katsarida Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Help..... Ξαφνικα εκλεισε το g900 μου και δεν ανοιγει. οταν ανοιξει λιγο τα βγαζει ολα σε σκουρα χρωματα και μετα κλεινει μονο του. τι να κανω;;;; Παράθεση ΒΑΣΙΑ :oops: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juohmaru21 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Παιδια,εχει κανεις το Sony Ericsson Media Studio 3,2 full?Γενικα προγραμματακια για g900?ολα καλοδεχουμενα :D εχω βρει καποια αλα ειναι ολα demo,ουτε το swiss manager δεν εχω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clioman Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Παιδιά καλησπέρα! Αγόρασα πρόσφατα το G900 και του έκανα αναβάθμιση μέσω internet. Ποια είναι η τελευταία έκδοση κ πως είπαμε ότι την βλέπω;;; Ρωτάω γιατί κάποιος μου είπε ότι το κινητό πάει αργά ενώ μόλις είχα "φορέσει" την υποτίθεται τελευταία έκδοση. Όσο για σχόλια, φοβερό κινητό με πολλές δυνατότητες αλλά χάλια camera (το Κ750 έβγαζε καλύτερες :blink:) και πολύ ευαίσθητη σε γρατζουνίες οθόνη... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flo99 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Καλησπέρα σας, Θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας σχετικά με κάποια applications τα οποία με ενδιαφέρουν και θα ήθελα να προμυθευτώ αλλά δυστηχώς δεν γνωρίζω από που , πως και πότε είναι διαθέσιμα. Χρείαζομαι να βρώ business applications για το G900 δεδομένου ότι έχει λειτουργικό Symbian. Έκανα ένα τηλέφωνο τόσο στο Πλαίσιο όσο και στο e-shop... αλλά δεν απέδοσε καρπούς . Στο Πλαίσιο με αντιμετώπισαν λές και τους ζήτησα να αγοράσω καρπούζι ( τετοια άγνοια) ενώ στο e-shop απλά μου είπαν πως δεν διαθέτουν τίποτα. Υπάρχει κάπου , κάποιος ο οποίος να μου υποδείξει κάποια applications , πχ για τον Καιρό ή κάποιο Еλληνοαγγλικό λεξικό ή οτιδήποτε τέτοιο και πού θα το βρώ?????? Επίσης εσείς που ασχολείστε και έχετε ένα πάθος με τα συγκεκριμένα gadgetoκινητά όπως τα αποκαλώ, έχετε να μου προτείνετε κάτι που να μπορεί να συνοδευτέι σαν επιπλέον δώρο με το κίνητό αυτό??? ( και για να σας βοηθήσω έχω να διαθέσω περίπου 100€ για το extra δώρο) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stikos Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 ρίξε μια ματιά εδώ: http://my-symbian.com Οσο για το δώρο μια καλή σκέψη είναι ένα εξωτερικό gps δέκτη ο οποίος συνδεέται με το κινητό με bluetooth και σε συνδιασμό με κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης(px garmin mobile xt) σου δείχνει το δρόμο. Βεβαια προϋποτίθεται ότι έχεις αμάξι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos53 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Εδω και δυο μερες ειμαι κατοχος του G900. Σε πρωτη φαση μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι πολυ αργο και ήδη εχει κολλησει αρκετες φορες και χρειαστηκε να βγαλω την μπαταρια εντελως για να επανελθει. Δεν του εχω φορτωσει τπτ και ουτε θα προσπαθησω μονο καποιες φωτο και καμια 10αρια τραγουδακια ισα ισα για ομορφο ξυπνημα και τπτ αλλο ;) Μεχρι να το μαθω αρχικα δεν μπορουσα να μπω στο internet αλλα τελικα τα καταφερα και ολα οκ. Η καμερα δεν λεει και παρα πολλα παντως για τα 5mp αλλα και παλι δεν την χρησιμοποιω οποτε... Το βασικο του "θεμα" ειναι η ταχυτητα κατα τα αλλα σαν συσκευη/λειτουργιες/χρηστικοτητα/εμφανιση ειναι πολυ καλη σε συναρτηση παντα με το κοστος της. Παράθεση 6110,6210,6310,6310i,6630,7650,E398,RAZRV3,N70,W810,8800sirocco,N958GB,3110c,G900,iphone3G .... to be continued Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoarv Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Καλημέρα Μπορεί να μου κάποιος που έχει το G900 αν του ανοίγει απο τον web browser το παρακάτω link? http://geocal.sytes.net/wdl/ Αν υποστηρίζει flash lite 3 (flash 8 compatible) που λένε ότι το έχει, θα το ανοίξει. Είναι βασικό για εμένα και θα με υποχρεώνατε. Ευχαριστώ. Παράθεση 011010010101000001101000011011110110111001100101001000000111001001110101011011000110010101111010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk80 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Παιδιά έχω παρατηρήσει μια μεγάλη αστάθεια του σήματος στο G900. Φυσικά το έχω αλλάξει από 3G σε GPS (υπάρχει δυνατότητα διπλής λειτουργίας 3G+GSM αλλά εγώ έχω επιλέξει μόνο GSM). Πάρα ταύτα το σήμα παρουσιάζει τρελές αυξομοιώσεις.Στο σπίτι μου που πάντα έχω σταθερό σήμα το G900 ζορίζεται σε σημείο που πέφτει στη 1 μπάρα το σήμα ή ακόμη και σε καμία μπάρα (δεν έχω δηλ. σήμα καθόλου). Έχω vodafone και σε μέρη που φίλοι μου έχουν άριστο σήμα με vodafone εμένα παίζει από 1 έωσ 2 μπάρες.Μετά από λίγα δευτερόλεπτα η μπάρα μπορεί να ανέβει στις 4 μπάρες και μετά από λίγο πάλι στη 1 μπάρα.Γενικά τρελό σκαμπανέβασμα!!! Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον πομποδέκτη του G900??Δηλαδή μήπως είναι πολύ αδύναμος??Η να το πάω για service?? Εκτός του ότι το αδύναμο σήμα μου τρώει πολύ μπαταρία έχει τύχει 2-3 φορές να χάσω κλήση και να μου έρθει εκ των υστέρων sms να με ειδοποιήσει για την χαμένη κλήση. Έχουν παρατηρήσει κι άλλοι αυτό το πρόβλημα με το ασταθές σήμα σε GSM πάντα δίκτυο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios78 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Παιδιά έχω παρατηρήσει μια μεγάλη αστάθεια του σήματος στο G900. Φυσικά το έχω αλλάξει από 3G σε GPS (υπάρχει δυνατότητα διπλής λειτουργίας 3G+GSM αλλά εγώ έχω επιλέξει μόνο GSM). Πάρα ταύτα το σήμα παρουσιάζει τρελές αυξομοιώσεις.Στο σπίτι μου που πάντα έχω σταθερό σήμα το G900 ζορίζεται σε σημείο που πέφτει στη 1 μπάρα το σήμα ή ακόμη και σε καμία μπάρα (δεν έχω δηλ. σήμα καθόλου). Έχω vodafone και σε μέρη που φίλοι μου έχουν άριστο σήμα με vodafone εμένα παίζει από 1 έωσ 2 μπάρες.Μετά από λίγα δευτερόλεπτα η μπάρα μπορεί να ανέβει στις 4 μπάρες και μετά από λίγο πάλι στη 1 μπάρα.Γενικά τρελό σκαμπανέβασμα!!! Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον πομποδέκτη του G900??Δηλαδή μήπως είναι πολύ αδύναμος??Η να το πάω για service?? Εκτός του ότι το αδύναμο σήμα μου τρώει πολύ μπαταρία έχει τύχει 2-3 φορές να χάσω κλήση και να μου έρθει εκ των υστέρων sms να με ειδοποιήσει για την χαμένη κλήση. Έχουν παρατηρήσει κι άλλοι αυτό το πρόβλημα με το ασταθές σήμα σε GSM πάντα δίκτυο?? auto simveni se ola. ine evesthitos. periergo. den tha prepe afu ekpebi toso varvata kimata na ine ke pio kalo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk80 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 auto simveni se ola. ine evesthitos. periergo. den tha prepe afu ekpebi toso varvata kimata na ine ke pio kalo? Όταν λές σε όλα??Σε όλα τα SE??Ή σε όλα τα G900? Περίεργο πάντως...γιατί σε φίλο μου με SE W950i είμασταν στον ίδιο χώρο και οι 2 μας με vodafone και το σήμα του ήταν σταθερό στις 4μπάρες ενώ εμένα έκανε σκαμπανεβάσματα από 1-4 μπάρες.Όσο για το SAR κι εμένα μου κάνει εντύπωση..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios78 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Όταν λές σε όλα??Σε όλα τα SE??Ή σε όλα τα G900? Περίεργο πάντως...γιατί σε φίλο μου με SE W950i είμασταν στον ίδιο χώρο και οι 2 μας με vodafone και το σήμα του ήταν σταθερό στις 4μπάρες ενώ εμένα έκανε σκαμπανεβάσματα από 1-4 μπάρες.Όσο για το SAR κι εμένα μου κάνει εντύπωση..:confused: ne, se ola ta g700 ke g900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk80 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Thanks για τις απαντήσεις!!Κρίμα πάντως να μην έχει και τόσο δυνατό δέκτη.Tο ότι έχει πολύ ευαίσθητο δέκτη θα έπρεπε να σημαίνει πως: Πρέπει να πιάνει σε σημεία που κινητά με λιγότερο ευαίσθητο δέκτη δεν πιάνουν καλό σήμα. Αντίθετα όμως..ήδη έχω χάσει 2-3 κλήσεις όταν άλλα κινητά στον ίδιο χώρο με την ίδια εταιρεία μπορείς και μιλάς άνετα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juohmaru21 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Το g900 δεχεται τημ Μ2 8gb η μεχρι την 4 gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk80 Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Το g900 δεχεται τημ Μ2 8gb η μεχρι την 4 gb? Μέχρι 4GB.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Μόλις ολοκλήρωσα την αναβάθμιση στο G900 και πετάει! Γενικά από τα μέσα Ιουνίου που το έχω, έχει κολλήσει αρκετές φορές κατά τη σύνταξη μηνύματος και μια δυο φορές στο ημερολόγιο. (κλείσιμο, βγάλσιμο μπαταρίας για να συνεχίσει). Εκτός αυτών δεν έχει καμία άλλη "παράξενη" συμπεριφορά. Μπαίνω κανονικά στο Ιnternet, συγχρονίζω μέσω VPN το εταιρικό Mail, μιλάω αρκετά, το σκαλίζω αρκετά, και εχω 3 μέρες μπαταρία. Συν ότι έχω εγκαταστήσει και πολλές εφαρμογές. Τώρα μετά την αναβάθμιση είναι αισθητά πιο γρήγορο και σταθερό. Το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί ένας τρόπος να λειτουργεί η αναγνώριση γραφικού χαρακτήρα και στα Ελληνικά. Αυτά από εμένα. Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Παίδες, σήμερα έχασα το P1i (μου έπεσε από την τσέπη, ενώ βρισκόμουν πάνω στη μηχανή :mad:) και δυστυχώς όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις , το κινητό έκανε φτερά. :ninja: Επειδή ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το εν λόγω κινητό, αλλά δεν θέλω να αγοράσω ξανά το ίδιο, ζαχαρώνω το g900 που απ' ότι βλέπω είναι ότι πλησιέστερο στο P1i έχει βγάλει η se μέχρι σήμερα. Απευθύνθηκα τηλεφωνικώς στην Vodafone, μιάς και έχω επιδότηση και μου είπαν ότι το συγκεκριμένο κινητό δεν επιδοτείται. Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει παραγγελία και να αφαιρεθεί το ποσό της επιδότησης από την τιμή? PS Διαβάζω ότι η καμερά του, αν και 5.0 mp είναι ψιλοχάλια. Είναι χειρότερη από αυτή του P1i? PS 2 Εαν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο καλύτερο κινητό κοντά στην τιμή του g 900 και με symbian λειτουργικό, please pm. Θα του ήμουν ευγνώμων. PS 3 Το Tom Tom μπορεί να περαστεί στο g 900? Το είχα στο P1i και μου είχε λύσει τα χέρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios78 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 kane nea sindesi sto plesio na to paris me epidotisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stikos Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Στο πλαίσιο μπορείς να κάνεις και ανανέωση συμβολαίου με vodafone και να πάρεις από εκεί την επιδότηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 kane nea sindesi sto plesio na to paris me epidotisi Θα πρέπει να αλλάξω και αριθμό? Στο πλαίσιο μπορείς να κάνεις και ανανέωση συμβολαίου με vodafone και να πάρεις από εκεί την επιδότηση! Απαντήθηκε! Σας ευχαριστώ πολύ για τις infos. Edit Καφέ ή κόκκινο (αν το βρώ)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coldplay3 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Εχοντας αποκτησει στο παρελθον το Τ610, το Κ700, το Κ750 και το W810i σημερα πηγα και παρειγγειλα το G900... Με την επιδοτηση συσκευης, το τελικο ποσο που θα δωσω ειναι 180 ευρω... Ελπιζω να ανταποκριθει στις προσδοκιες, και να ειναι αναλογο με τους προκατοχους του.. Τα κινητα "σκυλια" Καθε λειτουργια μπορει να γινει και χωρις το πενακι, ετσι..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios78 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 oles ginonte xoris penaki. ala glitonis poli xrono se kapies liturgies me tin afi gia paradigma otan thes na valis to kinito sto athorivo. an den kano lathos me ta kubia theli na bis se pola menu. ektos an mu xi ksefigi kati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 oles ginonte xoris penaki. ala glitonis poli xrono se kapies liturgies me tin afi gia paradigma otan thes na valis to kinito sto athorivo. an den kano lathos me ta kubia theli na bis se pola menu. ektos an mu xi ksefigi kati Η παρατεταμένη πίεση της διεσης δεν βάζει το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios78 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Η παρατεταμένη πίεση της διεσης δεν βάζει το κινητο?den to ksera! poli kalo. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Γνωρίζει κανείς αν το w960i "φοράει" το ίδιο uiq με το G900? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coldplay3 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Mια ερωτηση παιδια... Πρωτον, οι εφαρμογες και τα παιχνιδια για το κινητο ειναι της μορφης jar, οπως σε ολα τα Ericsson, δηλαδη Java..?? Στο ipmart δεν ειδα ξεχωριστο τοπικ για εφαρμογες σε symbian... Λειτουργουν ολα τα προγραμματα και για UIQ 2?? Kαι δευτερον, η αναβαθμιση λογισμικου, θα βελτιωσει καποια προβληματα, και αν ναι ποια..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts