My_Immortal Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 μια χαρά είναι το κινητό κάνει τα πάντα και κοστίζει φθηνά το wifi πιάνει καλά αλλά μερικές φορές τρώει κάτι κολλήματα και πρέπει να το απενεργοποιήσεις και να το ενεργοποιήσεις πάλι η φωτογραφική του δεν λέει και πολλά πράγματα πάντως γενικά εγώ το συνιστώ (για τα λεφτά του πάντα) Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και αδυνατώ να κατανοήσω κάποιους οι οποίοι μαίνονται ενάντια σε αυτό το κινητό! :confused: Εμένα μου το έκαναν δώρο πριν κάποιες μέρες, έχω ασχοληθεί μαζί του πολλές ώρες, το έχω ήδη "πειράξει" για να παίρνει unsigned εφαρμογές, έχω εγκαταστήσει αρκετές, και πουθενά δε συνάντησα πρόβλημα. Ναι, ο επεξεργαστής του είναι αργός, η κάμερα μέτρια, αλλά η οθόνη αφής έχει τρομερή ακρίβεια, το ηχείο είναι δυνατό, η μπαταρία του κρατάει, ωραίο design... Για τα λεφτά του είναι μια καλή επιλογή! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 euxaristw poli file verikets!!! theos :-D Είχες το CapsSwitch στο OFF; Έχεις βάλει κάποιο icon pack; Κάθε αρχείο εγκατάστασης (sis) στο Symbian OS έχει ένα μοναδικό κωδικό που αναφέρεται ως UID και δεν είναι δυνατό να εγκατασταθούν 2 προγράμματα π.χ με τον ίδιο κωδικό. Προφανώς διάλεξα ένα UID που χρησιμοποιεί κάποια άλλη εγκατάσταση στο κινητό σου. Μου έχει τύχει.. για να μην κουράζω, όταν μπορέσω θα σου στείλω pm με νέο sis. ti einai to CapsSwitch kai pou to vriskw? episis pou tha brw tis nees ekdoseis tou Core player? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 euxaristw poli file verikets!!! theos :-D Απλώς Θεός; Ημίθεος είμαι. :p Όσο περί Capsswitch και sis installer mod έχει ανεφερθεί πάρα πολλές φορές στο forum. Αν διαβάσεις τις τρεις πρώτες παραγράφους που έγραψα εδώ θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Αν κάνεις σωστά τα βήματα, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με την εγκατάσταση του Flash Viewer. Εκείνα που σου είχα γράψει περί κωδικού UID δεν ισχύουν στην περίπτωση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margo77 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Πήρα χτες το κινητό, παρόλο που διάβασα ό,τι γράψατε εδώ για τα διάφορα προβλήματα. Η κάμερα δεν άνοιγε ούτε από το κουμπί, ούτε από το μενού. Με αναβάθμιση ανοίγει από το μενού τουλάχιστον. Κάτι είναι και αυτό :wacko: Βοήθεια! Εβαλα σαν γλώσσα τηλεφώνου τα ελληνικά, και σαν πρώτη γλώσσα γραφής τα ελληνικά, δεύτερη αγγλικά. Πώς αλλάζουμε στα αγγλικά στα μυνήματα? Θέλω να φτιάξω και καινούριο φάκελο στο κυρίως μενού, στα αγγλικά. Το μόνο που βρίσκω είναι η Επιλ.γλώσσας στις ρυθμίσεις, όπου αν αλλάξω στα αγγλικά θα σβύσει τα ελληνικά. :worry: Παράθεση WM 5.0 -> WM 6.0 -> Symbian s60v3 -> UIQ3 -> Android 1.5 -> BB 4.5 -> Palm 5.4.9-> iPhone 3.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eximnos Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Καταρχην do not panic!! H καμερα δεν ανοιγει γιατι δεν εχεις βαλει επεκταση μνημης. Μολις βαλεις μια micro sd θα ανοιξει! Οσο για τις γλωσσες δεν ξερω... ψαξου...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
somade Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Σχετικά με το υψηλό SAR του τηλεφώνου μας... Διαβασα προσεκτικά αυτό και έχω την εντ'υπωση ότι οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά στο wifi . Πιθανώς γιατί πραγματικά έχει καλό wifi , το καλύτερο από όλα τα κινητά που ειχα με wifi (NOKIA, HTC κλπ και μάλλον δεν οφείλεται στο g αλλά σε καλό και ευαίσθητο πομποδέκτη. Συνεπώς με κλειστό το wifi το sar πιθανά είναι πολύ πολύ χαμηλότερο. Θα ήθελα να διαβάσετε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα αποτελέσματα των μετρήσεων και να μου απαντήσετε αν η σκέψη μου είναι βάσιμη.... Παράθεση sotiris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margo77 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Μπα.. κάρτα μνήμης είχε. Στα ελληνικά/αγγλικά, μόνο του προτίνει τις λέξεις, ανάλογα με τα πλήκτρα που πατάς. Δηλαδή αν πατήσεις 6-2-3, προτείνει κατευθείαν τη λέξη mad, γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχη λέξη στα ελληνικά. Σωστός. Παράθεση WM 5.0 -> WM 6.0 -> Symbian s60v3 -> UIQ3 -> Android 1.5 -> BB 4.5 -> Palm 5.4.9-> iPhone 3.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Σχετικά με το υψηλό SAR του τηλεφώνου μας... Διαβασα προσεκτικά αυτό και έχω την εντ'υπωση ότι οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά στο wifi . Πιθανώς γιατί πραγματικά έχει καλό wifi , το καλύτερο από όλα τα κινητά που ειχα με wifi (NOKIA, HTC κλπ και μάλλον δεν οφείλεται στο g αλλά σε καλό και ευαίσθητο πομποδέκτη. Συνεπώς με κλειστό το wifi το sar πιθανά είναι πολύ πολύ χαμηλότερο. Θα ήθελα να διαβάσετε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα αποτελέσματα των μετρήσεων και να μου απαντήσετε αν η σκέψη μου είναι βάσιμη.... Πριν ξεκινήσω θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι πολύ ενδιαφέρον, οι τιμές SAR στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι δυο ειδών, η πρώτη υπολογίζει την έκθεση στην ακτινοβολία της συσκευής για 1 γραμμάριου εγκεφαλικού ιστού ενώ η δεύτερη για 10 γραμμάρια εγκεφαλικού ιστού. Η πρώτη μέθοδος μέτρησης, η οποία είναι περισσότερο αυστηρή, εφαρμόζεται στην Αμερική ενώ η δεύτερη στην Ευρώπη. Για την αμερικάνικη αγορά οι συσκευές δεν μπορούν να εκπέμπουν για 1 γραμμάριου ιστού περισσότερο από 1.6 SAR. Στην Ευρώπη οι συσκευές δεν μπορούν να εκπέμπουν για 10 γραμμάρια ιστού περισσότερο από 2.0 SAR. Σημειωτέον βέβαια ότι οι συχνότητες εκπομπής (MHz) που χρησιμοποιούν οι συσκευές διαφέρουν μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής. Σύμφωνα με αυτό έγγραφο λοιπόν, στην σελίδα 11 μαθαίνουμε ότι το μάξιμουμ SAR για 1 γραμμάριο ιστού στο κεφάλι είναι 1.39 ενώ για 10 γραμμάρια ιστού 0.78. Ομοίως στην σελίδα 13 μαθαίνουμε ότι το μάξιμουμ SAR για 1 γραμμάριο ιστού στο κεφάλι όταν λειτουργεί το WLAN 802.11b είναι 0.61 ενώ για 10 γραμμάρια ιστού 0.29. Στην σελίδα 14 μαθαίνουμε το multi-mode SAR το οποίο δίδεται συνολικά ως το SAR της συσκευής και του WLAN ως 1.39. Ενώ οι υπόλοιπες δυο χαμηλότερες μετρήσεις με και δίχως WLAN ή Bluetooth αφορούν την έκθεση του σώματος και όχι του κεφαλιού. Το 1.39 συμπίπτει με την μάξιμουμ ακτινοβολία όταν απλά χρησιμοποιείται η συσκευή δίχως WLAN, για απλή ομιλία (όπως διάβασα στην σελίδα 11). Άρα τι συμβαίνει εδώ και γιατί δεν υπάρχει μέτρηση για την έκθεση σε ακτινοβολία του κεφαλιού δίχως WLAN ή με Bluetooth όπως συμβαίνει για το υπόλοιπο σώμα; Διότι.. διαβάζοντας την μεθοδολογία του multi-mode SAR καταλήγω πως το 1.39 αφορά την μάξιμου ακτινοβολία της συσκευής τόσο με WLAN όσο και δίχως WLAN διότι το multi-mode SAR παρουσιάζει την υψηλότερη τιμή μεταξύ διαφορετικών υψηλότερων τιμών δυο συχνοτήτων όπου η διαφορά τους δεν μπορεί να ξεπερνά το 5%. Το WLAN αυξάνει μόλις κατά 3% την ακτινοβολία οπότε το multi-mode SAR υπερκαλύπτεται από την ακτινοβολιά που παράγει η συσκευή κατά την ομιλία (δηλαδή 1.39) και έτσι αυτό είναι το μάξιμουμ της για το κεφάλι είτε έχεις WLAN ανοιχτό είτε όχι –για αυτό δεν μπαίνουν στον κόπο να δώσουν μέτρηση δίχως WLAN διότι η συνολική επιβάρυνση του δεν αλλάζει το μάξιμουμ SAR που τελικά εκπέμπει η συσκευή κατά την διάρκεια ομιλίας ακόμα και με το WLAN (WIFI) κλειστό. Οπότε είτε έχεις το WIFI ενεργό είτε όχι το μάξιμουμ SAR είναι 1.39 Υ.Γ. Αντί να κάνουμε το Sherlock Holmes μακάρι το τηλέφωνο να είχε χαμηλότερο SAR από την SE, η οποία τα έχει κάνει μαντάρα σε αυτό το θέμα :( Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 File ekana setup ta prog exoume kai leei... ksana dokimasa na kanw to flash setup kai leei adinati i anikatastasi tou arxeiou TryBuy.r54 to opoio anikei se Ellinika... eleos! ti einai auto! To sis αυτό που έφτιαξα απλά αντιγράφει ή/και αντικαθιστά τα αρχεία TryBuy.r54, TryBuy_loc.r54, TryBuy_icon.mbm στο C:\resource\apps. Αλλά όπως φαίνεται δεν λειτουργεί όσο υπάρχουν τα αρχικά αρχεία στο path αυτό. Άρα υπάρχουν 2 επιλογές.. 1) Σβήνεις όσα από αυτά βρίσκονται στο C:\resource\apps και περνάς το sis 2) Αντιγράφεις χειροκίνητα τα αρχεία που έχω ανεβάσει εδώ (έχω βάλει και το sis μέσα). Αυτό το mod θα το βρεις ως Try and Buy MOD for Flash Games και για όσους δεν ξέρουν αντικαθιστά το εικονίδιο "Περισσότερες Εφαρμογές" αν θυμάμαι σωστά με το Flash Player που εμφανίζει στον Opera Mobile τη λίστα με τα "φλασάκια" (swf) που έχετε βάλει στο D:\flash. http://i42.tinypic.com/seow8x.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 To sis αυτό που έφτιαξα απλά αντιγράφει ή/και αντικαθιστά τα αρχεία TryBuy.r54, TryBuy_loc.r54, TryBuy_icon.mbm στο C:\resource\apps. Αλλά όπως φαίνεται δεν λειτουργεί όσο υπάρχουν τα αρχικά αρχεία στο path αυτό. Άρα υπάρχουν 2 επιλογές.. 1) Σβήνεις όσα από αυτά βρίσκονται στο C:\resource\apps και περνάς το sis 2) Αντιγράφεις χειροκίνητα τα αρχεία που έχω ανεβάσει εδώ (έχω βάλει και το sis μέσα). Αυτό το mod θα το βρεις ως Try and Buy MOD for Flash Games και για όσους δεν ξέρουν αντικαθιστά το εικονίδιο "Περισσότερες Εφαρμογές" αν θυμάμαι σωστά με το Flash Player που εμφανίζει στον Opera Mobile τη λίστα με τα "φλασάκια" (swf) που έχετε βάλει στο D:\flash. http://i42.tinypic.com/seow8x.png Με το CapsSwitch στο OFF και τον InstallServerActivator στο Install, κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, απλά με ρώτησε για αντικατασταθούν τα αρχεία TryBuy.r54, TryBuy_loc.r54, TryBuy_icon.mbm, επέλεξα Ναι και ήταν όλα ΟΚ. Πολύ καλό κόλπο!! :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος αν γνωρίζει κάτι, σχετικά με εφαρμογές. Βάζοντας το switch manager παρατήρησα ότι με το που ξεκινάει η εφαρμογή μου δείχνει κάποιες ανοιχτές εφαρμογές όπως η κάμερα, 1-2 άλλα προγράμματα που εγκατέστησα εγώ κλπ. χωρίς αυτές να φαίνονται ανοικτές όταν κάνω κλικ στο task manager. Επίσης έχω παρατηρήσει πως η camera μετά από επανεκκίνηση του κινητού ανοίγει αμέσως ενώ αν κλείσω την εφαρμογή της και πάω να την ξεκινήσω πάλι, παίρνει γύρω στα 5-7 δευτερόλεπτα για να ανοίξει.:lost: Η απορία μου είναι, αν κάνω χρήση, να την αφήσω ανοιχτή την εφαρμογή γιατί ούτως ή άλλως έτσι είναι σχεδιασμένο το κινητό, ή να την κλείνω κανονικά; -στην δεύτερη περίπτωση, υπάρχει τρόπος να ανοίγει ευκολότερα; Επίσης, σχετικά με το wifi. όταν το wifi είναι enabled αλλά ο WLAN wizard είναι κλειστός, είναι το ίδιο με το αν την είχα disabled? δηλαδή μιας και λίγο πολύ που και που χρησιμοποιώ διάφορες εφαρμογές μέσα στη μέρα πχ slick, shozu, gmail αν έχω το κινητό με wifi disabled και κάθε φορά που θέλω να συνδεθώ κάνω την διαδικασία ενεργοποίηση-αναζήτηση κλπ κερδίζω τίποτα σε μπαταρία; Αυτές είναι απορίες που έχω μήνες τώρα, sorry για το μεγάλο post και ευχαριστώ για κάθε απάντηση. Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος αν γνωρίζει κάτι, σχετικά με εφαρμογές. Βάζοντας το switch manager παρατήρησα ότι με το που ξεκινάει η εφαρμογή μου δείχνει κάποιες ανοιχτές εφαρμογές όπως η κάμερα, 1-2 άλλα προγράμματα που εγκατέστησα εγώ κλπ. χωρίς αυτές να φαίνονται ανοικτές όταν κάνω κλικ στο task manager. Επίσης έχω παρατηρήσει πως η camera μετά από επανεκκίνηση του κινητού ανοίγει αμέσως ενώ αν κλείσω την εφαρμογή της και πάω να την ξεκινήσω πάλι, παίρνει γύρω στα 5-7 δευτερόλεπτα για να ανοίξει.:lost: Η απορία μου είναι, αν κάνω χρήση, να την αφήσω ανοιχτή την εφαρμογή γιατί ούτως ή άλλως έτσι είναι σχεδιασμένο το κινητό, ή να την κλείνω κανονικά; -στην δεύτερη περίπτωση, υπάρχει τρόπος να ανοίγει ευκολότερα; Επίσης, σχετικά με το wifi. όταν το wifi είναι enabled αλλά ο WLAN wizard είναι κλειστός, είναι το ίδιο με το αν την είχα disabled? δηλαδή μιας και λίγο πολύ που και που χρησιμοποιώ διάφορες εφαρμογές μέσα στη μέρα πχ slick, shozu, gmail αν έχω το κινητό με wifi disabled και κάθε φορά που θέλω να συνδεθώ κάνω την διαδικασία ενεργοποίηση-αναζήτηση κλπ κερδίζω τίποτα σε μπαταρία; Αυτές είναι απορίες που έχω μήνες τώρα, sorry για το μεγάλο post και ευχαριστώ για κάθε απάντηση. To Swiss Manager είναι εξελιγμένος task manager, πολύ καλύτερος από τον default του κινητού, οπότε σου δείχνει πιο αναλυτικά τις εφαρμογές που υπάρχουν στη μνήμη. Όσο για την κάμερα, δυστυχώς, αν την κλείσεις μέσω του task manager, την επόμενη φορά που θα την ανοίξεις θα κάνει κάποια δευτερόλεπτα για να φορτώσει εκ νέου και να τρέξει. Εγώ προσωπικά, μέσω του Bootman, έχω βάλει να ανοίγουν στη μνήμη με κάθε επανεκίννηση επαφές και μηνύματα και έχω ρυθμίσει τον Swiss να μην τα κλείνει όταν κάνει εκκαθάριση, ώστε να έχω πάντα γρήγορη πρόσβαση. Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα, κάνε κι εσύ το ίδιο, θα ανοίγει πάντα γρήγορα και υποθέτω δε θα σου κοστίζει πολύ σε μνήμη. Γίνεται να απενεργοποιήσεις το WiFi; :confused: Εγώ κάθε φορά που θέλω να συνδεθώ, πάω στον WLAN και πατάω ανίχνευση, συνδέομαι κι όταν τελειώσω πατάω κλείσιμο και μου κλείνει τη σύνδεση. Δεν ήξερα ότι μπορείς να απενεργοποιήσεις εντελώς το WiFi (θα μπορούσες να μου πεις πώς γίνεται) οπότε δεν ξέρω αν κοστίζει σε μπαταρία. UPDATE: Ρώτησα και έμαθα ότι το WiFi όντως απενεργοποιείται και όντως όταν είναι ενεργοποιημένο, είτε είναι σε δίκτυο είτε όχι, είτε ψάχνει είτε όχι, είτε είναι ανοιχτός ο wizard είτε όχι, καταναλώνει μπαταρία. Το πόσο, θα στο πω σε 2-3 μέρες που θα έχω δει πόσο περισσότερο μου κράτησε μετά την απενεργοποίηση! Ενδιαφέρον είναι και αυτό το σχετικό άρθρο: http://www.wipo.int/pctdb/en/wo.jsp?IA=IB2005052842&DISPLAY=DESC. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Είχα καταδικάσει το g900 μου 2 μήνες αφότου το πήρα... Ακόμα και αν επίσημα ίσως δεν έρθει κάποια αναβάθμιση, όλη η βοήθεια οι ρυθμίσεις/mods κλπ που αναφέρονται εδώ και εκεί με έκαναν να αναθεωρήσω.. Δεν είναι απλά ένα κινητό πλέον. Ωραία η ευκολία να δουλεύουν όλα σωστά και χωρίς καθόλου ψάξιμο, αλλά όπως και άλλες συσκευές, θα τις βαριόμουν πολύ γρήγορα. η χαρά και η ευκαιρία να προσαρμόζει κανείς την τεχνολογία στα μέτρα του, μοιάζει ανεκτίμητη. μου θυμίζει λίγο από Linux-theories?!? :rolleyes: --Για την απενεργοποίηση του wifi, Μενού-> Ρυθμίσεις-> Συνδεσιμότητα -> WLAN. Κάνουμε κλικ στο Περισσότερα-> (απ)ενεργοποίηση wlan και η κεραία φεύγει και έρχεται ανάλογα.-- >Αν και κάποιος άλλος έχει υπόψη του αν έχει διαφορά στην μπαταρία με το wlan ενεργοποιημένο ή όχι θα χαιρόμουν να ακούσω μια γνώμη.. :) Update: επίσης έχω παρατηρήσει... πως όταν δεν χρησιμοποιείται η σύνδεση για ένα διάστημα η υδρόγειος εξαφανίζεται... γεγονός που σημαίνει πως "κλείνει η σύνδεση", όταν όμως πάω να χρησιμοποιήσω πάλι μία εφαρμογή μέσω wifi το κινητό συνδέεται αυτόματα με το τελευταίο δίκτυο που είχε πρόσβαση (αν δεν βρει θα πρέπει να κάνω αναζήτηση ξανά). Απλά πάλι κολλάω στην διαφορά που έχει η "αδράνεια" με την κανονική απενεργοποίηση κλπ όσον αφορά την μπαταρία και γιατί όχι ακτινοβολία που εκπέμπει. +Να προσθέσω πως σε flight mode το wlan απενεργοποιείται με το ζόρι κανονικά. Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Θέλω να κάνω αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση λογισμικού. Αν κάνω backup μέσω του PC Suite, θα μπορώ μετά να επαναφέρω το τηλέφωνο στην ακριβή κατάσταση που βρίσκεται τώρα; Αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει είναι τα "πειραγμένα" system files, τα icon packs κτλ. Αν ξέρει ας μου απαντήσει κάποιος, γιατί το σκέφτομαι πολύ να αρχίσω να το modάρω πάλι από το 0!! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετώπισα μερικές σελίδες πίσω. Πήγα το κινητό για service. Σήμερα μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό να τους πάρω τηλέφωνο. Τους παίρνω. Μου λένε ότι δεν ισχύει η εγγύηση γιατί το περιβόητο μαύρο αυτοκόλητο μπροστά αποκολλήθηκε. Εγώ φταίω που είναι cheapηδες και αντί για πλαστικό έβαλαν αυτοκόλλητο; Επίσης η εγγύηση δεν ισχύει γιατί το πορτάκι της μπαταρίας δεν έκλεινε καλά! Τελικά μου είπαν ότι άλλαξαν την οθόνη και το κόστος είναι 26 Ευρώ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 παιδιά έχω το Ρ1 και σκέφτομαι να πάρω το g900. το θέμα και αυτό που με ενδιαφέρει είναι κατα πόσο υποστηρίζει τα mod του Ρ1 και τις εφαρμογές του . λιπών τα σχόλια σας:) Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 παιδιά έχω το Ρ1 και σκέφτομαι να πάρω το g900. το θέμα και αυτό που με ενδιαφέρει είναι κατα πόσο υποστηρίζει τα mod του Ρ1 και τις εφαρμογές του . λιπών τα σχόλια σας:) Και το P1 και το G900 βασίζονται στην πλατφόρμα UIQ3. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη συμβατότητα. Το σίγουρο είναι πάντως πως υπάρχει πληθώρα εφαρμογών και mod για το G900, οπότε δε νομίζω ότι θα σου λείψει κάτι από την αλλαγή. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Και το P1 και το G900 βασίζονται στην πλατφόρμα UIQ3. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη συμβατότητα. Το σίγουρο είναι πάντως πως υπάρχει πληθώρα εφαρμογών και mod για το G900, οπότε δε νομίζω ότι θα σου λείψει κάτι από την αλλαγή. ;) πχ το Walkman 3 μπορεί να εγκατασταθεί ? ......... τετoιου είδους mod ενoω και όχι π.χ το sky forse . ( όπως και να έχει ευχαριστώ για την απαντησει :) ) Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 παιδιά έχω το Ρ1 και σκέφτομαι να πάρω το g900. το θέμα και αυτό που με ενδιαφέρει είναι κατα πόσο υποστηρίζει τα mod του Ρ1 και τις εφαρμογές του . λιπών τα σχόλια σας:) Μαλλον downgrade θα κανεις :lol: Το Ρ1 μακραν καλλιτερο σαν κατασκευη και σαν κινητο απο το g900 Σιγουρα πολυ πιο αξιοπιστο , πραγματικο επαγγελματικο... Σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετώπισα μερικές σελίδες πίσω. Πήγα το κινητό για service. Σήμερα μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό να τους πάρω τηλέφωνο. Τους παίρνω. Μου λένε ότι δεν ισχύει η εγγύηση γιατί το περιβόητο μαύρο αυτοκόλητο μπροστά αποκολλήθηκε. Εγώ φταίω που είναι cheapηδες και αντί για πλαστικό έβαλαν αυτοκόλλητο; Επίσης η εγγύηση δεν ισχύει γιατί το πορτάκι της μπαταρίας δεν έκλεινε καλά! Τελικά μου είπαν ότι άλλαξαν την οθόνη και το κόστος είναι 26 Ευρώ. Φιλε μου αν θελεις να με ακουσεις Δεν θα πρεπει να τους πληρωσεις ουτε σεντ εφοσον η συσκευη σου ειναι στην εγγυηση Ετσι και επιμεινουν ειναι πολυ απλα τα πραγματα , και κακο του κεφαλιου τους . Εσυ απλα πηγαινε και αρνησου να πληρωσεις για την ελαττωματικη οθονη (που ειναι και γνωστο προβλημα και γενικα πολυ ευαισθητο περιφερειακο της συγκεκριμενης συσκευης ) Αυτο θα πει να σκορπαει το κινητο απο τη χαλια ποιοτητα κατασκευης και να σου ζητανε και τα ρεστα. Μην τους αφηνετε να τους περασει αυτη η αλητεια...σε οποιονδηποτε δε μιλαω μονο για τη σονυ, για την πολιτικη των αντιπροσωπειων στην ελλαδα που νομιζουν οτι απευθυνονται σε προβατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Εγω ειχα π1+πηρα πριν 2 μηνες g900 πολυ πιο σταθερο το g900 σαν λογισμικο με το π1 ειχα αγανακτισει τους 2 πρωτους μηνες!+βολευει και στην τσεπη ειναι μικρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 παιδιά έχω το Ρ1 και σκέφτομαι να πάρω το g900. το θέμα και αυτό που με ενδιαφέρει είναι κατα πόσο υποστηρίζει τα mod του Ρ1 και τις εφαρμογές του . λιπών τα σχόλια σας:) Με τις εφαρμογές πιστεύω δε θα έχεις κανένα πρόβλημα, στα παιχνίδια μόνο ορισμένες εκδόσεις δε θα μπορείς να παίξεις λόγω διαφορετικού key mapping και με τα mods άλλα παίζουν και άλλα όχι. Π.χ τα walkman mod, camera mod, startup & shutdown animations δεν παίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Με τις εφαρμογές πιστεύω δε θα έχεις κανένα πρόβλημα, στα παιχνίδια μόνο ορισμένες εκδόσεις δε θα μπορείς να παίξεις λόγω διαφορετικού key mapping και με τα mods άλλα παίζουν και άλλα όχι. Π.χ τα walkman mod, camera mod, startup & shutdown animations δεν παίζουν. οκ δηλαδή μένουμε με το Ρ1....... :lol: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις με καλύψατε . Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 +Να προσθέσω πως σε flight mode το wlan απενεργοποιείται με το ζόρι κανονικά. το flight mode απενεργοποιεί όλες τις εκπομπές και το wifi και το bluetooth και το ραδιόφωνο Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 παιδια γνωριζει κανεις αν μπορουμε να βαλουμε dual sim card στο G900?επισης καποιες αλλες καρτες που παιρνουν μεχρι 12 νουμερα και διατιθονται στο Ebay?εχει δοκιμασει κατι κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 επισης καποιες αλλες καρτες που παιρνουν μεχρι 12 νουμερα και διατιθονται στο Ebay? Αυτή τη στιγμή έχω μέσα μια 12αρα SIMMAX από Ebay και δουλεύει άψογα. Στο Μενού>Ψυχαγωγία>STK Menu διαλέγεις τον αριθμό που θέλεις και το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση και αλλάζει. :) Επίσης να προσθέσω ότι έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση λογισμικού R9N002. Με την προηγούμενη έκδοση είχα το εξής πρόβλημα: κάποιες φορές, σε εντελώς τυχαίες στιγμές, το κινητό, ενώ μου έδειχνε ότι έχω σήμα και ότι γενικά όλα καλά, σε όποιον ήθελε να με καλέσει ή να στείλει μήνυμα έδειχνε σαν να είναι κλειστό. Και φυσικά μου έπαιρνε ώρες να το καταλάβω γιατί δεν είχα καμία ένδειξη!! Με τη νέα έκδοση είναι πολύ πιο γρήγορο, η μπαταρία κρατάει αισθητά περισσότερο και ελπίζω ότι δε θα μου εμφανίζει πλέον το παραπάνω πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts