεσα το τηλέφωνο με το καλώδιο usb και μετά από λίγη ώρα μου έβγαλε μήνυμα "problem with usb connection?" Μπορείτε να με βοηθήσετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 καλα παιδια, η αναβαθμιση ειναι για τα μπαζα ,ουτε την ωρα στο μενου φτιαξανε, ουτε το ραδιοφωνο που τρωει κολληματα οταν αλλαζεις σταθμο, ουτε τα 2 ηχεια που δε λειτουργουν στην ανοιχτη ακροαση, ουτε το προβλημα του φωτισμου που δημιουργειται απο τον κωδικο κλειωματος, Εγω προσωπικα , δε βλεπω καμια βελτιωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Προσπάθησα να συγχρονίσω το n78 με το nokia pc suite 7 ,αλά δεν τα κατάφερα. Επειδή είμαι λίγο άσχετος με τα symbian πείτε μου αν κάνω κάτι λάθος. Πρώτα άνοιξα το pc suite και έκανα κλικ στην ταμπέλα "cilck here to connect a phone" , μετά ακολούθησα τα βήματα , σύνδεσα το τηλέφωνο με το καλώδιο usb και μετά από λίγη ώρα μου έβγαλε μήνυμα "problem with usb connection?" Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ήταν η πρώτη φορά που έκανες σύνδεση με το PC Suite? Δοκίμασε ξανά. Αν χρειαστεί σύνδεσέ το σε άλλη USB θύρα. Στο κινητό επέλεξες την αντίστοιχη επιλογή όταν σύνδεσες το κινητό με το pc; Θα το αναγνωρίσει, δεν χρειάζεται να πατήσεις εσύ κάτι. Απλά άνοιξε το PC Suite και περίμενε να αναγνωρίσει πλήρως το κινητό, να εγκαταστήσει τους αντίστοιχους drivers κτλ... Για να ξέρεις τι πρώτη φορά που συνδέεις το κινητό με το PC Suite και εφόσον αναγνωριστεί πλήρως, θα σου ζητηθεί να εγκαταστήσει ένα sis στο κινητό. Η διαδικασία φυσικά θα γίνει μέσω του κινητού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modezuma Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Βοήθεια! πήρα ένα καινούργιο Ν78 (Πλαίσιο) και εγκατέστησα διάφορες εφαρμογές. Σε κάποια στιγμή, όταν άνοιξα μία από αυτές, βγήκε μήνυμα disk error νομίζω. Μετά, το τηλέφωνο δεν ανοίγει καν. Μόλις το ανοίγω φτάνει στην φωτεινή οθόνη που λέει NOKIA και μένει εκεί ή δείχνει την οθόνη ελαφρά φωτεισμένη γκρι. Τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Δοκίμασε να ανοίξεις το κινητό χωρίς κάρτα μνήμης. Αν ανοίξει κανονικά, φταίει η κάρτα μνήμης, οπότε δεν έχεις πολλές εναλλακτικές... πας για νέα κάρτα μνήμης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modezuma Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Δοκίμασε να ανοίξεις το κινητό χωρίς κάρτα μνήμης. Αν ανοίξει κανονικά, φταίει η κάρτα μνήμης, οπότε δεν έχεις πολλές εναλλακτικές... πας για νέα κάρτα μνήμης. Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση, χωρίς την κάρτα άνοιξε η συσκευή. Υποθέτω ότι η κάρτα καταστράφηκε; Αν αγοράσω καινούργια πρέπει να είναι ειδική για νόκια ή να ζητήσω οποιαδήποτε microSD των 2 GB; Έχεις να προτείνεις κάποια οικονομική; Edit: Άκυρο, την τοποθέτησα πάλι και τη βλέπει η συσκευή! μάλλον φταίει η εφαρμογή που ήθελα να εγκαταστήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Αν θέλεις μόνο 2GB σου προτείνω αυτή. Την έχω και εγώ και είναι ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Δοκίμασε να κάνεις format. Ίσως στρώσει, αλλά στη θέση σου θα έπαιρνα άλλη για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris87 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 εχετε δοκιμασει τον ραδιοφωνικο πομπο??πως συνδεεται με hi-fi ή του αυτοκινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Βρίσκεις μια άδεια συχνότητα, το τοποθετείς σχετικά κοντά στη κεραία λήψης και το βάζεις να αναπαράγει τα τραγούδια που θέλεις. Αλλά αν βρίσκεται σε μεγάλο αστικό κέντρο όπου οι ελεύθερες συχνότητες είναι ελάχιστες το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο καλό. Θα πρέπει το κινητό να είναι πολύ κοντά στη κεραία λήψης του hifi. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris87 Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Βρίσκεις μια άδεια συχνότητα, το τοποθετείς σχετικά κοντά στη κεραία λήψης και το βάζεις να αναπαράγει τα τραγούδια που θέλεις. Αλλά αν βρίσκεται σε μεγάλο αστικό κέντρο όπου οι ελεύθερες συχνότητες είναι ελάχιστες το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο καλό. Θα πρέπει το κινητό να είναι πολύ κοντά στη κεραία λήψης του hifi. ευχαριστω φιλε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Ήταν η πρώτη φορά που έκανες σύνδεση με το PC Suite? Δοκίμασε ξανά. Αν χρειαστεί σύνδεσέ το σε άλλη USB θύρα. Στο κινητό επέλεξες την αντίστοιχη επιλογή όταν σύνδεσες το κινητό με το pc; Θα το αναγνωρίσει, δεν χρειάζεται να πατήσεις εσύ κάτι. Απλά άνοιξε το PC Suite και περίμενε να αναγνωρίσει πλήρως το κινητό, να εγκαταστήσει τους αντίστοιχους drivers κτλ... Για να ξέρεις τι πρώτη φορά που συνδέεις το κινητό με το PC Suite και εφόσον αναγνωριστεί πλήρως, θα σου ζητηθεί να εγκαταστήσει ένα sis στο κινητό. Η διαδικασία φυσικά θα γίνει μέσω του κινητού. Ευχαριστώ φίλε.Τελικά δούλεψε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios900 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Καλημερα σε ολους,προσπαθησα να περασω το nokia maps 3 αλλα το map updater δεν εναγνωριζε τη συσκευη μου!μηπως φταιει που ειναι vodafone live?τι πρεπει μα κανω για να βαλω to nokia maps3???υπαρχει σπασμενο?γιατιμου μενουν λιγες ,ερες ακομα κ μετα παπαλα!sorry για τις πολλες ερωτησεις!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Καλημερα σε ολους,προσπαθησα να περασω το nokia maps 3 αλλα το map updater δεν εναγνωριζε τη συσκευη μου!μηπως φταιει που ειναι vodafone live?τι πρεπει μα κανω για να βαλω to nokia maps3???υπαρχει σπασμενο?γιατιμου μενουν λιγες ,ερες ακομα κ μετα παπαλα!sorry για τις πολλες ερωτησεις!!!:wacko: Κατ' αρχήν έλεξε αν το υποστηρίζει το κινητό σου και δεύτερον πρέπει να έχεις την τελευταία έκδοση του nokia pc suit (νομίζω είναι η 7) στον υπολιγιστή σου. Σπασμένο δεν υπάρχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickist Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 ειχα ποσταρει καποια στιγμη οτι δε μου ανοιγε η εφαρμογη "κεντρο βιντεο" & μου ειπατε πολυ σωστα να κανω format...εκανα λοιπον hard format & ολα οκ την ανοιγω πρωτη φορα λειτουργει...κλεινω & παω να την ξανανοιξω & παλι μου κανει το ιδιο κενη οθονη :cry: ...τι εχει παθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Oταν εκανες hard format στην συσκευη εκανες και format στην καρτα μνημης? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Καλημερα σε ολους,προσπαθησα να περασω το nokia maps 3 αλλα το map updater δεν εναγνωριζε τη συσκευη μου!μηπως φταιει που ειναι vodafone live?τι πρεπει μα κανω για να βαλω to nokia maps3???υπαρχει σπασμενο?γιατιμου μενουν λιγες ,ερες ακομα κ μετα παπαλα!sorry για τις πολλες ερωτησεις!!!:wacko: Πρέπει να εγκαταστήσεις το Nokia maps updater και το maploader 3 για να το περάσεις. Αλλιώς δεν γίνεται. Διάβασε εδώ για περισσότερες λεπτομέριες. Δεν είναι σπασμένα αλλά δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickist Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Oταν εκανες hard format στην συσκευη εκανες και format στην καρτα μνημης? Οχι την ειχα αφαιρεση την καρτα & μετα το format την επανατοποθετησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Να της κάνεις και αυτής μορφοποίηση! Αφού πρώτα πάρεις τα δεδομένα σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Nα κρατησεις μονο τις φωτογραφιες - τραγουδια κ.τ.λ.π. να μην κρατησεις τους φακελους του συστυματος γιατι μπορει κατι μεσα απο αυτους να δημιουργει το προβλημα. 1. Θα κρατησεις οτι σου χρειαζεται. 2. Hard format την συσκευη. 3. Format στην καρτα μνημης μεσα απο την συσκευη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickist Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 οκ ευχαριστω θα κανω τα παραπανω & θα σας πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bentouza Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 παιδια ξερει κανεις που θα βρω το live messenger γισ τον ν78?sorry για το off topic:wacko: κοιτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253365#post2253365 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts