Jump to content

dk80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dk80

  1. Με το αντίθετα εννοώ ότι βρίσκω ένα (+) στην ποιότητα αλλά και ένα (-) στην ποιότητα κατασκευής του G900. (+): 1)Τα πλήκτρα δείχνουν να αντεχουν στη σκληρή χρήση ενώ ένα άλλο χαρακτηριστικό της ποιότητας καττασκευής του κινητού που δεν το βρίσκω και τόσο καλό (-): 2)Το κάλυμα της μπαταρίας δείχνει κάπως πιο φτηνό σε συγκριση με καλύματα άλλων μοντέλων κινητών τηλεφώνων. Anyway... Όποιο κινητό κι αν διαλέξεις σου εύχομαι να το χαρείς!!!:)
  2. :rolleyes::rolleyes: Κάτσε να σε ξεμπερδέψω..:) Εννοώ πως το καπάκι που κουμπώνει από πίσω από το κινητό (ξέρεις αυτό που πρέπει να βγάλουμε για να έχουμε πρόσβαση στην μπαταρία και στην κάρτα sim) όταν προσπαθήσουμε να το κουμπώσουμε σου δίνει την αίσθηση φτηνής πλαστικής κατασκευής.Δεν είναι κάτι το τραγικό!!!Δεν είναι λόγος για να μην αγοράσεις το κινητό..απλά έτσι το ανέφερα.. Άντε σε βλέπω σύντομα για G900..;)
  3. Δυστυχώς δεν έχω ακούσει το ηχείο του W960 για να συγκρίνω.Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως το ηχείο το G900 είναι αρκετά καλό τόσο σε ένταση όσο και σε ποιότητα ήχου.(Φυσικά είναι προπωπική η εκτίμηση..πιθανώς κάποιος άλλος να βρεθεί να πεί το αντίθετο..) Κάτι που ξέχασα να σου πώ είναι η ποιότητα κατασκευής στο G900..αναφέρομαι περισσότερο στο καπάκι (αυτό στο πίσω μέρος του κινητού που καλύπτει και την μπαταρία).Ο τρόπος που κλειδώνει πάνω στην πλάτη του κινητού θυμίζει φτηνοκατασκευή και κάποιοι μικροτριγμοί δεν απουσιάζουν. Αντίθετα τα πλήκτρα του G900 φαίνονται να αντέχουν στην σκληρή χρήση..
  4. Μάγδα και τα 2 κινητά είναι παρόμοιας φιλοσοφίας.Κι εγώ όταν πήρα το G900 ήμουν μεταξύ αυτών των 2 μοντέλων.Λόγω μικρότερου μεγέθους (κυρίως το πάχος) εγώ προτίμησα το G900.Και τα 2 βασίζονται σε UIQ πλατφόρμα άρα τις ίδιες εφαρμογές δέχονται και είναι touch screen.Το G900 έχει μεγαλύτερη ανάλυση στην κάμερα (5ΜP-έναντι 3.2ΜΡ) αλλά σαν κάμερα δεν είναι και τίποτα το super.Βέβαια σε φώς ημέρας μιά χαρά τα πάει.Το ατού του G900 σε αυτόν τον τομέα είναι ο σταθεροποιητής κάμερας!! Από την άλλη το W960 έχει μεγαλύτερη οθόνη και ίσως κάποιοι το βρούν πιο εντυπωσιακό-πρακτικό γι' αυτό το λόγο.Επίσης το W960 διαθέτει και ροδέλα στα πλάγια που βοηθάει στην μετακύλιση των menu. Ένα ακόμη ατού του W960 είναι η εσωτερική μνήμη των 8GB πού είναι αρκετά μεγάλη.Δεν δέχεται όμως εξωτερική μνήνη(αν χρειαστείς ποτέ πάνω από 8GB..). Αντίθετα στο G900 πρέπει να αγοράσεις extra εξωτερική μνήμη που και πάλι δεν ξεπερνά τα 8GB..(δεν είναι ιδιαίτερα ακριβές).Άρα από πλευράς μνήμης το W960 υπερτερεί αφού σου δίνει έτοιμη την 8άρα !!Επίσημα το G900 δέχεται max. έως 4GB μνήμη..ένα παιδί πάλι: στο forum έγραψε πως έχει βάλει 8άρα στο G900. Κάτι βασικό:Tο W960 είναι περίπου κατά 100Ε ακριβότερο!! Δες και αυτό το link που συγκρίνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους : http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones?view=phones&cdl=0&detail=1&cc=gr&lc=el&pid_type=phone&cmp=0&cid=0&pid=341556&acc_cid=0&cmp_id0=341556#view=phones&cdl=1&s=0&detail=0&cmp=1&acc_cid=0&cid=0&acc_pid=0&cmp_id1=261781&cmp_id0=341556&pid=0 Δες τα από κοντά και τα 2 και όποιο σου κάνει κλικ αγόρασε το!!:)
  5. Μπορείς με 2 τρόπους να κάνεις εγκατάσταση διάφορα applications. Ο πιο εύκολος είναι μέσω pc suite-εγκατάσταση εφαρμογών.(Αυτόν τον τρόπο προτιμώ εγώ.) Ο δεύτερος τρόπος είναι απλά να περάσεις την εκάστοτε εφαρμογή (copy-paste) στο κινητό σου και μετά μέσω του κινητού σου να τρέξεις την εφαρμογή και να κάνεις εγκατάσταση.Τα θέματα δεν χρειάζονται εγκατάσταση!!Απλά τα περνάς στο κινητό σου(Σαν .utz φυσικά και μετά πας στο menu του κινητού σου/ρυθμίσεις/..θέματα , βρίσκεις τον τίτλο του θέματος και το επιλέγεις). Πιθανώς τα θέματα που βρήκες να μην είναι κατάλληλα για το G900.Πάντως η κατάληξη των θεμάτων πράγματι είναι .utz. Αν ψάξεις στο google θα βρείς αρκετά sites.. Ενδεικτικά σου λέω 3-4 sites: 1)Για θέματα: mobile9.com (θα διαλέξεις θέματα για το μοντέλο κινητού σου π.χ SE G900) 2)Για προγράμματα-θέματα-παιχνίδια: dotsis.com(θα ψάξεις στην ενότητα "UIQ zone") 3)Για προγράμματα-θέματα-παιχνίδια: ipmart-forum.com (θα ψάξεις στην ενότητα "UIQ devices"). 4)Για προγράμματα-θέματα-παιχνίδια: dotnxt.com (θα ψάξεις στην ενότητα "All other phones") Στα περισσότερα sites θέλει registration (που είναι free-registration φυσικά). Επίσης σε οποιοδήποτε site δεις java appl. ή java games μπορείς να τα κατεβάσεις αφού το κινητό σου υποστηρίζει και java εγαρμογές.Ειδικά για παιχνίδια στις ενότητες java θα βρείς αρκετά.
  6. Thanks για τις απαντήσεις!!Κρίμα πάντως να μην έχει και τόσο δυνατό δέκτη.Tο ότι έχει πολύ ευαίσθητο δέκτη θα έπρεπε να σημαίνει πως: Πρέπει να πιάνει σε σημεία που κινητά με λιγότερο ευαίσθητο δέκτη δεν πιάνουν καλό σήμα. Αντίθετα όμως..ήδη έχω χάσει 2-3 κλήσεις όταν άλλα κινητά στον ίδιο χώρο με την ίδια εταιρεία μπορείς και μιλάς άνετα..
  7. Όταν λές σε όλα??Σε όλα τα SE??Ή σε όλα τα G900? Περίεργο πάντως...γιατί σε φίλο μου με SE W950i είμασταν στον ίδιο χώρο και οι 2 μας με vodafone και το σήμα του ήταν σταθερό στις 4μπάρες ενώ εμένα έκανε σκαμπανεβάσματα από 1-4 μπάρες.Όσο για το SAR κι εμένα μου κάνει εντύπωση..:confused:
  8. Παιδιά έχω παρατηρήσει μια μεγάλη αστάθεια του σήματος στο G900. Φυσικά το έχω αλλάξει από 3G σε GPS (υπάρχει δυνατότητα διπλής λειτουργίας 3G+GSM αλλά εγώ έχω επιλέξει μόνο GSM). Πάρα ταύτα το σήμα παρουσιάζει τρελές αυξομοιώσεις.Στο σπίτι μου που πάντα έχω σταθερό σήμα το G900 ζορίζεται σε σημείο που πέφτει στη 1 μπάρα το σήμα ή ακόμη και σε καμία μπάρα (δεν έχω δηλ. σήμα καθόλου). Έχω vodafone και σε μέρη που φίλοι μου έχουν άριστο σήμα με vodafone εμένα παίζει από 1 έωσ 2 μπάρες.Μετά από λίγα δευτερόλεπτα η μπάρα μπορεί να ανέβει στις 4 μπάρες και μετά από λίγο πάλι στη 1 μπάρα.Γενικά τρελό σκαμπανέβασμα!!! Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον πομποδέκτη του G900??Δηλαδή μήπως είναι πολύ αδύναμος??Η να το πάω για service?? Εκτός του ότι το αδύναμο σήμα μου τρώει πολύ μπαταρία έχει τύχει 2-3 φορές να χάσω κλήση και να μου έρθει εκ των υστέρων sms να με ειδοποιήσει για την χαμένη κλήση. Έχουν παρατηρήσει κι άλλοι αυτό το πρόβλημα με το ασταθές σήμα σε GSM πάντα δίκτυο??
  9. Καλησπέρα παιδιά κι από εμένα.Είμαι νέος στον χώρο της SE (φανατικός Noki-ας :)) Πρίν λίγες ημέρες απέκτησα το G900. Ο βασικότερος λόγως που πήρα SE είναι η μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας συγκριτικά με τα Nokia κινητά.Σε όσα Nokia (έχουν περάσει από τα χέρια μου 6-7 μοντέλα Nokia) μέρα παρά μέρα έψαχνα πρίζα να τα φορτίζω. Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το G900 (δεδομένου ότι δεν έχω και τρελές απαιτήσεις για τις φωτογραφικές ικανότητες του κινητού μου). Το θέμα μου είναι η διάρκεια της μπαταρίας του G900. Από την μέρα που το αγόρασα του έχω κάνει 3 αποφορτίσεις-φορτίσεις.Ουσιαστικά 3 φορές μου έκλεισε από μπαταρία και 3 φορές το φόρτισα απενεργοποιημένο όλο το βράδυ (δηλ. πολύ περισσότερο από τις 2,5 ώρες που μας προτείνει η Sony-Ericsson). Από την πρώτη στιγμή απενεργοποίσησα το 3G, και πάντα όταν τελειώνω την χρήση κάποιας εφαρμογής την κλείνω από το task manager για να μην μου "τρώει" πόρους του συστήματος.Επίσης το bluetooth το έχω πάντα απενεργοποιημένο (παρά μόνο αν θέλω να στείλω κάποιο αρχειάκι- μέχρι σήμερα είμαι θέμα να το έχω χρησιμοποιήσει 3-4 φορές για διάστημα 2-3 λεπτών/φορά).Όσο για W.Lan δεν το έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής ούτε μία φορά. Από σήμα τα πάμε μιά χαρά. Ραδόφωνο δεν χρησιμοποιώ ποτέ.Όσο για φώτο-βίντεο το πολυ να ασχοληθώ 10 λεπτά το 24ωρο. Ουσιαστικά η χρήση που του κάνω είναι light όπως ήδη θα έχετε καταλάβει.Μόνο κλήσεις ( το πολύ 20'/24ωρο) και 5-6 sms/24ωρο.Πιό light ΔΕΝ γίνεται. ;) Πάρα ταύτα η μπαταρία μετά και από την 3η πλήρη φόρτιση μου κρατάει 35-38 συνεχείς ώρες maximum.Δηλαδή το ανοίγω μετά από φόρτιση στις 8 το πρωί και μέχρι το βράδυ της επόμενης ημέρας το κινητό σβήνει. Είναι λογικό αυτό??Τόσο αντέχει η συγκεκριμένη μπαταρία?? Θέλει μήπως κάποιους ακόμη "κύκλους" πλήρους αποφόρτισης-επαναφόρτισης για να αποδώσει το 100%?? Γνωριζει κανείς αν το G900 μπορεί να δεχθεί μεγαλύτερη μπαταρία από την standard που είναι ήδη εξοπλισμένο?? Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το μακροσκελές post..:X
  10. Καλησπέρα παιδιά κι από εμένα και καλό μήνα!! Επιτέλους κάνω και το πρώτο μου post!!! Αν και το κινητό κυκλοφορεί στην αγορά για περισσότερο από 1 χρόνο πρίν 10 μέρες το απέκτησα.Είναι πολύ όμορφο με πολύ καλό slide up μηχανισμό (που να δείτε τον slide up μηχανισμό του 6288 που είχα..) και μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα. Η μπαταρία διαρκεί 2 ημέρες σε GSM mode,γύρω στις 1 ώρα ομιλία,αρκετά sms,απενεργοποιημένα το Wlan/Bluetooth και χωρίς να απενεργοποιώ καθόλου το κινητό μου. Βέβαια μου χτύπησε ένα restart στα καλά καθούμενα την 3η ημέρα αλλά με ένα update που του έκανα το πρόβλημα φαίνεται να έχει λυθεί (ή τουλάχιστον να έχει περιοριστεί..αφού δεν είμαι και 24Η/24ωρο πάνω από το κινητό). Μία ερώτηση θέλω να κάνω: Με το screensaver τι παίζει??Αν και έχω κατεβάσει αρκετά themes από τα γνωστά "μαγαζάκια" οι μόνες επιλογές για screensaver (ή αλλιώς εξοικ.ενέργειας) παραμένουν οι 2 κλασσικές..Ημερομηνία και ώρα + Κείμενο και ώρα. Έχω "κατεβάσει" κάποια screensavers σε μορφή .swf . Όλα τα .swf μου τα δείχνει κανονικά το Ε65 αλλά δεν υπάρχει επιλογή για screensaver αυτών. Πως μπορώ να τα επιλέξω για screensavers πλήν τον "μαμά" επιλογών??? Ή μήπως το E65 δεν υποστηρίζει άλλα screensavers πλήν τον "μαμά" επιλογών (ημερομ./ώρα + κείμενο/ώρα)?
×
×
  • Create New...