Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει τροπος να τροποποιησουμε το μενου των 6.5??

Δηλαδη, οχι απλα να μετακινησουμε καποια εικονιδια, αλλα να φτιαξω ενα φακελο και να μεταφερω εκει καποια...:worry:

Πήρες απάντηση σε αυτό? Ή θέλεις?:D

Ας ειναι καλα το PIM Backup που τα επαναφερει ολα, ευκολα και γρηγορα...

Προσωπικα, μετα απο ενα φλασαρισμα, χρησιμοποιω το PIM Backup για να επαναφερω επαφες, μηνυματα, κλησεις, κτλ... Εγκαθιστω 4-5 συγεκριμενα προγραμματα, και μετα αλλαζω γρηγορα τις ρυθμισεις του κινητου...

Δεν κανω πανω απο 5-10 λεπτα για να επαναφερω στο κινητο τις προσωπικες μου ρυθμισεις...

Πλεον εχω μαθει απ' εξω τι θελω να αλλαξω...:lol::p

Σωστή.. ΑΥτό κάνω και εγώ... Και βασικά, επειδή αλλάζω 2 ρομ την μέρα, μόνο επαφές φτιάχνω.. Τα υπόλοιπα, αν δω ότι θα μείνει για λίγο στο HD, τότε τα βάζω...!:rolleyes::D

Αν θέλετε ωραία πληκτρολόγια για να γράφετε ελληνικά και αγγλικά(πάντα μιλάω για software, μιας και κανονικό δεν έχω πλέον:lol:), δείτε αυτά Topaz keyboard GR-EN.

* * * Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η * * * Θέλουν ROM με βάση Topaz/Rhodium. Αν και φαντάζομαι ότι αυτές που βάζετε στο Kovsky είναι από Topaz/Rhodium.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πήρες απάντηση σε αυτό? Ή θέλεις?

Θελω, θελω!!:p

Σωστή..

:shock::shock::shock::shock::shock:

Βασιλης... Χαρηκα!!:lol::lol:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Θελω, θελω!!:p

Βασιλης... Χαρηκα!!:lol::lol:

:X:X

Ουπς....! Συγγνώμη Βασίλη! Νόμιζα ότι έγραφε η Νεφέλη...! Μπερδεύτηκα!:lol:

Λοιπόν..

Θα πας με έναν explorer(Resco Explorer, τον εργοστασιακό, κλπ) και θα φτιάξεις έναν φάκελο στο

Windows/Start Menu/Programs

εκεί λοιπόν, θα φτιάξεις τον φάκελο που θα τον ονομάσεις όπως θέλεις. Και μετά, τα shortcuts θα τα κάνεις Cut και μετά Paste μέσα στον φάκελο.

Απλά ορισμένα προγράμματα μετά μπορεί να επανέλθουν πάλι στο start menu μετά από ένα Soft Reset. Αυτό δεν το έχω λύσει ακόμα. Αλλά που θα πάει. Θα το βρω και αυτό.

Είναι τόσο δύσκολο!:lol::lol:

αν σας πω ότι και μόνο διαβάζοντας τα φλασαρίσματα κουράστηκα? πόσο μάλλον εσείς που φλασάρετε συνέχεια..! :P καλά δε βαριέστε να κάνετε 2-3 φορές τη μέρα επαναφορά επαφών κλπ κλπ??

Χαχαχα...:lol:

Ας ειναι καλα το PIM Backup που τα επαναφερει ολα, ευκολα και γρηγορα...

Προσωπικα, μετα απο ενα φλασαρισμα, χρησιμοποιω το PIM Backup για να επαναφερω επαφες, μηνυματα, κλησεις, κτλ... Εγκαθιστω 4-5 συγεκριμενα προγραμματα, και μετα αλλαζω γρηγορα τις ρυθμισεις του κινητου...

Δεν κανω πανω απο 5-10 λεπτα για να επαναφερω στο κινητο τις προσωπικες μου ρυθμισεις...

Πλεον εχω μαθει απ' εξω τι θελω να αλλαξω...:p

Κι εγώ μια απο τα ίδια...Στανταρ πλέον οι ρυθμίσεις...αλλά το PIM το βαζω να κανει επαναφορα μονο αν ξερω οτι θα κρατησω τη ρομ πανω απο μισή μερα...γιατί κανει μιση ωρα στην επαναφορα! (3500 SMS :X)

Βασιλης... Χαρηκα!!:lol:

Αντε να αρχίσουμε να συστηνόμαστε όλοι εδώ μέσα :p

Ουπς....! Συγγνώμη Βασίλη! Νόμιζα ότι έγραφε η Νεφέλη...! Μπερδεύτηκα!:lol:

Μου χάρισες πολλά lol με το μπέρδεμα :lol:

Συνήθως εγώ είμαι αυτή που πρέπει να διορθώσει τα "φιλαράκο" και "μάγκα μου" (ναι το έχω ακούσει και αυτό!) :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά; Δοκίμασε κανείς την ΡΟΜ μου;

Θελω εντυπώσεις...

Υ.Γ. Να την μαγειρέψω με ελληνικά η δεν αξίζει; Ρωτάω γιατί δεν έχω φτιάξει ποτέ με Ελληνικά, δεν με βολεύει οπτικά...

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Κι εγώ μια απο τα ίδια...Στανταρ πλέον οι ρυθμίσεις...αλλά το PIM το βαζω να κανει επαναφορα μονο αν ξερω οτι θα κρατησω τη ρομ πανω απο μισή μερα...γιατί κανει μιση ωρα στην επαναφορα! (3500 SMS :X)

3500sms τι τα κάνεις?? συλλογή...???? :lol:

Ψαχνω το cab που κανει τα tab του TFLO να εχουν ολα το ιδιο wallpaper...

Μπορει να με βοηθησει κανεις?? :worry:

Καπου το ειχα αποθηκευσει αλλα το εχασα... :O

Ψαχνω το cab που κανει τα tab του TFLO να εχουν ολα το ιδιο wallpaper...

Μπορει να με βοηθησει κανεις?? :worry:

Καπου το ειχα αποθηκευσει αλλα το εχασα... :O

Δεν νομίζω να βοηθάει.. Δηλαδή να το κάνει να δουλεύει...

Το έχω, απλά φεύγω τώρα.. Θα στο δώσω αργότερα!

Θελω εντυπώσεις...

Υ.Γ. Να την μαγειρέψω με ελληνικά η δεν αξίζει; Ρωτάω γιατί δεν έχω φτιάξει ποτέ με Ελληνικά, δεν με βολεύει οπτικά...

Εμενα θα μου άρεσε να εχω ελληνικα αλλά δεν ειναι και φοβερό.

Αν είναι εύκολο μαγειρεψε την, άμα είναι μπελάς άσ' το. Πιστευω πως οι περισσοτεροι Ελληνες εξαλλου προτιμουν τις αγγλικες...

Θα την φλασαρω τωρα αγαπητέ μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θελω εντυπώσεις...

Αν μπορεις να μαγειρεψεις μια ελληνικη με 6.5 (εντελως plain, ο καθενας να βαζει πανω οτι προγραμματακι του αρεσει) νομιζω θα αρεσει σε πολλους.

Εχεις χρονο/διαθεση για κατι τετοιο?

Αν μπορεις να μαγειρεψεις μια ελληνικη με 6.5 (εντελως plain, ο καθενας να βαζει πανω οτι προγραμματακι του αρεσει) νομιζω θα αρεσει σε πολλους.

Εχεις χρονο/διαθεση για κατι τετοιο?

θα συμφωνήσω..!! μια lite έκδοση απλά με κανα tf3d

Win 6.5? Αν και δεν τα συμπαθώ καθόλου, θα φτιάξω μια ελληνική εντελώς lite.

Είναι λίγο βαρύ το σύστημα με 6.5, δεν προορίζετε για τις CPU μας.

Προσωπικά τα 6.5 τα σιχαίνομαι όχι λόγο bugs, αλλά γιατί είναι βαριά.

tron13, ωραια η ROM σου ;)

Μόνο που δεν γυρνάει Landscape στο Home.

Και στον καιρό δεν γράφει Athinai αλλά My Location.

Κατα τα αλλα ειναι ομορφη και αυτο το πραγματακι με τον καιρό κάτω από το ρολόι είναι όλα τα λεφτά. Πιστεύω πως θα την κρατήσω για πολύ καιρό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατα τα αλλα ειναι ομορφη και αυτο το πραγματακι με τον καιρό κάτω από το ρολόι είναι όλα τα λεφτά. Πιστεύω πως θα την κρατήσω για πολύ καιρό.

ποιά είναι η rom του tron? :P

@n_wildgirl

My Location: Κάνε τα regional settings, και μετα θα σου λέει που βρίσκεσε (νομίζω πως παίζει με GPRS και όχι με wifi αυτο, οχι στην δική μου ρομ αλλά σε όλες). Παίζει πάντως, ψαξτο λίγο και θα το δείς)

LandScape: έχω φαει 10 ημέρες με αυτο το πράγμα, δεν παίζει με τίποτα

@Ancient_Flame

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=562183

Συγχαρητήρια στον tron για την ρομ του και ευχαριστούμε για τον χρόνο του!

Μακάρι να είχα πάλι το Xperia να την βάλω και εγώ να σου δώσω FeedBack!!!

Μην κάτσεις να ασχοληθείς με τα WM6.5... Τουλάχιτον όχι πριν τα δώσει η Microsoft επίσημα. Δεν αργούν.

Αλλά αυτό έστειλα και εγώ σε έναν chef.. Να κάτσει να βγάλει τα περισσότερα από τα προγράμματα που έχει μέσα να ελαφρύνουν λίγο, αλλά με έγραψε.:mad:

Και επίσης, αν κάτσεις, καλό θα ήταν, αν είναι εφικτό αυτό, να μην συνυπάρχουν το Titanium με το Manila για να είναι ακόμα πιο ελαφρύ. Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι με το Manila καταπιάνονται και χρησιμοποιούν.

Τώρα στο HD έχω βάλει και εγώ μια 6.1 με το μανίλα 2.1 και είναι φοβερή!!!

Και εδώ να σας πω και κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο, μιας και κάνουμε καλή παρέα...!

Σημέρα βγήκε και το τελευταίο αποτέλεσμα από τα βαριά μαθήματα που έδωσα και ήταν και αυτό θετικό! :happy: :happy: :dance:

Και αισίως, μετά από 5 χρόνια σπουδών στο Φυσικό Ηρακλείου Κρήτης, μπορώ να πω πως τον Γενάρη θα το αποχαιρετίσω μια και καλή!! :yahoo:

tron δικιά μου γνώμη είναι να βάλεις και ελληνικά......πολλοί θα την τιμήσουν.....

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

tron δικιά μου γνώμη είναι να βάλεις και ελληνικά......πολλοί θα την τιμήσουν.....

Προσπαθώ... αλλά έχω τεχνικές δυσκολίες με το πρότυπο UTF-8 :mad:, μου έχει σπάσει τα νεύρα.

soom συγχαρητήρια! καλή σταδιοδρομία τώρα να έχεις!! καταλαβαίνω και εγώ τη χαρά σου, εγώ όταν πήρα πτυχίο δε το πίστευα και με πιάνανε τα κλάμματα συνέχεια (καταρραμένα οιστρογόνα!!)

Α! Μια ερωτησούλα παίδες, σε προηγούμενα posts είδα ότι υπήρχαν παράπονα για κάποια ραγισματάκια στη συσκευή (ναι, ναι το ασημί έχω γμτ!! και το έχω από το μαϊο). Παρατήρησα και εγώ ένα προχτές και αναρωτιέμαι τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.. Χρεώνομαι εγώ για κάποια αλλαγή αν είναι αυτό εφικτό φυσικά, ή το αναλαμβάνει το service? Έχει κάνει κάτι κάποιος από εδώ ? Ευχαριστώ και πάλι

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

soom συγχαρητήρια! καλή σταδιοδρομία τώρα να έχεις!! καταλαβαίνω και εγώ τη χαρά σου, εγώ όταν πήρα πτυχίο δε το πίστευα και με πιάνανε τα κλάμματα συνέχεια (καταρραμένα οιστρογόνα!!)

Α! Μια ερωτησούλα παίδες, σε προηγούμενα posts είδα ότι υπήρχαν παράπονα για κάποια ραγισματάκια στη συσκευή (ναι, ναι το ασημί έχω γμτ!! και το έχω από το μαϊο). Παρατήρησα και εγώ ένα προχτές και αναρωτιέμαι τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.. Χρεώνομαι εγώ για κάποια αλλαγή αν είναι αυτό εφικτό φυσικά, ή το αναλαμβάνει το service? Έχει κάνει κάτι κάποιος από εδώ ? Ευχαριστώ και πάλι

Ευχαριστώ πολύ Λίνα!!!:D:D

Όσο για τα ραγίσματα, δεν σε καλύπτει κανείς.. Κανέναν δεν έχουν καλύψει από όσο ξέρω... Ας ρωτήσει και κάποιος στους xda μπας και....:worry:

Πραγματικά τόσο το γεγονός ότι είστε μια όμορφη παρέα όσο και το γεγονός ότι το τελείωμα μιας σχολής είναι σημαντικά, θα παρακαλέσω παιδιά να επανέλθουμε στο θέμα μας.

Πολύ ευχαρίστως Γιώργο..! Ηταν μεγάλη η χαρά μου για το γεγονός σήμερα και ήθελα να το μοιραστώ τόσο εδώ, όσο και στο HD...

Και ζητώ συγγνώμη για το offtopc...

Ας επανέλθουμε όμως στα δικά μας.

Τρον, αν σκοπεύεις να φτιάξεις ρομ, μην κάτσεις να παιδευτείς για τα ελληνικά... Δεν νομίζω να αξίζει τόσο πολύ τον κόπο...

Νομίζω ότι αξίζει πολύ καλύτερα τον κόπο να ελαφρύνεις το built 23051 των 6.5 που είναι ωραίο και έχει την μπάρα κάτω.

Να βγάλεις την σαβούρα απο μέσα και να αφήσεις τα eyecandy στοιχεία, που αυτό τελικά είναι που έχουν τα 6.5

Σαν συμβουλή, έχοντας δοκιμάσει αρκετές 6.5 ρομ, θα σου έλεγα να προσέξεις τον τρόπο και την ταχύτητα που ανοίγουν τα διάφορα μενού(όταν πατάς Option, πχ, στα mail ή στα sms), αν με καταλαβαίνεις.

Επίσης, να είναι ομαλό το Manila. Πολύ βασικό.

Γνώμη μου, να πετάξεις το Titanium. Αν και εφόσον γίνεται να βγουν τα αρχεία του απο την rom. Τσάμπα βάρος προσφέρει.

Ο συνδυασμός μανιλα και τιτανιουμ νομίζω βαραίνει ανουσια την ρομ.

Όσο μπορώ και δοκιμάζω τις 6.5 στο HD, θα σου λέω πράγματα που δεν είναι ωραία και χρήσιμα μέσα του...

Ευχαριστώ πολύ Λίνα!!!:D:D

Όσο για τα ραγίσματα, δεν σε καλύπτει κανείς.. Κανέναν δεν έχουν καλύψει από όσο ξέρω... Ας ρωτήσει και κάποιος στους xda μπας και....:worry:

Ωχ κατάλαβα.. Πάει η τσεπουλίτσα μου.. Τα πλαστικά μέρη όμως αντικαθίστανται? Και για το κόστος από ότι κατάλαβα δεν έχει κανείς ιδέα.. Fine.. Θα κλάψω στη γωνιά μου τώρα μπας και βρέξει κανα φράγκο. :lol::lol:

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

χαιρετω την παρεα...

καινουριος με το χ1 ακομα ψευτο ψαχνομαι...

περασα την pctech4u ολα καλα ολα ωραια αλλα ειχα καλομαθει με τα 6,5 στο προ και μου φαινετε καπως τωρα... για πειτε εντυπωσεις απο 6,5

Απο ραδιο τι προτεινετε..?

Δεν νομίζω να βοηθάει.. Δηλαδή να το κάνει να δουλεύει...

Το έχω, απλά φεύγω τώρα.. Θα στο δώσω αργότερα!

Βασικα, αυτο που θελω ειναι να αλλαξω το φοντο των tab... Η Valkyrie εχει το BG Changer που κανει αυτη τη δουλεια, αλλα νομιζω βαζει καποια συγκεκριμενες εικονες, δικες του...

Αν υπαρχει τροπος να βαζω εγω οποια θελω, please, πειτε μου...:worry:

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned