Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω και πάλι αγαπητέ :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Video Call εχετε κανει με την R20AA???

Εμενα με τπτ δεν με αφηνει...:mad::mad:

Και τα themes που κατεβαζουμε απο το site της sony ericsson. που τα βαζουμε για να μπορουμε να τα επιλεξουμε???:O

Και τελος, τα ringtones, θυμιστε μου σε ποιον φακελο μπαινουν για να μπορουμε να τα βαλουμε σαν ηχο κλησης γιατι δεν θυμαμαι τωρα...:O

EDIT:

Οταν πρωτη φορα πηγα να φλασαρω ROM, ειδα οτι η καρτα ειναι σε fat32 απο μονη της... Αυτη που ειχε το Xperia μεσα του οταν το αγορασα, χωρις να κανω κατι επιπλεον εγω....

• Administrators
Και τελος, τα ringtones, θυμιστε μου σε ποιον φακελο μπαινουν για να μπορουμε να τα βαλουμε σαν ηχο κλησης γιατι δεν θυμαμαι τωρα...:O

/Storage Card/My Documents/ (και μετά όπου θέλεις)

Modpic.gif

/Storage Card/My Documents/ (και μετά όπου θέλεις)

Ευχαριστω για την απαντηση... Παω να το τσεκαρω...

Και κατι ακομα εκτος των παραπανω:

Ειχα διαβασει καπου για ενα προγραμματακι που σου επιτρεπει να κανεις διαφορες παραμετροποιησεις στην συσκευη. SKTools λεγεται?

Αξιζει τον κοπο? Καποιος ειχε γραψει πως ναι....

Όχι, δεν έχει accelerator η συσκευή σου. Μόνο χειροκίνητα μπορείς να το κάνεις, αυτόματα δεν γίνεται.

Έχω την εντύπωση οτι σε ενα video στο ιντερνετ γινότανε αυτόματα γι'αυτό ρωτάω.

Τέλος πάντων, με το Touchflo 3D το πάνελ καμιά πληροφορία?

• Administrators
Ειχα διαβασει καπου για ενα προγραμματακι που σου επιτρεπει να κανεις διαφορες παραμετροποιησεις στην συσκευη. SKTools λεγεται?

Αξιζει τον κοπο? Καποιος ειχε γραψει πως ναι....

To SKTools σου δίνει τη δυνατότητα να πειράξεις πολλά στη συσκευή σου αλλά είναι ένα εργαλείο που εάν δεν το χρησιμοποιήσεις σωστά μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων. Γιαυτό πειράζουμε μόνο ότι είμαστε σίγουροι και δεν το αφήνουμε να σβήνει ανεξέλεγκτα ότι μας προτείνει εκτός και αν ξέρουμε τι είναι αυτό.

Modpic.gif

Καλημέρα παιδιά. Έχω την αγγλική official rom (ακόμα δεν τολμώ να βάλω άλλη rom γιατί οι οδηγίες μου φαίνονται κινέζικες). Το κιν μου έχει την 1.03.931.10 02/03/09. Δοκίμασα να κάνω αναβάθμιση απο το site τις sony (αυτό δεν εννοείτε όταν λέτε SEUS?) κ μου λεεί ότι έχω την τελευταία αναβαθμισή. Έχει τύχει αυτό σε κάποιον άλλο? Την official προσπαθώ να βάλω, μιας κ μερικά παιδιά είπαν ότι εχει κυκλοφορήσει απο την sony.

Υ.Γ. Παιδιά συγχωρέστε με αν ρωτάω μ@@@@ αλλά πρώτη φορά ασχολούμαι με κινητό τέτοιου είδους..

Καλημέρα παιδιά. Έχω την αγγλική official rom (ακόμα δεν τολμώ να βάλω άλλη rom γιατί οι οδηγίες μου φαίνονται κινέζικες). Το κιν μου έχει την 1.03.931.10 02/03/09. Δοκίμασα να κάνω αναβάθμιση απο το site τις sony (αυτό δεν εννοείτε όταν λέτε SEUS?) κ μου λεεί ότι έχω την τελευταία αναβαθμισή. Έχει τύχει αυτό σε κάποιον άλλο? Την official προσπαθώ να βάλω, μιας κ μερικά παιδιά είπαν ότι εχει κυκλοφορήσει απο την sony.

Υ.Γ. Παιδιά συγχωρέστε με αν ρωτάω μ@@@@ αλλά πρώτη φορά ασχολούμαι με κινητό τέτοιου είδους..

Αν εχεις την αγγλικη R2AA010 εχεις την τελευταια! και αναβαθμηση δεν θα σου κανει το SEUS διοτι δεν υπαρχει κατι καλυτερο! αυτα που ακουσες ειναι για νεα ελληνικη rom και οχι αγγλικη!

Κάτι θα ξέρουν οι άγγλοι που δεν έβγαλαν ακόμα την R3. Πιστεύω την καθυστερούν για να βάλουν όλα τα extras που περιμέναμε και τα οποία λείπουν από την ελληνική (γερμανική, βελγική κλπ) rom.

Καλησπερα! θα ηθελα να κανω μια ερωτηση! οταν τερματηζεται μια κληση κανει 3 μπιπ το κινητο! επιδη ειναι λιγο ασχημο αυτο γινετε να το βγαλω? ειτε μεσω regidtry ειτε αλλιως. ευχαριστω

Μετά από πρόσφατη χρήση του SEUS στο Ρυθμίσεις- Ήχοι & Ειδοποιήσεις εμφανίζει κάποια τετραγωνάκια.

Ξέρει κανείς γιατί?

Λοιπά στοιχεία:

Έκδση Λογισμικού: R3AA007

Έκδοση προσαρ. : R3A

Παραλλαγή προ.: GENERIC_GR

Έκδοση περιεχ.: PA10

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Καλησπέρα σας.Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να κάνω κάτι με το radio ώστε να έχω καλύτερο σήμα(ΓΙΑ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑ)...αναλυτικά αν μπορείτε...π.χ ΕΝΑΡΞΗ-........

Σας ευχαριστώ.

Αναβάθμιση στην έκδοση R3A μέσω του SonyEricsson Update Service (SEUS).

Μπορεί η τελευταία έκδοση να μην προσφέρει πολλά περισσότερα από την έκδοση R2A, αλλά τουλάχιστον στο θέμα του σήματος πάει καλύτερα.

Οταν πρωτη φορα πηγα να φλασαρω ROM, ειδα οτι η καρτα ειναι σε fat32 απο μονη της... Αυτη που ειχε το Xperia μεσα του οταν το αγορασα, χωρις να κανω κατι επιπλεον εγω....

Αυτο ειδα κ εγω χθες που πηγα να την κανω 32 :happy:

Καλησπερα! θα ηθελα να κανω μια ερωτηση! οταν τερματηζεται μια κληση κανει 3 μπιπ το κινητο! επιδη ειναι λιγο ασχημο αυτο γινετε να το βγαλω? ειτε μεσω regidtry ειτε αλλιως. ευχαριστω

Ειναι απιστευτα ενοχλητικο το γεγονος οτι τα κανει σε φαση ανοιχτη ακροαση απο το μεγαφωνο! ΤΟ ΑΚΥΡΟ! Ας δωσει καποιος τα φωτα του γιατι κ εμενα μου τη δινει...

edit: και κάτι άλλο που θελω να ρωτησω...το κινητο παθαινει τιποτα αμα αλλαζω συχνα ρομ? γιατι απο χθες εχω αλλαξει 3... δεν πιστευω να του επηρεαζει τιποτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

edit: και κάτι άλλο που θελω να ρωτησω...το κινητο παθαινει τιποτα αμα αλλαζω συχνα ρομ? γιατι απο χθες εχω αλλαξει 3... δεν πιστευω να του επηρεαζει τιποτα...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

129026.png?1640591734

• Administrators

Μην το φοβάσαι, δεν παθαίνει τίποτα. Και που να δεις κάποιους ROM cookers που φλασάρουν και 20 φορές την ημέρα!

Modpic.gif

Καλημέρα συμφορουμίτες, βρίσκομαι σ'ένα δίλημμα. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Diamond και ζαχαρώνω το Xperia. Δεν ξέρω όμως αν αξίζει αυτή η αλλάγη. Κι εξηγούμαι, μ'έχει βολέψει το μέγεθος του Diamond και το accelometer, κάθε φορά που μπαίνω στον Opera απλά γυρνάω το κινητό και κάνει auto-rotation. Όπως επίσης και το TouchFlo 3D με το οποίο έχω ξεχάσει που βρίσκεται το πενάκι!

Από την άλλη το Xperia έχει 800x480 οθόνη (αν και σε reviews διάβασα ότι δεν έχει τόσο καλή ευαισθησία όσο αυτή του Diamond). Άντε και τα panels, τα οποία βέβαια δεν ξέρω κατά πόσον βολεύουν. Για το πληκτρολόγιο ούτε κρύο, ούτε ζέστη μιας και τόσο καιρό έχω συνηθίσει τις finger-friendly συσκευές.

Κι ιδού το ερώτημα, αξίζει ή όχι αυτή η αλλαγή;

129026.png?1640591734

• Administrators

Βασίλη, θέλεις οθόνη WVGA, TF3D, accelerometer, δεν σε ενδιαφέρει το εξωτερικό πληκτρολόγιο και όλα αυτά σε μια μικρή συσκευή.

Το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στο Diamond 2.

Αξίζει η μεταβίβαση από το ένα στο άλλο. Είναι αρκετά διαφορετικές συσκευές και το πιο καινούργιο TF3D είναι βελτιωμένο στα σημεία (υποστηρίζει και landscape mode).

Modpic.gif

απο το xda:

- Overwrite sounds.blob with a 0kb file or delete it (whatever works for you)

- Or set HKLM\Software\SonyEricsson\Camera\PROPERTY_PHOTO_S HUTTER_SOUND give a value dword: 4.

- Or turn down system volume to 0.

Disables the shutter sound.

το δευτερο δουλευει!!!

Για να μην ακούγεται ο ήχος όταν αρχίζεις να τραβάς και σταματάς το video .....

(εκτός από το να κλείνει το system volume)???? Υπάρχει....

Γιατί στο registry δεν βρήκα PROPERTY_VIDEO_SHUTTER_SOUND

TIA

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

Παιδιά, το κάνω add μια συσκευή handsfree, motorola h12, την δείχνειοτι συνδέθηκε και σε λίγο αποσυνδέεται. Δεν μπορεί να κρατήσει σταθερή τη σύνδεση μεταξύ τους. Το έχω κανει reset, και το bluetooth, και το xperia, αλλά πάλι τα ίδια. Έχω την τελευταία ελληνική rom.

P.S. Το bluetooth το χρησιμοποιούσα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα στο Diamond.

Καλημέρα συμφορουμίτες, βρίσκομαι σ'ένα δίλημμα. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Diamond και ζαχαρώνω το Xperia. Δεν ξέρω όμως αν αξίζει αυτή η αλλάγη. Κι εξηγούμαι, μ'έχει βολέψει το μέγεθος του Diamond και το accelometer, κάθε φορά που μπαίνω στον Opera απλά γυρνάω το κινητό και κάνει auto-rotation. Όπως επίσης και το TouchFlo 3D με το οποίο έχω ξεχάσει που βρίσκεται το πενάκι!

Από την άλλη το Xperia έχει 800x480 οθόνη (αν και σε reviews διάβασα ότι δεν έχει τόσο καλή ευαισθησία όσο αυτή του Diamond). Άντε και τα panels, τα οποία βέβαια δεν ξέρω κατά πόσον βολεύουν. Για το πληκτρολόγιο ούτε κρύο, ούτε ζέστη μιας και τόσο καιρό έχω συνηθίσει τις finger-friendly συσκευές.

Κι ιδού το ερώτημα, αξίζει ή όχι αυτή η αλλαγή;

Και ενας εντελως ασχετος θα σου ελεγε οχι :) Απο ό,τι λες, το Diamond και εσυ ειστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλο, τελος! :happy:

Οσο για τα πανελς...καλυτερα να μην τα υπολογιζεις καν :whistle:

το πιο καινούργιο TF3D είναι βελτιωμένο στα σημεία (υποστηρίζει και landscape mode).

Το καινουργιο TF3D υπαρχει σε καποια Cooked ROM απο αυτες κυκλοφορουν?

Και επι τη ευκαιρια...Cooked ROM υπαρχουν μονο στο xda? Αξιοπιστες βεβαια, οχι της πλακας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Το καινουργιο TF3D υπαρχει σε καποια Cooked ROM απο αυτες κυκλοφορουν?

I don't know.

Cooked ROM υπαρχουν μονο στο xda? Αξιοπιστες βεβαια, οχι της πλακας.

Ναι, μην ψάξεις αλλού.

Modpic.gif

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned