asikis Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Τα manuals φίλε, τα ξεκοκκαλίζω. Δεν τα διαβάζω απλώς. Αν προσέξεις όμως, θα δεις ότι δεν αναφέρει ούτε δείχνει σε σκίτσο το αν θα μπει η μπαταρία με την ετικέτα προς τα επάνω. Εδώ είναι φόρουμ που ο ένας βοηθάει τον άλλο, δεν πιστεύω να σ' ενόχλησε η ερώτηση! Δεν με ενοχλησε φιλε μου αλλα θεωρω αυτονοητο το πως θα μπει η μπαταρια. Κοιτας που ειναι οι επαφες στο τηλεφωνο και κουμπωνεις την μπαταρια. τελος παντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 ναι ετσι ειναι στην κατασταση φορτισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 ναι... πριν 2 ωρες τους πείρα τηλέφωνο το support... Το G900 δεν μπορεί να γράψει 160 χαρακτήρες ελληνικούς με Τ9. Εγω το θεωρώ αυτό κοροιδία όταν μια αυσκευή κόστους 370ευρο δεν μπορεί να κάνει τα προφανή! Οχι απλα κοροιδια!! Μια ζωη η SE τα ιδια λαθη. Την ειχα στα υποψιν την συσκευη αλλα με αυτη την ελλειψη δεν το βλεπω....Το Τ9 το εχω συνηθισει τα τελευταια χρονια και το θεωρω απαραιτητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Φίλε, δεν είμαι άσχετος και ειδικά με τα SE, καθώς μόνο SE κινητά έχω και εννοείται ότι γνωρίζω για τις επαφές και για το πώς κουμπώνουν οι μπαταρίες! Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο όμως, είτε από τη μια μεριά βάλεις την μπαταρία είτε από την άλλη, οι επαφές είναι ακριβώς απέναντι, γι' αυτό και με εξέπληξε το γεγονός και ρώτησα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios78 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Οχι απλα κοροιδια!! Μια ζωη η SE τα ιδια λαθη. Την ειχα στα υποψιν την συσκευη αλλα με αυτη την ελλειψη δεν το βλεπω....Το Τ9 το εχω συνηθισει τα τελευταια χρονια και το θεωρω απαραιτητο... ti ine to T9 re pedia? ego ta grafo ola me latinika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios78 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Φίλε, δεν είμαι άσχετος και ειδικά με τα SE, καθώς μόνο SE κινητά έχω και εννοείται ότι γνωρίζω για τις επαφές και για το πώς κουμπώνουν οι μπαταρίες! Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο όμως, είτε από τη μια μεριά βάλεις την μπαταρία είτε από την άλλη, οι επαφές είναι ακριβώς απέναντι, γι' αυτό και με εξέπληξε το γεγονός και ρώτησα. apo ti meria pu ine i metalikes epafes ine logiko mono na kubosi. ke apo auti ti meria iparxi mono enas tropos na to valis. anapoda den beni nomizo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Δεν έχει νόημα ρε παιδιά να το συνεχίζουμε με την μπαταρία, τελείωσε. Ας ασχοληθούμε με πιο ουσιαστικά ζητήματα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Μπήκα εδώ & έκανα ερώτηση για τα G900 & G700, σχετικά με το Τ9 & τους 160 χαρακτήρες & μου απάντησαν ότι οι χαρακτήρες είναι 160 & με το Τ9, αρκεί να ενεργοποιήσει κάποιος την αυτόματη χρήση κεφαλαίων (δεν είμαι κάτοχος του κινητού & δεν γνωρίζω που βρίσκεται αυτή η επιλογή)... Όποιος έχει το κινητό & το δοκιμάσει, ας μας πει τα αποτελέσματα! Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stikos Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 To g900 δεν μπορεί να γράψει 160 μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες όταν γράφεις κεφαλαία δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 εχεις απολυτο δικο φιλε. με τη αυτοματη χρηση κεφαλαιων γραφει 160 χαρακτηρες με τ9. πηγαινετε δημιουργια μηνυματος. μεταφερθειτε εκει ποθ γραφεις το μηνυμα κι οχι εκει που ειναι να γραψεις νουμερο-- επιλογεσ κειμενου-- αυτοματη χρηση κεφαλαιων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Οπότε θα γράφουμε μόνο με κεφαλαία. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios78 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Οπότε θα γράφουμε μόνο με κεφαλαία. ektos an to minima su ine mikro! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Παιδιά,μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να κάνω hard format; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios78 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Παιδιά,μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να κάνω hard format; settings>general>master reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 εχεις απολυτο δικο φιλε. με τη αυτοματη χρηση κεφαλαιων γραφει 160 χαρακτηρες με τ9. πηγαινετε δημιουργια μηνυματος. μεταφερθειτε εκει ποθ γραφεις το μηνυμα κι οχι εκει που ειναι να γραψεις νουμερο-- επιλογεσ κειμενου-- αυτοματη χρηση κεφαλαιων γιατί ρε παιδια έχετε δει ποτέ κινητό να στέλνει sms με 160 μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες? εγώ κανένα! Κάποια νοκια το κάναν αλλα ενω η σύνταξη γινόταν με μικρά, ο παραλήπτης το έπαιρνε σε κεφαλαία! Το "πρόβημα" αυτό υπάρχει ανέκαθεν! Απλά απενεργοποιείς τον χρήση κεφαλαίων ή την χρήση εθνικών χαρακτήρων (ανάλογα το κινητό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω τη γνήσια sonyericsson θήκη ICE-40 ή ICE-45 στη Θεσσαλονίκη; Έψαξα σε αρκετά καταστήματα, αλλά δεν είχαν. Και σε τελική ανάλυση, έχετε βρει καμιά θήκη άλλης μάρκας κατάλληλη για το κινητό μας; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Εγώ πήρα την ICE-40 από το Plaisio. Είναι πιο μικρή απ' αυτή που προτείνει η SE (ICE-45 που κάνει επίσης και για τα P1 & W960) αλλά του ταιριάζει γάντι. Ίσως στην αρχή είναι σφιχτή αλλά μετά από 1-2 μέρες που χαλαρώνει λίγο το δέρμα γίνεται τέλεια! Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Και σε τελική ανάλυση, έχετε βρει καμιά θήκη άλλης μάρκας κατάλληλη για το κινητό μας; αυτη φαινεται super. http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=170877 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 πολυ εργολαβικη ρε μαν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
njhard Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Παιδιά το κινητό το έχω στα χέρια μου εδώ και 2 μέρες. Εχω ενα πρόβλημα με το bluetooth ακουστικό itech mini II .To G900 δεν το βλέπει με τίποτα.Μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο?Πρωτίστος το itech mini ήταν συνδεδεμένο σε nokia N95. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarabeo Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 εγώ πάντως παιδιά για θήκη χρησιμοποιώ, αυτή που ειχα στο κ800. κανονική δερμάτινη της se που μπαίνει στη ζώνη. Απλά αν θες να χρησιμοποιήσεις το handsfree με το καλώδιο και τη θήκη μαζί, δεν γίνεται λόγω διαφοράς στην τρύπα της θήκης με την θέση υποδοχής handsfree στο G900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 njhard exeis pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Εγώ πήρα την ICE-40 από το Plaisio. Είναι πιο μικρή απ' αυτή που προτείνει η SE (ICE-45 που κάνει επίσης και για τα P1 & W960) αλλά του ταιριάζει γάντι. Ίσως στην αρχή είναι σφιχτή αλλά μετά από 1-2 μέρες που χαλαρώνει λίγο το δέρμα γίνεται τέλεια! Έχει άνοιγμα από το κάτω μέρος για το handsfree? Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Σήμερα αγόρασα τη θήκη ICE-45 από το Πλαίσιο. Πολύ στυλάτη, εμφανίσιμη και έχει άνοιγμα στο κάτω μέρος για το handsfree. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Σήμερα αγόρασα τη θήκη ICE-45 από το Πλαίσιο. Πολύ στυλάτη, εμφανίσιμη και έχει άνοιγμα στο κάτω μέρος για το handsfree. Πλέει πολύ το κινητό μέσα στη θήκη? Γιατί η ίδια ακριβώς είναι & για το P1.. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts