Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

griniaris said:
προς το παρον η Valkyrie...η energy rom αργει σε landscape οταν γραφω μηνυμα.επισης οταν γραφω μηνυμα με software πληκτρολογιο κ θελω να βαλω οποιο πληκτρολογιο θελω το βελακι στην κατω μπαρα δεν υπαρχει κ δε μπορω να αλλαξω με αποτελεσμα να στελνω αρκετα κενα μηνυματα αφου πιατοταν η αποστολη.α κ οταν ψαχνω ενα τηλ στον τηλεφωνικο καταλογο η οταν μπαινω στον file explorer κ χρησιμοποιω το πληκτρο των 4ρων κατευθυνσεων για να κατεβω κ να ψαξω το τρεχει κ μου παει σχεδον στο τελος του καταλογου,τελος ο οπερα με πεταει εξω συνεχεια....μπαινω σε μια σελιδα κ μετα εξαφανιζεται ο οπερα.κλεινει μονος του....αυτα....

soom said:
Ολα αυτα στην Energy?!:blink: Και νομιζα οτι ηταν καλη. Παντως η Valkyrie, κατ'εμε παντα, ειναι πολυ καλη! Τα εχει ολα πανω της! Εχει και 6.5, Manilla, Titanium.. Αν βγαλω τα παντα και εχω μια απλη today δεν κολλαει τιποτα(ενω στην TouchΧ 7 κολλουσε πολυ και εφτιαχνε μονο με soft reset)... Μεχρι να βγει μια αλλη ετσι καλη δεν αλλαζω με τιποτα. Και μου αρεσουν τα προγραμματακια που εχει πανω της! Το μονο που μου λειπει ειναι εικονιδια στην πανω μπαρα. Ισως και να αλλαξω και τα εικονιδια του μανιλα! Αναλογως! Γενικα, δηλαδη, μονο αισθητικες επεμβασεις! :D

Και μιας και το θυμηθηκα, εσυ δεν ειχες ανεβασει προ καιρου ενα screenshot? Εχεις κατι πολυ ωραια εικονιδια στην πανω μπαρα... Ετσι δεν ειναι η κανω λαθος?:X

Κι εγω εβαλα την ενερτζυ χτες αλλά αν ειχα διαβασει ολα αυτα δε θα την εβαζα! Μου φαινεται σουπερ! Δηλαδη να βαλω καλυτερα τη Valkyrie?

poipop said:
Γεια σας παιδιά... Χθες πηρα το Χperia!!! Είναι φοβερό κινητό!!!!!! Απίστευτο.... Να σας ρωτήσω κάτι όμως??? Πως μπορώ να κανω το ξυπνητήρι να χτυπάει με ΜΡ3 ??? Σας ευχαριστώ πολύ...

PocketClockPro στο γνωστο μαγαζακι. Υπαρχουν και άλλα ενα σωρο, οπως το G-Alarm κλπ. αλλά το πρωτο που σου ειπα ειναι καλυτερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

n_wildgirl said:
Κι εγω εβαλα την ενερτζυ χτες αλλά αν ειχα διαβασει ολα αυτα δε θα την εβαζα! Μου φαινεται σουπερ! Δηλαδη να βαλω καλυτερα τη Valkyrie?

εσενα δε σου παρουσιαζει τα παραπανω??

[sIGPIC][/sIGPIC]

griniaris said:
προς το παρον η Valkyrie...η energy rom αργει σε landscape οταν γραφω μηνυμα.επισης οταν γραφω μηνυμα με software πληκτρολογιο κ θελω να βαλω οποιο πληκτρολογιο θελω το βελακι στην κατω μπαρα δεν υπαρχει κ δε μπορω να αλλαξω με αποτελεσμα να στελνω αρκετα κενα μηνυματα αφου πιατοταν η αποστολη.α κ οταν ψαχνω ενα τηλ στον τηλεφωνικο καταλογο η οταν μπαινω στον file explorer κ χρησιμοποιω το πληκτρο των 4ρων κατευθυνσεων για να κατεβω κ να ψαξω το τρεχει κ μου παει σχεδον στο τελος του καταλογου,τελος ο οπερα με πεταει εξω συνεχεια....μπαινω σε μια σελιδα κ μετα εξαφανιζεται ο οπερα.κλεινει μονος του....αυτα....

Εμένα δεν μου κάνει τίποτα απο αυτά....

Ισως μόνο μια φορα αυτό που λες για το πληκτρολόγιο με το βελάκι.

Ο οπερα λειτουργεί μια χαρά και δεν με εχει πετάξει εξω προς το παρόν...

Το μόνο που με ενοχλει ειναι οτι δεν μπορείς στον οπερα να κάνεις scroll με το optical joystick....

EDIT: ααα και κατι που θυμήθηκα τωρα είναι οτι έχω βάλει το δεξι πλήκτρο να περιστρέφει την οθόνη, το οποίο μετά απο κάθε restart χάνεται και πρέπει να το ξαναβάλω...

griniaris said:
για 6.1 απο τα καλυτερα ειναι αυτα....http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=524051

και για 6.5 αυτα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=520547

και για 6.1 κ 6.5 που χρησιμοποιω αυτο τον καιρο ειναι τα παρακατω...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=520132

Εχω δει και μου αρεσουν ΠΑΡΑ πολυ τα τελευταια. Αλλα εχουν ανα 1% την μπαταρια η οχι?

Και επειδη επιτελους τα καταφερα:yahoo:περασα την τελευταια εκδοση του iGo8...

Αν την θελετε σας δινω οδηγιες για να την κατεβασετε! Μου εβγαλε την ψυχη για να το φτιαξω, αλλα το καταφερα!!!!

http://img10.imageshack.us/img10/8219/screen03y.jpg

Με τους παρακατω χαρτη(προς το παρον ενεργοποιημενο)

http://img30.imageshack.us/img30/8962/screen04jnp.jpg

και καποιους χαρτες ακομα μεσα που θελει μια μικρουλα αλλαγη απλα για να αλλαξα αυτον που ειναι ενεργοποιημενος.... Παιδια το προγραμμα ειναι το οτι καλυτερο, χωρις πλακα....

http://img34.imageshack.us/img34/4434/screen05i.jpg

Επισης βγηκε και το νεο Destinator 8 Pro αλλα δεν εχουμε skin για το xperia και τα 480x800 ή 800x480.. Αν εχει ακουσει/δει καποιος κατι...

poipop said:
Γεια σας παιδιά... Χθες πηρα το Χperia!!! Είναι φοβερό κινητό!!!!!! Απίστευτο.... Να σας ρωτήσω κάτι όμως??? Πως μπορώ να κανω το ξυπνητήρι να χτυπάει με ΜΡ3 ??? Σας ευχαριστώ πολύ...

το default ξυπνητηρι των windows mobile παιζει μονο κομματια σε μορφη wav.

αν μετατρεψεις ενα κομματι σε αυτη τη μορφη και το ριξεις στο φακελο των windows, θα μπορεις να το βρεις απο τις ρυθμισεις και να ορησεις τον ηχο.;)

Κώστας

soom στείλε οδηγίες για το igo....πρέπει να διαγράψουμε το προηγούμενο igo που έχουμε??????α και κάτι άλλο τα εικονίδια σε rom όπως την valkyrie πως τα αλλάζουμε??αυτά που είναι κάτω στη μπάρα για καιρό προγράμματα μηνύματα κλπ....ευχαριστώ φίλε!!!!!!!!!!!!

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

soom said:
Εχω δει και μου αρεσουν ΠΑΡΑ πολυ τα τελευταια. Αλλα εχουν ανα 1% την μπαταρια η οχι?

Και επειδη επιτελους τα καταφερα:yahoo:περασα την τελευταια εκδοση του iGo8...

Αν την θελετε σας δινω οδηγιες για να την κατεβασετε! Μου εβγαλε την ψυχη για να το φτιαξω, αλλα το καταφερα!!!!

http://img10.imageshack.us/img10/8219/screen03y.jpg

Με τους παρακατω χαρτη(προς το παρον ενεργοποιημενο)

http://img30.imageshack.us/img30/8962/screen04jnp.jpg

και καποιους χαρτες ακομα μεσα που θελει μια μικρουλα αλλαγη απλα για να αλλαξα αυτον που ειναι ενεργοποιημενος.... Παιδια το προγραμμα ειναι το οτι καλυτερο, χωρις πλακα....

http://img34.imageshack.us/img34/4434/screen05i.jpg

Επισης βγηκε και το νεο Destinator 8 Pro αλλα δεν εχουμε skin για το xperia και τα 480x800 ή 800x480.. Αν εχει ακουσει/δει καποιος κατι...

καποια το εχουν κ καποια οχι..δε θυμαμαι ομως.αλλα υπαρχει cab αρχειο που το κανει αυτο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

griniaris said:
εσενα δε σου παρουσιαζει τα παραπανω??

alex2539 said:
Εμένα δεν μου κάνει τίποτα απο αυτά....

Ισως μόνο μια φορα αυτό που λες για το πληκτρολόγιο με το βελάκι.

Ο οπερα λειτουργεί μια χαρά και δεν με εχει πετάξει εξω προς το παρόν...

Το μόνο που με ενοχλει ειναι οτι δεν μπορείς στον οπερα να κάνεις scroll με το optical joystick....

EDIT: ααα και κατι που θυμήθηκα τωρα είναι οτι έχω βάλει το δεξι πλήκτρο να περιστρέφει την οθόνη, το οποίο μετά απο κάθε restart χάνεται και πρέπει να το ξαναβάλω...

Ομοιως, ουτε εμενα μου κανει κατι απο αυτα...γκρινιαρη ειδικα αυτο που λες με το βελακι στα μηνυματα δεν το επιασα...

@XavierGr...το ελληνικο software πληκτρολογιο htc παλι δε λειτουργει...στην Energy ROM δηλαδη, οπως δε λειτουργουσε και στην Touch X 6.2...:( Μονο στην Touch X 10.1 λειτουργησε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

n_wildgirl said:
Ομοιως, ουτε εμενα μου κανει κατι απο αυτα...γκρινιαρη ειδικα αυτο που λες με το βελακι στα μηνυματα δεν το επιασα...

@XavierGr...το ελληνικο software πληκτρολογιο htc παλι δε λειτουργει...στην Energy ROM δηλαδη, οπως δε λειτουργουσε και στην Touch X 6.2...:( Μονο στην Touch X 10.1 λειτουργησε...

Τελος σου αναγνωριζει τη καρτα μνημης σα σκληρο δισκο???εμενα οχι....θα παρει ποδι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

griniaris said:
Τελος σου αναγνωριζει τη καρτα μνημης σα σκληρο δισκο???εμενα οχι....θα παρει ποδι...

Ναι βεβαια! Δε σου την αναγνωριζει? Διωξ' την...

Εμενα αρχισε να κολλαει τις τελευταιες ωρες...μου τη ματιασατε!!! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

n_wildgirl said:
Ναι βεβαια! Δε σου την αναγνωριζει? Διωξ' την...

Εμενα αρχισε να κολλαει τις τελευταιες ωρες...μου τη ματιασατε!!! :p

αυτος που την εκανε δεν εχει xperia και προσπαθει να την διορθωσει με οσα του λενε οποτε οταν την τελειοποιησει βλεπουμε...εβαλα την valkyrie

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια παντως με την Valkyrie ειμαι μια χαρα...!

Και εχω προγραμματισει καθε 3 ωρες ενα CleanRam ετσι δεν κολλαει.

Και αν κατσω και παιξω, για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχω κανα υπολλειμα να με ταλαιπωρει του πεταω ενα CleanRam Level2! Ολο και καποια ΜΒ σωζω καθε φορα!:lol::p

Εβαλα και τα εικονιδια που προτεινε ο Griniaris και δουλευουν αψογα! Εχουν και ανα 1% την μπαταρια. Ειναι πολυ ωραια! Εγχρωμα.. Ομορφα!:rolleyes:

JimmyT said:
@soom:

Βλέπεις καμιά διαφορά με το iGO που είχαμε ως τώρα; (79297; )

Εχει παρα πολλες διαφορες.. Τοσες που απορεις ποιο προγραμμα ειανι!:lol::lol:

Πλακιτσα!:p

Περα απο την πλακα, νομιζω, χωρις βεβαια να ειμαι και σιγουρος αν ειναι αυτο ή γενικα η ρομ που εχω, οτι ειναι ενα κλικ πιο γρηγορη απο πριν. Δηλαδη αμεσως τα κανει ολα! Κατα τα αλλα δεν εχω εντοπισει κατι... Ειμαι και στο σπιτι τωρα οποτε δεν ξερω στον δρομο πως θα ειναι.

Αλλα δεν εχεις να χασεις τιποτα. Κατεβαζεις τα αρχεια του Update μονο, σβηνεις το παλιο licence και βαζεις τα αρχεια του update στο φακελο του iGo που υπηρχε απο πριν! Ουτε να σβηνεις και να ξαναπερνας ουτε τιποτα!:happy:;)

Και κανεις και μια προσθηκη στο sys...

[interface]

resolution_dir="240_400" ή ( για landscape 400_240)

wvga = 1

[rawdisplay]

highres=1

http://www.greekgalaxy.net/forum/showthread.php?t=34598

Και επειδη δεν μπορουσα με τιποτα να το κανω να δουλεψει εκανα και ποστ και ρωτησα για να μαθω γιατι κατι ελειπε και δεν δουλευε, αλλα τωρα δουλευει αψογα...

http://www.greekgalaxy.net/forum/showthread.php?t=34598&page=29

djivo said:
παλι με χρονια και καιρους, παλι στην touch x θα γυρισετε...

:yahoo::clap::dance::tease:

Ασε ασε, το σκεφτομαι κι αυτο συνεχεια!

griniaris said:
αυτος που την εκανε δεν εχει xperia και προσπαθει να την διορθωσει με οσα του λενε οποτε οταν την τελειοποιησει βλεπουμε...εβαλα την valkyrie

:blink: Πολυ καλη προσπαθεια για καποιον που ΔΕΝ εχει Xperia! Μπραβο του!

soom said:
Παιδια παντως με την Valkyrie ειμαι μια χαρα...!

Και εχω προγραμματισει καθε 3 ωρες ενα CleanRam ετσι δεν κολλαει.

Και αν κατσω και παιξω, για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχω κανα υπολλειμα να με ταλαιπωρει του πεταω ενα CleanRam Level2! Ολο και καποια ΜΒ σωζω καθε φορα!:p

Εβαλα και τα εικονιδια που προτεινε ο Griniaris και δουλευουν αψογα! Εχουν και ανα 1% την μπαταρια. Ειναι πολυ ωραια! Εγχρωμα.. Ομορφα!:rolleyes:

Σοβαρα; Ειναι ωραια; Γιατι εμενα δε μου αρεσαν καθολου οπως τα ειδα...

Δωσε λινκ! Ποια εβαλες απο τα 2-3 που ειπε ο γκρινιαρης?

Δειτε και εδω κατι...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=513024

Επιτελους αλλαξα το αθλιο λευκο ρολοι! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

@wildgirl:wacko:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=520132

αυτα.. Βαλτα! Βαλε οποια θελεις!

Το καθενα απο 4 που εχει ειναι για να αλλαζει απλα το σημα διπλα στο Start. Τωρα εβαλα των βιστα..:cool:

Και δεν μου λετε ρε παιδια, μπορουμε να αλλαξουμε και τα εικονιδια στο tf3d. Ξερετε κανενα «ζευγαρι» εικονιδια που να ειναι απλα εγχρωμα?:confused:

alex2539 said:
Δοκίμασε αυτό το link και δες αν κάνεις κάτι

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=3419572#post3419572

Καλα, ενταξει! Εδω, εχει ΑΠΕΙΡΑ!!!! :blink::blink::D

Δυο μερονυχτα θα ψαχνω εδω!!!!!:happy::happy::happy:

Ευχαριστωωω...!!!!

Ρε soom σοβαρα δεν εχεις προβληματα με τη Valkyrie? Εμενα κολλαει εκνευριστικα συχνα...:worry:
[sIGPIC][/sIGPIC]

n_wildgirl said:
Ρε soom σοβαρα δεν εχεις προβληματα με τη Valkyrie? Εμενα κολλαει εκνευριστικα συχνα...:worry:

Κοιτα να σου πω, τρωει κατι κολληματακια, αλλα σπανια. και συνηθως αφου του κανω κατι. Δηλαδη αφου το συνδεσω/ξεσυνδεσω απο τον υπολογιστη (οπου χρησιμοποιω πολυ MyMobiler και κολλανε ολες οι ρομ λιγακι), η οταν παω να γραψω ενα σμσ... Αλλα λιγακι και οχι συχνα. Γενικα δουλευει καλα. Και μου αρεσει εν τελει! Μου αρεσουν τα 6.5....! Ισως κλεισω για λιγες μερες το TF3D για αλλαγη, δεν ξερω. Να δω και πως δουλευει και ετσι, χωρις μανιλα...

Εσενα κολλαει?:worry::confused:

Καθαριζεις την ram??

Δεν εχω δοκιμασει με πλοηγηση ακομα πως τα παει. Στο ιντερνετ εννοω.. θα δοκιμασω αποψε για πλακα και θα επανελθω....

soom said:
Κοιτα να σου πω, τρωει κατι κολληματακια, αλλα σπανια. και συνηθως αφου του κανω κατι. Δηλαδη αφου το συνδεσω/ξεσυνδεσω απο τον υπολογιστη (οπου χρησιμοποιω πολυ MyMobiler και κολλανε ολες οι ρομ λιγακι), η οταν παω να γραψω ενα σμσ... Αλλα λιγακι και οχι συχνα. Γενικα δουλευει καλα. Και μου αρεσει εν τελει! Μου αρεσουν τα 6.5....! Ισως κλεισω για λιγες μερες το TF3D για αλλαγη, δεν ξερω. Να δω και πως δουλευει και ετσι, χωρις μανιλα...

Εσενα κολλαει?:worry::confused:

Καθαριζεις την ram??

Δεν εχω δοκιμασει με πλοηγηση ακομα πως τα παει. Στο ιντερνετ εννοω.. θα δοκιμασω αποψε για πλακα και θα επανελθω....

Ναι και μαλιστα πολυ...Πριν κολλησε 2 φορες σε μιση ωρα και χρειαστηκε soft reset! Την πρωτη φορα κολλησε οταν πατησα στο TF το tab με τα μηνυματα...εμενε κενο και δεν εκανε τιποτα. Και γενικοτερα αργει και μου φαινεται ωρες ωρες οτι σερνεται πολυ...Δεν εχει την αρχοντια και την ανεση της Touch X... Την ΡΑΜ την καθαριζω σχολαστικα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά γιατί έχετε τέτοια τέτοια μανία με το καθάρισμα της ραμ????

Ετσι και αλλιώς περίσσια την έχουμε!!!

Έχω τη ρομ του energy και χρησιμοποιώ το cleanram μια φορά την ημέρα και αν.... και πάλι τα αποτελέσματα είναι ίδια.

Κάτι άλλο τώρα. Η μόνη ρομ που έχω δοκιμάσει ειναι του energy, η οποία μου φαίνεται πολύ αργή σε σχέση με τις ρομ που έβαζα στο touch pro. Στο touch pro όμως συνήθως εβαζα ρομ με τα 6.1. Δηλαδή η διαφορά στην ταχύτητα οφείλεται στα 6.5, έτσι? Οχι στο οτι στα ίδια επίπεδα είναι πάνω κάτω οι ρομ του xperia?

Το λέω αυτό γιατι λένε οτι το xperia είναι πιο γρήγορο απο το touch pro, ενώ μέχρι στιγμής άλλα βλέπω.....

Μου επέστρεψαν επιτέλους από την Αντιπροσωπεία το xperia χωρίς να το κάνουν αναβάθμιση γιατί είχα περασμένο άλλο λειτουργικό (PCTECH 4U Ver. 1.0).Όπως έγραψα λίγο πιο πίσω μου ζήτησαν 250 ευρώ για να μου αλλάξουν την πλακέτα!!!! Είναι δυνατόν???Δεν το χωράει ο νους μου.Έμεις φταίμε...ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!!!!!Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να το αλλάξω και να βάλω την επίσημη έκδοση της εταιρείας???Αναλυτικά.....Ευχαριστώ...:)

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned